Kenwood KAX700PL Spiralizer Attachment Omaniku manuaal

Tüüp
Omaniku manuaal

See käsiraamat sobib ka

209 210
Eesti
Palun voltige lahti esileheküljel olevad illustratsioonid
ohutus
l
Lugege käesolevaid juhised hoolikalt ning hoidke need alles,
juhuks, kui neid tulevikus vaja läheb.
l
Eemaldage kogu pakend ja kõik sildid, sealhulgas kaitsev kile
lõiketeradelt.
l
Olge ettevaatlik - koonuse terad ja lükkaja tera on väga
teravad. Käsitsege ettevaatlikult.
l
Enne kaane eemaldamist lülitage välja ja oodake kuni terad on
täielikult peatunud.
l
Lülitage välja ja võtke juhe seinast:
enne osade paigaldamist või eemaldamist;
kui seadet ei kasutata;
enne puhastamist.
l
Ärge kunagi kasutage toidu toitetorust alla lükkamiseks oma
näppe. Kasutage alati komplektis olevat lükkajat.
l
Ärge kunagi kasutage kahjustatud lisaseadet. Laske seda
kontrollida või parandada: vaadake osa „teenindus ja
klienditeenindus“.
l
Ärge jätke seadet kunagi sisse kui see on valveta.
l
Teie lisaseadme väärkasutuse tulemuseks võib olla vigastus.
l
Ärge kasutage kunagi volitamata lisaseadet.
l
Kasutage seadet vaid selle jaoks ettenähtud koduseks
kasuta miseks. Kenwood ei võta mingit vastutust kui seadet
on vääri ti kasutatud või kui neid juhiseid eirat akse.
l
Täiendavate ohutusega seotud hoiatuste jaoks vaadake oma
köögikombaini peamist juhiste raamatut.
211
Käesolev seade vastab EL’i määrusele
1935/2004 materjalide ja esemete kohta,
mis puutuvad kokku toiduga.
Sellel lisaseadmel on Twist Connection
System
ühendussüsteem ja see
on loodud sobituma otse Kenwood
Chef’i viimase põlvkonna mudelitele
(tuvastatavad kui KVC, KVL ja KCC
seeriad).
See lisaseade sobitub ka KMix
köögikombainidele, millel on aeglase
kiirusega lisaseadme pesa (KMX seeria).
Kontrollimaks, et see lisaseade teie
köögikombainiga ühildub, peate
veenduma, et mõlemal komponendil
on Twist Connection System
ühendussüsteem.
Kui teie köögikombainil on
Bar Connection System
ühendussüsteem, vajate enne
kasutamise võimalikuks tegemist
ka adapterit. Adapteri viitekood
on KAT001ME. Rohkema teabe
saamiseks ja adapteri tellimise
selgituse jaoks külastage veebilehte
www.kenwoodworld.com/twist.
enne esimest kasutamist
Peske osi, vaadake peatüki „hooldus ja
puhastamine“.
legend
1
toetava teraga lükkaja
2
toitetoruga kaas
3
lõikamiskoonus
Spaghetti (2 x 2 mm)
Linguine (2 x 4 mm)
Tagliatelle (2 x 9 mm)
Lame tera (Pappardelle) - lindi
laiuse määrab ära toidu laius
Kurrutatud lõige
4
koonusehoidja
5
kere
Täiendavate lõikamiskoonuste
hankimiseks vaadake osa „teenindus ja
kliendihooldus“.
oma spiraallõikuri kokku
panemiseks
1 Sisestage koonusehoidja
4
keresse
5
.
2 Paigaldage soovitud lõikamiskoonus
3
. Kaant ei saa paigaldada kui
koonusehoidja või koonus ei ole õigesti
paigas. Veenduge, et koonus asub
hoidjaga ühel tasapinnal.
3 Paigaldage kaas
2
ja joondage kaanel
olev sümbol
kerel oleva sümboliga
. Pöörake päripäeva kuni sümbol
joondub sümboliga
1
.
211 212
oma spiraallõikuri
kasutamiseks
Enne lisaseadme paigaldamist
eemaldage pritsmekaitse.
1 Tõstke ära aeglase kiiruse pesa kate
2
.
