Philips HD3037/70 Recipe Booklet

Tüüp
Recipe Booklet
Philips Multicooker keedab, küpsetab, hautab,
soojendab... See on nii lihtne. Head isu!
Iga päev
uutmoodi
Koka-
raamat
Sisukord
Programmi- ja temperatuuritabel ................................................5
Tatrapuder.............................................................................................6
Sushi-riis ................................................................................................. 7
Omlett paprika ja Parma singiga ..................................................8
Paksud pannkoogid ...........................................................................9
Tomatisupp .......................................................................................... 10
Kurgisupp .............................................................................................11
Hapukapsasupp ................................................................................. 12
Minestroone (Itaalia köögiviljasupp)..........................................13
Suvikõrvitsakreemsupp ..................................................................14
Pasta Bologna kastmega ................................................................15
Pasta tomatite ja oliividega ...........................................................16
Pasta baklažaanide ja kitsejuustuga tomatikastmes ............ 17
Pasta lõhe ja spinatiga ..................................................................... 18
Pasta brokoli ja fetajuustuga ......................................................... 19
Kõrvitsarisoto ...................................................................................... 20
Köögiviljarisoto ..................................................................................21
Pila chorizo ja tomatiga ................................................................22
Seakarbonaad .....................................................................................23
Kapsarullid ...........................................................................................24
Frikadellid tillikastmes ..................................................................... 25
Kalkuniguljašš aurutatud kartuliga .............................................26
Kana- ja seenevorm ..........................................................................27
Mee- ja sidrunimaitselised kanatiivad .......................................28
Guljašš kartuli ja spargelubadega ...............................................29
Sealee pähkli- ja juustukastmega .............................................30
Omas mahlas seakoot köögiviljadega .......................................31
Ribi kastmes ........................................................................................32
Veiseliha veinikastmes .....................................................................33
Aurutatud lõhe koorekastme ja peterselliga ...........................34
Porrulaugus hautatud tursk ...........................................................35
Valges veinis küpsetatud krevetid küüslauguga ...................36
Küpsetatud lõhe kartuliga .............................................................37
Aurutatud köögiviljad kastmega ................................................. 38
Baklažaaniguljašš Sitsiilia moodi (caponata) ........................... 39
Bigos (liha- ja kapsahautis) ............................................................40
Letšo ....................................................................................................... 41
Šokolaadikook põõsasmustikatega ............................................ 42
Kaneelikook õuntega ....................................................................... 43
Porgandikook .....................................................................................44
Meekook ...............................................................................................45
Sebrakook ............................................................................................46
Pirnid veinis .........................................................................................47
Maasikadžemm ..................................................................................48
Marmelaad šokolaadiga..................................................................49
Kodune jogurt ....................................................................................50
4
Enne
esmakasutust
1. Võtke seadme kõik osad sisemisest nõust välja.
2. Võtke välja paber, mis eraldab sisemist nõud küttekehast.
3. Puhastage seadme osad niiske lapiga.
4. Täitke sisemine nõu poolenisti veega, sulgege kaas ja ühendage seade vooluvõrku.
5. Vajutage juhtimispaneelil nupule MENU, kuni ekraanile kuvatakse sõna BOIL.
6. Keetke vett 5 minutit. Seejärel vajutage nupule OFF/WARM.
7. Eemaldage seade vooluvõrgust. Kui sisemine nõu on jahtunud, valage vesi välja.
Märkus
Enne seadme kasutamist veenduge, et kõik selle osad on kuivad.
Programmi- ja temperatuuritabel
Programm
Temperatuuri
reguleerimine
Temperatuur
(ligikaudne)
Aja r
eguleerimine
Vaikimisi
määratud aeg
Omadused Märkused
RICE/PASTA (riis/pasta)
RISOTTO (risoto)
PILAF (pila)
Puudub 135 °C Puudub 40 min 1. Kuni 24 tundi (10 min – 24 t) viivitusega käivituse
võimalus. Reguleerimine 1 tunni või 10 minuti kaupa.
2. Programmi järelejäänud aja loendamine nullini algab
siis, kui valmistamise lõpuni on jäänud 10 minutit.
3. Programmi võib mis tahes hetkel katkestada.
Selle programmiga saab
valmistada mitmesugu-
seid putrusid, näiteks
odra-, tatraputru jne.
JAM (kodused
keedised)
Puudub 85–90 °C 1–4 t 2 t 1. Kuni 24 tundi (10 min – 24 t) viivitusega käivituse
võimalus. Reguleerimine 1 tunni või 10 minuti kaupa.
2. Programmi aega saab reguleerida 1 tunni või 1 minuti
kaupa.
3. Valmistamise lõpuni jäävat aega kuvatakse ekraanil.
4. Programmi võib mis tahes hetkel katkestada.
BOIL (keetmine) Puudub 90–100 °C 5–30 min 30 min 1. Kuni 24 tundi (10 min – 24 t) viivitusega käivituse
võimalus. Reguleerimine 1 tunni või 10 minuti kaupa.
2. Programmi aega saab reguleerida 1 minuti kaupa. Ei
ole võimalik reguleerida 1 tunni kaupa.
3. Keetmise lõpuni jääva aja loendamine algab siis,
kui vesi hakkab keema. Sel hetkel kõlab neli korda
helisignaal.
4. Programmi võib mis tahes hetkel katkestada.
STEW (hautamine) Puudub 80–95 °C 20 min – 10 t 1 t 1. Kuni 24 tundi (10 min – 24 t) viivitusega käivituse
võimalus. Reguleerimine 1 tunni või 10 minuti kaupa.
2. Programmi aega saab reguleerida 1 tunni või 1 minuti
kaupa.
3. Hautamise ajal aurustub kuni 30% veest.
4. Programmi võib mis tahes hetkel katkestada.
Programm sobib ideaalselt
suppide keetmiseks ja
hautamiseks.
