AEG BS731410NM Lühike juhend

Tüüp
Lühike juhend
PRO COMBI-AHI
KIIRJUHEND
KIIRJUHEND
ET
Vajate alustamisel
abi? Kasutage seda
retseptimaterjali,
et avastada
oma seadme
mitmekesised
funktsioonid.
21 3 4 5 7 8 9 106
Sensorväli
Ekraan
Sisse/Välja
Valikud
Minu lemmikprogrammid
Temperatuur/Kiirkuumutus
Alla, üles
OK
Ahjuvalgustus
Kell
Minutilugeja
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Seafilee rosmariiniga
Koostis (4-6 portsjonit)
800 g seafileed
4 rosmariinioksakest
2 väikest küüslauguküünt
500 g värskeid kartuleid
60 g võid
2 sibulat
Soola ja pipart
700 ml 30 - 40 min 170ºC 1 Kerge aurutus Raskusaste: keskmine
Valmistamine
1. Peske kartulid hoolikalt ja lõigake
pooleks. Tükeldage sibulad..
2. Maitsestage seafilee soola ja
pipraga ja kuumutage veidi
aega väheses kuumas õlis.
3. Määrige ahjukindel nõu rasvaga ja
lisage seafilee, kartulid, sibulad ,
rosmariin ja küüslauk. Kõige peale
pange mõned võitükikesed.
4. Küpsetage 30-40 minutit
eelkuumutatud ahjus 170º
C juures (kasutage kerge
aurutuse funktsiooni).
Rosmariin ja küüslauk
on sealihale selle
mõnusa pajaroa
puhul sobivad
lisandid.
Kerge aurutus
170°C
0:30-0:40
Lisateavet auruahju kasu-
tamise kohta leiate aadressilt
www.aeg.com
Vajutage üks kord
Juhendatud küpsetamine
892964902-A-472013
1. Köögivili
2. Kartuligratään
3. Teraleib
4. Saiakesed
5. Kalafilee
6. Aurutatud forell
7. Ploomiknedlikud
8. Vasikakoot
9. Riis
10. Lasanje
11. Taigna kergitamine
12. Pajapraad
13. Röstitud sealiha
14. Röstitud vasikaliha
15. Röstitud lambaliha
16. Röstitud ulukiliha
17. Kana, terve
18. Pitsa
19. Quiche Lorraine
20. Sidrunikeeks
21. Juustukook 1
22. Cannelloni
23. Valmiskook
24. Valmispitsa
25. Valmis Kartulitoidud
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

AEG BS731410NM Lühike juhend

Tüüp
Lühike juhend