2 Kui lisaseade on näidatud asendis
3
,
leidke aeglase kiiruse pesa ja keerake
lisaseade paika.
3 Asetage lõikamiskoonuse alla kauss.
4 Lõigake toiduained toitetoru jaoks
sobivaks ja kinnitage lükkaja otsas
olevale terale.
5 Asetage lükkaja toidu torusse ja
veenduge, et lükkajal olev soon joondub
toitetorus oleva ribiga.
6 Lülitage asendisse „Max“
4
ja hoidke
lükkajat paigas, et juhtida toit toitetoru
mööda alla. Ärge kasutage liigset
jõudu.
näpunäited ja nõuanded
Kasutage juurviljaspiraale pastatoodete
ja nuudlite asendamiseks.
Kasutage kivide, seemnete või õõnsate
südamiketa kõvasid puu- ja juurvilju.
Ärge kasutage pehmeid, mahlaseid või
üleküpsenud puuvilju, kuna spiraalideks
lõikamisel need lagunevad.
Kuna puu- ja juurviljade koortes leiduvad
paljud olulised vitamiinid ja toitained,
eemaldage need vaid siis, kui need ei
ole söödavad.
Valige võimalikult sirged juurviljad.
Tagamaks seda, et puuvilja saab
lükkaja otsa külge kinnitada, lõigake
seda lameda pinna tekitamiseks.
Ebatasased otsad teevad lükkaja otsa
külge kinnitamise raskeks ja põhjustavad
kehvasid tulemusi.
Veenduge, et toidu läbimõõt on enam
kui 5 cm nii, et seda saaks lükkaja otsa
külge kindlalt kinnitada.
Spiraalide lõikamise lõpuks jäävad teile
koonusekujulised otsatükid. Neid saab
viilutada ja ära kasutada.
Spiraalideks lõigatud toitu saate õrnalt
aurutada, kupatada, keeta või praadida.
213
Soovitusliku kasutuse tabel
Toiduaine
Kommentaarid
valmistamise kohta
Õunad
Kasutage väikseid õunu (toitetorusse
sobiv läbimõõt).
Lõigake ära ots, et vili oleks lame.
Südamikku või seemneid ei ole vaja
eemaldada, kuna südamik jääb lükkaja
otsa külge.
Kuna spiraalideks lõigatud õun muutub
kiiresti pruuniks, kasutage seda kas
koheselt või lisage sidrunimahla.
Kasutage salatites ja magustoitude
retseptides.
Peet
• Eemaldage lehed.
Värsket peeti ei ole vaja koorida -
lihtsalt peske koort enne spiraalideks
lõikamist.
Keedetud peet on liiga pehme ja ei jää
hästi spiraalideks.
• Sööge toorelt salatites.
Brokoli varred
• Lõigake varte otsad.
Brokolit keetes hoidke varred alles ja
lõigake neist spiraalid.
Kurk
• Lõigake toitetoru jaoks parajaks.
Porgandid
Valige suured ja sirged porgandid ning
lõigake nende otsad lamedaks.
Aurutage, kupatage, keetke või
praadige õrnalt.
Juurseller
Koorige ja lõigake toitetoru jaoks
parajaks.
Aurutage, kupatage, keetke või
praadige õrnalt.
Suvikõrvitsad
Valige suured sirged suvikõrvitsad ja
lõigake ära ülemised ning alumised
otsad.
Aurutage, kupatage, keetke või
praadige õrnalt.
Pastinaagid
Valige suured sirged pastinaagid ja
lõigake ära ülemised ning alumised
otsad.
Aurutage, kupatage, keetke või
praadige õrnalt.
213 214
Toiduaine
Kommentaarid
valmistamise kohta
Naeris/kaalikas
Koorige ja lõigake toitetoru jaoks
parajaks.
Aurutage, kupatage, keetke või
praadige õrnalt.
Muskaatkõrvits
Kasutage ilma õõnsa keskkoha ja
seemneteta sirget otsa.
Koorige ja lõigake toitetoru jaoks
parajaks.
Aurutage, kupatage, keetke või
praadige õrnalt.
Nuikapsas
Koorige ja kärpige toitetoru jaoks
parajaks.
Aurutage, kupatage, keetke või
praadige õrnalt.
