Whirlpool WTA C 8411 SC AN Daily Reference Guide

Tüüp
Daily Reference Guide
ET
Kiirjuhend
TOOTE KIRJELDUS
JUHTPANEEL
1. Juhtpaneel
2. Ventilaator
3. Tsirkulaarne küttekeha
(pole nähtav)
4. Riiulisiinid
(taseme number on märgitud
ahju esiküljel)
5. Uks
6. Ülemine soojenduselement/
grill
7. Lamp
8. Identimisplaat
(ärge eemaldage)
9. Alumine küttekeha
(ei ole näha)
1. VALIKUNUPP
Ahju sisselülitamiseks ja
funktsiooni valimiseks. Ahju
väljalülitamiseks keerake nupp
asendisse
.
2. ANALOOGKELL
3. TERMOSTAADINUPP
Pöörake nuppu soovitud
temperatuuri seadmiseks.
4. LEDTERMOSTAAT/
EELKUUMUTUS
Lülitub soojendamise ajal sisse.
Lülitub välja, kui soovitud
temperatuur on saavutatud.
5
4
3
2
1
5
4
3
2
1
1
2
3
4
5
8
9
7
6
1 2 3 4
TÄNAME, ET OSTSITE WHIRLPOOL TOOTE
Parema tugiteenuse saamiseks registreerige oma
seade aadressil www.whirlpool.eu/register
Enne seadme kasutamist lugege hoolikalt läbi
ohutusjuhend.
TARVIKUD
TRAATREST TILKUMISALUS * KÜPSETUSPLAAT* LIUGSIINID *
Kasutage
toiduvalmistamiseks
või toena pannide,
koogivormide ja muude
ahjukindlate esemete ja
küpsetusnõude jaoks
Kasutamiseks ahjuplaadina
liha, kala, köögiviljade,
foccaccia jms küpsetamisel
või siis küpsetusmahlade
kogumiseks asetatuna resti
alla.
Ahjusaia ja saiakeste
küpsetamiseks, aga ka liha,
kala küpsetuspaberis jms
valmistamiseks.
Tarvikute ahju panemist
ja ahjust välja võtmise
hõlbustamiseks.
GRILLVARRAS*
* Saadaval ainult osal mudelitest.
Tarvikute arv ja tüübid võivad erineda sõltuvalt ostetud mudelist.
Muid tarvikuid saab eraldi juurde osta teenindusest.
Suurte lihatükkide ja lindude
ühtlaseks küpsetamiseks.
RESTI JA MUUDE TARVIKUTE PAIGALDAMINE
Veenduge, et resti tõstetud äär on ülevalpool, ja
lükake rest rõhtsalt mööda riiulisooni ahju.
Muud tarvikud, nt nõrgumispann ja küpsetusplaat,
tuleb sarnaselt restiga rõhtsalt sisse lükata.
RIIULISIINIDE EEMALDAMINE JA
ÜMBERPAIGUTAMINE
Riiulijuhikute eemaldamiseks tõstke juhikuid
ülespoole ja tõmmake õrnalt alumine osa oma pesast
välja: nüüd saab riiulisiinid eemaldada.
Riiulisiinide tagasipaigaldamiseks paigutage
kõigepealt oma pessa siinide ülemine osa. Hoidke
neid üleval, libistage küpsetuskambrisse, seejärel
laske alla oma kohale alumises pesas.
LIUGSIINIDE PAIGALDAMINE KUI ON OLEMAS
Eemaldage ahjust riiulisiinid ja liugsiinidelt kaitsev
plast.
Kinnitage siini ülemine klamber riiulisoone külge
ja libistage see nii kaugele, kui see liigub. Laske
teine klamber alla oma kohta. Siini kinnitamiseks
lükake klambri alumine osa tugevalt vastu riiulisiini.
Veenduge, et siinid liiguvad vabalt. Korrake toimingut
teisel samal tasemel asuval riiulisiinil.
Pange tähele! Liugsiinid võib kinnitada ükskõik millisele
tasemele.