FRY (küpsetamine) Puudub 145–150 °C 8–25 min 42 min 1. Programmi aega saab reguleerida 1 minuti kaupa.
2. Programmi võib mis tahes hetkel katkestada.
Sellel programmil puudub
viivitusega käivituse
võimalus.
Lisafunktsioon – grill. Küp-
setamise ajal peab seadme
kaas olema avatud.
YOGURT (jogurt) Puudub 40 ±3 °C 6–12 t 8 t 1. Kuni 24 tundi (10 min – 24 t) viivitusega käivituse
võimalus. Reguleerimine 1 tunni või 10 minuti
kaupa.
2. Programmi aega saab reguleerida 10 minuti kaupa.
3. Programmi võib mis tahes hetkel katkestada.
REHEAT
z(ülessoojendamine)
Puudub 85–95 °C 8–25 min 25 min 1. Kuni 24 tundi (10 min – 24 t) viivitusega käivituse
võimalus. Reguleerimine 1 tunni või 10 minuti
kaupa.
2. Programmi aega saab reguleerida 1 minuti kaupa.
Ei ole võimalik reguleerida 1 tunni kaupa.
3. Programmi võib mis tahes hetkel katkestada.
BAKE (küpsetamine) On 40–60–80–100–
120–150–160 °C
20 min – 2 t 45 min 1. Puudub viivitusega käivituse võimalus.
2. Osa programmist saab reguleerida 1 minuti kau-
pa, osa 1 tunni kaupa.
3. Programmi võib mis tahes hetkel katkestada.
Sellel programmil puudub
viivitusega käivituse
võimalus.
Lisafunktsioon – grill.
STEAM (aurutamine) Puudub 90–100 °C 5 min – 2 t 30 min 1. Kuni 24 tundi (10 min – 24 t) viivitusega käivituse
võimalus. Reguleerimine 1 tunni või 10 minuti kaupa.
2. Programmi aega saab reguleerida 1 minuti kaupa. Ei
ole võimalik reguleerida 1 tunni kaupa.
3. Vesi peab ulatuma sisemise nõu 4. tasememärgini.
4. Keetmise lõpuni jääva aja loendamine algab siis,
kui vesi hakkab keema. Sel hetkel kõlab neli korda
helisignaal.
Programmi võib kasutada
köögiviljade, liha ja kala
valmistamiseks.
KEEP WARM
(soojashoidmine)
Puudub 73 ±4 °C Puudub Puudub Lülitub pärast programmi lõppu automaatselt sisse
(välja arvatud programmi YOGURT puhul).
6 7
Grikių
košė
20 min
RIIS/
PASTA
3
40 min
RIIS/
PASTA
4
Tatrapuder
VALMISTAMINE
1. Loputage läbi 250 g tatratangu ja puistake see sisemisse nõusse.
2. Valage peale vesi ja lisage soola.
3. Sulgege seade, valige programm RICE ja vajutage nupule START.
4. Kui keetmine on lõppenud, lisage lusikatäis võid ja segage hoolikalt läbi.
5. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
6. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
KOOSTISAINED
250 g riisi
vett
2 sl riisiäädikat
1 sl sidrunimahla
½ tl sojakastet
2 tl suhkrut
1 tl soola
Sushi-riis
VALMISTAMINE
1. Puistake sisemisse nõusse 250 g riisi.
2. Lisage nõusse vett ja segage riis hoolikalt läbi.
3. Valage nõusse vett kuni märgini, mis vastab 250 g riisile. Skaala on sisemise nõu
siseküljel.
4. Sulgege seade, valige programm RICE ja vajutage nupule START.
5. Valmistage marinaad – valage kaussi riisiäädikat, sidrunimahla ja sojakastet,
lisage soola ja suhkrut.
6. Sushi-riis keeb 40 minutit. Kui programmi lõpuni on jäänud 10 minutit, kuvatak-
se ekraanile lõpuni jääv aeg.
7. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP
WARM.
8. Laske riisil sellel režiimil veel 20 minutit seista, valage peale marinaad ja segage
hoolikalt läbi.
9. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
KOOSTISAINED
250 g tatratangu
½ liitrit vett
1 sl võid
1 tl soola
8 9
5 min
KÜPSETAMINE
KEETMINE
15 min
KOOSTISAINED
4 muna
3 viilu kuivatatud sinki
½ punast paprikat
2 sl õli
2 sl peterselli
Omlett
paprika ja Parma singiga
VALMISTAMINE
1. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 5
minutit. Vajutage nupule START.
2. Valage sisemisse nõusse õli ning küpsetage peeneks hakitud sink ja paprika läbi. Valage
nõusse klopitud munad ja puistake juurde peterselli. Sulgege kaas.
3. Vajutage nupule MENU ja valige programm BOIL. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 9
minutit. Vajutage nupule START.
4. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
5. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
15 MIN
3 min
KOOSTISAINED
1 klaas jahu
½ tl söögisoodat
½ tl küpsetuspulbrit
1 muna
1 klaas petti
1 sl suhkrut
vastavalt maitsele 1 tl kaneeli
või 1 sl kakaod
Paksud
pannkoogid
VALMISTAMINE
1. Vahustage munavalge.
2. Segage eraldi kausis hoolikalt läbi ülejäänud koostisosad. Seejärel lisage vahustatud muna-
valge ja segage kergelt läbi. Jätke 10 minutiks seisma.
3. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 3
minutit. Vajutage nupule START.
4. Pange sisemisse nõusse kaks supilusikatäit segu, pöörake pannkook varsti ümber ja küpseta-
ge, kuni see on kuldpruun. Korrake sama toimingut, kuni kogu segu on otsas.
5. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
NÕUANNE. Pannkooke võib serveerida värskete puuviljade, keedise, mee, sulatatud juustu või
šokolaadikreemiga.