Daikon ehk
jaapani redis
(Mooli)
Koorige ja kärpige toitetoru jaoks
parajaks.
• Hea alternatiiv riisile.
Maapirnid
Peske ja kärpige toitetoru jaoks
parajaks.
Värvi muutmise vältimiseks asetage
vahetult pärast töötlemist vette koos
väikese koguse sidrunimahlaga.
Pirnid
• Valige väikesed kõvad pirnid.
• Lõigake toitetoru jaoks parajaks.
Kuna spiraalideks lõigatud pirn muutub
kiiresti pruuniks, kasutage seda kas
koheselt või lisage sidrunimahla.
Kasutage salatites ja magustoitude
retseptides.
Bataat/kartul
• Peske koori.
• Lõigake toitetoru jaoks parajaks.
Vältimaks ribade värvi muutumist
asetage vahetult pärast töötlemist
vette.
215
hooldus ja puhastamine
Enne puhastamist lülitage seade alati
välja ja võtke juhe seinast.
Käsitsege koonuse terasid ja lükkaja
tera ettevaatlikult - need on äärmiselt
teravad. Kasutage terade puhastamiseks
harja.
Mõned toidud võivad plastmassi värvi
muuta. See on täiesti tavapärane ja ei
kahjusta plastmassi ning ei mõjuta teie
toidu maitset. Taimeõlisse kastetud
lapiga hõõrumine võib aidata muutunud
värvi eemaldada.
Ese Sobib
nõudepesumasinasse
Ärge kastke vette Käsipesu Pühkige niiske
lapiga
kere
Pühkige niiske lapiga, seejärel kuivatage.
Ärge kastke vette.
Peske eemaldatavaid osi käsitsi, seejärel
kuivatage.
Teise võimalusena võite neid pesta oma
nõudepesumasinas.
215 216
teenindus ja
kliendihooldus
Kui Teil esineb probleeme oma
lisaseadme töötamisega, vaadake
enne abi palumist juhendi osa „rikete
kõrvaldamise juhis“ või külastage
veebilehte www.kenwoodworld.com.
Tuletame Teile meelde, et Teie toodet
kaitseb garantii, mis on kooskõlas
kõikide seaduslike sätetega, mis
puudutavad olemasolevaid garantiisid ja
tarbijaõigusi riigis, kus seade osteti.
Kui Teie Kenwood’i seadmel esineb
rikkeid või kui Te leiate seadmelt
kahjustuse, palun saatke see või
tooge see volitatud KENWOOD’i
teeninduskeskusesse. Ajakohastatud
andmed Teile lähimast volitatud
KENWOOD’i teeninduskeskusest on
veebilehel www.kenwoodworld.com või
Teie asukohariigi KENWOOD’i veebilehel.
Disaininud ja välja töötanud Kenwood
Üendkuningriigis.
Valmistatud Hiinas.
OLULINE TEAVE TOOTE ÕIGE
KÕRVALDAMISE KOHTA
KOOSKÕLAS EUROOPA ELEKTRI-
JA ELEKTROONIKASEADMETEST
TEKKINUD JÄÄTMETE DIREKTIIVIGA
(WEEE)
Toote töökõlbliku ea lõppedes ei tohi
toodet kõrvaldada majapidamisjäätmete
hulka.
Toode tuleb viia eriomasesse kohaliku
omavalitsuse jäätmekõrvalduskeskusesse
või edasimüüjale, kes vastavat teenust
pakub.
Majapidamismasinate ohutu kõrvaldamine
väldib võimalikke negatiivseid tagajärgi
keskkoonnale ning tervisele, mis tulenevad
seadme ebakohasest kõrvaldamisest
ning võimaldab seadme valmistamiseks
kasutatud materjale taasringlusesse
saata, millest tõuseb oluline energia ja
vahendite kokkuhoid. Meeldetuletuseks,
et majapidamisseadmed tuleb kõrvaldada
eraldi kohta, on toode markeeritud
märgiga, millel on kujutatud risti
läbikriipsutatud prügikast.
217
rikete kõrvaldamise juhis
Probleem Põhjus Lahendus
Spiraallõikur ei tööta. Puudub toide.
Kaas ei ole õigesti lukustatud.