GRILLVARDA KASUTAMINE KUI ON OLEMAS
Asetage küpsetusvarras lihatüki keskele ja lükake liha
vardale, kuni see istub kindlalt kahvli otsas ja enam
liikuma ei anna (linnuliha siduge eelnevalt nööriga
kokku). Lükake teine kahvel vardale ja libistage see
nii kaugele, et see hoiaks liha kindlalt paigal. Keerake
kinnituskruvi kõvasti kinni, et kahvel oma kohal
püsiks. Paigaldage varda ots ahju seinas asuvasse
õõnsusse ja ümar osa vastavale toele.
Pange tähele! Küpsetusmahlade kogumiseks asetage alla
nõrgumispann ja valage sinna 500 ml vett. Et ennast mitte
kõrvetada, kasutage vardaga toimetamiseks plastist käepidet
(mis tuleb enne küpsetamist eemaldada).
Seda tarvikut tohib kasutada ainult funktsiooniga Turbogrill“.
ET
.AHJU KUUMUTAMINE
Uus ahi võib eraldada tootmisest jäänud lõhnu: see
on täiesti tavapärane. Soovitame enne esimest
küpsetamist ahju tühjalt kuumutada, et eemalduksid
võimalikud lõhnad. Eemaldage ahjust kogu kaitsev
papp või läbipaistev kile ja eemaldage ahju seest kõik
tarvikud.
Kuumutage ahi ligikaudu üheks tunniks temperatuurini
250 °C, kasutades soovitatavalt funktsiooni
„Konvektsioonküpsetus“. Ahi peab sel ajal olema tühi.
Funktsiooni õigesti kasutamiseks järgige juhiseid.
Pange tähele! Pärast seadme esmakordset kasutamist on
soovitatav ruumi tuulutada.
SEADME ESMAKORDNE KASUTAMINE
1. FUNKTSIOONI VALIMINE
Funktsiooni valimiseks keerake valikunupp soovitud
sümbolile.
LJAS
Ahju väljalülitamiseks.
VALGUSTUS
Ahju lambi sisselülitamiseks.
TAVAPÄRANE
Mis tahes tüüpi roogade küpsetamine ainult
ühel ahjutasandil.
PÕHJALIK PUHASTUS (ainult osal mudelitel)
Spetsiaalne puhastustsükkel, mille käigus
eraldatakse madalal temperatuuril veeauru, mis
hõlbustab kõrbenud rasva- ja toidupritsmete
eemaldamist. Enne selle funktsiooni kasutamist peab
ahi olema külm ja ahju põhja tuleb valada 200 ml vett.
Seadke taimer 30 minutile ja temperatuuriks 90 °C. Kui
tsükkel on lõpetanud, oodake ligikaudu 15 minutit,
enne kui ukse avate.
CONVECTION BAKE (KONVEKTSIOONKÜPSETUS)
Liha või vedela sisuga kookide küpsetamiseks
ühel tasandil. Selle funktsiooniga saab ühtlase,
kuldpruuni ja krõbeda katte ning põhja.
GRILL (GRILLIMINE)
Liha, kebabi ja vorstide grillimine, köögiviljade
gratineerimine või leiva röstimine. Grillimisel soovitame
asetada liha alla küpsetusmahlade kogumiseks
nõrgumispanni: Paigutage nõrgumispann resti alla
ükskõik millisele tasandile ja valage sinna 500 ml
joogivett.
TURBOGRILL
Suurte lihatükkide (koivad, loomalihapraad,
kanad) grillimiseks. Soovitame asetada liha alla
nõrgumispanni küpsetusmahlade kogumiseks:
paigutage nõrgumispann resti alla ükskõik
millisele tasandile ja valage sinna 500 ml vett. Selle
funktsiooniga tuleb kasutada röstimisvarrast (kui on
olemas).
ÜLESSULATAMINE
Toidu kiire sulatamine
SUNDÕHK
Samal ajal erinevate roogade küpsetamiseks
mitmel erineval tasandil (kuni kolmel), mis vajavad
valmimiseks sama temperatuuri. Seda funktsiooni
saab kasutada erinevate toitude samaaegseks
küpsetamiseks, ilma et ühe toidu lõhn või maitse
kanduks üle teisele.
ALUMINETTEKEHA
Kasulik toidu alt pruunistamiseks. Funktsioon
sobib kasutamiseks ka aeglaseks küpsetamiseks,
mahlakate roogade küpsetamise lõpetamiseks ja
kastmekontsentraadi valmistamiseks.
