Vihjeid ja näpunäiteid
HOIATUS!
Vt ohutust käsitlevaid
peatükke.
Tabelites esitatud
temperatuurid ja
küpsetusajad on ainult
soovituslikud. Täpsemalt
sõltuvad need retseptist ning
kasutatava tooraine
kvaliteedist ja kogustest.
Soovitused küpsetamiseks
Teie uus ahi võib küpsetada erinevalt kui
teie varasem seade. Alltoodud tabelites
on toodud kindlat tüüpi toitude
temperatuuri, küpsetusaja ja
riiulitasandite soovitatavad seaded.
Kui te ei leia mõne retsepti jaoks täpseid
seadeid, kasutage sarnaste toitude omi.
Täiendavaid küpsetussoovitusi leiate
meie veebilehel olevatest
küpsetustabelitest. Küpsetussoovituste
leidmiseks otsige üles seadme PNC-
number, mis asub andmeplaadil
ahjuõõnsuse esiküljel.
Nõuandeid ahju
küpsetusfunktsioonide
kasutamiseks
Soojashoidmine
Funktsioon võimaldab hoida toitu soojas.
Temperatuur on automaatselt 80 °C.
Nõude soojendamine
Selle funktsiooniga saate enne
serveerimist soojendada taldrikuid ja
nõusid. Temperatuur on automaatselt 70
°C.
Pange taldrikud ja nõud ühtlaste
virnadena traatrestile. Kasutage esimest
tasandit. Poole soojendusaja möödudes
tõstke taldrikud ringi.
Taina kergitamine
See funktsioon võimaldab kergitada
pärmitainast. Pange tainas suurde
kaussi. Kasutage esimest tasandit.
Valige funktsioon: Taina kergitamine ja
küpsetusaeg.
Sulatamine
Eemaldage pakend ning asetage toit
taldrikule. Ärge toitu kinni katke, sest see
võib külmumisaega pikendada. Kasutage
esimest tasandit.
Tugev Aurutus
Olge töötava ahjuga ukse avamisel
ettevaatlik. Välja võib paiskuda kuuma
auru.
Steriliseerimine
Selle funktsiooniga saate steriliseerida
nõusid (nt imikupudeleid).
Paigutage puhtad nõud avausega allpool
ahjuriiuli keskele esimesel ahjutasandil.
Kallake sahtlisse maksimaalses koguses
vett ja valige ajaks 40 min.
Küpsetamine
See funktsioon võimaldab teil valmistada
igat tüüpi toitu, värsket või külmutatud.
Seda võib kasutada köögivilja, liha, kala,
pasta, riisi, manna ja munade
küpsetamisel, soojendamisel,
sulatamisel, pošeerimisel või
blanšeerimisel.
Ühe küpsetussessiooni ajal võite
valmistada mitmest roast koosneva eine.
Et tagada kõigi toitude üheaegne
valmimine, alustage kõige pikema
küpsemisajaga toidust ja lisage siis
vastavalt küpsetustabelites toodud
aegadele ülejäänud road
2