2
KÜPSETAMINE
10 11
KOOSTISAINED
3 sl õli
1 keskmine sibul, kuubikuteks
hakitud
2 porgandit, viilutatud
2 küüslauguküünt, hakitud
2 loorberilehte
4 tera vürtspipart (pimenti)
1 tl suhkrut
värsket basiilikut
700 ml vedelat tomatipüreed
1 l vett
120 ml riisi
4 sl koort
soola, pipart
5 min
4
40 min
Tomatisupp
VALMISTAMINE
1. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 10
minutit. Vajutage nupule START.
2. Valage sisemisse nõusse õli, puistake sinna sibul, küüslauk ja porgand ning küpsetage neid
aeg-ajalt segades.
3. Vajutage nupule MENU ja valige programm BOIL. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 30
minutit. Vajutage nupule START.
4. Valage küpsetatud köögiviljadele umbes 1 liiter vett, lisage loorberilehti ja vürtspipart ning
sulgege kaas.
5. 10 minuti pärast lisage tomatipüree, riis ja basiilik, maitsestage soola ja pipraga, sulgege
kaas ja jätkake keetmist, kuni programmi lõpuni on jäänud 30 minutit. Seejärel kergitage
kaant ja lisage suhkrut. Segage mõni lusikatäis kuuma suppi koorega ja lisage saadud segu
supile.
6. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
7. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
10 min
4
30 min
KOOSTISAINED
2 liitrit vett
300 g ribi
2 porgandit, tükeldatud
1 petersell, tükeldatud
½ sellerit, tükeldatud
3 kartulit, tükeldatud
½ porrulauku
1 sibul (tükeldamata)
4 hapukurki, ribastatud
1 tl universaalset maitseainet
1 tl soola
pipart vastavalt maitsele
1 sl koort või maitsestamata
jogurtit
Kurgisupp
VALMISTAMINE
1. Valage sisemisse nõusse 1½ liitrit vett ja pange sellesse ribi.
2. Vajutage nupule MENU ja valige programm BOIL. Seadke nupu COOKING TIME abil
ajaks 25 minutit. Vajutage nupule START.
3. Kui aeg on lõppenud, pange nõusse kõik köögiviljad, lisage soola ja universaalset
maitseainet ning käivitage 20 minutiks programm STEW.
4. Kui aeg läheneb lõpule, lisage tükkideks lõigatud hapukurgid ja pikendage hauta-
misaega veel 7 minuti võrra.
5. Lõpuks lisage 1 supilusikatäis koort või maitsestamata jogurtit.
6. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP
WARM.
7. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
KÜPSETAMINE
KEETMINE
KEETMINE
HAUTAMINE
12 13
KOOSTISAINED
2 liitrit vett
300 g ribi
2 porgandit, tükeldatud
1 petersell, tükeldatud
½ sellerit, tükeldatud
3 kartulit, tükeldatud
½ porrulauku
1 sibul (tükeldamata)
300 g hapukapsast
1 tl universaalset maitseainet
1 tl soola
pipart vastavalt maitsele
1 sl õli
10 min
4
40 min
Hapukapsasupp
VALMISTAMINE
1. Pange ribi sisemisse nõusse ja valage juurde õli.
2. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME
abil ajaks 8 minutit. Vajutage nupule START.
3. Kui see aeg on lõppenud, pange nõusse kõik kuubikuteks lõigatud köögiviljad,
lisage soola ja universaalset maitseainet ning valage vett.
4. Vajutage nupule MENU ja valige programm STEW. Seadke nupu COOKING TIME
abil ajaks 30 minutit. Sulgege kaas ja vajutage nupule START.
5. Lõpuks lisage hapukapsas ja käivitage 10 minutiks programm STEW.
6. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP
WARM.
7. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
5 min
4
35 min
KOOSTISAINED
2 sl õli
1 paprika
1 suvikõrvits
1 harilik sibul
1 küüslauguküüs
1 karp omas mahlas kon-
serveeritud tomateid
peotäis spargelube
1 loorberileht
¼ tl köömneid
700 ml vett
soola, pipart
Minestroone
(Itaalia köögiviljasupp)
VALMISTAMINE
1. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks
15 minutit. Vajutage nupule START.
2. Praadige sisemises nõus peenestatud sibulat ja küüslauku, kuni need muutuvad klaas-
jaks. Seejärel pange nõusse ning praadige peenestatud paprika, oad ja suvikõrvits.
3. Lõpuks segage läbi ja lisage maitseained. Lisage 700 ml vett ja sulgege seade.
4. Vajutage nupule MENU ja valige programm BOIL. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks
20 minutit. Vajutage nupule START.
5. Kui lõpuni on jäänud 5 minutit, lisage tomatid.
6. Valmis suppi puistake maitseained ja niristage peale õli.
7. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
8. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
KÜPSETAMINE
HAUTAMINE
KÜPSETAMINE
KEETMINE
1514
KOOSTISAINED
640 ml köögiviljapuljongit
600 g kuubikuteks lõigatud suvikõr-
vitsat
1 keskmise suurusega sibul, viilu-
tatud
1 riivitud küüslauguküüs
1 sl oliiviõli
1 sl maitsestamata jogurtit või
koort
soola, pipart
10 min
4
25 min
Suvikõrvitsa-
kreemsupp
VALMISTAMINE
1. Pange kõik köögiviljad seadme sisemisse nõusse.
2. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks
10 minutit. Vajutage nupule START. Segage aeg-ajalt, sulgemata kaant.
3. Valage nõusse puljong ning lisage maitse järgi soola ja pipart.
4. Valige programm STEW ja seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 15 minutit. Sulgege
kaas.
5. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
6. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
7. Supi konsistentsi parandamiseks võib seda püreestada blenderiga, võib lisada supilusi-
katäie maitsestamata jogurtit või koort.