Kontrollige, et seade oleks
vooluvõrku ühendatud.
Kontrollige, et kaas asuks
õigesti.
Kaant ei saa tõsta. Koonusehoidja või koonus ei
ole õigesti paigaldatud.
Kontrollige, et koonusehoidja ja
koonus oleksid õigesti paigas.
Kehvad tulemused. Toiduained on liiga pehmed
või mahlased.
Toiduaine on liiga kitsas või
väike.
Toiduaine ei ole kindlalt
lükkaja otsa kinnitatud.
Kasutage kõvasid kivide,
seemnete või õõnsate
keskkohtadeta puu- ja juurvilju.
Valige võimalikult sirged
toiduained ja veenduge, et
nende läbimõõt on vähemalt
5 cm.
Parimate tulemuste
saamiseks
Kinnitage toit alati esmalt
kindlalt lükkaja otsa külge.
Seejärel asetage see
toitetorusse.
Lülitage seade sisse, juhtides
samal ajal toitu lükkaja abil.
Spiraalide asemel tekivad
poolkuu kujulised tükid.
Töödeldud toiduaine läbimõõt
on liiga väike.
Toiduained keerlevad
toitetorus.
Veenduge, et läbimõõt oleks
suurem kui lükkaja ots.
Veenduge, et toitu hoitakse
paigal ja see ei saa keerelda.
Toiduained muutuvad
kiiresti pruuniks.
Mõned toiduained, näiteks
õunad, pirnid ja kartulid,
muutuvad pärast töötlemist
kiiresti pruuniks.
Kasutage kas vahetult pärast
töötlemist või hoidke vees.
Pruuniks muutumise vältimiseks
lisage puuviljale sidrunimahla.
217 218
Suvikõrvitsasalat
Portsjoneid: 2 pearoana / 4 kõrvalroana
Aeg: 5 minutit
Koostisosad:
Suvikõrvits 2
Kollane paprika (eemaldage
vars ja seemned)
1
Punane sibul (koorituna) ½ (keskmine –
150 g)
Seller 1 vars
Valmistusviis:
1 Lõigake suvikõrvitsast lamedat tera kasutades
spiraalid.
2 Viilutage paprika, sibul ja seller 3 mm paksusteks
viiludeks.
3 Segage kõik koostisosad kausis kokku.
4 Katke enda valitud kastmega.
Taist inspireeritud salat
Portsjoneid: 2 pearoana / 4 kõrvalroana
Aeg: 10 minutit
Koostisosad:
Jaapani redis (Daikon,
Mooli) (koorituna)
½ (30 cm)
Kurk 2
Mango (kooritud ja ilma
kivita)
½
Roheline sibul 4
Viimistlemiseks:
Seesamiseemned 4 tl
Kuivatatud krevetid
(valikuline)
4 spl
Värske koriander
(hakituna)
4 spl
Valmistusviis:
1 Lõigake kurk ja jaapani redis linguine tera
kasutades spiraalideks.
2 Lõigake mango väikesteks kuubikuteks ja
hakkige rohelised sibulad.
3 Segage kõik koostisosad suures kausis.
4 Katke enda valitud kastmega ja riputage peale
seesamiseemned, kuivatatud krevetid ning
värske koriander.
Peedi ja juurselleri linguine
krevettidega
Portsjoneid: 2 pearoana / 4 kõrvalroana
Aeg: 20 minutit
Koostisosad:
Toores peet 2
Juurseller ½ (400 g)
Apteegitill ½ mugulat
Marinaadi jaoks:
Sidrun ½ sidruni mahl
Ekstra-neitsioliiviõli 5 spl
Apteegitilli seemned ½ tl
Maitseained Maitse järgi
Viimistlemiseks:
Tiigerkrevetid 20
Spinat 200 g
Valmistusviis:
1 Koorige ja lõigake ära peedi ning juurselleri
ülemine ja alumine ots.
2 Lõigake peet ja juurseller linguine tera
kasutades spiraalideks.
3 Pange spiraalideks lõigatud peet ja juurseller
suurde kaussi.
4 Eemaldage apteegitilli südamik, hakkike
apteegitill peeneks ja lisage kaussi.
