Ahjul on neli eelseadistatud sulatusrežiimi.
Inverter-sulatuse funktsioon on parim külmuta-
tud toidu sulatusmeetod. Juhend selgitab, millist
sulatusrežiimi on soovitatav kasutada erinevate
külmutatud toitude puhul.
Veelgi mugavamaks kasutamiseks on inverter-
-sulatusel sisseehitatud piiksumehhanism, mis
meenutab, et toitu tuleb kontrollida, ümber
pöörata, eraldada või ümber paigutada, saavuta-
maks parimaid sulatustulemusi. Saadaval on neli
erinevat sulatusastet.
1. Vajutage -
.
2. Vajutage -
, kuni
ekraanil kuvatakse
‘dEF1’.
3. Vajutage +, kuni ekra-
anil kuvatakse ‘1.2 kg’.
4. Vajutage -
STA.
Kui vajutate nuppu , kuvatakse
ekraanil sulatusaja pöördloendus.
Ahi teeb SULATUSTSÜKLI jooksul ühe piiksu.
Piiksu ajal avage uks ja eemaldage tükid, mis on
juba sulanud või pöörake ümber.
Pange külmutatud portsjonid ahju ja vajutage
sulatustsükli jätkamiseks .
ꞏ Eemaldage kala, karploomad, liha ja linnuliha
paber- või kilepakendist. Vastasel juhul hoiab
pakend auru ja vedelikku toidu vastas, mis võib
põhjustada toidu välispinna keemist.
ꞏ Asetage toit madalasse nõusse või mikrolaineah-
ju röstimisrestile, millel on tilkumisalus.
ꞏ Ahjust eemaldamisel peaks toit olema veel ke-
skelt veidi külmunud.
ꞏ Sulatusaja pikkus on erinev, olenevalt sellest, kui
tugevalt on toit külmutatud.
ꞏ Pakendi kuju mõjutab seda, kui kiiresti toit sulab.
Õhukesed, väikesed palad sulavad kiiremini kui
suured tükid.
Olenevalt toidu kujust saab korraga sulatada
suuremal või vähemal hulgal toitu.
Hakkliha, veise välisfilee steik,
hautatud veiseliha kuubikud, veise
sisefilee steik, hautatud veiseliha,
röstitud veiseribi, röstitud veise
turjafilee, hakk-kotlet
Tükid, rullpraad
Tükid, hot dog, ribid, mahlased
searibid.
Rullpraad, vorst
Lõigud (0,5 kg, 20 mm paksused)
Piiksu kostumisel pöörake toit
ümber.
Pärast sulatamist laske sel
5–15 minutit seista.
Terve, tükeldatud, rinnak (luudeta)
Terve
Rinnak
Piiksu kostumisel pöörake toit
ümber.
Pärast sulatamist laske sel
30–60 minutit seista.
Filee, terve, steigid
Krabiliha, homaarisabad, krevetid,
kammkarbid. Piiksu kostumisel
pöörake toit ümber.
Pärast sulatamist laske sel
5–10 minutit seista.
Viilutatud leib, kuklid, baguette jne.
Eraldage viilud ja asetage paber-
salvrätikute vahele või lamedale
taldrikule.
Piiksu kostumisel pöörake toit
ümber.
Pärast sulatamist laske sel
1–2 minutit seista.