Scarlett SC-072 Kasutusjuhend

Kategooria
Föönid
Tüüp
Kasutusjuhend
IM001
www.scarlett.ru SC-2913
EST KIRJELDUS LV APRAKSTS
1. Ukse lukk
2. Ukse aken
3. Lainekanali klapp (MITTE EEMALDADA!)
4. Pöörlemisringi tugi
5. Pöörlemisring
6. Klaasalus
7. Juhtimispaneel
8. Mitmefunktsionaalne regulaator
9. STOP/KATKESTUS nupp
10. Reiimide GRILL ja KOMBI nupp
11. Digitaalne displei
12. VÕIMSUSE reguleerimise nupp
13. AJA paigaldamise nupp
14. LAHTISULATAMISE nupp
15. START nupp
1. Durvju aizturis
2. Durvju lodzi
3. Mikroviu vedja aizbdnis (NENOEMT!)
4. Ass
5. Rotjoais gredzens
6. Stikla trauks
7. Vadbas panelis
8. Daudzfunkcionls regulators
9. Poga STOP/ATCELT
10. Poga remam GRILLS un KOMBI
11. Ciparu displejs
12. JAUDAS uzstanas poga
13. Apstrdes LAIKA uzstanas poga
14. ATKAUSANAS rema poga
15. Poga START
LT APRAYMAS H LEÍRÁS
1. Dureli uraktai
2. Stebjimo langelis
3. Bangolaidio sklend (NENUIMTI!)
4. Ais
5. Besisukantis iedas
6. Stiklinis padklas
7. Valdymo skydelis
8. Daugiafunkcinis reguliatorius
9. Mygtukas STOP/ATAUKTI
10. GRIL ir KOMBI reim mygtukas
11. Skaitmeninis displjus
12. GALINGUMO nustatymo mygtukas
13. RUOIMO LAIKO nustatymo mygtukas
14. ATILDYMO reimo mygtukas
15. START mygtukas
1. Ajtózár
2. Ajtóüveg
3. Hullámvezet szabályozólemeze (LEVENNI TILOS!)
4. Tengely
5. Forgógy
6. Üvegtányér
7. Vezérlasztal
8. Többfunkciós szabályzó
9. STOP/TÖRÖL gomb
10. GRILL és KOMBI üzemgombok
11. Digitális képerny
12. TELJESITMÉNY gomb
13. Elkészítési IDÁLLÍ
14. KIFAGYÁS üzemmód
15. START gomb
KZ D GARÄTEBESCHREIBUNG
1. 
2. 
3.  (!)
4. 
5. 
6. 
7. 
8. 
9.  
10.  
11. 
12. 
13. 
14. 
15. 
1. Türklinken
2. Türfenster
3. Wellenleiterklappe (nicht abnehmen!)
4. Achse
5. Drehring
6. Glasdrehteller
7. Bedienungsfeld
8. Mehrfunktionsregler
9. Knopf STOP/ABBRUCH
10. Knopf der Funktionen GRILL und KOMBI
11. Digitaldisplay
12. Knopf der Leistungsstufen
13. Knopf zur Einstellung der GARZEITEN
14. Knopf der Funktion AUFTAUEN
15. START-Knopf
CR OPIS
1. Kvake na vratima
2. Prozor vrata
3. Zatvara valovoda (NE SKIDATI!)
4. Osa
5. Okretna karika
6. Staklena ploa
7. Upravljaka ploa
8. Vienamjenski regulator
9. Tipka STOP/ODMJENA
10. Tipka reima GRIL i COMBI
11. Digitalni pokaziva
12. Tipka podeavanja JAINE
13. Tipka podeavanja VREMENA obrade
14. Tipka reima OTAPANJE
15. Tipka START
IM001
www.scarlett.ru SC-29127
EST KASUTUSJUHEND
OHUTUSNÕUANDED
· Väär kasutus võib põhjustada seadme riket ja seadme kasutaja tervist kahjustada.
· Enne seadme esimest vooluvõrku lülitamist kontrollige, et seadme etiketil osutatud andmed vastaksid kohaliku vooluvõrgu andmetele.
