Aeg-Electrolux B9971-5-M Recipe book

Tüüp
Recipe book
Tabelid, nõuanded ja retseptid
küpsetusahi
Sisukord2
Sisukord
Kasutamine, tabelid ja näpunäited 4
Küpsetamine 4
Küpsetustabel 6
Tabel Vormiroad ja üleküpsetatud toit 11
Praadimine 12
Praadimistabel 12
Tabel LIHATERMOMEETER 15
HAUTAMINE 16
Tabel HAUTAMINE 16
Pinnagrill 17
Grillimistabel 17
Sulatamine 18
Sulatamistabel 18
Lihaprogrammid 19
RETSEPTID 20
KÜPSETISED 20
SIDRUNIKEEKS 20
ROOTSI KOOK 21
MARMORKOOK 22
JUUSTUKOOK 23
PUUVILJAKEEKS 24
STRITSEL 25
PÄRMIPALMIK 26
SAI 27
PRAED 28
PITSA (ühe küpsetusplaadi või 2 ümmarguse vormi kohta) 28
KARTULIGRATÄÄN 29
SIBULAPIRUKAS 30
QUICHE LORRAINE 31
LASANJE 32
CANNELONI 33
LIHAPADA 34
KALAFILEE 35
Sisukord
MUU 36
KÜLMUT. KÜPSETIS 36
KÜLMUTATUD PITSA 36
STERILISEERIMINE 36
KUIVATAMINE 38
3
Kasutamine, tabelid ja näpunäited4
Kasutamine, tabelid ja näpunäited
Küpsetamine
Ahju funktsioon: PÖÖRDÕHK või ÜL./AL. KUUMUTUS
Küpsetusvormid
ÜL./AL. KUUMUTUS jaoks sobivad tumedast metallist
kõrbemisvastase kihiga vormid.
PÖÖRDÕHK jaoks sobivad ka heledad metallvormid.
Kasutamistasandid
Küpsetamine ÜL./AL. KUUMUTUS on võimalik ühel tasandil.
PÖÖRDÕHK võte kuni 3 plaadil samaaegselt küpsetada:
1 plaat:
näit. tasand 3
1 küpsetusvorm:
näit. tasand 1
2 plaati:
näit. tasandid 1 ja 3
3 plaati:
Tasandid 1, 3 ja 5
5Kasutamine, tabelid ja näpunäited
Üldmärkused
Pange plaat ahju kaldu olev serv eespool!
Te võite ÜL./AL. KUUMUTUS või PÖÖRDÕHK ka kahte vormi
samaaegselt üksteise kõrval röstvõrel küpsetada. Küpsetusaeg
pikeneb ainult vähesel määral.
3 Sügavkülmutatud toiduaineid kasutades võivad küpsetusplaadid
kumeraks tõmbuda. See on tingitud suurest
temperatuurierinevusest sügavkülmutatud toiduainete ja ahju
temperatuuri vahel. Pärast plaatide jahtumist taastub nende
esialgne kuju.
Märkusi küpsetustabelite juurde
Tabelitest leiate valiku toite koos andmetega temperatuuri,
küpsemisaja ja küpsetamistasandi kohta.
Temperatuurid ja küpsetamisajad on ligikaudsed, kuna need
sõltuvad taigna koostisest, kogusest ja küpsetusvormist.
Soovitame esimest korda toitu valmistades valida madalam
temperatuur ja suurendada seda alles vajaduse korral, näit. kui
soovitakse tugevamat pruunistumist või kui küpsetusaeg kestab
liiga kaua.
Kui te oma retsepti kohta konkreetseid andmeid ei leia, siis
juhinduge mõnest sarnasest küpsetisest.
Kookide küpsetamisel plaatidel või vormides mitmel tasandil võib
küpsetamisaeg olla 10-15 minutit pikem.
Niiskeid küpsetisi (näit. pitsad, puuviljakook jne.) valmistatakse
ühel tasandil.
Küpsetiste erinev kõrgus võib küpsetamise alguses tuua kaasa
erineva pruunistumise. Sel juhul ärge muutke palun valitud
temperatuuri. Küpsetamise ajal erinevused kaovad.
Teie uus küpsetusahi võib omada senisest erinevat
küpsetus-/praadimiskäitumist. Seetõttu sobitage sisseharjunud
seaded (temperatuur, valmistusajad) ja kasutustasemed
järgnevates tabelites toodud soovitustega.