5 min
4
43 min
KOOSTISAINED
1 sl oliiviõli
1 keskmise suurusega sibul
1 keskmise suurusega por-
gand
1 sellerivars
70 g peeneks hakitud šampin-
jone
250 g väherasvast veisehakk-
liha
2 sl tomatipüreed
400 g tükeldatud
konservtomateid
2 tl Provancei ürdisegu
1 peeneks hakitud küüslaugu-
küüs
250 g torukujulist pastat
270 ml vett
90 ml punast veini
Pasta Bologna
kastmega
VALMISTAMINE
1. Valage sisemisse nõusse õli ning pange sellesse peenestatud porgandid, seller, šampinjonid
ja liha.
2. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 13
minutit. Vajutage nupule START.
3. Praadige 5 minutit, seejärel lisage tomatipüree, tükeldatud tomatid, küüslauk, ürdid ja pu-
nane vein. Jätkake programmiga FRY valmistamist veel 8 minutit.
4. Lisage pasta ja vesi. Vajutage nupule MENU ja valige programm STEW. Seadke nupu COOK-
ING TIME abil ajaks 30 minutit. Sulgege kaas ja vajutage nupule START.
5. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
6. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
7. Serveerige parmesaniga.
NÕUANNE. Pasta on soovitatav panna kastme koostisosade peale. Valage kõik üle veega, mis
imendub keetmise ajal täielikult. Kasutatav veekogus sõltub sellest, kas soovite kõvemat või
pehmemat pastat.
KÜPSETAMINE
HAUTAMINE
KÜPSETAMINE
HAUTAMINE
16 17
KOOSTISAINED
1 sl oliiviõli
1 keskmise suurusega suvikõrvits,
kuubikuteks lõigatud
peotäis musti oliive (kivideta)
100 g tükeldatud konservtomateid
½ keskmise suurusega tükeldatud
sibulat
1 riivitud küüslauguküüs
1 loorberileht
250 g pastat
630 ml vett
soola maitse järgi
10 min
4
25 min
Pasta
tomatite ja oliividega
VALMISTAMINE
1. Valage sisemisse nõusse õli ning lisage sibul ja küüslauk.
2. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 5
minutit. Vajutage nupule START. Segage aeg-ajalt.
3. Lisage pasta, ülejäänud koostisosad ja maitseained. Valage juurde vett ja segage läbi.
4. Vajutage nupule MENU ja valige programm STEW. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 20
minutit. Sulgege kaas ja vajutage nupule START.
5. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
6. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
NÕUANNE. Pasta on soovitatav panna kastme koostisosade peale. Valage kõik üle veega, mis
imendub keetmise ajal täielikult. Kasutatav veekogus sõltub sellest, kas soovite kõvemat või
pehmemat pastat.
5 min
3
32 min
KOOSTISAINED
150 g lintpastat
2 sl õli
1 harilik sibul
1 baklažaan
1 punane paprika
1 karp tomateid
2 tl pehmet kitsejuustu
300 ml vett
soola, pipart
Pasta
baklažaanideja 
kitsejuustuga tomatikastmes
VALMISTAMINE
1. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 12
minutit. Vajutage nupule START.
2. Valage sisemisse nõusse õli ja praadige peenestatud sibulat, kuni see muutub läbipaistvaks.
Seejärel lisage hakitud paprika ja baklažaan. Segage läbi ja lisage maitseained.
3. Lisage 300 ml vett ja tomatid. Lisage pasta. Sulgege kaas.
4. Vajutage nupule MENU ja valige programm STEW. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 20
minutit. Sulgege kaas ja vajutage nupule START.
5. Lõpuks lisage juust ja segage kõik läbi.
6. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
7. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
KÜPSETAMINE
HAUTAMINE
KÜPSETAMINE
HAUTAMINE
18 19
KOOSTISAINED
400 g spinatit
100 g suitsulõhet
1 küüslauguküüs
250 g spiraalpastat
630 ml vett
150 g paksu maitsestamata jogurtit
soola ja pipart maitse järgi
10 min
4
25 min
10 min
4
25 min
Pasta
lõhe ja spinatiga
VALMISTAMINE
1. Asetage sisemisse nõusse pasta, lisage vesi ja sool.
2. Vajutage nupule MENU ja valige programm STEW. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 20
minutit. Sulgege kaas ja vajutage nupule START.
3. Pange hoolikalt pestud spinat aurutuskorvi.
4. Kui valmistusaja lõpuni on jäänud 5 minutit, asetage korv koos spinatiga multicookerisse.
5. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
6. Lõpuks lisage jogurt ja segage, kuni kõik on hästi segatud.
7. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
KOOSTISAINED
400 g brokolit
135 g fetajuustu
1 küüslauguküüs
250 g torukujulist pastat
630 ml vett
150 g paksu maitsestamata
jogurtit
soola ja pipart maitse järgi
Pasta
brokoli ja fetajuustuga
VALMISTAMINE
1. Peske hoolikalt brokoli ja pange see aurutuskorvi.
2. Asetage sisemisse nõusse pasta, lisage vesi ja sool. Selle peale pange korv brokoliga.
3. Vajutage nupule MENU ja valige programm STEW. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks
20 minutit. Sulgege kaas ja vajutage nupule START.
4. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM. Sel
ajal segage pasta hulka brokoli, peenestatud küüslauk, kuubikuteks lõigatud fetajuust, sool
ja pipar.
5. Kui kõik on läbi segatud, sulgege kaas ja jätke 5 minutiks seisma.
6. Lõpuks lisage jogurt ja segage hoolikalt läbi.
7. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
HAUTAMINE
HAUTAMINE
20 21
KOOSTISAINED
200 g ümarat risotoriisi
250 g Hokkaido kõrvitsat
1 väike sibul
1 sl õli
1 sl võid
3 sl parmesani
500 ml puljongit
soola ja pipart maitse järgi
5 min
4
48 min
Kõrvitsarisoto
VALMISTAMINE
1. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 8
minutit. Vajutage nupule START.