TÄHELEPANU! Toitejuhtme pistikul on olemas maandusjuhe ja kontakt. Ühendage seade ainult vastava maandusega pistikuga.
· Antud seade on mõeldud ainult koduseks, mitte tööstuslikuks kasutamiseks.
· Ärge kasutage seadet väljas.
· Eemaldage seade vooluvõrgust enne selle puhastamist ning ajaks, mil seda ei kasutata.
TÄHELEPANU! Laste poolt mikrolaineahju kasutamine täiskasvanute järelvalveta on lubatud ainult sel juhul, kui on antud vastavad ja lastele
arusaadavad juhendid ohutust ahju kasutamisest ning nendest ohtudest, mis võivad tekkida selle valel kasutamisel.
· Ärge jätke töötavat seadet järelvalveta.
· Ärge kasutage tarvikuid, mis ei kuulu komplekti.
· Ärge kasutage seadet vigastatud toitejuhtmega.
TÄHELEPANU! Ukse ja uksetihendite rikke korral ei tohi kasutada ahju seni, kuni kvalifitseeritud spetsialist eemaldab vea.
TÄHELEPANU! Mikrolainekiirguse suurema ljavoolu ltimiseks peavad kõik remonditööd, mis on seotud mistahes ukse eemaldamisega, olema
teostatud ainult spetsialistide poolt.
· Jälgige seda, et juhe ei puutuks vastu teravaid servi ja kuumi pindu.
· Ärge tõmmake toitejuhtmest, keerake seda krussi, ega ümber korpuse.
· Kasutage mikrolaineahju ainult toidu valmistamiseks. Ärge kuivatage selles riideid, pabereid või muid esemeid.
TÄHELEPANU! Vedelikke ja teisi toiduaineid ei tohi soojendada kinnistes anumates nende anumate lõhkemise vältimiseks.
· Jookide soojendamine mikrolainete abil võib tekitada ägedat keemist, sellepärast on vaja olla tähelepanelik ja ettevaatlik anumate kasutamisel.
· Et toiduained ei läheks valmistamise ajal lõhki, enne mikrolaineahjusse panemist, tehke kartulite, õunte, kastanite kõvas koores jms auke noaga
i kahvliga. Toiduainete soojendamisel anumatest, mis on kergesti süttivatest materialidest, nt. plastmass või paber, on vajalik jälgida ahju, et
ltida süttimist.
· Mikrolaineahjus süttimise ltimiseks on vajalik:
ltida toidu kinnikõrbemist pikaajalise valmistamise tulemusena;
panna toiduained mikrolaineahju sisse ilma pakendita, sh ilma fooliumpakendita;
süttimise korral, ärge avage ust, lülitage ahi välja ja eemaldage see vooluvõrgust.
· Ärge lülitage tühja kambriga ahju sisse. Ärge kasutage kambrit millegi hoidmiseks.
· Mikrolaineahi ei ole ette nähtud toiduainete konserveerimiseks.
· Ärge asetage toiduaineid otse kambri põhjale, kasutage resti või alust.
· Alati kontrollige valmistoidu temperatuuri, eriti, kui see on ette nähtud lastele. Ärge andke rooga lauale kohe pärast valmissaamist, laske sellel
enne serveerimist natuke jahtuda.
· Pidage retseptidest kinni, kuid hoidke meeles, et mõned toiduained (moosid, pudingud, mandli-, suhkru, sukaaditäidised) lähevad kuumaks väga
kiiresti.
· Lühiühenduse ja ahju riknemise vältimiseks ärge laske veel sattuda ventilatsiooniavadesse.
TÄHELEPANU:
· Toiduvalmistamiseks kasutage spetsiaalseid nõusid, ärge asetage toitu vahetult klaasalusele, v.a juhtumitel, kui see on retseptis soovitatud.
· Kasutage ainult nõusid, mis on ette nähtud mikrolaineahjus kasutamiseks.
· Mikrolaineahjus kasutamiseks sobivaid nõusid kasutage vastavalt tootja instruktsioonidele.
· Pidage meeles, et toit kuumeneb mikrolaineahjus kiiremini kui nõud, seepärast olge ettevaatlik ahjust nõude väljatõstmise ajal, olge ettevaatlik
kaane avamisel, väljuv aur võib tuua kaasa põletusi.
