• Kui te ahju pikemat aega ei kasuta, eemaldage vesi veeanumast, ühendusvoolikust ja
aurugeneraatorist (vt jaotist "Puhastus ja hooldus").
Märkus auruga küpsetamise tabelite kohta
• Tabelis on toodud andmed levinumate toitude kohta.
• Tabelis esitatud temperatuur ja aeg on ainult soovituslikud; tegelikud väärtused sõltuvad
valmistatava toidu koostisest, suurusest ja kogusest ning kasutatavatest nõudest.
• Kui te tabelist oma retsepti ei leia, võtke aluseks mõni ligilähedane retsept.
• Kui tabelis teistmoodi ei juhendata, siis alustage küpsetamist külma ahjuga.
• Suurendage riisi puhul kasutatava vee kogust tasemeni 1 : 1.5 - 1: 2 vastupidiselt tabelis
toodud kogustele.
Auruvee tabel
Vee kogus veeanumas (ml)
Aeg
1)
minutites.
400 15 - 25
600 25- 40
800 40 - 50
1) Toodud ajad on ligikaudsed
Tugev aurutus
HOIATUS
Ärge avage seadme ust ajal, mil funktsioon on sisse lülitatud. Põletusoht!
Funktsioon sobib igat tüüpi toitudele – nii värsketele kui ka külmutatutele. Seda võib kasuta-
da küpsetamisel, soojendamisel, sulatamisel; köögivilja, liha, kala, pasta, riisi, maisi, manna
ja munade pošeerimisel või blanšeerimisel.
Terve menüü valmistamine. Ühekorraga on võimalik valmistada terve menüü. Et toidud ei
jääks ala- või üleküpsetatuks, valige sellised, mille valmistamisaeg on enamvähem sama.
Valige üksiku koostisosa puhul soovitatud suurim veekogus. Asetage toidud ahju sobivates
nõudes. Jätke toitude vahele ruumi, nii et aur saaks vabalt liikuda.
Steriliseerimine
• Selle funktsiooniga saate steriliseerida nõusid (nt imikupudeleid).
• Paigutage puhtad nõud esimese ahjutasandi resti keskele. Jälgige, et nõude avaused
oleksid suunatud väikese nurga all allapoole.
• Kallake veeanumasse maksimaalses koguses vett ja valige ajaks 40 min.
Köögiviljad
Toit Temperatuur ºC
Vee kogus veea-
numas (ml)
Aeg
1)
minutites.
Riiuli tasand
Artišokid 96 800 50 - 60 2
Baklažaan 96 450 15 - 25 2
Lillkapsas, terve 96 600 35 - 45 2
Lillkapsas, õisi-
kud
96 500 25 - 30 2
Kasutamine, tabelid ja nõuanded 5