Seafilee rosmariiniga
Koostis (4-6 portsjonit)
800 g seafileed
4 rosmariinioksakest
2 väikest küüslauguküünt
500 g värskeid kartuleid
60 g võid
2 sibulat
Soola ja pipart
700 ml 30 - 40 min 170ºC 1 Kerge aurutus Raskusaste: keskmine
Valmistamine
1. Peske kartulid hoolikalt ja lõigake
pooleks. Tükeldage sibulad.
2. Maitsestage seafilee soola ja
pipraga ja kuumutage veidi
aega väheses kuumas õlis.
3. Määrige ahjukindel nõu rasvaga ja
lisage seafilee, kartulid, sibulad ,
rosmariin ja küüslauk. Kõige peale
pange mõned võitükikesed.
4. Küpsetage 30-40 minutit
eelkuumutatud ahjus 170º
C juures (kasutage kerge
aurutuse funktsiooni).
Rosmariin ja küüslauk
on sealihale selle
mõnusa pajaroa puhul
sobivad lisandid.