2. Valage sisemisse nõusse õli ja praadige peenestatud sibulat, kuni see muutub läbipaistvaks.
Lisage kuubikuteks lõigatud kõrvits.
3. Lisage riis ja segage läbi. Valage peale soe puljong, segage läbi ja sulgege kaas.
4. Vajutage nupule MENU ja valige programm RISOTTO. Vajutage nupule START.
5. Kui valmistusaja lõpuni on jäänud 4 minutit, avage kaas ning lisage või ja parmesan. Lisage
maitse järgi soola ja pipart. Segage kõik hoolikalt läbi.
KOOSTISAINED
2 sl oliiviõli
½ poolrõngasteks tükeldatud
sibulat
¼ viilutatud punast paprikat
½ viilutatud rohelist paprikat
60 g viilutatud šampinjone
130 g tükeldatud tomateid
280 g pikateralist riisi
360 ml puljongit
70 g külmutatud rohelisi
herneid
näputäis safranit
10 min
4
50 min
Köögiviljarisoto
VALMISTAMINE
1. Valage sisemisse nõusse õli.
2. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 10
minutit. Vajutage nupule START.
3. Pange nõusse sibul, paprika, šampinjonid ja tomatid. Segage aeg-ajalt.
4. Lisage riis, roheline hernes ja safran ning valage peale puljong. Sulgege kaas.
5. Vajutage nupule MENU ja valige programm RISOTTO. Vajutage nupule START.
6. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
7. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
KÜPSETAMINE
RISOTO
KÜPSETAMINE
RISOTO
2322
5 min
4
48 min
KOOSTISAINED
1 sl õli
1 suur, kuubikuteks lõigatud sibul
250 g chorizo’t
4 riivitud küüslauguküünt
1 tl jahvatatud suitsutatud paprikat
400 g konservtomateid
200 g basmatiriisi
600 ml kanapuljongit
3 sl sidrunimahla
2 loorberilehte
peotäis värsket hakitud koriandrit
Pilaff
chorizo ja tomatiga
VALMISTAMINE
1. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 8
minutit. Vajutage nupule START.
2. Valage sisemisse nõusse õli ja praadige peenestatud sibulat, kuni see muutub läbipaistvaks.
Lisage chorizo ja praadige, kuni rasv on eraldunud. Lisage küüslauk, paprika ja tomatid. Pärast
läbisegamist oodake, kuni programm FRY lõpeb.
3. Lisage nõusse riis, valage peale puljong ja sidrunimahl ning lisage loorberilehed.
4. Vajutage nupule MENU ja valige programm PILAF. Vajutage nupule START.
5. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
6. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
7. Enne serveerimist puistake üle värske koriandriga.
5 min
KÜPSETAMINE
4
48 min
KOOSTISAINED
5 sl oliiviõli
4 tükki sealeed
riivsaia
jahu
1 muna
soola ja pipart maitse järgi
Seakarbonaad
VALMISTAMINE
1. Vasardage leetükid õhukeseks.
2. Pange valmis kolm madalat taldrikut järgmiste koostisainetega: esimesele pange jahu ja
maitseainete segu, teisele kloppige lahti muna ja kolmandale puistake riivsaia.
3. Valage sisemisse nõusse õli.
4. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks
15 minutit. Vajutage nupule START.
5. Veeretage liha jahus, seejärel munas ja siis riivsaias.
6. Praadige karbonaadi mõlemalt poolt 3–6 minutit.
7. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
KÜPSETAMINE
PILAFF
24 25
10 min
4
1h
50 min
10 min
4
35 min
KOOSTISAINED
1 kapsas
1 kg hakkliha
2 sibulat
300 g riisi
1 porgand
2 sl tomatipastat
1 sl suhkrut
soola ja maitseaineid maitse järgi
Kapsarullid
VALMISTAMINE
1. Asetage sisemisse nõusse kapsalehed ja valage üle veega.
2. Vajutage nupule MENU ja valige programm BOIL. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 10
minutit. Sulgege kaas ja vajutage nupule START. Kui määratud aeg on möödunud, lülitage
seade välja ja laske sellel jahtuda.
3. Segage hakkliha hulka maitseained, tükeldatud sibul ja keetmata riis.
4. Saadud massist vormige pallikesed, asetage need kapsalehtedele ja mähkige sisse.
5. Pange sisemisse nõusse tükeldatud porgand ja sibul. Vajutage nupule MENU ja valige pro-
gramm STEW. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 1 tund ja 40 minutit.
6. 10 minuti möödudes valage peale vesi, lisage suhkrut, soola ja pipart. Pange kapsarullid kast-
messe. Lisage tomatipasta. Sulgege kaas.
7. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
8. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
KOOSTISAINED
250 g hakkliha
1 sl värsket hakitud peterselli
1 sl riivsaia
2 sl piima
kimp porgandit, peterselli,
sellerit ja porrulauku
700 ml vett
1 loorberileht
2 tera vürtspipart (pimenti)
100 ml koort
2 sl tilli
1 tl kartulitärklist
peotäis rohelisi spargelube
500 g värskeid kartuleid
soola, pipart
Frikadellid
tillikastmes
VALMISTAMINE
1. Valage riivsai piimaga üle, oodake veidi ning seejärel segage hakkliha ja peterselliga. Lisage
soola ja pipart.
2. Valage sisemisse nõusse vett, lisage porgandid, petersell, seller, porrulauk, loorberileht ja
vürtspipar.
3. Vajutage nupule MENU ja valige programm BOIL. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 15
minutit. Sulgege kaas ja vajutage nupule START.
