HOTPOINT/ARISTON FIT 801 H AN HA Daily Reference Guide

Tüüp
Daily Reference Guide

See käsiraamat sobib ka

ET
Kiirjuhend
TÄNAME TEID HOTPOINT-ARISTONI
TOOTE OSTMISE EEST
Parema tugiteenuse saamiseks registreerige oma
toode aadressil www . hotpoint . eu/ register
Enne seadme kasutamist lugege hoolikalt läbi
ohutusjuhend.
TOOTE KIRJELDUS
JUHTPANEEL
1. Juhtpaneel
2. Ventilaator
3. Tsirkulaarne küttekeha
(pole nähtav)
4. Riiulisiinid
(taseme number on märgitud
ahju esiküljel)
5. Uks
6. Ülemine küttekeha/grill
7. Lamp
8. Identimisplaat
(ärge eemaldage)
9. Alumine küttekeha
(ei ole näha)
1. VALIKUNUPP
Ahju sisselülitamiseks ja
funktsiooni valimiseks. Ahju
väljalülitamiseks keerake nupp
asendisse
.
2. ANALOOGKELL
3. TERMOSTAADINUPP
Pöörake nuppu soovitud
temperatuuri seadmiseks.
4. LEDLAMP TERMOSTAAT/
EELSOOJENDUS
Lülitub soojendamise ajal sisse.
Lülitub välja, kui soovitud
temperatuur on saavutatud.
5
4
3
2
1
5
4
3
2
1
1
2
3
4
5
8
9
7
6
1 2 3 4
TARVIKUD
TRAATREST TILKUMISALUS * KÜPSETUSPLAAT* LIUGSIINID *
Kasutage
toiduvalmistamiseks
või toena pannide,
koogivormide ja muude
ahjukindlate esemete ja
küpsetusnõude jaoks
Kasutamiseks ahjuplaadina
liha, kala, köögiviljade,
foccaccia jms küpsetamisel
või siis küpsetusmahlade
kogumiseks asetatuna resti
alla.
Ahjusaia ja saiakeste
küpsetamiseks, aga ka liha,
kala küpsetuspaberis jms
valmistamiseks.
Tarvikute ahju panemist
ja ahjust välja võtmise
hõlbustamiseks.
TURNSPIT*
* Saadaval ainult teatud mudelitel.
Tarvikute arv ja tüübid võivad erineda sõltuvalt ostetud mudelist.
Muid tarvikuid saab eraldi juurde osta teenindusest.
Suurte lihatükkide ja
linnuliha ühtlaseks
röstimiseks.
RESTI JA MUUDE TARVIKUTE PAIGALDAMINE
Veenduge, et resti tõstetud äär on ülevalpool, ja
lükake rest rõhtsalt mööda riiulisooni ahju.
Muud tarvikud, nt nõrgumispann ja küpsetusplaat,
tuleb sarnaselt restiga rõhtsalt sisse lükata.
RIIULISIINIDE EEMALDAMINE JA
ÜMBERPAIGUTAMINE
Riiulisiinide eemaldamiseks tõstke siine ülespoole ja
tõmmake õrnalt alumine osa oma pesast välja: Nüüd
saab siinid eemaldada.
Riiulisiinide tagasipaigaldamiseks paigutage
kõigepealt oma pessa siinide ülemine osa. Hoidke
neid üleval, libistage küpsetuskambrisse, seejärel
laske alla oma kohale alumises pesas.
LIUGSIINIDE PAIGALDAMINEKUI OLEMAS
Eemaldage ahjust riiulisiinid ja liugsiinidelt kaitsev
plast.
Kinnitage siini ülemine klamber riiulisiini külge
ja libistage see nii kaugele, kui see liigub. Laske
teine klamber alla oma kohta. Siini kinnitamiseks
lükake klambri alumine osa tugevalt vastu riiulisiini.
Veenduge, et siinid liiguvad vabalt. Korrake toimingut
teisel samal tasemel asuval riiulisiinil.
Pange tähele! Liugsiinid võib kinnitada ükskõik millisele
tasemele.