5 Lisage sidrunimahl.
6 Praadige juurvilju, apteegitilli seemneid ja
maitseaineid keskmisel kuumusel oliiviõlis.
7 Küpsetage 5 minutit, lisage krevetid ja
küpsetage veel kuni need on roosaks muutunud.
8 Lisage spinat ja segage põhjalikult. Serveerige.
retseptid ( Spaghetti ja Tagliatelle tera saab kasutada ka
retseptides, kus soovitatakse linguine tera)
219
retseptid
Kreeka spiraalsalat
Portsjoneid: 2 pearoana / 4 kõrvalroana
Aeg: 10 minutit
Koostisosad:
Kurk 2
Roheline paprika
(eemaldage seemned)
1
Punane sibul (koorituna) ½
Kirsstomatid 8
Mustad kivideta oliivid 50 g
Feta juust 50 g
Kastme jaoks:
Rapsiõli 4 spl
Valge veini äädikas 3 spl
Pune 1 spl
Kapparid 1 spl
Maitseained Maitse järgi
Valmistusviis:
1 Lõigake kurgist lamedat tera kasutades
spiraalid ja pange need kaussi.
2 Lõigake paprika ja sibul 3 mm paksusteks
viiludeks.
3 Lõigake tomatid pooleks ja feta juust 1 cm
kuubikuteks.
4 Asetage koostisosad kaussi.
Kastme jaoks
1 Segage õli ja äädikas kahvliga õrnalt kokku.
2 Hakkige ürdid peeneks ja lisage ürdid, kapparid
ja maitseained õlile.
3 Lisage kaste kaussi ja jätke enne serveerimist 30
minutiks toatemperatuurile marineeruma.
Jaapani redise (mooli) nuudlid ja
shiitake ramen
Portsjoneid: 4
Aeg: 20 minutit
Koostisosad:
Jaapani redis (Mooli,
Daikon) (koorituna)
½ (500 g)
Oliiviõli 4 spl
Tofu 250 g
Hoisin-kaste 1 spl
Pak choi 1-2 pead
Shiitake seened 150 g
Küüslauk (koorituna) 2 küünt
Ingver (koorituna) 2 cm tükk
Miso-pasta 1 spl
Sojakaste 2 spl
Juurviljapuljong 1 liiter
Viimistlemiseks
Roheline sibul 4
Kõvaks keedetud munad 2
Valmistusviis:
1 Lõigake redisest linguine tera kasutades
spiraalid ja pange need kaussi.
2 Lõigake tofu 2 cm kuubikuteks ja praadige
keskmisel kuumusel oliiviõlis.
3 Kui tofu on pruunistunud, lisage hoisin-kaste
ja küpsetage kuni tofu on kastmega täielikult
kattunud. Pange kõrvale.
4 Hakkige pak choi jämedalt ja küüslauk ning
ingver peenelt.
5 Lõigake seentest õhukesed viilud.
6 Praadige küüslauku ja ingverit mõni minut
keskmisel kuumusel oliiviõlis.
7 Lisage puljong ja laske õrnalt keema tõusta.
8 Lisage seened, soja ja miso-pasta ning keetke
10 minutit.
9 Lisage spiraalideks lõigatud jaapani redis ja
keetkee veel 3-5 minutit.
219 220
retseptid
Porgandi- ja
aprikoosipannkook
Portsjoneid: 8
Aeg: 45 minutit
Koostisosad:
Porgand 2 suurt
Või 175 g
Mesi 200 ml
Kuivatatud aprikoosid 125 g
Kreeka pähklid 30 g
Kaerahelbed 350 g
Valmistusviis:
1 Eelsoojendage ahi 180°C peale. Määrige
ruudukujuline ahjuplaat (25 x 25 cm).
2 Lõigake porganditest linguine tera kasutades
spiraalid.
3 Sulatage mikrolaineahjus või pannil või koos
meega.
4 Hakkige aprikoosid ja kreeka pähklid ning lisage
need koos kaerahelvestega porganditele.
5 Segage kõik kokku kuni need on hästi
segunenud.
6 Tõstke segu lusikaga plaadile ja ajage ühtlaselt
laiali.
7 Küpsetage ahjus 15-20 minutit.
8 Kui kook on servadest õrnalt kuldne, võtke
plaat ahjust välja. Lõigake pannkook kuumalt
8 ristkülikuks ja jätke kuni täieliku jahtumiseni
seisma.
