16 EESTI
Ettevaatust
• Ärge laske seadmel peenestada üle 30 sekundi korraga. Kui te ei jõua
püreestamist 30 sekundi jooksul lõpetada, vabastage püreestamise
lõpetamiseks nupp ja oodake enne jätkamist paar sekundit. Kui põhiseade
muutub kuumaks, laske sellel enne jätkamist mõned minutid jahtuda.
5 Pärast püreestamise lõpetamist vabastage püreestamise nupp (joonis v).
6 Eemaldage seadme pistik seinakontaktist.
7 Eemaldage lõiketera. Lõiketera eemaldamisel tuleb olla ettevaatlik, kuna
lõiketera võib olla kuum. Eemaldage püreestatud toit kannust. Vajaduse
korral kasutage seadmega kaasasolevat spaatlit.
Püreestamine ilma aurutamiseta
Seade on mõeldud järgmisel eesmärgil kasutamiseks.
- Aurutatud ja keedetud koostisosade püreestamine
- Vedelike ja puuviljade püreestamine
Ettevaatust
• Seade ei ole mõeldud tahkete koostisosade, nagu näiteks jääkuubikute ja
suhkrukuubikute, ega kleepuvate koostisosade, nt juustu, tükeldamiseks.
• Kui olete kannu vedelikku lisanud, siis ärge asetage kannu kunagi
aurutamisasendisse, kuna vedelik liigub läbi sõela.
Note
• Kui püreestate koostisosi koos vedelikuga, siis ärge täitke kannu üle kannule
märgitud MAX täitetaseme.
• Ärge lisage koostisosi kunagi üle lõiketera plastikosa serva.
• Ärge asetage kunagi püreestatud toiduga kannu põhiseadmesse
aurutamisolekus.
• Kui koostisosad kleepuvad kannu seinale või kui püreestatud koostisosad
on ikka liiga tahked, vabastage püreestamise nupp, eemaldage kann
põhiseadmelt ja eemaldage koostisosad seina küljest spaatliga või lisage
veidi vett (nt joogivett), kuni püreestatud toit on teie lapse vanusest lähtuvalt
õige konsistentsiga. Kannu vedelikku lisades ärge täitke kannu üle kannule
märgitud MAX täitetaseme.
• Enne serveerimist veenduge, et püreestatud beebitoit oleks õige
konsistentsiga. Selleks et saada teavet selle kohta, milline toidu
konsistents erinevate vanuste jaoks sobib, lugege seadmega kaasasolevaid
professionaalseid nõuandeid rinnast võõrutamise kohta või pöörduge arsti või
nõustaja poole.
• Ärge töödelge korraga suures koguses tahkeid koostisosi. Parema tekstuuri
saamiseks töödelge neid koostisosi mitme väiksema portsuna.