PÖÖRDVARDA KASUTAMINE KUI OLEMAS
Asetage küpsetusvarras lihatüki keskele ja lükake liha
vardale, kuni see istub kindlalt kahvli otsas ja enam
liikuma ei anna (linnuliha siduge eelnevalt nööriga
kokku). Lükake teine kahvel vardale ja libistage see
nii kaugele, et see hoiaks liha kindlalt paigal. Keerake
kinnituskruvi kõvasti kinni, et kahvel oma kohal
püsiks. Sisestage ots ahju küpsetuskambri süvendisse
ja toetage ümardatud osa vastavale alusele.
Pange tähele! Küpsetusmahlade kogumiseks asetage alla
nõrgumispann ja valage sinna 500 ml vett. Et ennast mitte
kõrvetada, kasutage vardaga toimetamiseks plastist käepidet
(mis tuleb enne küpsetamist eemaldada).
Selle lisaseadme kasutamine on lubatud ainult koos
Turbogrilli funktsiooniga.
ET
.AHJU KUUMUTAMINE
Uus ahi võib eraldada tootmisest jäänud lõhnu: see on
täiesti tavapärane.
Soovitame enne esimest küpsetamist ahju tühjalt
kuumutada, et eemalduksid võimalikud lõhnad.
Eemaldage ahjust kaitsepapp või läbipaistev kile ja
eemaldage ahjust tarvikud.
Kuumutage ahju umbes tund temperatuuril 250 °C,
eelistatavalt konvektsioonküpsetamisfunktsiooni
abil. Ahi peab sel ajal olema tühi. Funktsiooni õigesti
kasutamiseks järgige juhiseid.
Pange tähele! Pärast seadme esmakordset kasutamist on
soovitatav ruumi tuulutada.
SEADME ESMAKORDNE KASUTAMINE
1. FUNKTSIOONI VALIMINE
Funktsiooni valimiseks keerake valikunupp soovitud
sümbolile.
LJAS
Ahju väljalülitamiseks.
LAMP
Ahju lambi sisselülitamiseks.
TAVAPÄRANE KASUTAMINE
Mis tahes tüüpi roogade küpsetamine ainult
ühel ahjutasandil.
TEEMANTPUHASTUS (ainult teatud mudelitel)
Spetsiaalne puhastustsükkel, mille käigus
eraldatakse madalal temperatuuril veeauru, mis
hõlbustab kõrbenud rasva- ja toidupritsmete
eemaldamist. Seda funktsiooni tohib aktiveerida
ainult siis, kui ahi on külm ja pärast 200 ml vee
valamist ahju põhja. Seadke taimer 30 minutile ja
temperatuuriks 90 °C. Kui tsükkel on lõpetanud,
oodake ligikaudu 15 minutit, enne kui ukse avate.
CONVECTION BAKE (KONVEKTSIOONKÜPSETUS)
Liha või vedela sisuga kookide küpsetamiseks
ühel tasandil. Selle funktsiooniga saab ühtlase,
kuldpruuni ja krõbeda katte ning põhja.
GRILL (GRILLIMINE)
Liha, kebabi ja vorstide grillimine, köögiviljade
gratineerimine või leiva röstimine. Grillimisel soovitame
asetada liha alla küpsetusmahlade kogumiseks
nõrgumispanni: Paigutage nõrgumispann resti alla ükskõik
millisele tasandile ja valage sinna 500 ml joogivett.
TURBOGRILL
Suurte lihatükkide (koivad, loomalihapraad,
kanad) grillimiseks. Soovitame asetada liha alla
nõrgumispanni küpsetusmahlade kogumiseks:
paigutage nõrgumispann resti alla ükskõik
millisele tasandile ja valage sinna 500 ml vett. Selle
funktsiooniga tuleb kasutada röstimisvarrast (kui on
olemas).
ÜLESSULATAMINE
Toidu kiiremaks sulatamiseks.
SUNDÕHK
Samal ajal erinevate roogade küpsetamiseks
mitmel erineval tasandil (kuni kolmel), mis vajavad
valmimiseks sama temperatuuri. Seda funktsiooni
saab kasutada erinevate toitude samaaegseks
küpsetamiseks, ilma et ühe toidu lõhn või maitse
kanduks üle teisele.
ALUMINE KUUMUTUS
Kasulik roa põhja pruunistamiseks. Seda
funktsiooni soovitatakse kasutada ka aeglase
küpsetamise, mahlaste roogade lõppküpsetamiseks ja
kastmekontsentraatide valmistamiseks.