2 Kui küpsetamisaeg on pikem, võite te ahju ca. 10 minutit enne
küpsetamisaja lõppu välja lülitada, et kasutada ära jääksoojus.
Kui ei ole teisiti öeldud, kehtivad tabelid külma praeahju kohta.
Kasutamine, tabelid ja näpunäited6
Küpsetustabel
Küpsetamine ühel tasandil
Küpsetise
liik
Ahjufunktsioon Tasand
Tempera-
tuur
°C
Aeg
Tund:
Min.
Küpsetis vormides
Vormikook PÖÖRDÕHK 1 150-160 0:50-1:10
Liivakook/keeks PÖÖRDÕHK 1 140-160 1:10-1:30
Biskviittort PÖÖRDÕHK 1 140 0:25-0:40
Biskviittort ÜL./AL.
KUUMUTUS
1 160 0:25-0:40
Muretaignast tordipõhi PÖÖRDÕHK 3 170-180
1)
0:10-0:25
Klopitud taignast
tordipõhi
PÖÖRDÕHK 3 150-170 0:20-0:25
Kaetud õunakook ÜL./AL.
KUUMUTUS
1 170-190 0:50-1:00
Õunapirukas (2vormid,
Ø20cm, paigutatud
diagonaalselt)
PÖÖRDÕHK 1 160 1:10-1:30
Õunapirukas(2vormid
Ø20cm, diagonaalselt
paigutatud)
ÜL./AL.
KUUMUTUS
1 180 1:10-1:30
Pikantne tort (näit.
Quiche Lorraine)
PÖÖRDÕHK 1 160-180 0:30-1:10
Juustutort ÜL./AL.
KUUMUTUS
1 170-190 1:00-1:30
7Kasutamine, tabelid ja näpunäited
Küpsetised plaatidel
Pärmistitsel/-pärg ÜL./AL.
KUUMUTUS
3 170-190 0:30-0:40
Jõulusai ÜL./AL.
KUUMUTUS
3 160-180
1)
0:40-1:00
Leib (rukkileib)
-alguses
-siis
ÜL./AL.
KUUMUTUS
1
250
1)
160-180
0:20
0:30-1:00
Tuuletaskud/ekläärid ÜL./AL.
KUUMUTUS
3 160-170
1)
0:15-0:30
Biskviitrull ÜL./AL.
KUUMUTUS
3 180-200
1)
0:10-0:20
Purukookkuiv PÖÖRDÕHK 3 150-160 0:20-0:40
Või-/suhkrukook ÜL./AL.
KUUMUTUS
3 190-210
1)
0:15-0:30
Puuviljakook
(pärmitaignal/klopitud
taignal)
2)
PÖÖRDÕHK 3 150 0:35-0:50
Puuviljakook
(pärmitaignal/klopitud
taignal)
2)
ÜL./AL.
KUUMUTUS
3 170 0:35-0:50
Puuviljakook
muretaignal
PÖÖRDÕHK 3 160-170 0:40-1:20
Õrna kattega plaadikook
(näit. kohupiim, koor,
kreemi-mandilikate)
ÜL./AL.
KUUMUTUS
3 160-180
1)
0:40-1:20
Pitsa (rikkaliku
kattega)
2)
PÖÖRDÕHK 1 180-200
1)
0:30-1:00
Pitsa (õhuke) PÖÖRDÕHK 1 200-220
1)
0:10-0:25
Ümmargune õhuke leib PÖÖRDÕHK 1 200-220 0:08-0:15
Magusa või soolase
kattega õhuke kook
PÖÖRDÕHK 1 180-200 0:35-0:50
Küpsetise
liik
Ahjufunktsioon Tasand
Tempera-
tuur
°C
Aeg
Tund:
Min.
Kasutamine, tabelid ja näpunäited8
Väikesed küpsetised
Muretaignaküpsised PÖÖRDÕHK 3 150-160 0:06-0:20
Pritsitud küpsised PÖÖRDÕHK 3 140 0:20-0:30
Pritsitud küpsised ÜL./AL.