4. Kui määratud aeg on möödunud, pange nõusse frikadellid. Asetage kartulid ja oad auru-
tuskorvi.
5. Vajutage nupule MENU ja valige programm STEAM. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks
20 minutit. Sulgege kaas ja vajutage nupule START.
6. Pärast programmi lõppu võtke frikadellid ja köögiviljad välja. Valage nõusse kartulitärklise
ja tilliga segatud koor. Lisage vastavalt vajadusele maitseaineid.
7. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
Oodake 5 minutit, kuni kaste pakseneb, ning eemaldage seade vooluvõrgust.
KEETMINE
HAUTAMINE
KEETMINE
AURUTAMINE
26 27
10 min
4
45 min
10 min
4
1h
KOOSTISAINED
200 g suvikõrvitsat
150 g spargelube
1 kollane paprika
1 sibul
400 g kalkunirinda
1 sl nisujahu
värsket tüümiani
2 sl õli
½ kg värskeid kartuleid
soola, pipart
500 ml vett
Kalkuniguljašš
aurutatud kartuliga
VALMISTAMINE
1. Lõigake liha suurteks kuubikuteks, hõõruge neid soola, pipra ja tüümianiga ning puistake üle
jahuga.
2. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 15
minutit. Vajutage nupule START.
3. Valage sisemisse nõusse õli. Pruunistage kalkuniliha. Lisage sibul, peenestatud spargeload,
paprika ja suvikõrvits. Lisage sool ja pipar.
4. Lisage 250 ml vett. Sulgege kaas.
5. Asetage kartulid aurutuskorvi. Terved kartulid võib panna lihaga kokku.
6. Vajutage nupule MENU ja valige programm STEW. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 30
minutit.
7. Serveerimisel valage kartulid üle lihaleemega.
8. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
9. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
KOOSTISAINED
3 kanarinda
2 sl nisujahu
30 g võid
1 suur peeneks hakitud sibul
3 suurt ribadeks lõigatud
sellerivart
250 g viiludeks lõigatud seeni
1 riivitud küüslauguküüs
375 ml kanapuljongit
soola ja pipart
4 sl koort (maitse järgi)
Kana- ja seenevorm
VALMISTAMINE
1. Puistake kanaliha jahuga üle ja pange koos võiga sisemisse nõusse.
2. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 15
minutit. Vajutage nupule START.
3. Praadige liha 10 minutit, kuni see muutub kuldpruuniks.
4. Lisage sibul ja seller ning praadige ülejäänud 5 minutit, kuni need on pehmed.
5. Lisage seened ja küüslauk, valage peale puljong ja segage kõik läbi. Lisage maitseained.
6. Vajutage nupule MENU ja valige programm STEW. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 1
tund. Sulgege kaas ja vajutage nupule START.
7. Enne serveerimist lisage koor ja segage läbi.
8. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
9. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
KÜPSETAMINE
HAUTAMINE
KÜPSETAMINE
HAUTAMINE
28 29
30 min
4
45 min
15 min
4
67 min
KOOSTISAINED
1 kg kanatiibu
Kastme jaoks
1 sidruni peeneks riivitud koor
40 ml sidrunimahla
180 ml mett
1 tl kaneeli
2 tl sojakastet
Mee- ja sidrunimaitselised
kanatiivad
VALMISTAMINE
1. Pange kastme koostisosad sisemisse nõusse ja segage läbi.
2. Pange kanatiivad marineerimiseks kastmesse. Katke sisemine nõu ja hoidke 30 minutit
jahedas.
3. Pärast marineerimist valage kaste kaussi ja pange sisemine nõu seadmesse.
4. Vajutage nupule MENU ja valige programm BAKE. Valige nupu TEMPERATURE abil tem-
peratuuriks 180 °C. Seejärel seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 45 minutit. Vajutage
nupule START.
5. Pärast 20 minuti möödumist lisage kanatiibadele kaussi valatud kaste ja küpsetage neid
kuni 45-minutise programmi lõpuni.
6. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
7. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
KOOSTISAINED
1 sl oliiviõli
1 suur tükeldatud sibul
3 peenestatud küüslauguküünt
750 g kuubikuteks lõigatud
veiseliha
400 g tükeldatud konservtoma-
teid
500 g tükeldatud kartuleid
200 g kuubikuteks lõigatud
porgandit
150 g noori šampinjone
45 ml valget veini
2 loorberilehte
paar tera vürtspipart (pimenti)
½ tl tšillipipart
½ tl jahvatatud pipart
näputäis soola
250 g spargelube
Guljašš kartuli ja spargel-
ubadega
VALMISTAMINE
1. Valage sisemisse nõusse õli ning lisage sibul ja liha.
2. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 7
minutit. Vajutage nupule START. Segage aeg-ajalt.
3. Lisage ülejäänud koostisosad (välja arvatud kartulid) ja segage läbi.
4. Vajutage nupule MENU ja valige programm STEW. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 1
tund. Sulgege kaas ja vajutage nupule START.
5. Kui aega on jäänud 30 minutit, lisage kartulid. Pange aurutuskorvi oad, asetage see nõusse,
sulgege kaas ja jätkake hautamist.
6. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
7. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
8. Enne serveerimist võtke loorberilehed välja.
KÜPSETAMINE
KÜPSETAMINE
HAUTAMINE
30 31
5 min
4
30 min
10 min
4
55 min
KOOSTISAINED
500 g leetükk
100 ml 30% rasvasisaldusega koort
50 g sinihallitusjuustu, kuubikuteks
lõigatud
2 sl värskelt jahvatatud erinevat
pipart
3 sl õli
peotäis peenestatud Kreeka pähk-
leid
Sealeepähkli- ja juustu-
kastmega
VALMISTAMINE
1. Segage kausis 2 sl õli pipraga. Hõõruge liha saadud seguga ja jätke 2 tunniks toatempera-
tuurile marineerima.