2. FUNKTSIOONI AKTIVEERIMINE
Valitud funktsiooni käivitamiseks pöörake
termostaadinuppu, et määrata soovitud temperatuur.
TEEMANTPUHASTUS (kui olemas)
Teemantpuhastusfunktsiooni aktiveerimiseks valage
ahju põhja 200 ml joogivett, keerake valikunupp ja
termostaadi nupp ikoonile
.
. ANALOOGKELL
1. Küpsetusaja käivitamise
ikoon
2. Küpsetusaja lõpetamise
ikoon
3. Minutipiiksu määramise
ikoon
4. Kellakroon
5. Kellaaja määramise ikoon
. KELLAAJA MÄÄRAMISE IKOON
Vajutage kellakrooni neli korda, kuni ekraanil vilgub
ikoon
. Keerake kellakrooni, et valida õige aeg, ja
kinnitage see kellakroonile vajutamisega.
Pange tähele! Kellaaeg tuleb määrata esimesel kasutamisel ja
pärast voolukatkestust.
. KÜPSETUSAJA PIKKUSE MÄÄRAMINE
Pikkuse seadmiseks on vaja täpsustada küpsetusaja
lõpp. Pärast funktsiooni valimist ja temperatuuri
reguleerimist vastavalt teie vajadustele vajutage
kaks korda kellakrooni, kuni ekraanil vilgub ikoon
. Keerake kellakrooni, et määrata küpsetusaja
lõpp ja seejärel küpsetusaja pikkus. Kinnitamiseks
ja küpsetamise alustamiseks vajutage kellakrooni:
helisignaal ja vilkuv ikoon
hoiatavad teid, kui
küpsetusaeg on lõppenud.
Pange tähele! Lühim aeg, mille saate määrata, on 2 minutit.
Määratud küpsetusaja lõpuaja kinnitamiseks vajutage
küpsetamise ajal üks kord kellakrooni. Sätte tühistamiseks
enne selle lõppu hoidke kellakrooni 5 sekundit all: ahi naaseb
automaatselt käsiküpsetamise juurde. Kui küpsetamine on
lõppenud, hoidke helisignaali väljalülitamiseks kellakrooni
5 sekundit all, seejärel vajutage kõigi sätete tühistamiseks ja
käsiküpsetamisele naasmiseks veel üks kord kellakrooni.
1
5
2
3
4
FUNKTSIOONID JA IGAPÄEVANE KASUTAMINE
KÜPSETUSTABELID
RETSEPT FUNKTSIOON EELKUUMUTUS
TEMPERATUUR
(°C)
KESTUS
(MIN)
RIIUL JA
TARVIKUD
Kerkinud / biskviitkoogid
Jah 150 - 175 35 - 90
3
Jah 150–170 30–90
4
1
Täidisega koogid
(juustukook, struudel, õunapirukas)
Jah 150 - 190 30 - 85
3
Jah 150 - 190 35 - 90
4
1
Küpsised / väikesed koogid
Jah 160 - 175 2045
3
Jah 150 - 175 2045
4
1
Tuuletaskud
Jah 175 - 200 30 - 40
3
Jah 170 - 190 35 - 45
4
1
Meringues (Besee)
Jah 100 110 - 150
3
Jah 100 130 - 150
4
1
Pitsa / sai / focaccia
Jah 190 - 250 12 - 50
3
Jah 190 - 250 20 - 50
4
1
Sügavkülmutatud pitsa
Jah 250 10 - 15
3
Jah 250 10 - 20
4
1
Soolased pirukad
(juurviljapirukas, singi-koorepirukas)
Jah 175 - 200 35 - 55
3
Jah 175 - 190 45 - 60
4
1
Volovanid / lehttainast küpsised
Jah 175 - 200 20 - 30
3
Jah 175 - 190 25 - 45
4
1
Lasanje / flan / küpsetatud pasta /
kannelloonid
Jah 200 45 - 65
3
. KÜPSETAMISE PROGRAMMIMINE
Küpsetamise algusaja määramisega on võimalik
funktsiooni algust edasi lükata. Pärast funktsiooni
valimist ja temperatuuri reguleerimist vastavalt teie
vajadustele vajutage üks kord kellakrooni. Ekraanil
vilgub ikoon
: küpsetamise algusaja määramiseks
keerake kellakrooni ja kinnitamiseks vajutage seda.
