10
Enne alustamist
Enne alustamist
Tarvikud
Tarvikute esmakordsel kasutamisel puhastage need põhjalikult sooja vee,
pesuvahendi ja pehme puhta lapiga.
• Pange tarvik õiges asendis ahju.
• Jätke tarviku ja ahju põhja või teiste
tarvikute vahele vähemalt 1 cm vaba
ruumi.
• Toidunõude ja/või tarvikute ahjust
väljavõtmisel olge ettevaatlik. Kuum
toit või tarvikud võivad põhjustada
põletustraumasid.
• Kuumenevad tarvikud võivad
deformeeruda. Jahtudes taastuvad
nende algsed omadused ja välimus.
Kasutamine
Parimate tulemuste saavutamiseks tutvuge kõikide tarvikute
kasutamisvõimalustega.
Traatrest Traatrest on mõeldud grillimiseks ja röstimiseks. Sisestage
traatrest oma kohale nii, et eenduvad osad (mõlemal pool
olevad piirikud) jäävad ettepoole.
Traatresti
siseelement *
Traatresti siseelementi kasutatakse koos plaadiga
vedeliku tilkumise vältimiseks ahju põhja.
Küpsetusplaat * Küpsetusplaat (sügavus: 20 mm) on mõeldud kookide,
küpsiste ja teiste pagaritoodete küpsetamiseks. Jälgige,
et kaldus osa jääb ette.
Universaalplaat * Universaalplaat (sügavus: 30 mm) on mõeldud
küpsetamiseks ja röstimiseks. Vältimaks vedeliku tilkumist
ahju põhja, kasutage traatresti siseelementi.
Jälgige, et kaldus osa jääb ette.
Kõrgete servadega
plaat *
Kõrgete servadega plaat* (sügavus: 50 mm) on mõeldud
röstimiseks traatresti siseelemendiga või ilma. Jälgige, et
kaldus osa jääb ette.
01 Tasand 1 02 Tasand 2
03 Tasand 3 04 Tasand 4
05 Tasand 5
Grillimisvarras * Grillimisvarrast kasutatakse grillimiseks (näiteks kana).
Kasutage grillimisvarrast ainult üldrežiimil ja pange see
tasandile 3, kus on olemas varda adapter. Grillimise ajaks
keerake varda käepide lahti ja eemaldage see.
Grillimis- ja
šašlõkivarras *
Kui küpsetate suuremas koguses liha, pange
küpsetusmahla kogumiseks plaat tasandile 1 või ahju
põhja. Soovitame kasutada varrast kuni 1,5 kg liha
küpsetamiseks.
1. Torgake varras läbi liha. Varda sisestamise
hõlbustamiseks kruvige varda käepidet nüri otsa poole.
2. Pange liha ümber aurutatud kartuleid ja köögivilju.
3. Pange hoidik plaadi keskmisse asendisse nii, et
V-kujuline osa jääb ette. Toetage varras hoidikule nii,
et terav ots jääb taha, ja lükake õrnalt, kuni varda ots
läheb ahju tagaosas olevasse pöörlemismehhanismi.
Varda nüri ots peab toetuma V-kujulisele osale. (Vardal
on kaks eendit, mis peavad jääma ahju ukse poole,
et tõkestada varda ettepoole liikumist. Lisaks sellele
hoiavad eendid ka käepidet kinni.)
4. Enne küpsetamist kruvige käepide ära.
5. Küpsetamise lõpetades kruvige käepide tagasi, et
saaksite varda hoidikust paremini välja võtta.
HOIATUS!
Veenduge, et grillimisvarda käepide on õigesti paigutatud.
Olge grillimisvarda kasutamisel ettevaatlik. Kahvlid ja orad
on teravad ning võivad põhjustada vigastusi!
Põletuste vältimiseks kasutage grillimisvarda
eemaldamisel kindaid, sest varras on väga kuum.
Teleskoopsiin * Teleskoopsiini abil saate plaadi ahju panna nii:
1. Tõmmake teleskoopsiin ahjust välja.
2. Pange plaat siinidele ja libistage see siinide abil ahju.
3. Sulgege ahju uks.
MÄRKUS
Tärniga (*) tähistatud tarvikute saadavus sõltub ahju mudelist.
NV70K2340RB_OL_DG68-00759A-NEW_EKA_ET_v1.indd 10 25-Sep-17 10:32:15