2. FUNKTSIOONI AKTIVEERIMINE
Valitud funktsiooni käivitamiseks pöörake
termostaadinuppu, et määrata soovitud temperatuur.
PÕHJALIK PUHASTUS (kui on olemas)
Põhjaliku puhastuse funktsiooni kasutamiseks valage
ahju põhja 200 ml joogivett ja keerake siis valikunupp
ja termostaadinupp ikooni
juurde.
. ANALOOGKELL
1. Küpsetusaja alguse
ikoon
2. Küpsetusaja lõpu ikoon
3. Taimeri seadistamise
ikoon
4. Kella kroon
5. Kellaaja seadistamise
ikoon
. KELLAAJA SEADISTAMINE
Vajutage neli korda kella krooni, kuni ekraanil hakkab
vilkuma ikoon
. Keerake kella krooni, et valida
õige kellaaeg ja vajutage seejärel kinnitamiseks kella
krooni.
Pange tähele! Kellaaega tuleb seadistada enne esimest
kasutust ja pärast elektrikatkestust.
. KÜPSETUSAJA PIKKUSE SEADISTAMINE
Pikkuse seadistamiseks tuleb määrata küpsetusaja
lõpp. Kui olete valinud funktsiooni ja reguleerinud
temperatuuri enda vajadustele sobivaks, vajutage
kaks korda kella krooni, kuni ekraanil hakkab vilkuma
ikoon
. Keerake kella krooni, et valida küpsetusaja
lõpp ja seejärel määrake küpsetusaja pikkus.
Kinnituseks ja küpsetamise alustamiseks vajutage
kella krooni: küpsetusaja lõppemisest annavad märku
helisignaal ja vilkuv ikoon
.
Pange tähele! Lühim valitav aeg on 2 minutit. Küpsetusaja
lõpu kontrollimiseks vajutage küpsetamise ajal kella krooni.
Sätte tühistamiseks enne küpsetusaja lõppu hoidke kella
krooni 5 sekundit all: ahi naaseb automaatselt manuaalsesse
küpsetusrežiimi. Kui küpsetamine on lõppenud, hoidke kella
krooni 5 sekundit all, et helisignaal välja lülitada, seejärel
vajutage veel üks kord kella krooni, et kõik sätted tühistada ja
naasta manuaalsesse küpsetusrežiimi.
1
5
2
3
4
FUNKTSIOONID JA IGAPÄEVANE KASUTAMINE
KÜPSETUSTABELID
RETSEPT FUNKTSIOON EELKUUMUTUS
TEMPERATUUR
(°C)
KESTUS
(MIN)
RIIUL JA
TARVIKUD
Kerkinud / biskviitkoogid
Jah 150 - 175 35 - 90
3
Jah 150–170 30–90
4
1
Täidisega koogid
(juustukook, struudel, õunapirukas)
Jah 150 - 190 30 - 85
3
Jah 150 - 190 35 - 90
4
1
Küpsised / väikesed koogid
Jah 160 - 175 2045
3
Jah 150 - 175 2045
4
1
Tuuletaskud
Jah 175 - 200 30 - 40
3
Jah 170 - 190 35 - 45
4
1
Meringues (Besee)
Jah 100 110 - 150
3
Jah 100 130 - 150
4
1
Pitsa/sai/focaccia
Jah 190 - 250 12 - 50
3
Jah 190 - 250 20 - 50
4
1
Sügavkülmutatud pitsa
Jah 250 10 - 15
3
Jah 250 10 - 20
4
1
Soolased pirukad
(köögiviljapirukas, singi-koorepirukas)
Jah 175 - 200 35 - 55
3
Jah 175 - 190 45 - 60
4
1
Volovanid / lehttainast küpsised
Jah 175 - 200 20 - 30
3
Jah 175 - 190 25 - 45
4
1
Lasanje / flan / küpsetatud pasta /
kannelloonid
Jah 200 45 - 65
3
. KÜPSETUSPROGRAMM
Funktsiooni käivitamist on võimalik edasi lükata,
valides küpsetusaja alguse. Kui olete valinud
funktsiooni ja reguleerinud temperatuuri enda
vajadustele sobivaks, vajutage üks kord kella krooni.