KUUMUTUS
3 160
1)
0:20-0:30
Klopitud taignast
küpsised
PÖÖRDÕHK 3 150-160 0:15-0:20
Munavalgeküpsised,
besee
PÖÖRDÕHK 3 80-100 2:00-2:30
Makroonid PÖÖRDÕHK 3 100-120 0:30-0:60
Pärmitaignast väikesed
küpsetised
PÖÖRDÕHK 3 150-160 0:20-0:40
Lehttaignast väikesed
küpsetised
PÖÖRDÕHK 3 170-180
1)
0:20-0:30
Kuklid PÖÖRDÕHK 3 160
1)
0:20-0:35
Kuklid ÜL./AL.
KUUMUTUS
3 180
1)
0:20-0:35
Väikesed koogid
(20tükki/plaat)
PÖÖRDÕHK 3 140
1)
0:20-0:30
Väikesed koogid
(20tükki/plaat)
ÜL./AL.
KUUMUTUS
3 170
1)
0:20-0:30
1)Küpsetusahju eelsoojendamine
2)Kasutage sügavat panni väljavoolava vedeliku kinnipüüdmiseks või rasvapanni
Küpsetise
liik
Ahjufunktsioon Tasand
Tempera-
tuur
°C
Aeg
Tund:
Min.
9Kasutamine, tabelid ja näpunäited
Küpsetamine mitmel tasandil
Küpsetise liik
PÖÖRDÕHK PÖÖRDÕHK
Tempe-
ratuur °C
Aeg
Tund: Min.
Tasand alt
2 tasandit 3 tasandit
Küpsetised plaatidel
Tuuletaskud/ekläärid 1/4 --- 160-180
1)
1)Küpsetusahju eelsoojendamine
0:35-0:60
Purukook, kuiv 1/3 --- 140-160 0:30-0:60
Väikesed küpsetised
Muretaignaküpsised 1/3 1/3/5 150-160 0:15-0:35
Pritsitud küpsised 1/3 1/3/5 140 0:20-0:60
Klopitud taignast
küpsised
1/3 --- 160-170 0:25-0:40
Munavalgeküpsised,
besee
1/3 --- 80-100 2:10-2:50
Makroonid 1/3 --- 100-120 0:40-1:20
Pärmitaignast
väikesed küpsetised
1/3 --- 160-170 0:30-0:60
Lehttaignast väikesed
küpsetised
1/3 --- 170-180
1)
0:30-0:50
Kuklid 1/4 --- 160 0:30-0:45
Väikesed koogid
(20tükki/plaat)
1/4 --- 140
1)
0:25-0:40
Kasutamine, tabelid ja näpunäited10
Näpunäiteid küpsetamiseks
Tulemus Võimalik põhjus Lahendus
Kook on alt liiga hele Vale küpsetamistasand Pange kook madalamale
tasandile
Kook langeb kokku
(muutub libedaks,
tükiliseks,
veetriipudega)
Liiga kõrge temperatuur Seadke temperatuur pisut
madalamaks
Liiga lühike küpsetusaeg Pikendage küpsetusaega
Kõrgem temperatuur ei
lühenda küpsemisaega
Taigen liiga vedel Kasutage vähem vedelikku.
Pidage kinni taigna
segamisaegadest,
eelkõige köögimasinaid
kasutades
Kook on liiga kõrgem Liiga madal temperatuur Valige kõrgem temperatuur
Liiga pikk küpsetamisaeg Lühendage
küpsetamisaega
Kook pruunistub
ebaühtlaselt
Liiga kõrge temperatuur ja
liiga lühike küpsetusaeg
Seadke temperatuur
madalamaks ja pikendage
küpsetusaega
Taigen on ebaühtlaselt
jaotunud
Jaotage taigen plaadil
ühtlaselt
Rasvafilter on sisse pandud Võtke rasvafilter välja
Kook ei valmi
ettenähtud
küpsetusaja jooksul
Liiga madal temperatuur Valige pisut kõrgem
temperatuur
Rasvafilter on sisse pandud Võtke rasvafilter välja
11Kasutamine, tabelid ja näpunäited
Tabel PITSAREŽIIM
Küpsetise liik
Sisestuskõrg
us
temperatuur
°C
Aeg
h:min
Pitsa (õhuke) 1 180 - 200
1)
1)Küpsetusahi eelkuumutada
20 - 30
Pitsa (rohke kattega) 1 180 - 200 20 - 30
Õhuke plaadikook 1 180 - 200 45 - 60
Spinatitort 1 160 -180 45 - 60
Quiche Lorraine 1 170 - 190 40 - 50
Kohupiimatort, ümmargune 1 140 - 160 60 - 90
Kohupiimatort
küpsetusplaadil
1 140 - 160 50 - 60
Õunakook, kaetud 1 150 - 170 50 - 70
Köögiviljapirukas 1 160 - 180 50 - 60
Õhuke plaadileib 1 250 - 270
1)
10 - 20
Lehttaignatort 1 160 - 180
1)
40 - 50
Tarte Flambée (tõlkes: leegil
küpsetatud kook)
1 250 - 270
1)
12 - 20
Väikesed pirukad 1 180 - 200
1)
15 - 25
Kasutamine, tabelid ja näpunäited12
Tabel Vormiroad ja üleküpsetatud toit
To i t Ahju funktsioon
Kasuta-
mistasand
Tempera-
tuur
°C
Aeg
tundi:
min.
