KASUTUSJUHEND
Leivaahju kasutusjuhend
Vaadake vastavat retsepti ja kasutage
seadet järgmisel viisil:
34. Seadke segisti pöördteljele ja
paigaldage leivaalusele.
35. Vastavalt retseptile, mis teile vajalik
on, lisage koostisosad, nagu vesi, jahu,
munad leivaalusele viidatud järjekorras;
pärm on vaja panna aluse keskele
pärast muid tooteid; taimeri kasutamisel
veenduge, et pärm asub jahu peal, et
vältida segunemist vee, soola, suhkruga,
muidu mõjub see käärimisprotsessile.
36. Asetage leivaalus ja sulgege kaas.
37. Lülitage leivaahi sisse, LCD-ekraanil
kuvatakse kiri „MENU 1 TIMER 3:25“,
vajutage menüünupule ja vaadake
LCD-ekraanile, valige menüü 1-12
(Põhileib, prantsuse leib, nisujahust leib,
magus, ekspressküpsetus (750 g),
taigen, rukkileib, kiirküpsetus,
ekspressküpsetus ( 1000 g),
sarvesaiade taigen), mis teile vajalik on.
38. Pärast menüü valikut, vajutage
nupule COLOR („Koore värv“), et
saada hele, keskmine, krõmpsuv või
kiire koor. Vaikeseade – Medium
(„Keskmine röst“).
39. Vajutage LOAF („Kaal“ ), et
valida pätsikaal 500 g, 750 g, 1000 g,
vaikeseade on 750 g.
40. Te saate valida küpsetuse viivitusaja,
et saada valmis leib Teie valitud ajal.
Arvestage ajavahet alates momendist,
kui käivitate programmi, aja vahel,
millal tahate, et küpsetus lõppeks.
41. Vajutage nupule START/STOP
(„Start/Stopp“) 0,5 sek jooksul, algab
programmi täitmine ja vilgub „:“.
42. Kui te tahate muuta olemasolevat
sätet, vajutage veelkord nupule START
/STOP (“Start /Stopp”) rohkem kui
1 sekundi jooksul, programm peatub ja
te saate paigaldada selle programmi,
mida tahate. Ärge puudutage
programmi paigalduse ajal juhtpaneeli.
43. Pärast programmi täitmist annab
seade välja 15 korda helisignaali ja
läheb üle soojahoidmisrežiimile.
Soojahoidmisrežimi ajal kuvatakse kuval
0:00. Märk „:“ jätkab vilkumist
(erandiga menüü Dough „Taigen“). 1
tunni jooksul annab leivaahi välja 1
signaali ja märk „:“ lõpetab vilkumise,
seade naaseb algsesse olekusse.
Vajutage ja hoidke all nuppu „Stopp“ 1
sekund, et soojahoidmisrežiimi välja
lülitada, kui te tahate peatada
soojahoidu, naaske algolekusse.
44. Kui leib on valmis, kuulete te
signaali. Võtke pajakindad, keerake
leivaalus ümber ja loksutage kergelt, et
leiba välja saada. Ärge unustage segistit
leivalt eemaldada. Kui te tahate leiba
küpsetusprotsessis välja võtta, vajutage
ja hoidke all nuppu “Start / Stopp”
1 sekundi jooksul, et taastada
seadme töö.
Taigna valmistamise juhised.
Küpsetusprogramm „Taigen“ sobib
leivaküpsetusprogrammiga. Taigna
küpsetusajal ei pea te lisama soola,
suhkrut, piimapulbrit ne. Kui taigen on
valmis, annab leivaahi helisignaali 5
korda.
Küpsetiste valmistamise juhend.
Seda programmi kasutatakse leiva
küpsetamiseks, valmimisaeg on 1 tund,
kasutage seadet järgmisel viisil:
1. Asetage leivaalus leivaahju.
2. Mõõtke kõik vajalikud koostisosad ja
pange need leivaalusele. Sulgege kaas.
3. Vajutage nupule MENÜÜ ,
vaadake LCD-displeid ja valige menüü
BAKE („Küpsetus“)
4. Vajutage nupule “Start /Stopp” ,
et küpsetust alustada.
5. Kui displeile ilmub 0:00, on küpsetus
lõppenud. Seade annab välja
helisignaali 15 korda ja läheb üle
soojahoidmisrežiimle. Vajutage ja
hoidke all nuppu “Start / Stopp” 1
sekundi jooksul, et seade peatada,
muidu läheb see automaatselt üle
soojahoidmisrežiimle.
6. Kui te märkate küpsetamise ajal, et
leib on juba valmis, võite te vajutada
nupule „Stopp“, et seadet peatada ja üle
minna menüüvalikule.
TÄHELEPANU: parem on toiduained
varem tükkidest lõigata ja ette
valmistada ja panna need mõningale
kaugusele üksteisest, et saada hea
küpsetus. Esimesel kasutamisel on
keeruline kontrollida küpsetusaega.
Ärge muretsege, järgmisel korral läheb
paremini.
Moosi valmistamise juhendid.
Juhinduge moosi valmistamise retseptist,
lisage see leivaalusele, paigaldage
leivaalus leivaahju. Valige
moosivalmistusprogramm ja vajutage
nupule “Start / Stopp” , et alustada
programmi täitmist.