· Eemaldage eelnevalt toiduainetelt või nende pakenditelt metallribad ja foolium.
· Mune koores ei tohi mikrolaineahjus valmistada.
KÜPSETUSNÕUD
TÄHELEPANU! Vaadake rgistust toidunõude peal ja järgige tootja instruktsioone.
KÕLBLIK
· Kuumakindel klaas sobivaim nõude materjal.
· Soojakindel plastmass ärge kasutage rasva- ja suhkrurikka toidu valmistamiseks. Ärge sulgege tihedalt kaant.
· Fajanss ja portselan sobivad mikrolaineahjus kasutamiseks, v.a kullatud, hõbetatud i dekoratiivsete metallelementidega.
· Spetsiaalne pakend (paber, plastmass jt.), mis on mõeldud mikrolaineahjus kasutamiseks järgige rangelt tootja instruktsioone.
KÕLBMATU
· Kile toiduainete säilitamiseks, samuti ka soojakindlad kilekotid ei kõlba liha ja teiste toiduainete küpsetamiseks.
· Metallnõud (alumiinium, mitteroostetav teras jt.) ning foolium* - ekraneerivad mikrolaineid; kambriseintega kokkupuutumisel võivad tekitada
sädemeid ja lühiühendust toiduvalmistamise ajal.
· *Eri toidutükke, mis võivad üle pseda või kõrbeda, võib ühe fooliumikihiga katta. Ärge laske seintega kokkupuutumist, minimaalne vahe 2 cm.
· Sulav plastmass ei sobi mikrolaineahjus kasutamiseks.
· Lakitud nõud mikrolainete mõju all lakk võib lahti sulada.
· Tavaline klaas (sh ka vigurlik ja paks) kõrge temperatuuri mõju all võib deformeerida.
· Paberist ja puust nõud, vitspunutised - kõrge temperatuuri mõju all võib süttida.
· Melamiininõud võib mikrolainekiirgust neelata, mis viib nõu lõhenemisele i termodestruktsioonile ja pikendab valmistamisaega.
KUIDAS TEADA SAADA, KAS NÕUD SOBIB MIKROLAINEAHJUS KASUTAMISEKS?
· litage mikrolaineahi sisse ja keerake töötamise reiimide ümberlüliti täisvõimsusele (maksimaalne temperatuur), asetage nõud koos veega
täidetud klaasiga(~ 250 ml) ahju 1 minutiks.
· Mikrolaineahjus kasutamiseks sobiv nõud säilitab oma temperatuuri samal ajal, kui vesi kuumeneb.
KASULIKUD NÕUANDED
· Toiduainete ühtlaseks küpsemiseks keerake need valmistamise ajal ümber.
· Ärge kasutage kitsa kaelaga nõusid, pudeleid, sest nad võivad lõhki minna.
· Ärge kasutage kraadiklaasi toiduainete temperatuuri mõõtmiseks. Kasutage ainult mikrolaineahjus kasutamiseks mõeldud termomeetreid.
ENNE TEENINDUSKESKUSE POOLE PÖÖRDUMIST
· Kui ahi ei lülitu sisse, kontrollige:
pistiku korrasolekut ja pinge olemasolu rgus;
taimeri paigalduse õigsust;
kas uks on tihedalt suletud.
RAADIOHÄIRED
· Mikrolained võivad tekitada raadio- ja telesignaalihäireid.
· Häirete minimiseerimiseks:
puhastage regulaarselt uksed ja metalltihendid;
paigutage televiisor ja raadio mikrolaineahjust imalikult kaugemale;
IM001
www.scarlett.ru SC-29128
orienteerige vastuvõtuantenn parima tulemuse saavutamiseks;
ühendage mikrolaineahi ja raadio erinevasse vooluvõrku.
PAIGALDUS
· Veenduge, et pakendi osad ei jäänud ahju sisse.
· Kontrollige, et ahju osad ei ole teisaldamisel vigastatud:
uks ja tihendid;
korpus ja vaateaken;
kambri seinad.
· Kahtluste korral võtke ühendust müüjaga i pöörduge teeninduskeskuse poole.