Nuudlivorm
ÜL./AL.
KUUMUTUS
1 180-200
0:45-
1:00
Lasanje
ÜL./AL.
KUUMUTUS
1 180-200
0:25-
0:40
Üleküpsetatudjuurvili
1)
1)Ahju eelsoojendamine
GRATINEERIMI
NE
1 160-170
0:15-
0:30
Üleküpsetatud
baguettid
1)
GRATINEERIMI
NE
1 160-170
0:15-
0:30
Magusad vormiroad
ÜL./AL.
KUUMUTUS
1 180-200
0:40-
0:60
Kalavormid
ÜL./AL.
KUUMUTUS
1 180-200
0:30-
1:00
Täidetud juurvili
GRATINEERIMI
NE
1 160-170
0:30-
1:00
13Kasutamine, tabelid ja näpunäited
Praadimine
Ahju funktsioon: ÜL./AL. KUUMUTUS või GRATINEERIMINE
Kasutage praadimisel rasvafiltrit!
Praadimisnõud
Praadimiseks sobivad igasugused kuumakindlad nõud (tootja
andmeid jälgida!).
Suuri praad võite te praadida otse väljavoolava vedeliku
kinnipüüdmiseks mõeldud suurel plaadil või röstvõrel, mille
all on suur pann.
Kõiki lahjasid lihasorte soovitame praadida kaanega praepotis
Nii jääb liha mahlasem.
Kõiki lihasorte, millel peab olema koorik, võite praadida ilma
kaaneta praepotis.
3 Märkusi praetabeli kohta
Järgnevas tabelis toodud andmed on ligikaudsed.
Soovitame praadida liha ja kala praeahjus ainult siis, kui see
kaalub vähemalt 1kg.
Et vältida väljavoolava lihamahla või rasva kinnikõrbemist,
soovitame lisada praenõusse pisut vedelikku.
Keerake praadi vajadusel (pärast 1/2 - 2/3 küpsetusaja
möödumist).
Kasktke suuri praade ja linnuliha küpsetamise ajal mitu korda
praevedelikuga. Seeläbi on praadimistulemus parem.
Lülitage ahi ca. 10 minutit enne praadimisaja lõppu välja, et
kasutada ära jääksoojus.
Kasutamine, tabelid ja näpunäited14
Praadimistabel
Liha sort Kogus
Ahjufunk-
tsioon
Praa-
dimista-
sand
Tempe-
ratuur
°C
Aeg
Tund: Min.
Loomaliha
Moorpraad 1-1,5 kg
ÜL./AL.
KUUMUTUS
1 200-250 2:00-2:30
Rostbiif või
filee
Kõrguse
cm kohta
- seest
punane
Kõrguse
cm
kohta
GRATINEER
IMINE
1 190-200
1)
0:05-0:06
- seest roosa
Kõrguse
cm
kohta
GRATINEER
IMINE
1 180-190 0:06-0:08
-
läbiküpsenud
Kõrguse
cm
kohta
GRATINEER
IMINE
1 170-180 0:08-0:10
Sealiha
Õlg, kael, sink 1-1,5 kg
GRATINEER
IMINE
1 160-180 1:30-2:00
Karbonaad,
Kassler
1-1,5 kg
GRATINEER
IMINE
1 170-180 1:00-1:30
Pikkpoiss
750 g-
1kg
GRATINEER
IMINE
1 160-170 0:45-1:00
Seakoot
(eelnevalt
keedetud)
750 g-
1kg
GRATINEER
IMINE
1 150-170 1:30-2:00
Vasikaliha
Vasikapraad 1 kg
GRATINEER
IMINE
1 160-180 1:30-2:00
Vasikakoot 1,5-2 kg
GRATINEER
IMINE
1 160-180 2:00-2:30
Lammas
Lambakints,
lambapraad
1-1,5 kg
GRATINEER
IMINE
1 150-170 1:15-2:00
Lambaselg 1-1,5 kg
GRATINEER
IMINE
1 160-180 1:00-1:30
15Kasutamine, tabelid ja näpunäited
Ulukiliha
Jäneseselg,
jänesekoivad
kuni 1 kg
ÜL./AL.
