Lapseluku väljalülitamine
1. Lülitage seade vajadusel sisse/välja klah-
viga
välja .
2. Hoidke küpsetus-/praadimisprogrammi
ja klahve samaaegselt all, kuni
ekraanilt kustub SAFE .
Lapselukk on nüüd välja lülitatud ja seade jäl-
le tööks valmis.
Klahviheli
Klahviheli väljalülitamine
1. Lülitage seade vajadusel sisse/välja klah-
viga välja .
2.
Hoidke klahve ja samaaegselt all,
kuni kõlab signaal (u. 2 sekundit).
Klahviheli on nüüd välja lülitatud.
Klahviheli sisselülitamine
Hoidke klahve ja samaaegselt all, kuni
kõlab signaal (u. 2 sekundit).
Klahviheli on uuesti sisse lülitatud.
Ahju automaatne väljalülitus
Juhul, kui ahju kindla aja jooksul välja ei
lülitata ega muudeta temperatuuri, lüli-
tub ahi automaatselt ise välja.
Temperatuurinäidul vilgub viimati sea-
distatud temperatuur.
Ahi lülitub välja temperatuuril:
30 - 120°C 12,5 tunni pärast
120 - 200°C 8,5 tunni pärast
200 - 230°C 5,5 tunni pärast
Ekraanile kuvatakse OFF (VÄLJAS).
Kasutuselevõtt automaatse väljalülituse
järel
Lülitage ahi täielikult välja. Pärast seda on
võimalik teda uuesti kasutusele võtta.
Kasutusviisid, tabelid ja näpunäited
Auruga küpsetamine
Auruga küpsetamiseks kasutage auruga
küpsetamise või intervallküpsetamise
ahjufunktsioone.
Hoiatus Auruga küpsetamise ajal
ei tohi mingil juhul ahju ust avada!
Tähtis Vedelikuna kasutage ainult vett!
Auruga küpsetamise nõud
• Auruga küpsetamiseks sobivad vastavast
kuuma- ja korrosioonikindlast materjalist
nõud.
• Väga hästi sobivad kroomterasest küpse-
tusanumad (vt eritarvikud).
Tasandid
• Kasutustasemed võtke järgnevatest tabe-
litest. Tasandeid loetakse alt üles.
Üldised märkused
• Kui küpsetusaeg on üle 30 minuti või suu-
remate koguste puhul lisage vajadusel
vett.
• Kui seadet enam ei kasutata, tuleb vee-
sahtlit, voolikühendusi ja aurutit põhjalikult
pesta (vt ptk "Puhastamine ja hooldus").
Märkusi auruga küpsetamise ja inter-
vallküpsetamise tabelite juurde
Järgmistest tabelistest leiate seal toodud toi-
tude jaoks vajalikud temperatuurid, küpseta-
misajad ja -tasandid.
• Temperatuurid ja küpsetamisajad on ori-
entiirid, sest need sõltuvad küpsetatava
toidu suurusest, kogusest ja kasutatava-
test nõudest.
• Kui te ei leia oma retsepti jaoks õigeid and-
meid, orienteeruge vastavalt mõnele sar-
nasele toiduainele.
• Kui pole teisiti öeldud, siis tabelites toodud
väärtused eeldavad, et küpsetamist alus-
tati külma ahjuga.
Auruga küpsetamine
Auruga küpsetamine
sobib kõigi toi-
duainete jaoks, olgu värsked või sügavkül-
mutatud. Saab valmistada toite köögivilja, li-
ha, kala, riisi, maisi, manna ja munaga, tai-
natooteid, saab soojendada, sulatada, po-
šeerida või blanšeerida.
Menüüde küpsetamine
16 electrolux