• "Naha" või "koorega" toiduaine‐
tesse nagu kartulid, tomatid, vors‐
tikesed jne tuleb enne valmista‐
mist teha kahvliga mitu sissetor‐
get, et toiduaine ei lõhkeks.
• Veenduge, et toidu valmistamisel/
kuumutamisel saavutatav tempe‐
ratuur oleks vähemalt70 C. See‐
tõttu järgige palun tabelites sisal‐
duvaid ajaandmeid. Ärge kasuta‐
ge kunagi toidu temperatuuri
mõõtmiseks elavhõbeda- või ve‐
delikutermomeetrit.
• Mikrolaineahjus kuumutatud toi‐
dud annavad toidunõudele soojust edasi.Kasutage pajalappe vms!
• Ärge toite luuga suurt võimsust ja aega valides üle küpsetage. Toidud
võivad teatud kohtadest ära kuivada, kõrbeda või süttida.
• Ahju sosemus, grillelement ja lisatarvikud lähevad kasutuse käigus
kuumaks. Palun pidage seda käsitlemisel silmas ning kasutage pa‐
jalappe vms.Põletusoht!
• Metallesemed peavad jääma siseseinadest ja uksest vähenalt 2 cm
kaugusele. Vastasel juhul võib tekkida sädemeid ja seade saab kah‐
justada.
• Ärge kasutage alumiiniumfooliumi, kui seda nõutud ei ole.
• Ärge jätke midagi ukse ja ukseraami vahele.
• Hoidke ukse tihend, ukse tihenduspinnad ja sisemus alati puhtana.
Seadme puhtuse puudulikkus võib põhjustada ohtlikke olukordi.
• Ärge hoidke kergestisüttivaid esemeid küpsetusahjus. Need võivad
sisse lülitamisel süttida.
Nii väldite seadme kahjustusi
• Ärge vooderdage küpsetusahju fooliumiga ja ärge asetage ahju põh‐
jale küpsetusplaati, potti v.m, kuna muidu võib küpsetusahju email‐
kiht kahjustuda tekkiva kuumuse kogunemise tõttu.
• Plaadilt tilkuv puuviljamahl jätab ahju plekid, mida ei saa eemaldada.
Kasutage mahlaste kookide küpsetamisel kõrge äärega plaati.
min 70 C
70
0
8 Ohutusviited