· Asetage mikrolaineahi tasasele horisontaalsele pinnale, mis peaks toiduainete ja nõudega ahju kaalule vastu.
· Ärge paigutage ahju kuumaallikate lähedusse.
· Ärge midagi pange ahju peale, ärge katke ventilatsiooniavasid.
· Ahju tõhusaks töötamiseks tuleb ventileerimiseks tagada vaba ruumi vähemalt: 20 cm ülevalt, 10 cm tagant ja 5 cm külgedest.
TOIDUVALM ISTAMINE M IKROLAINEAHJUS
· Paigutage toidu paksemad osad aluse serva poole.
· Jälgige valmistamisaega, paigaldage see minimaalseks, vajaduse korral järk-järgult pikendage aega. Väga pikka valmistamise korral võivad
toiduained hakata suitsu ajama ning süttida.
· Katke toiduained see tagab ühtlase küpsetamise ja ennetab laialipritsimist.
· Ühtlaseks küpsetamiseks ja valmistamise kiirendamiseks keerake toiduained ümber ning segage need.
· Ümar/ovaalne vaagen tagab ühtlasema küpsetamise kui ruudukujuline/ristkülikuline vaagen.
KASUTAMINE
· Iga nupu vajutamisel kostab kinnitav helisignaal.
AUTOMAATNE MEELDETULETUS
· Töötlemise lõppemisel kostavad lühikesed helisignaalid iga 3 minuti pärast kuni avatakse uks või vajutakse mis tahes nuppu.
MITMEFUNKTSIONAALNE REGULAATOR
· On eldud jooksva aja paigaldamiseks, töötlemisreiimi ja -aja valimiseks.
JOOKSVA AJA PAIGALDUS
· Ahju vooluvõrku ühendamisel vilgub displei ja näitab 88:88, 3 sekundi pärast ilmub - : -, mille pärast võib paigaldada jooksva aja.
· Kell töötab 24-tunnilises ajaformaadis.
· Vajutage nuppu.
· Keerates mitmefunktsionaalset regulaatorit paigaldage jooksev aeg (päripäeva suurendamine, ning vastupidi).
· Vajutage nuppu uuesti.
· Keerates mitmefunktsionaalset regulaatorit paigaldage jooksvad minutid.
· Korralduste kinnitamiseks vajutage nuppu.
· Displeile ilmub paigaldatud aeg.
VÕIMSUSE TASEMED
· rgides tabelit, valige imsus, vajutades nuppu, valige vajalik võimsus. Iga järgneva vajutusega näitab displei väljundvõimsust
protsentides maksimaalsest: 100ª80ª60ª40ª20 .
· Mitmefunktsionaalse regulaatoriga määrake töötlemise kestus.
· Vajutage nuppu.
Nupu vajutus Displei näit Võimsuse tase Mikrolainete kiirgus
1 100 Maksimaalne katkestamatu
2 80 Kõrge iga 26 sekundi järel vaheaeg 7 sekundiks
3 60 Keskmine iga 20 sekundi järel vaheaeg 13 sekundiks
4 40 Madal iga 13 sekundi järel vaheaeg 20 sekundiks
5 20 Minimaalne iga 7 sekundi järel vaheaeg 26 sekundiks
VALMISTAMISE PEATAMINE
· Antud funktsioon võimaldab toiduaine valmidusastet kontrollida.
· Valmistamise katkestamiseks võib ka avada ust. Protsessi jätkamiseks, tuleb ust sulgeda.
AUTOMAATNE VALMISTAMINE
Displei näit
toiduained, milledele on häälestatud
automaatne reiim
Programmeeritud valmistamisaeg,
min : s
1 Popkorn (85 g) 2:30
2 Popkorn (100 g) 2: 40
3 Pitsa 1:00
4 Supid (250 ml) 2:20
5 Supid (500 ml) 4:40
6 Kartul (0,45 kg) 7:12
7 Kartul (0,65 kg) 10:12
8 Kala (0,45 kg) 6:30
· Mõnede toiduainete imsuse tase ja valmistamisaeg määratakse automaatselt.
· Valige sobiv reiim keerates mitmefunktsionaalset regulaatorit.
· Vajutage nuppu.