2. Vajutage nupule MENU, valige programm FRY, seadke ajaks 6 minutit ja vajutage nupule
START.
3. Valage sisemisse nõusse ülejäänud õli ja kuumutage 1 minut. Praadige selles liha mõlemalt
küljelt pruuniks.
4. Vajutage nupule MENU ja valige programm BAKE. Valige nupu TEMPERATURE abil tempe-
ratuuriks 150 °C. Seejärel seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 20 minutit. Sulgege kaas ja
vajutage nupule START.
5. Valmistamise ajal pöörake liha puidust labida abil kaks korda ümber.
6. Kui programmi lõpuni on jäänud 3 minutit, avage kaas ja võtke liha välja. Valage nõusse koor
ning lisage hallitusjuust ja pähklid. Sulgege kaas ja oodake programmi lõppu.
7. Katke liha 10 minutiks fooliumiga, kuni see valmib ja lihamahlade liikumine peatub. Seejärel
lõigake liha viiludeks ning serveerige juustu- ja pähklikastmega.
8. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
9. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
KOOSTISAINED
500 g seakooti
4 sl Dijoni sinepit
2 tl paprikapulbrit
2 tl Provancei ürdisegu
1 tl värskelt jahvatatud pipart
2 küüslauguküünt
2 sl õli
2 loorberilehte
1 keskmise suurusega ribadeks
lõigatud punane paprika
1 keskmise suurusega sibul
200 g šampinjone
soola
130 ml kuuma vett
Omas mahlas seakoot
köögiviljadega
VALMISTAMINE
1. Vasardage seakoodiviilud. Segage paprikapulber Provance’i ürdisegu ja pipraga. Hõõruge
kõiki seakoodiviile maitseainetega ja määrige mõlemalt poolt sinepiga. Jätke 2 tunniks
toatemperatuurile või kogu ööks külmkappi marineerima (enne küpsetamist laske toa-
temperatuuril soojeneda).
2. Vajutage nupule MENU, valige programm FRY, seadke ajaks 8 minutit ja vajutage nupule
START.
3. Pange sisemisse nõusse 2 sl õli ja kuumutage umbes 1 minut. Seejärel praadige seakoodi-
viile mõlemalt poolt. Valage nõusse 130 ml kuuma vett ning lisage loorberilehed, sibul ja
küüslauk.
4. Vajutage nupule MENU ja valige programm STEW. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks
1 tund. Sulgege kaas ja vajutage nupule START.
5. Pärast 20 minuti möödumist lisage paprika, šampinjonid, sool ja pipar, sulgege kaas ja
jätke programmi lõpuni hauduma.
6. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
7. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
8. Serveerige kartulipüreega.
KÜPSETAMINE
KÜPSETAMINE
HAUTAMINE
32 33
10 min
4
55 min
5 min
3
2h
36 min
KOOSTISAINED
500 g searibi
1 keskmise suurusega sibul, lõiga-
tud poolrõngasteks
4 keskmise suurusega kartulit,
tükeldatud
2 küüslauguküünt
1 sl nisujahu
1 sl koort
1 tl värskelt jahvatatud pipart
3 sl õli
2 loorberilehte
3 tera vürtspipart (pimenti)
soola
130 ml kuuma vett
Ribi kastmes
VALMISTAMINE
1. Soojendage liha toatemperatuurini ning hõõruge seda pipra ja soolaga.
2. Vajutage nupule MENU, valige programm FRY, seadke ajaks 15 minutit ja vajutage nupule
START.
3. Valage sisemisse nõusse 3 sl õli ja kuumutage umbes 1 minut. Praadige ribi suurel kuumusel
mõlemalt poolt. Kui ribi on küps, lisage sibul. Küpsetage see kuldpruuniks.
4. Lisage 130 ml kuuma vett, loorberilehed, vürtspipar ja riivitud küüslauk.
5. Vajutage nupule MENU ja valige programm STEW. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 40
minutit. Sulgege kaas ja vajutage nupule START.
6. 10 minuti möödudes pange viilutatud kartulid aurutuskorvi ja sulgege kaas.
7. Lõpus võtke ribi ja kartulid välja, lisage leemele supilusikatäis jahu, mis on segatud 60 ml
külma veega. Segage hoolikalt läbi. Pange kaussi 3 sl kastet ja 1 sl koort ning segage hoo-
likalt läbi. Valage saadud segu sisemisse nõusse ülejäänud kastme hulka. Pange ribi tagasi
nõusse.
8. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
9. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
10. Serveerige hapukurgiga.
KOOSTISAINED
500 g veiseliha
300 ml punast veini
1 sibul
2 tera vürtspipart (pimenti)
½ sl kuivatatud rosmariini
6 musta ploomi
1 sl õli
1 sl nisujahu
soola, pipart
Veiseliha
veinikastmes
VALMISTAMINE
1. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 6
minutit. Vajutage nupule START.
2. Valage sisemisse nõusse õli ja praadige peenestatud sibulat, kuni see muutub klaasjaks.
Praadige jahus veeretatud lihatükid kuldpruuniks.
3. Valage peale, lisage ploomid ja maitseained. Sulgege kaas.
4. Vajutage nupule MENU ja valige programm STEW. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 2
tundi ja 30 minutit. Vajutage nupule START.
5. Selleks, et kaste pakseneks, avage viimaseks 15 minutiks kaas.
6. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
7. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
KÜPSETAMINE
HAUTAMINE
KÜPSETAMINE
HAUTAMINE
34 35
KOOSTISAINED
250 g värsket lõhet
200 g brokolit
200 ml valget veini
100 ml rõõska koort
1 magus sibul
2 sl hakitud petersellilehti
1 sl võid
1 sl kartulitärklist
soola, pipart
5 min
2
20 min
5 min
2
20 min
Aurutatud lõhe
koorekastme ja peterselliga
VALMISTAMINE
1. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 5
minutit. Vajutage nupule START.
