AEG BS931440NM Lühike juhend

Tüüp
Lühike juhend
PRO COMBI-AHI
KIIRJUHEND
KIIRJUHEND
ET
Vajate alustamisel
abi? Kasutage seda
retseptimaterjali,
et avastada oma
seadme mitmekesised
funktsioonid.
Sensorväli
Ekraan
Sisse/Välja
Valikunupp ja OK-nupp
Algusesse
Aja- ja lisafunktsioonid
Menüü Küpsetusrežiimid või
Juhendatud küpsetamine .
Temperatuuri valimine
Minutilugeja
Lemmikprogramm
1
2
3
4
5
6
7
8
9
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Seafilee rosmariiniga
Koostis (4-6 portsjonit)
800 g seafileed
4 rosmariinioksakest
2 väikest küüslauguküünt
500 g värskeid kartuleid
60 g võid
2 sibulat
Soola ja pipart
700 ml 30 - 40 min 170ºC 1 Kerge aurutus Raskusaste: keskmine
Valmistamine
1. Peske kartulid hoolikalt ja lõigake
pooleks. Tükeldage sibulad.
2. Maitsestage seafilee soola ja
pipraga ja kuumutage veidi
aega väheses kuumas õlis.
3. Määrige ahjukindel nõu rasvaga ja
lisage seafilee, kartulid, sibulad ,
rosmariin ja küüslauk. Kõige peale
pange mõned võitükikesed.
4. Küpsetage 30-40 minutit
eelkuumutatud ahjus 170º
C juures (kasutage kerge
aurutuse funktsiooni).
Rosmariin ja küüslauk
on sealihale selle
mõnusa pajaroa puhul
sobivad lisandid.
Kerge aurutus
170°C
0:30-0:40
16:30
00:15 140°C
16:30
00:15 170°C
0:00
16:30
1/3
0:30
17:00
1/4
2/4
3/4
4/4
Lisateavet auruahju
kasutamise kohta
leiate aadressilt
www.aeg.com
Keskmine aurutus
ÖKO-röstimine
Kestus
Kestus
NUPPUDE LUKUSTUS
SET + GO
SALVESTA
Lõpp
Lõpp
Aktiveerimiseks vajuta OK
Aktiveerimiseks vajuta OK
Aktiveerimiseks vajuta OK
Vajutage üks kord
Kerge aurutus
Sealiha/Vasikaliha
Röstitud sealiha
Sea seljatükk
Seakoot
Sea abatükk
Röstitud vasikaliha
Vasikakoot
Ossobuco
Täidetud vasikarind
Pikkpoiss
Veiseliha/Ulukiliha/Lambaliha
Röstbiif
Veiseliha (150°C)
Pajapraad
Marineeritud veiseliha
Uluki seljatükk
Röstitud ulukiliha
Küülikuliha
Küülikuliha sinepikastmes
Metssealiha
Röstitud lambaliha
Lambakints, poolküps
Lambakoot
Linnuliha
Kana, terve
Kalkun, terve
Part, terve
Hani, terve
Linnuliha, luudega
Kanakoivad
Coq au Vin
Röstitud part apelsiniga
Täidetud kana
Täidetud kanarind
Kala
Kala, terve (kuni 1 kg)
Kalafilee
Kuivatatud tursk
Soolakoorikuga kala
Täidetud kalmaar
Lõhe köögiviljadega
Janssoni kiusatus
Aurutatud forell
Kook
Sidrunikeeks
Suhkrukook
Biskviit
Juustukook 1
Puuviljakook
Purukook
Võipalmik
Pärmipalmik
Gugelhupf
Siirupikeeks
Küpsised
Muffinid
Šveitsi õunakook
Porgandikook
Portugali mandlikook
Prantsuse puuviljakook
Magustoidud
Karamellikreem
Kookosepuding
Cappuccino kook
Kirsi-leivapuding
Ploomiknedlikud
Pitsa/Pirukas/Leib
Pitsa
Sibulapirukas
Quiche Lorraine
Kitsejuustu kook
Juustukook 2
Borek
Sai
Teraleib
Pelmeenid
Vormiroad/Gratäänid
Lasanje
Cannelloni
Kartuligratään
Moussaka
Makaronivorm
Sigurigratään
Veiselihahautis
Kapsavorm
Lisandid
Köögivili, vahemerepärane
Köögivili
Kooritud tomatid
Koorega küpsetatud kartulid
Keedetud kartulid
Soolased knedlikud
Riis
Munahüüve
Kombineeritud aurutamine
Aurutamise menüü 1
Aurutamise menüü 2
Aurutamise menüü 3
Poolfabrikaadid
Pitsa, külmutatud
Pannipitsa, külmutatud
Pitsa, jahutatud
Pitsasuupisted, külmutatud
Friikartulid
Viilud/Kroketid
Kartulipannkoogid
Leib/Saiakesed
Leib/Saiakesed, külmutatud
Õunastruudel, külmutatud
Kalafilee, külmutatud
Kanatiivad
Lasanje/Cannelloni, külmut.
892964818-A-472013
Juhendatud küpsetamine
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

AEG BS931440NM Lühike juhend

Tüüp
Lühike juhend