- Kui viil on röstrisse kinni jäänud, lülitage seade välja ja laske jahtuda, enne kui üritate viilu välja
võtta. Ärge kasutage viilu eemaldamiseks nuga või muid teravaid esemeid, sest nii võite seadme
soojuselemente vigastada.
- Soojendusrest on mõeldud ainult saiakeste või sarvesaiade soojendamiseks. Ärge pange muid
toiduaineid soojendusraamile, nii võite põhjustada ohtlikke olukordi.
See Philipsi seade vastab kõikidele elektromagnetilisi välju (EMF) käsitlevatele standarditele. Kui
seadet käsitsetakse õigesti ja käesolevale kasutusjuhendile vastavalt, on seadet tänapäeval
käibelolevate teaduslike teooriate järgi ohutu kasutada.
Eemaldage kõik kleepsud ja pühkige röster niiske lapiga üle.
Enne seadme esmakasutust soovitame seadmega teha ilma leivaviilusid sisestamata mitu
röstimistsüklit kõige kõrgemas pruunistamisasendis hästi ventileeritud ruumis. Nii põletate ära
seadme soojenduselemendile kogunenud tolmu ja hoiate edaspidisel röstimisel ära ebameeldiva
lõhna tekkimise.
1 Pange seade kindlale ja tasasele pinnale, eemale kardinatest ja muudest tuleohtlikest
materjalidest. Pange pistik seina pistikupessa.
2 Võite toitejuhtme pikkuse parajaks reguleerida, kerides osa sellest ümber röstri alusel olevate
klambrite (Jn 2).
Ärge jätke töötavat röstrit järelevalveta.
1 Pange röstrisse üks või kaks viilu (Jn 3).
2 Valige soovitud pruunistusaste. (Jn 4)
Valige madalatemperatuuriline asend (1-2) kergelt röstitud leiva ja kõrgetemperatuuriline asend
(5–7) tumedalt röstitud leiva saamiseks.
3 Seadme käivitamiseks vajutage röstimishoob alla. (Jn 5)
Röstimishoob jääb alla ainult juhul, kui seade on elektrivõrku ühendatud.
, Stoppnupu tuli süttib.
Röstri metallosad lähevad röstimise ajal kuumaks. Ärge neid katsuge.
4 Kui leivaviilud on röstitud, siis hüppavad nad üles ja röster lülitub välja (Jn 6).
- Röster lülitub automaatselt välja. Röstimist on võimalik peatada ja leivad iga hetk välja võtta, kui
vajutate röstri peal olevale STOP-nupule.
- Väiksemate viilude väljavõtmiseks võite röstimishooba natuke kõrgemale tõsta.
- Juhul, kui leib jääb röstrisse kinni, tõmmake pistik seinakontaktist välja, laske seadmel täielikult
maha jahtuda ja seejärel eemaldage leib ettevaatlikult röstrist. Ärge tarvitage selleks nuge või teisi
teravaid metallriistasid ega puudutage röstri sisemisi metallosasid.
Märkus: külmutatud leiva röstimine kestab kauem kui sulatatud leiva röstimine.
1 Pange röstrisse üks või kaks külmutatud leivaviilu.
2 Keerake pruunistamisregulaator asendisse Ñ ja vajutage röstimishoob alla. (Jn 7)
3 Kui leivaviilud on röstitud, siis hüppavad nad üles ja röster lülitub välja.
17