KUUMUTUS
3 220-250
1)
0:25-0:40
Hirve-/
põdraselg
1,5-2 kg
ÜL./AL.
KUUMUTUS
1 210-220 1:15-1:45
Hirve-/
põdrakints
1,5-2 kg
ÜL./AL.
KUUMUTUS
1 200-210 1:30-2:15
Linnuliha
Linnu osad
200-
250g tk
GRATINEER
IMINE
1 200-220 0:35-0:50
Poolik kana
400-
500g tk
GRATINEER
IMINE
1 190-210 0:35-0:50
Kana, broiler 1-1,5 kg
GRATINEER
IMINE
1 190-210 0:45-1:15
Part 1,5-2 kg
GRATINEER
IMINE
1 180-200 1:15-1:45
Hani 3,5-5 kg
GRATINEER
IMINE
1 160-180 2:30-3:30
Kalkun
2,5-
3,5 kg
GRATINEER
IMINE
1 160-180 1:45-2:30
Kalkun 4-6 kg
GRATINEER
IMINE
1 140-160 2:30-4:00
Kala (hautamine)
Terved kalad 1-1,5 kg
ÜL./AL.
KUUMUTUS
1 210-220 0:45-1:15
1)Küpsetusahju eelsoojendamine
Liha sort Kogus
Ahjufunk-
tsioon
Praa-
dimista-
sand
Tempe-
ratuur
°C
Aeg
Tund: Min.
Kasutamine, tabelid ja näpunäited16
Tabel LIHATERMOMEETER
Valmistatav toit Lihatuuma temperatuur
Veiseliha
Rostbiif või fileepraad seest punane (inglise)
seest roosa (keskmine)
seest läbiküpsenud
45 -50 °C
60 - 65 °C
70 -75 °C
Sealiha
Seaõlg, singiliha, kael 80 -82 °C
Karbonaad (selg), toorsuitsuliha 75 -80 °C
Pikkpoiss 75 -80 °C
Vasikaliha
Vasikapraad 75 -80 °C
Vasika põlvetükk 85 -90 °C
Lambaliha / talleliha
Lambakints 80 -85 °C
Lambaselg 80 -85 °C
Tallepraad, tallekints 70 -75 °C
Ulukiliha
Jäneseselg 70 -75 °C
Jänese jalad, jänese kintsud 70 -75 °C
Terve jänes 70 -75 °C
Metskitseselg, hirveselg 70 -75 °C
Metskitsekints, hirvekints 70 -75 °C
17Kasutamine, tabelid ja näpunäited
HAUTAMINE
Küpsetusahju funktsioon: HAUTAMINE.
Küpsetusahju funktsiooni HAUTAMINE puhul saab praad hästi õrn ja jääb
eriti mahlaseks.
HAUTAMINE režiimi soovitame me õrnade lahjade lihatükkide ja kala
jaoks.
HAUTAMINE ei sobi nt moor- või rasvase seaprae puhul.
Küpsetusahi kuumeneb valitud või eelseadistatud temperatuurini. Selle
temperatuuri saavutamisel kõlab helisignaal. Seejärel lülitub
küpsetusahi automaatselt madalamale edasiküpsetustemperatuurile.
HAUTAMINE NORM. soovitame me väiksemate lihatükkide, nt
praelõikude jaoks.
HAUTAMINE EKSTRA
soovitame me suuremate lihatükkide, nt veisefilee
puhul.
1 Tähelepanu: Kasutage praadimisel rasvafiltrit!
3 Küpsetusahju funktsiooni HAUTAMINEpuhul küpsetage alati lahtiselt,
ilma kaaneta.
1. Küpsetusmaterjal pruunistage väga kuumal pannil igast küljest 1-2
minutit.
