Eesti 17
Ahju kasutamine
Pehmenduse/sulatuse funktsioonide kasutamine
Funktsioonidel Soften/Melt (Pehmendus/sulatus) on 4 eelprogrammeeritud
küpsetusaega. Küpsetusaegu ega võimsustasemeid valima ei pea. Portsjonite arvu saate
muuta, vajutades nuppu Üles või Alla.
Kõigepealt asetage toit pöördaluse keskele ja sulgege uks.
MÄRKUS
Kasutage ainult mikrolainekindlaid nõusid.
1
1. Vajutage nuppu Soften/Melt (Pehmendus/
sulatus).
2
4
2 3
2. Valige valmistatava toidu tüüp, vajutades
nuppu Üles või Alla. Seejärel vajutage nuppu
Select/Clock (Valimine/kell).
3. Valige portsjoni suurus, vajutades nuppu
Üles või Alla.
(Vaadake kõrvalolevat tabelit.)
4. Vajutage nuppu START/+30s (Käivitus/+30s).
Toitu küpsetatakse vastavalt valitud
eelprogrammeeritud seadistusele.
1) Ahi piiksub neli korda.
2) Lõpu meeldetuletussignaal piiksub kolm
korda (üks kord minutis).
3) Ekraanile ilmub uuesti kellaaeg.
Järgmises tabelis on toodud erinevad Quick Defrost (Kiirsulatus) programmid,
portsjonisuurused, ooteajad ja vastavad suunised. Enne sulatama asumist eemaldage
toidult kõik pakendid. Liha, linnuliha, kala, köögiviljad ja leib tuleb asetada siledale klaas-
või keraamilisele taldrikule.
Tähis/toit
Portsjoni
suurus
Juhised
1
Liha
200–1500 g Katke servad alumiiniumfooliumiga. Kui ahi piiksub,
keerake liha ümber. See programm sobib loomaliha,
lambaliha, sealiha, fileelõikude, pihvide ja hakkliha
sulatamiseks. Laske 20–60 minutit seista.
2
Linnuliha
200–1500 g Katke koivad ja tiivaotsad alumiiniumfooliumiga. Kui
ahi piiksub, keerake linnuliha ümber. See programm
sobib nii terve kana kui ka kanatükkide jaoks.
Laske 20–60 minutit seista.
3
Kala
200–1500 g Katke kala saba alumiiniumfooliumiga. Kui ahi piiksub,
keerake kala ümber. See programm sobib nii terve kala
kui ka kalafileede jaoks.
Laske 20–60 minutit seista.
4
Köögiviljad
200–1500 g Laotage külmutatud köögiviljad ühtlase kihina siledale
klaastaldrikule. Kui ahi piiksub, keerake külmutatud
köögiviljad ümber või segage neid.
See programm sobib kõikidele külmutatud
köögiviljadele. Laske 5–20 minutit seista.
5
Sai
200–1500 g Asetage leib horisontaalselt majapidamispaberile
ning keerake ümber, kui ahi piiksub. Asetage kook
keraamilisele taldrikule ja kui võimalik, keerake ümber,
kui ahi piiksub. See programm sobib igasuguse leiva
(nii viilutatud kui ka terve pätsi) ning kuklite või
baguette'ide sulatamiseks. Paigutage kuklid ringjalt.
See programm sobib igasuguste pärmitainaküpsetiste,
biskviidi, juustukoogi ja lehttaina sulatamiseks. See ei
sobi mure- või liivataigna, puuvilja- ja kreemikookide
ega šokolaadikattega kookide sulatamiseks. Laske
10–30 minutit seista.
MS23K3513AW_BA_DE68-04421P-00_ET+LT+LV+RU+EN.indb 17 5/28/2018 2:15:04 PM