• Asetage vedelike kuumutamisel
alati anumasse lisaks ka teelusi‐
kas või klaaspulk, nii väldite üle‐
kuumenemist. Ülekuumenemise
puhul saavutatakse teemistem‐
peratuur ilma sellele iseluumulike
aurumullikeste kerkimiseta.
Sellisel juhul võib vedelik anuma
väikseimagi raputuse peale hakata ägedalt üle keema või pritsi‐
ma.Põletusoht!
• "Naha" või "koorega" toiduaine‐
tesse nagu kartulid, tomatid, vors‐
tikesed jne tuleb enne valmista‐
mist teha kahvliga mitu sissetor‐
get, et toiduaine ei lõhkeks.
• Veenduge, et toidu valmistamisel/
kuumutamisel saavutatav tempe‐
ratuur oleks vähemalt70 C. See‐
tõttu järgige palun tabelites sisal‐
duvaid ajaandmeid. Ärge kasuta‐
ge kunagi toidu temperatuuri
mõõtmiseks elavhõbeda- või ve‐
delikutermomeetrit.
• Mikrolaineahjus kuumutatud toi‐
dud annavad toidunõudele soojust edasi.Kasutage pajalappe vms!
• Ärge toite luuga suurt võimsust ja aega valides üle küpsetage. Toidud
võivad teatud kohtadest ära kuivada, kõrbeda või süttida.
• Ahju sosemus, grillelement ja lisatarvikud lähevad kasutuse käigus
kuumaks. Palun pidage seda käsitlemisel silmas ning kasutage pa‐
jalappe vms.Põletusoht!
• Metallesemed peavad jääma siseseinadest ja uksest vähenalt 2 cm
kaugusele. Vastasel juhul võib tekkida sädemeid ja seade saab kah‐
justada.
• Ärge kasutage alumiiniumfooliumi, kui seda nõutud ei ole.
• Ärge jätke midagi ukse ja ukseraami vahele.
• Hoidke ukse tihend, ukse tihenduspinnad ja sisemus alati puhtana.
Seadme puhtuse puudulikkus võib põhjustada ohtlikke olukordi.
min 70 C
70
0
Ohutusviited 7