7. Programm «EUROPEAN BREAD»
8. Programm «CAKE»
9. Programm «PASTA DOUGH»
10. Programm «YEAST DOUGH»
11. Programm «OATMEAL»
-
12. Programm «YOGURT»
13. Programm «JAM»
14. Programm «BAKE»
-
15. Programm «RICE/GRAIN»
-
-
16. Programm «PILAF»
-
-
17. Programm «DESSERT»
Tööks ettevalmistamine
-
2.
3.
Koostisainete panemine
-
2.
anumasse.
3.
-
-
•
-
•
•
•
-
4.
Üldised soovitused leivaküpsetajaga töötamiseks
-
2.
Nr ekraanil
Programmi
nimetus
Nr ekraanil
Programmi
nimetus
Nr ekraanil
Programmi
nimetus
Bread
Jam
2 8 Cake Bake
3
Bread
4
5
Gluten Free
Bread
Oatmeal Dessert
6
3.
4.
5.
6.
Pöörake tähelepanu, et programmides 1-7 seatakse klahvidega ja aeg,
mille möödudes toit valmib, võttes seejuures arvesse ajatatud stardi aega
(seejuures valmistamisaeg ei muutu). Programmides 12, 15-17 muudetakse
nendesamade klahvidega valmistamisaega.
8.
-
-
-
-
Valmis leiva väljavõtmine
TÄHELEPANU! Pidage meeles, et valmistamisprotsessi lõppedes on vorm, leib
ja soojenduskamber väga tulised! Ettevaatust, kasutage põletuste vältimiseks
pajalappe! Ärge asetage kuuma leivaga vormi laudlinale, plastikust või muudele
termotundlikele pindadele, mis võivad süttida või sulada!
2.
3.
TÄHTIS: puhastage hoolikalt vormi ja seadme sisepind peale igat kasutus-
korda.
Küpsetusvormi kasutamine
2.
-
3.
-