2. Pange sisemisse nõusse või ja praadige peenestatud magus sibul klaasjaks. Lisage vein ja
vesi.
3. Pange aurutuskorvi brokoli ja lõhe, lisage soola ja pipart. Sulgege kaas.
4. Vajutage nupule MENU ja valige programm STEAM. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks
15 minutit. Vajutage nupule START.
5. Pärast programmi lõppu võtke lõhe ja köögiviljad aurutuskorvist välja.
6. Saadud leemele lisage kartulitärklise ja peterselliga segatud rõõsk koor.
7. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
Oodake 5 minutit, kuni kaste pakseneb, seejärel eemaldage seade vooluvõrgust.
KOOSTISAINED
50 g võid
300 g värsket piklikeks tük-
kideks lõigatud tursaleed
1 suur porrulauk, valge osa
viilutatud
100 ml 30% rasvasisaldusega
koort
soola, pipart
Porrulaugus hautatud
tursk
VALMISTAMINE
1. Vajutage nupule MENU ja valige programm STEW. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 20
minutit. Vajutage nupule START.
2. Sulatage sisemises nõus või, lisage porrulauk ja sool ning sulgege kaas. Hautage 10 minutit.
3. Asetage hautatud porrulaugule tursk, puistake üle pipraga ja sulgege kaas. Hautage umbes
2 minutit. Lõpuks lisage koor.
4. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
5. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
KÜPSETAMINE
AURUTAMINE
HAUTAMINE
36 37
KOOSTISAINED
200 g sulatatud krevette
1 hakitud küüslauguküüs
1 sl õli
2 sl võid
30 ml valget veini
1 sl hakitud petersellilehti
soola
pipart
3 min
2
10 min 5 min
2
35 min
Valges veinis küpsetatud
krevetid küüslauguga
VALMISTAMINE
1. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 8
minutit. Vajutage nupule START.
2. Valage sisemisse nõusse õli ja kuumutage umbes 4 minutit. Lisage krevetid. Umbes minuti
möödudes lisage küüslauk ja pipar, segage kõik läbi, seejärel lisage või ja oodake, kuni see
sulab. Lõpuks lisage vein ja aurutage umbes 2 minutit, et tekiks kaste. Puistake krevetid üle
soola ja värske peterselliga.
3. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
4. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
5. Serveerige krevetid värske rukola, sidruni- ja bagetiviiluga.
KOOSTISAINED
300 g lõheleed
4 kartulit, viilutatud
10 kirsstomatit
90 ml valget veini
poole sidruni mahl
2 sl õli
soola, pipart
tilli
Küpsetatud lõhe
kartuliga
VALMISTAMINE
1. Piserdage pestud ja kuivatatud lõhelee tükkidele sidrunimahla ning hõõruge neid pipra,
soola ja tilliga.
2. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 15
minutit. Vajutage nupule START.
3. Valage sisemisse nõusse õli, lisage viilutatud kartulid ja puistake peale soola. Praadige
need aeg-ajalt segades umbes 15 minutiga kuldpruuniks.
4. Vajutage nupule MENU ja valige programm BAKE. Seadke nupu TEMPERATURE abil tem-
peratuuriks 150 °C. Seejärel seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 20 minutit. Vajutage
nupule START.
5. Asetage kartulite peale lõhe ja kirsstomatid. Valage kõik üle valge veiniga ja sulgege kaas.
6. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
7. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
KÜPSETAMINE
KÜPSETAMINE
38 39
KOOSTISAINED
Lemmikköögiviljade segu
lillkapsast
brokolit
porgandit
spargelube
kartulit
Kaste
4 sl Kreeka jogurtit
1 sl majoneesi
1 tl sinepit
1 sl hakitud petersellilehti
1 sl tilli
1 sl basiilikut
soola, pipart
5 min
2
17 min
5 min
2
35 min
Aurutatud köögiviljad
kastmega
VALMISTAMINE
1. Valage sisemisse nõusse 300 ml vett.
2. Pange köögiviljad aurutuskorvi ja sulgege kaas.
3. Vajutage nupule MENU ja valige programm STEAM. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks
17 minutit. Vajutage nupule START.
4. Segage eraldi kausis kokku kastme koostisosad.
5. Serveerige aurutatud köögiviljad kastmega.
6. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
7. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
KOOSTISAINED
1 baklažaan
1 punane sibul
4 suurt tomatit, naha ja seem-
neteta
2 küüslauguküünt
5 musta ja 5 rohelist oliivi
2 sl hakitud petersellilehti
2 sl soolakapparit
1 tl kuivatatud punet
soola, pipart
5 sl õli
Baklažaaniguljašš
Sitsiilia moodi (caponata)
VALMISTAMINE
1. Vajutage nupule MENU ja valige programm FRY. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks 13
minutit. Vajutage nupule START.
2. Valage sisemisse nõusse õli ning lisage soola ja punemega üle puistatud baklažaanitükid.
Praadige aeg-ajalt segades. Umbes 5 minuti möödudes lisage sibul, küüslauk ja petersell.
Vajaduse korral valage õli juurde.
3. Vajutage nupule MENU ja valige programm STEW. Seadke nupu COOKING TIME abil ajaks
20 minutit. Vajutage nupule START.
4. Lisage kapparid, oliivid ja tomatid. Puistake peale soola ja pipart ning sulgege kaas.
5. Kui programm lõpeb, lülitub seade automaatselt soojashoidmise režiimile KEEP WARM.
6. Pärast programmi lõppu eemaldage seade vooluvõrgust.
AURUTAMINE
KÜPSETAMINE
HAUTAMINE
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27

Philips HD3037/70 Recipe Booklet

Tüüp
Recipe Booklet