Ekraanil vilgub ikoon
: küpsetamise lõpuaja
seadmiseks keerake kellakrooni ja vajutage seda
programmi käivitamiseks. Mõlemad ikoonid
ja
jäävad põlema kuni küpsetustsükli alguseni.
. TAIMER
Kui ahi on välja lülitatud, saab analoogkella kasutada
minutipiiksuna. Funktsiooni käivitamiseks veenduge,
et ahi on välja lülitatud, ja vajutage kolm korda
kellakrooni: ekraanil vilgub ikoon
. Keerake
kellakrooni soovitud pikkuse määramiseks ja vajutage
seda taimeri käivitamiseks: Kui taimer on seatud aja
lugemisel jõudnud nulli, kõlab helisignaal.
Pange tähele! Lühim aeg, mille saate määrata, on 2 minutit.
Taimeri väljalülitamiseks enne selle lõppu hoidke kellakrooni
5 sekundit alla. Helisignaali väljalülitamiseks vajutage üks kord
kellakrooni.
3. EELKUUMUTAMINE
Kui funktsioon on aktiveeritud, lülitab LED-termostaat
sisse signaali, et eelkuumutus on alanud.
Selle protsessi lõppedes LED-termostaat kustub,
näidates, et ahi on saavutanud seatud temperatuuri:
nüüd asetage toit ahju ja alustage küpsetamist.
Pange tähele! Kui panete toidu ahju enne eelkuumutamise
lõppemist, võib see küpsetustulemusele halvasti mõjuda.
Funktsiooni katkestamiseks suvalisel hetkel lülitage
ahi välja, keerake valikunupp ja termostaadinupp
asenditesse
ja .
ET
RETSEPT FUNKTSIOON EELKUUMUTUS
TEMPERATUUR
(°C)
KESTUS
(MIN)
RIIUL JA
TARVIKUD
Lammas / vasikaliha / veiseliha / sealiha 1 kg
Jah 200 80 - 110
3
Kana / jänes / part 1 kg Jah 200 50 - 100
3
Kalkun / hani 3 kg Jah 200 80 - 130
2
Küpsetatud kala / en papillote (fileena, tervena) Jah 175 - 200 40 - 60
3
Täidetud köögiviljad
(tomatid, suvikõrvitsad, baklažaanid)
Jah 175 - 200 50 - 60
2
Küpsetatud kana 1–1,3 kg
200 55 - 70 *
2
1
250 6080
2
1
Röstleib ja -sai 200 2–5
5
Kalafileed / -steigid 200 20 - 30 *
4
3
Vorstid / kebab /
ribi / burgerikotletid
200 30 - 40 *
5
4
Röstitud veiseliha, toores 1 kg 200 35 - 45 **
3
Lambakoot / -jalg
200 60 - 90 **
3
Ahjukartulid 200 45 - 55 **
3
Köögiviljagratään 200 20 - 30
3
Lasanje ja liha
Jah 200 50–100 ***
4
1
Liha ja kartulid Jah 200 45 - 100 ***
4
1
Kala ja köögiviljad Jah 175 30–50 ***
4
1
* Pöörake toitu poole küpsetusaja möödudes.
** Vajaduse korral pöörake toit ümber pärast 2/3 küpsetusaja möödumist.
*** Arvestuslik ajakulu: toidu võib vastavalt isiklikule maitse-eelistusele ahjust välja võtta erineval ajal.
FUNKTSIOONID
Tavapärane Grill Turbo Grill Konvenktsioonküpsetus Sundõhk
TARVIKUD
Traatrest
Ahjuplaat või
koogivorm restil
rasvavann/
küpsetusplaat või
ahjuplaat restil
Nõrgumispann /
küpsetusplaat
Pöörleva praevarda
pesa
(kui olemas)
Nõrgumispann 500
ml veega
KUIDAS KÜPSETUSTABELIT LUGEDA
Tabelis on eri toitude küpsetamiseks sobivaimad
funktsioonid, tarvikud ja tasemed. Küpsetusaeg
algab hetkest, kui toit pannakse ahju, kuid
ei sisalda eelsoojendamiseks kuluvat aega.
Küpsetustemperatuurid ja ajad on ligikaudsed ning
sõltuvad toidu kogusest ja kasutatavast tarvikust.
