4
• JOGURT
Jogurti valmistamiseks. Enne funktsiooni käivitamist
lisage ühele liitrile toatemperatuuril piimale umbes
100 g värsket jogurtit.
Pange tähele: Kui kasutate pastöriseerimata piima,
soojendage seda enne aeglasel tulel ja laske jahtuda
toatemperatuurini.
Valage sisu kuumakindlatesse purkidesse ja
katke need kuumakindlate kaante või kilega ja
pange seejärel restile, mis asetseb tasemel 2.
Valige funktsioon ja seadke kestuseks viis tundi
(temperatuuri muuta ei saa). Kui funktsioon on
lõppenud, laske jogurtil enne serveerimist mitu
tundi külmkapis jahtuda.
• DESINFEKTSIOON
Lutipudelite ja purkide auruga desinfitseerimiseks.
Pange rest või nõrgumispann tasemele 1 ning
asetage esemed sellele, jättes vahele piisavalt ruumi,
et aur pääseks igale poole.
AUR
Tervislike toitude küpsetamiseks auru abil, et
säiliks toidu loomulik toiteväärtus. See funktsioon
sobib köögiviljade, kala ja puuvilja küpsetamiseks
ja ka kupatamiseks. Juhul kui pole märgitud teisiti,
eemaldage enne ahju asetamist toidult kogu pakend ja
kaitsekile.
Itaalia kartuliklimbid 90 - 100 10 - 15
3
1
Kalaterriin 75 - 80 60 - 90
2
Keedetud munad 90 20 - 25
3
Peet 100 50 - 60
3
1
Punane kapsas 100 30 - 35
3
1
Valge kapsas 100 25 - 30
3
1
Valged oad 100 75 - 90
3
2/1
AURUGA SOOJEND.
Külmutatud, jahutatud või toatemperatuuril
valmistoidu ülessoojendamiseks. See funktsioon
kasutab auru, et toitu õrnalt ilma kuivatamata
üles soojendada, et säiliks esialgne maitse. Eelnev
seistalaskmine parandab tulemust. Soovitame panna
väiksemad ja õhemad tükid keskele ja suuremad ja
paksemad tükid väljaspoole. Kui kasutate aurutusresti,
asetage selle alla nõrgumispann, et koguda kokku
võimalikud toidust välja voolavad vedelikud.
AURUGA SULATUS
Kõigi toitude sulatamiseks. Asetage toit, nagu
liha või kala, ilma pakendita aurutusrestile tasemel 3.
Pange sellest tase allapoole sulatusvee kogumiseks
nõrgumispann. Parima tulemuse saavutamiseks ärge
sulatage toitu täielikult üles, vaid laske sellel seistes
lõpuni sulada. Soovitame saia hoida pakituna, et see ei
muutuks liiga pehmeks.
Liha
Hakitud
500 25 -30
30 - 35
60
Viilud 20 - 25
Praevorst 450 10 - 15 10 - 15
Linnuliha
Terve 1000 60 - 70 40 - 50
Fileed
500
25 - 30 20 - 25
Koivad 30 - 35 25 - 30
Kala
Terve 600 30 - 40 25 - 30
Fileed 300 10 - 15 10 - 15
Portsjon 400 20 - 25 20 - 25
Köögivili
Portsjon 300 25 - 30 20 - 25
Tükid 400 10 - 15 5 - 10
Leib
Saiapäts 500 15 - 20 25 - 30
Viilud
250
8 - 12 5 - 10
Kuklid / saiakesed 10–12 5 - 10
Kook 400 8 - 10 15 - 20
Puuvili
Sega 400 10 - 15 5 - 10
Marjad 250 5 - 8 3 - 5
TAIMER
Funktsiooni ajaväärtuste muutmiseks.
TAIMER
Aja arvestamiseks ilma funktsiooni käivitamata.
PUHASTAMINE
• SMART CLEAN
Küpsetuskambri puhastamise lihtsustamiseks.
Regulaarne kasutamine takistab jääkide teket, mis
võivad pinda kahjustada.
• ÄRAVOOL
Katla tühjendamiseks, et sellesse ei jääks vee
ülejääke.
• KATLAKIVI
Katlakivi jääkide eemaldamiseks aurutist. Soovitame
seda funktsiooni regulaarselt kasutada.
LEMMIK
Kümne lemmikfunktsiooni loetelu kuvamiseks.
SEADED
Ahju seadistuste muutmiseks.
Kui ökorežiim on aktiivne, vähendatakse ühe minuti pärast
ekraani heledust ja valgus kustub, et energiat kokku hoida.
Kui DEMOFUNKTSIOON on sisselülitatud, siis on kõik käsklused
aktiivsed ja menüüd kasutatavad, kuid ahi ei soojene. Selle
režiimi sisselülitamiseks minge SEADED DEMOFUNKTSIOONI
ja valige Väljas (Off).
Kui valite tehaseseadmete lähtestamise TEHASELÄHTESTUS,
siis lülitub seade välja ja seejärel taastatakse esimese lülituse
olek. Kõik seaded kustutatakse.