16 Eesti
Ahju kasutamine
Ahju kasutamine
Järgmises tabelis on toodud erinevad Quick Defrost (Kiirsulatus) programmid,
portsjonisuurused, ooteajad ja vastavad suunised. Enne sulatama asumist
eemaldage toidult kõik pakendid. Liha, linnuliha, kala, köögiviljad ja leib tuleb
asetada siledale klaas- või keraamilisele taldrikule.
Tähis/
toit
Portsjoni
suurus
Juhised
1
Liha
200–1500 g
Katke servad alumiiniumfooliumiga. Kui ahi piiksub,
keerake liha ümber. See programm sobib loomaliha,
lambaliha, sealiha, fileelõikude, pihvide ja hakkliha
sulatamiseks.
Laske 20–60 minutit seista.
2
Linnuliha
200–1500 g
Katke koivad ja tiivaotsad alumiiniumfooliumiga.
Kui ahi piiksub, keerake linnuliha ümber.
See programm sobib nii terve kana kui ka
kanatükkide jaoks. Laske 20–60 minutit seista.
3
Kala
200–1500 g
Katke kala saba alumiiniumfooliumiga. Kui ahi
piiksub, keerake kala ümber. See programm sobib nii
terve kala kui ka kalafileede jaoks.
Laske 20–60 minutit seista.
4
Köögiviljad
200–1500 g
Laotage külmutatud köögiviljad ühtlase kihina
siledale klaastaldrikule. Kui ahi piiksub, keerake
külmutatud köögiviljad ümber või segage neid.
See programm sobib kõikidele külmutatud
köögiviljadele. Laske 5–20 minutit seista.
5
Sai
200–1500 g
Asetage leib horisontaalselt majapidamispaberile
ning keerake ümber, kui ahi piiksub. Asetage
kook keraamilisele taldrikule ja kui võimalik,
keerake ümber, kui ahi piiksub. (Ahi töötab edasi
ja peatab töö, kui ukse avate.) See programm
sobib igasuguse leiva (nii viilutatud kui ka terve
pätsi) ning kuklite või baguette'ide sulatamiseks.
Paigutage kuklid ringjalt. See programm sobib
igasuguste pärmitainaküpsetiste, biskviidi,
juustukoogi ja lehttaina sulatamiseks. See ei sobi
mure- või liivataigna, puuvilja- ja kreemikookide
ega šokolaadikattega kookide sulatamiseks.
Laske 10–30 minutit seista.
Kiirsulatusfunktsioonide kasutamine
Quick Defrost (Kiirsulatus) funktsioonid võimaldavad teil sulatada liha, linnuliha,
kala, külmutatud köögivilju ja külmutatud leiba. Sulatusaeg ja võimsustase valitakse
automaatselt. Teie mureks jääb ainult programmi valimine ja kaalu sisestamine.
MÄRKUS
Kasutage ainult mikrolainekindlaid nõusid.
Avage uks. Asetage külmutatud toit keraamilise nõuga pöördaluse keskele.
Sulgege uks.
1
1. Vajutage nuppu Quick Defrost
(Kiirsulatus).
2
2. Valige küpsetatava toidu tüüp, keerates
Valimisketast. Seejärel vajutage nuppu
Valimine/Kell.
4
5
3
3. Valige portsjoni suurus, keerates
Valimisketast. (Vaadake kõrvalolevat tabelit.
)
4. Vajutage nuppu START/+30s
(KÄIVITUS/+30s).
Tulemus:
• Sulatamine algab
• Ahi piiksub sulatamise ajal, et tuletada
teile meelde, et toit tuleb ümber keerata
5. Vajutage sulatamise lõpetamiseks uuesti
nuppu START/+30s (KÄIVITUS/+30s).
Tulemus:
1) Ahi piiksub neli korda.
2) Lõpu meeldetuletussignaal piiksub
kolm korda (üks kord minutis).
3)
Ekraanile ilmub uuesti kellaaeg.
MG23K3515AK_BA_DE68-04431Q-00_ET+LT+LV+RU+EN.indb 16 3/17/2016 3:33:28 PM