LAHTISULATAMINE
· nupu vajutamisega valige sobiv reiim:
Lahtisulatamise reiim Toiduaine Toiduaine kaal
D1 liha 100 g...2 kg
D2 linnuliha 100 g...3 kg
D3 mereannid 100 g...900 g
· Mitmefunktsionaalse regulaatoriga valige toiduaine kaal.
· Vajutage nuppu.
GRILL/KOMBI REIIM
· Valige sobiv reiim nupu vajutusega.
· Mitmefunktsionaalse regulaatoriga paigaldage valmistamisaeg.
· Vajutage nuppu.
IM001
www.scarlett.ru SC-29129
GRILL/KOMBI nupu vajutus Displei näit Reiim Mikrolainete kiirgaja / Kuumutuselement
1 G Grill Kuumutuselement töötab koguaeg
2 C1 Kombi 1 Mikrolained - 10 s / Kuumutuselement - 23 s
3 C2 Kombi 2 Mikrolained - 18 s / Kuumutuselement - 15 s
VALMISTAMISE EDASILÜKKAMINE
· Võimaldab töötlemise alustamisaega programmeerida.
· Näiteks, kui on vaja alustada toiduvalmistamist kell 10:30.
· Paigaldage jooksev aeg ja valige töötlemisreiim.
· Vajutage nuppu ja hoidke 3 sekundi jooksul.
· Mitmefunktsionaalse regulaatoriga paigaldage 10 tundi.
· Vajutage nuppu veel kord.
· Mitmefunktsionaalse regulaatoriga paigaldage 30 minutit.
· Vajutage nuppu üks kord valmistamise alustamisaja kinnitamiseks.
· Kell 10:30 lülitub ahi automaatselt sisse.
BLOKEERING
· Ei lase lastel lülitada ahi sisse vanemate järelvalveta.
· Blokeeringu paigaldamiseks ja tühistamiseks tuleb vajutada ja hoida 3 sekundi jooksul nuppu.
· Blokeeringu paigaldamisel ilmub displeile OFF ja kostab helisignaal. Kõik nupud on blokeeritud.
· Blokeeringu tühistamisel ilmub displeile END.
· Blokeeringu tühistamiseks vajutage nuppu kolm korda.
MÄRKUS: Valmistamisaega ib muutuda ka sõltuvalt toiduainete vormist, suurusest ja paigaldamisest. Suurte ja paksude tükkide valmistamisaeg
on pikem.
· Sulatage pakendita toiduained üles mitte sügavas anumas või restil koos pöörleva klaasalusega. Külmutades toiduained andke neile kompaktset
vormi.
· Katke toiduained spetsiaalsete kaante i kilega, keerates selle äär üles liigse auru väljalaskmiseks. Olge ettevaatlik kaaned lähevad väga
kuumaks!
· Ühtlase töötlemise tagamiseks peab vahemaa toiduainete, nt köögiviljade, kekside vahel olema vähemalt 2.5 cm.
· Segamine on vajalik, sest toiduained kuumenevad rohkem nõude äärtes.
· Asetage toiduained ühe kihiga, paksemad osad pange aluse serva poole.
· Tehke kõvas koores või kattes auke, et toiduained ei läheks lõhki.
· Soojendage ainult jahutatud valmisroad, segades läbi.
· Popkorn järgige rangelt tootja instruktsioone ning ärge jätke mikrolaineahju järelvalveta. Kui toit ei ole määratud ajaks valmis, katkestage
valmistamist. Liigne pikaajaline töötlemine võib viia süttimiseni.
ETTEVAATUS: Ärge kasutage popkorni valmistamiseks pruune paberkotte ning ärge kasutage terade jääke. Ärge asetage pakendis popkorn
vahetult klaasalusele, pange see taldrikule.
TÄHELEPANU: Töötlemise protsessi ajal tuleb toiduained mikrolaineahjus ümber keerata.
· Määratud aja möödumisel lülitub ahi automaatselt välja ja kostab helisignaal.
MÄRKUS: Avatud uksega ahi ei hakka tööle.
PUHASTAMINE JA HOOLDUS
· Enne puhastamist lülitage ahi välja ja eemaldage seade voolurgust.
· Laske ahjul maha jahtuda.