Kasutage alguses kõige madalamat soovituslikku
seadet ja kui toit ei ole piisavalt küps, siis kasutage
kõrgemaid seadeid. Kasutage kaasasolevaid tarvikuid
ja eelistatavalt tumedat värvi metallist koogivorme
ja küpsetusplaate. Kasutada võib ka püreksklaasist ja
keraamilisi nõusid, kuid tuleb meeles pidada, et nende
kasutamisel on küpsetusajad veidi pikemad.
ERINEVATE TOITUDE SAMAAEGNE
KÜPSETAMINE
Kasutades sundõhu funktsiooni, saate küpsetada
korraga erinevaid samal temperatuuril valmistatavaid
roogasid (näiteks kala ja köögiviljad), paigutades
toidud erinevatele ahjutasanditele. Võtke lühema
küpsetusajaga road ahjust välja varem ja jätke
pikemat küpsemist vajavad toidud kauemaks ahju.
KASULIKUD NÄPUNÄITED
VÄLISPIND
Puhastage välispindu ainult niiske mikrokiudlapiga.
Kui need on väga mustad, kasutage mõni tilk pH-
neutraalset puhastusvahendit. Viimistlege kuiva
lapiga.
Ärge kasutage söövitavaid ega abrasiivseid
puhastusvahendeid. Juhul kui mõni selline aine peaks
kogemata seadme pinnaga kokku puutuma, pühkige
seade kohe niiske mikrokiudlapiga puhtaks.
SISEPIND
Pärast iga kasutust jätke ahi jahtuma ja puhastage
see, eelistatavalt veel siis, kui see on soe, et
eemaldada toidujääkidest tekkinud sadestused või
plekid. Kõigi suure veesisaldusega toitude keetmise
tagajärjel tekkinud kondensaadi kuivatamiseks
laske ahjul täielikult jahtuda ja pühkige siis riide või
käsnaga kuivaks.
Sisepindade optimaalseks puhastamiseks aktiveerige
teemantpuhastusfunktsioon (kui olemas).
Puhastage ukseklaas sobiva vedela
puhastusvahendiga.
Ust on võimalik puhastamise lihtsustamiseks
eemaldada.
TARVIKUD
Leotage tarvikuid pärast kasutamist pesuvees,
hoides neid kinni pajalappidega, juhul kui need on
veel kuumad. Toidujääke saab kergesti eemaldada
pesuharja või svammiga.
KATALÜÜSIPANEELIDE PUHASTUS
AINULT TEATUD MUDELITEL
Ahi võib olla varustatud spetsiaalsete katalüütiliste
paneelidega, mis hõlbustavad ahju sisemuse
puhastamist. Neil on eriline, väga poorne isepuhastuv
kattekiht, mis suudab imada rasva ja tahma.
Paneelid on kinnitatud riiulisiinidele. Riiulisiinide
ümbertõstmisel ja nende uuesti paigaldamisel
veenduge, et ülaosas olevad konksud oleksid
korralikult paneelide vastavates aukudes.
Katalüütiliste paneelide isepuhastustoime
tõhusaks kasutamiseks soovitame ahju kuumutada
umbes tund aega 200 °C juures funktsiooniga
Konvektsioonküpsetus. Ahi peab sel ajal olema tühi.
Enne järelejäänud toidujääkide eemaldamist pehme
švammiga laske ahjul maha jahtuda.
Pange tähele! Ärge kasutage söövitavaid või abrasiivseid
pesuvahendeid, karedat harja, terasharja või ahjupihuseid,
mis võivad katalüütilist pinda kahjustada ja selle
enesepuhastusvõime rikkuda.
Kui vajate asenduspaneele, pöörduge teenindusse.
LAMBIPIRNI VAHETAMINE
1. Eemaldage ahi vooluvõrgust.
2. Keerake kate lahti, vahetage pirn ja keerake kate
tagasi.
3. Ühendage ahi uuesti elektrivõrku.
Pange tähele! Kasutage ainult 20–40 W/230~V tüüp G9,
T300°C halogeenlampe. Seadmes kasutatav lambipirn
on loodud spetsiaalselt kodumasinatele ja ei sobi kodus
tubade üldiseks valgustamiseks (EÜ määrus nr 244/2009).