2. Asetage küpsetusnõusse või otse restile, mille alla on paigaldatud
kogumisplaat.
3. Asetage küpsetusahju. Küpsetusahju funktsioon HAUTAMINEvalida,
vajadusel nupuga HAUTAMINE EKSTRAvälja valida ning küpsetada
lõpuni (vt tabelit).
Tabel HAUTAMINE
Valmistatav toit
Kaal
g
Seadistami
ne
Sisestuskõ
rgus
Koguaeg
min
Rostbiif 1000-1500
HAUTAMINE
EKSTRA
1 90-110
Veisefilee 1000-1500
HAUTAMINE
EKSTRA
3 90-110
Vasikapraad 1000-1500
HAUTAMINE
EKSTRA
1 100-120
Praelõigud 200 - 300
HAUTAMINE
NORM.
3 20-30
Kasutamine, tabelid ja näpunäited18
Pinnagrill
Küpsetusahju funktsioon: MINIGRILL või MAKSIGRILL
maksimaalsel temperatuuril.
1 Tähelepanu: Grillige alati suletud ahjuuksega.
3 Soojendage tühja ahju grill funktsioonidega alati 5 minutit ette!
Grillimiseks asetage võre soovitatavale kasutustasemele.
Rasvapüüdmisplaad asetage alati altpoolt 1.
kasutustasemele.
Grillimisajad on ligikaudsed.
Grillimine sobib eriti lamedatele liha- ja kalatükkidele.
Grillimistabel
Grillitav toit Tasand
Grillimisaeg
1. külg 2. külg
Frikadellid 4 8-10 min. 6-8 min.
Seafilee 4 10-12 min. 6-10 min.
Praevorstid 4 8-10 min. 6-8 min.
Veisefilee, vasika
praelõik
4 6-7 min. 5-6 min.
Veisefilee, rostbiif
(ca. 1 kg)
3 10-12 min. 10-12 min.
Röstleivad
1)
1)Kasutage grillimisvõret ilma suure pannita, ärge eelsoojendage
3 4-6 min. 3-5 min.
Kattega röstleivad 3 6-8 min. ---
19Kasutamine, tabelid ja näpunäited
Sulatamine
Ahju funktsioon: SULATAMINE (ilma
temperatuuriseadistuseta)
Pakkige toit taldrikule lahti ja asetage röstvõrele.
Ärge katke sulatatavat toitu taldriku või kausiga kinni, sest see
pikendab sulamisaega oluliselt.
Sulatamiseks pange röstvõre 1. tasandile alt.
Sulatamistabel
To it
Sulamisaeg
Min.
Järelsula-
misaeg
min.
Märkus
Kana, 1000 g 100-140 20-30
Asetage kana tagurpidi keeratud
alustassil suurde taldrikusse.
Poole aja möödudes pöörake
ümber
Liha, 1000g 100-140 20-30
Poole aja möödudes pöörake
ümber
Liha, 500g 90-120 20-30
Poole aja möödudes pöörake
ümber
Forell, 150g 25-35 10-15 ---
Maasikad,
300g
30-40 10-20 ---
Või, 250g 30-40 10-15 ---
Koor, 2 x 200g 80-100 10-15
Ka koort, milles on kergelt
külmunud kohti, saab hästi
vahustada
Tort, 1400g 60 60 ---
Lihaprogrammid20
Lihaprogrammid
Kasutage praadimisel rasvafiltrit!
Praadimisnõud
Praadimiseks kasutada praepotti või –panni.
3 Kasutustasand ja kaal iga lihaprogrammi kohta kuvatakse tabloole.
Nõud:
Vedeliku
lisamine
Lihaprogrammid kaalu andmetega
LINNULIHA Avatud ---
SEALIHA Avatud 2 -4 cm
VEISELIHA Suletud 1 -2 cm
VASIKALIHA Suletud 1 -2 cm
ULUKILIHA Suletud 1 -2 cm
Lihavardaga lihaprogrammid
VEIS 210°C Avatud ---
VEIS 150°C Avatud ---
SEAKARBONAAD Avatud ---
VASIKALIHA Avatud ---
LAMBALIHA Avatud ---
ULUKILIHA Avatud ---
LINNULIHA Avatud ---
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40

Aeg-Electrolux B9971-5-M Recipe book

Tüüp
Recipe book