Ekraanil hakkab vilkuma ikoon
: keerake kella
krooni, et valida küpsetusaja algus, ja vajutage
kinnitamiseks kella krooni. Ekraanil hakkab vilkuma
ikoon
: keerake kella krooni, et valida küpsetusaja
lõpp, ja vajutage programmi käivitamiseks kella
krooni. Ikoonid
ja jäävad kuni küpsetustsükli
algusenilema.
. TAIMER
Kui ahi on välja lülitatud, saab taimerina kasutada
analoogkella. Funktsiooni käivitamiseks veenduge,
et ahi oleks välja lülitatud, ja vajutage 3 korda kella
krooni: ekraanil hakkab vilkuma ikoon
. Keerake
sobiva pikkuse valimiseks kella krooni, seejärel
vajutage taimeri käivitamiseks kella krooni. Kui
taimer on seatud aja lugemisel jõudnud nulli, kõlab
helisignaal.
Pange tähele! Lühim valitav aeg on 2 minutit. Taimeri
väljalülitamiseks enne lõpuni jõudmist hoidke kella krooni 5
sekundit all. Helisignaali väljalülitamiseks vajutage üks kord
kella krooni.
3. EELKUUMUTAMINE
Kui funktsioon on aktiveeritud, lülitab LED-termostaat
sisse, andes märku eelkuumutuse töölehakkamisest.
Kui see protsess on lõppenud, lülitub LED-termostaat
välja, andes märku, et ahi on saavutanud valitud
temperatuuri: nüüd asetage toit ahju ja alustage
küpsetamist.
Pange tähele! Kui panete toidu ahju enne eelkuumutamise
lõppemist, võib see küpsetustulemusele halvasti mõjuda.
Funktsiooni katkestamiseks suvalisel hetkel lülitage
ahi välja, keerake valikunupp ja termostaadinupp
asenditesse
ja .
ET
RETSEPT FUNKTSIOON EELKUUMUTUS
TEMPERATUUR
(°C)
KESTUS
(MIN)
RIIUL JA
TARVIKUD
Lammas/vasikas/veis/siga 1 kg
Jah 200 80 - 110
3
Kana/küülik/part 1 kg Jah 200 50 - 100
3
Kalkun/hani 3 kg Jah 200 80 - 130
2
Küpsetatud kala / küpsetuspaberis
(filee, terve kala)
Jah 175 - 200 40 - 60
3
Täidetud köögiviljad
(tomatid, suvikõrvitsad, baklažaanid)
Jah 175 - 200 50 - 60
2
Kanapraad 1–1,3 kg
200 55 - 70 *
2
1
250 60–80
2
1
Röstleib ja -sai 200 2–5
5
Kalafileed / -steigid 200 20 - 30 *
4
3
Vorstid/kebab /
ribi/burgerikotletid
200 30 - 40 *
5
4
Pooltoores veisepraad 1 kg 200 35 - 45 **
3
Lambakoot / -jalg
200 60 - 90 **
3
Ahjukartulid 200 45 - 55 **
3
Köögiviljagratään 200 20 - 30
3
Lasanje ja liha
Jah 200 50–100 ***
4
1
Liha ja kartulid Jah 200 45 - 100 ***
4
1
Kala ja köögiviljad Jah 175 30–50 ***
4
1
* Pöörake toitu poole küpsetusaja möödudes.
** Vajadusel pöörake toit ümber pärast 2/3 küpsetusaja möödumist.
*** Arvestuslik ajakulu: toidu võib vastavalt isiklikule maitse-eelistusele ahjust välja võtta erineval ajal.
FUNKTSIOONID
Tavapärane Grill Turbogrill Konvektsioonküpsetus Sundõhk
TARVIKUD
Traatrest
Ahjuplaat või
koogivorm restil
rasvavann/
küpsetusplaat või
ahjuplaat restil
Nõrgumispann /
küpsetusplaat
Grillvarras
(kui on olemas)
Nõrgumispann 500
ml veega
KUIDAS KÜPSETUSTABELIT LUGEDA
Tabelis on eri toitude küpsetamiseks sobivaimad
funktsioonid, tarvikud ja tasemed. Küpsetusaeg
algab hetkest, kui toit pannakse ahju, kuid
ei sisalda eelsoojendamiseks kuluvat aega.