Pirnid on saadaval teeninduses.
- Kui paigaldate halogeenpirni, ärge võtke pirnist paljaste
kätega kinni, kuna sõrmejäljed võivad seda kahjustada.
Ärge kasutage ahju enne, kui olete lambikatte tagasi
pannud.
Enne hooldamist või puhastamist
veenduge, et ahi on maha
jahtunud.
Ärge kasutage
aurpuhastusseadmeid.
Ärge kasutage traatnuustikut,
abrasiivseid küürimispastasid
ega abrasiivseid/söövitavaid
puhastusvahendeid, kuna need
võivad kahjustada seadme pinda.
Kandke kaitsekindaid.
Enne mis tahes hooldustööd
tuleb ahi vooluvõrgust lahti
ühendada.
PUHASTAMINE JA HOOLDAMINE
ET
ÜLEMISE KÜTTEELEMENDI LANGETAMINE
AINULT TEATUD MUDELITEL
1. Eemaldage külgmised riiulisiinid.
2.
2
1
Tõmmake kütteelementi pisut väljapoole ja laske
allapoole.
3. Kütteelemendi asendi taastamiseks tõstke
seda ülespoole ja tõmmake samal ajal natuke
enda poole. Veenduge, et kütteelement jääks
külgmistele tugedele toetuma.
UKSE EEMALDAMINE JA TAGASI PAIGUTAMINE
1. Ukse eemaldamiseks tehke see lõpuni lahti, laske
fiksaatorid alla, kuni need on lukust lahti.
2.
b
a
Sulgege uks nii tihedalt kui võimalik.
Võtke uksest mõlema käega kõvasti kinni – ärge
hoidke seda käepidemest.
Ukse eemaldamiseks lükake seda edasi kinni,
tõmmates samal ajal ülespoole, kuni see oma pesast
lahti tuleb. Pange uks pehme pinna peale ühele
küljele maha.
a
b
~15°
3. Ukse tagasipaigaldamiseks asetage see vastu
ahju, joondage hingede haagid pesadega ja
kinnitage ülemine osa oma pessa.
4. Laske uks alla ja seejärel avage täielikult.
Langetage fiksaatorid algasendisse tagasi:
Veenduge, et need liiguvad lõpuni alla.
b
a
Vajutage õrnalt, et kontrollida, kas sulgurid on õiges
asendis
(ainult teatud mudelitel).
5.
“CLICK”
Proovige ust sulgeda ja vaadake, et see oleks
juhtpaneeliga ühel joonel. Kui pole, korrake
ülalkirjeldatud toiminguid: Kui uks ei liigu
korralikult, võib see viga saada.
Probleem Võimalik põhjus Lahendus
Ahi ei tööta. Voolukatkestus.
Vooluvõrgust lahti
ühendatud.
Kontrollige, kas vool on olemas ja kas ahi on
vooluvõrku ühendatud.
Lülitage ahi välja ja uuesti sisse, et näha, kas viga
püsib.
Kellaaeg on vale. Voolukatkestus. Kontrollige, kas vool on olemas ja kas ahi on
vooluvõrku ühendatud. Kellaaeg tuleb nullida
vastavalt peatükis „Igapäevane kasutamine“
toodule.
Uks ei sulgu korralikult. Fiksaatorid on vales asendis. Veenduge, et ksaatorid oleks õiges asendis,
nagu on kirjeldatud ukse eemaldamise ja
tagasipaigaldamise juhistes jaotises „Puhastamine ja
hooldus“.
RIKKEOTSING
400011490503
Poliitikate, standardite dokumentatsiooni ja toote lisateabe lugemiseks tehke järgmist.
Külastage meie veebisaiti docs . hotpoint . eu
QR-koodi kasutamine
Teise võimalusena võtke ühendust meie müügijärgse teeninduskeskusega (vt
telefoninumbrit garantiikirjas). Kui võtate ühendust müügijärgse teenindusega, siis teatage
neile oma toote andmeplaadil olevad koodid.
Model: xxxXXXXxx
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
XX
X
XX
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
XXXXXX XXXXXX XXXXX XXXXXXX
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8

HOTPOINT/ARISTON FIT 801 H AN HA Daily Reference Guide

Tüüp
Daily Reference Guide
See käsiraamat sobib ka