· Pühkige juhtimispaneel, välised ja sisemised pinnad, klaasalus niiske riidega koos pesuvahendiga.
· Ärge kasutage abrasiivseid vahendeid ja materjale.
· Et saada lahti ebameeldivast lõhnast, valage anumasse, mis on kõlblik mikrolaineahjus kasutamiseks, klaas vett ühe sidruni mahlaga, pange
ahju. Keerake taimer 5 minutile, töötamise reiimide lüliti maksimaalsesse asendisse. Kui ahi lülitub helisignaaliga välja, siis tõstke anum välja ja
pühkige kambriseinad kuiva riidega.
HOIDMINE
· Veenduge, et ahi on vooluvõrgust eemaldatud ja täielikult maha jahtunud.
· Täitke PUHASTAMISE JA HOOLDUSE nõudmised.
· Hoidke ahju praokil uksega kuivas puhtas kohas.
LV EKSPLUATCIJAS INSTRUKCIJA
DROBAS NORJUMI
· Nepareiza ierces lietoana var radt ts bojjumus un lietotja veselbas kaitjumus.
· Pirms pirmreizs ieslanas prbaudiet, vai izstrjuma tehniskais raksturojums uzl atbilst elektrotkla parametriem.
UZMANBU! Baroanas vada kontaktdakai ir vads un zemjuma kontakts. Ierci piesldziet tikai pie atbilstoi sazemm rozetm.
· Izmantot tikai sadzves nolkos, atbilstoi dotajai ekspluatcijas instrukcijai. Izstrjums nav paredzts rpnieciskai izmantoanai.
· Neizmantot rpus telpm.
· Vienmr atsldziet ierci no elektrotkla pirms ts tanas, vai ar tad, ja Js to neizmantojat.
UZMANBU! Brni bez uzraudzbas drkst izmantot krsni tikai gadjum, ja viiem ir dotas attiecgas un saprotamas instrukcijas par drou krsns
izmantoanu un par bstamm, kuras var rasties ar to nepareizi rkojoties.
· Neatstjiet ieslgtu ierci bez uzraudzbas.
· Neizmantojiet piederumus, kas neietilpst pamatnes komplekt.
· Neaizmantojiet ierci ar bojtu baroanas vadu.
UZMANBU! Gadjum, ja tiek bojtas durtias vai durtiu bljumi, ar krsni strt nedrkst, kamr kvalificts specilists nenovrss bojjumu.
UZMANBU! Lai novrstu mikroviu starojuma paaugstintu nopldi, visi remontdarbi, kas ir saistti ar jebkuru vku noemanu, ir jveic tikai
specilistiem.
· Sekojiet ldzi, lai baroanas vads neskartos klt asm malm un karstm virsmm.
· Nevelciet aiz baroanas vada, negrieziet un neaptiniet to ap ierci.
· Mikroviu krsni izmantojiet tikai produktu pagatavoanai. Nek gadjum nejiet taj drbes, papru vai citus priekmetus.
UZMANBU!idrumus vai citus produktus nedrkst uzsildt slgtos traukos, lai ie trauki neuzsprgtu.
· Uzsildot dzrienus ar mikroviu paldzbu, var notikt turpmka stipra vans, tc jt uzmangam ar traukiem.
· Lai produkti gatavoanas laik neplaistu, pirms ievietoanas krsn iegrieziet ar nazi vai sadurstiet ar daku biezo mizu vai apvalku, piemram,
kartupeiem, boliem, kastaiem, desai utml. Uzsildot krsn prtikas produktus traukos no viegli uzliesmojoiem materiliem, tdiem k
plastmasa vai paprs, jpieskata krsns, lai nepieautu aizdeganos.
· Lai izvairtos no uzliesmoanas krsns cepskap nepiecieams:
izvairties no produktu piededzinanas pk ilgas gatavoanas rezult;
ievietot produktus mikroviu krsn bez iepakojuma, t.sk. bez folijas;
uzliesmoanas gadjum kamer, neveriet va durvis, izsldziet krsni un atsldziet to no elektrotkla.
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46

Scarlett SC-072 Kasutusjuhend

Kategooria
Föönid
Tüüp
Kasutusjuhend