Küpsetustemperatuurid ja ajad on ligikaudsed ning
sõltuvad toidu kogusest ja kasutatavast tarvikust.
Kasutage alguses kõige madalamat soovituslikku
seadet ja kui toit ei ole piisavalt küps, siis kasutage
kõrgemaid seadeid. Kasutage kaasasolevaid tarvikuid
ja eelistatavalt tumedat värvi metallist koogivorme
ja küpsetusplaate. Kasutada võib ka püreksklaasist ja
keraamilisi nõusid, kuid tuleb meeles pidada, et nende
kasutamisel on küpsetusajad veidi pikemad.
ERINEVATE TOITUDE SAMAAEGNE
KÜPSETAMINE
Kasutades sundõhu funktsiooni, saate küpsetada
korraga erinevaid samal temperatuuril valmistatavaid
roogasid (näiteks kala ja köögiviljad), paigutades
toidud erinevatele ahjutasanditele. Võtke lühema
küpsetusajaga road ahjust välja varem ja jätke
pikemat küpsemist vajavad toidud kauemaks ahju.
KASULIKUD NÄPUNÄITED
VÄLISPIND
Puhastage välispindu ainult niiske mikrokiudlapiga.
Kui need on väga mustad, kasutage mõni tilk pH-
neutraalset puhastusvahendit. Pühkige viimaks üle
kuiva lapiga.
Ärge kasutage söövitavaid ega abrasiivseid
pesuvahendeid. Juhul kui mõni selline aine peaks
kogemata seadme pinnaga kokku puutuma, pühkige
seade kohe niiske mikrokiudlapiga puhtaks.
SISEPIND
Pärast iga kasutust laske ahjul jahtuda ja seejärel
puhastage (soovitatavalt siis, kui ahi on veel soe),
et eemaldada kõik toidujäägid ja plekid. Suure
veesisaldusega toitude küpsetamisel tekkinud
kondensaadi eemaldamiseks laske ahjul täielikult
maha jahtuda ja seejärel kuivatage seda lapi või
käsnaga.
Sisepindade optimaalseks puhastuseks kasutage
põhjaliku puhastuse funktsiooni. (Kui on olemas.)
Puhastage ukseklaas sobiva vedela
puhastusvahendiga.
Ust on võimalik puhastamise lihtsustamiseks
eemaldada.
TARVIKUD
Leotage tarvikuid pärast kasutamist pesuvees,
hoides neid kinni pajalappidega, juhul kui need on
veel kuumad. Toidujääke saab kergesti eemaldada
pesuharja või svammiga.
KATALÜÜTILISTE PANEELIDE PUHASTAMINE
AINULT OSAL MUDELITEL
Ahi võib olla varustatud spetsiaalsete katalüütiliste
paneelidega, mis hõlbustavad ahju sisemuse
puhastamist. Neil on eriline, väga poorne isepuhastuv
kattekiht, mis suudab imada rasva ja tahma.
Paneelid on kinnitatud riiulisiinidele. Riiulisiinide
ümbertõstmisel ja nende uuesti paigaldamisel
veenduge, et ülaosas olevad konksud oleksid
korralikult paneelide vastavates aukudes.
Katalüütiliste paneelide isepuhastustoime
tõhusaks kasutamiseks soovitame ahju kuumutada
umbes tund aega 200 °C juures funktsiooniga
Konvektsioonküpsetus. Ahi peab sel ajal olema tühi.
Enne järelejäänud toidujääkide eemaldamist pehme
švammiga laske ahjul maha jahtuda.
Pange tähele! Ärge kasutage söövitavaid või abrasiivseid
pesuvahendeid, karedat harja, terasharja või ahjupihuseid,
mis võivad katalüütilist pinda kahjustada ja selle
enesepuhastusvõime rikkuda.
Kui vajate asenduspaneele, pöörduge teenindusse.
LAMBIPIRNI VAHETAMINE
1. Eemaldage ahi vooluvõrgust.
2. Keerake kate lahti, vahetage pirn ja keerake kate
tagasi.
3. Ühendage ahi uuesti elektrivõrku.
Pange tähele! Kasutage ainult 20–40 W/230~V tüüp G9,
T300°C halogeenlampe. Seadmes kasutatav lambipirn
on loodud spetsiaalselt kodumasinatele ja ei sobi kodus
tubade üldiseks valgustamiseks (EÜ määrus nr 244/2009).
