Sisukord
Küpsetustabelid 3
Automaatprogrammid 23
Sealiha/Vasikaliha 23
Veiseliha/Uluk/Lambaliha 26
Linnuliha 29
Kala 31
Kook 33
Magustoidud 40
Pitsa/Pirukas/Leib 41
Vormiroad/Gratäänid 46
Lisandid 49
Poolfabrikaadid 51
Jäetakse õigus teha muutusi.
Küpsetustabelid
Nõuandeid ahju küpsetusfunktsioonide
kasutamiseks
Soojashoidmine
Funktsioon võimaldab hoida toitu soojas.
Temperatuur on automaatselt 80 °C.
Nõude Soojendamine
Selle funktsiooniga saate enne serveerimist
soojendada taldrikuid ja nõusid.
Temperatuur on automaatselt 70 °C.
Pange taldrikud ja nõud ühtlaste virnadena
traatrestile. Kasutage esimest riiulitasandit.
Poole soojendusaja möödudes tõstke
taldrikud ringi.
Sulatamine
Eemaldage pakend ning asetage toit
taldrikule. Ärge toitu kinni katke, sest see
võib külmumisaega pikendada. Kasutage
esimest riiulitasandit.
Auruküpsetus
Kasutage ainult kuumakindlaid ja
roostevabu või kroomitud terasest nõusid.
Kui küpsetate rohkem kui ühel ahjutasandil,
siis jälgige, et küpsetusplaatide vahele
jääks õhu ringlemiseks piisavalt ruumi.
Alustage küpsetamist külma ahjuga, kui
alltoodud tabelis ei ole eelkuumutamist
soovitatud.
Auruvee tabel
Aeg (min.) Vee kogus veesaht-
lis (ml)
15 - 20 300
30 - 40 600
50 - 60 800
Tugev Aurutus
HOIATUS! Ärge avage seadme
ust ajal, mil funktsioon on sisse
lülitatud. Põletusoht!
Funktsioon sobib igat tüüpi toitudele – nii
värsketele kui ka külmutatutele. Seda võib
kasutada köögivilja, liha, kala, pasta, riisi,
maisi, manna ja munade küpsetamisel,
soojendamisel, sulatamisel, pošeerimisel või
blanšeerimiseks.
Teil on võimalik valmistada ühekorraga ka
terve lõunasöök. Et kõik toidud küpseksid
õigesti, valige sellised, mille valmistusajad
EESTI
3