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82
  • Page 83 83
  • Page 84 84
  • Page 85 85
  • Page 86 86
  • Page 87 87
  • Page 88 88
  • Page 89 89
  • Page 90 90
  • Page 91 91
  • Page 92 92
  • Page 93 93
  • Page 94 94
  • Page 95 95
  • Page 96 96
  • Page 97 97
  • Page 98 98
  • Page 99 99
  • Page 100 100
  • Page 101 101
  • Page 102 102
  • Page 103 103
  • Page 104 104
  • Page 105 105
  • Page 106 106
  • Page 107 107
  • Page 108 108
  • Page 109 109
  • Page 110 110
  • Page 111 111
  • Page 112 112
  • Page 113 113
  • Page 114 114
  • Page 115 115
  • Page 116 116
  • Page 117 117
  • Page 118 118
  • Page 119 119
  • Page 120 120
  • Page 121 121
  • Page 122 122
  • Page 123 123
  • Page 124 124
  • Page 125 125
  • Page 126 126
  • Page 127 127
  • Page 128 128
  • Page 129 129
  • Page 130 130
  • Page 131 131
  • Page 132 132
  • Page 133 133
  • Page 134 134
  • Page 135 135
  • Page 136 136
  • Page 137 137
  • Page 138 138
  • Page 139 139
  • Page 140 140
  • Page 141 141
  • Page 142 142
  • Page 143 143
  • Page 144 144
  • Page 145 145
  • Page 146 146
  • Page 147 147
  • Page 148 148
  • Page 149 149
  • Page 150 150
  • Page 151 151
  • Page 152 152
  • Page 153 153
  • Page 154 154
  • Page 155 155
  • Page 156 156
  • Page 157 157
  • Page 158 158
  • Page 159 159
  • Page 160 160
  • Page 161 161
  • Page 162 162
  • Page 163 163
  • Page 164 164
  • Page 165 165
  • Page 166 166
  • Page 167 167
  • Page 168 168
  • Page 169 169
  • Page 170 170
  • Page 171 171
  • Page 172 172
  • Page 173 173
  • Page 174 174
  • Page 175 175
  • Page 176 176
  • Page 177 177
  • Page 178 178
  • Page 179 179
  • Page 180 180
  • Page 181 181
  • Page 182 182
  • Page 183 183
  • Page 184 184
  • Page 185 185
  • Page 186 186
  • Page 187 187
  • Page 188 188
  • Page 189 189
  • Page 190 190
  • Page 191 191
  • Page 192 192
  • Page 193 193
  • Page 194 194
  • Page 195 195
  • Page 196 196
  • Page 197 197
  • Page 198 198
  • Page 199 199
  • Page 200 200
  • Page 201 201
  • Page 202 202
  • Page 203 203
  • Page 204 204
  • Page 205 205
  • Page 206 206
  • Page 207 207
  • Page 208 208
  • Page 209 209
  • Page 210 210
  • Page 211 211
  • Page 212 212
  • Page 213 213
  • Page 214 214
  • Page 215 215
  • Page 216 216
  • Page 217 217
  • Page 218 218
  • Page 219 219
  • Page 220 220
  • Page 221 221
  • Page 222 222
  • Page 223 223
  • Page 224 224
  • Page 225 225
  • Page 226 226
  • Page 227 227
  • Page 228 228
  • Page 229 229
  • Page 230 230
  • Page 231 231
  • Page 232 232
  • Page 233 233
  • Page 234 234
  • Page 235 235
  • Page 236 236
  • Page 237 237
  • Page 238 238
  • Page 239 239
  • Page 240 240
  • Page 241 241
  • Page 242 242
  • Page 243 243
  • Page 244 244
  • Page 245 245
  • Page 246 246
  • Page 247 247
  • Page 248 248
  • Page 249 249
  • Page 250 250
  • Page 251 251
  • Page 252 252
  • Page 253 253
  • Page 254 254
  • Page 255 255
  • Page 256 256

Kenwood KAX700PL Spiralizer Attachment Omaniku manuaal

Tüüp
Omaniku manuaal
See käsiraamat sobib ka