Pirnid on saadaval teeninduses.
- Kui paigaldate halogeenpirni, ärge võtke pirnist paljaste
kätega kinni, kuna sõrmejäljed võivad seda kahjustada.
Ärge kasutage ahju enne, kui olete lambikatte tagasi
pannud.
Enne hooldamist või puhastamist
veenduge, et ahi on maha
jahtunud.
Ärge kasutage
aurpuhastusseadmeid.
Ärge kasutage traatnuustikut,
abrasiivseid küürimispastasid
ega abrasiivseid/söövitavaid
puhastusvahendeid, kuna need
võivad kahjustada seadme pinda.
Kandke kaitsekindaid.
Enne mis tahes hooldustööd
tuleb ahi vooluvõrgust lahti
ühendada.
PUHASTAMINE AND HOOLDAMINE
ET
ÜLEMISE KÜTTEKEHA LANGETAMINE
AINULT OSAL MUDELITEL
1. Eemaldage külgmised riiulisiinid.
2.
2
1
Tõmmake kütteelementi pisut väljapoole ja laske
allapoole.
3. Kütteelemendi asendi taastamiseks tõstke
seda ülespoole ja tõmmake samal ajal natuke
enda poole. Veenduge, et kütteelement jääks
külgmistele tugedele toetuma.
UKSE EEMALDAMINE JA TAGASI PAIGUTAMINE
1. Ukse eemaldamiseks tehke see lõpuni lahti, laske
fiksaatorid alla, kuni need on lukust lahti.
2.
b
a
Sulgege uks nii tihedalt kui võimalik.
Võtke uksest mõlema käega kõvasti kinni – ärge
hoidke seda käepidemest.
Ukse eemaldamiseks lükake seda edasi kinni,
tõmmates samal ajal ülespoole, kuni see oma pesast
lahti tuleb. Pange uks pehme pinna peale ühele
küljele maha.
a
b
~15°
3. Ukse tagasipaigaldamiseks asetage see vastu
ahju, joondage hingede haagid pesadega ja
kinnitage ülemine osa oma pessa.
4. Laske uks alla ja seejärel avage täielikult.
Langetage fiksaatorid algasendisse tagasi:
Veenduge, et need liiguvad lõpuni alla.
b
a
Vajutage õrnalt, et kontrollida, kas fiksaatorid on õiges
asendis
(ainult osal mudelitel).
5.
“CLICK”
Proovige ust sulgeda ja vaadake, et see oleks
juhtpaneeliga ühel joonel. Kui pole, korrake
ülalkirjeldatud toiminguid: Kui uks ei liigu
korralikult, võib see viga saada.
Probleem Võimalik põhjus Lahendus
Ahi ei tööta. Voolukatkestus.
Vooluvõrgust lahti
ühendatud.
Kontrollige, kas vool on olemas ja kas ahi on
vooluvõrku ühendatud.
Lülitage ahi välja ja uuesti sisse, et näha, kas viga
püsib.
Kellaaeg on vale. Voolukatkestus. Kontrollige, kas vool on olemas ja kas ahi
on vooluvõrku ühendatud. Te peate kellaaja
lähtestama, nagu on kirjeldatud peatükis
„Igapäevane kasutamine“.
Uks ei sulgu korralikult. Fiksaatorid on vales asendis. Veenduge, et ksaatorid oleks õiges asendis,
nagu on kirjeldatud ukse eemaldamise ja
tagasipaigaldamise juhistes jaotises „Puhastamine ja
hooldus“.
RIKKEOTSING
Juurdepääsuks eeskirjadele, dokumentatsioonile ja toote lisateabele võite teha järgmist.
Külastage meie veebilehte docs.whirlpool.eu
QR-koodi kasutamine
Teise võimalusena võtke ühendust meie müügijärgse teeninduskeskusega (vt
telefoninumbrit garantiikirjas). Kui võtate ühendust müügijärgse teenindusega, siis teatage
neile oma toote andmeplaadil olevad koodid.
Model: xxxXXXXxx
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
XXXXXX XXXXXX XXXXX XXXXXXX
400011532622
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8

Whirlpool WTA C 8411 SC AN Daily Reference Guide

Tüüp
Daily Reference Guide