31
kaudne keskmine kuumus
1 terve kana, umbes 1,5 kg
2 teelusikatäit neitsiõli
1 purk (33 cl) õlut või puuviljamahla, toatemperatuuril
2 teelusikatäit maitseaineid teie valikul
Eelkuumutage grilli 15 minutit.
Eemaldage ja visake ära kael, rupskid ja liigne
rasv. Loputage kana seest ja väljast ning patsutage
majapidamispaberiga kuivaks. Määrige kana üleni
kergelt õliga. Maitsestage kana seest ja väljast
määrdega (jätke umbes 1 teelusikatäis alles). Voltige
tiivaotsad kana kaela taha.
Loputage purk ära, avage purk ning valage umbes
pool sisust välja. Pange purki umbes 1 teelusikatäis
maitseaineid. Asetage purk linnulihagrillija keskele
ning lükake kana avaus purgile peale sättides
kana jalad tasakaalu hoidmiseks ees asuva kahe
metallvarba vahele.
Asetage linnulihagrillija küpsetuspaberile või suurele
rasvapannile ning tõstke grilli juurde. Pange kätte
grillikindad ja asetage kana grilli keskele ning sulgege
kaas. Grillige kaudse keskmise kuumuse juures
1,25 kuni 1,5 tundi kuni mahlad on välja jooksnud
ning liha sisetemperatuur on kintsu kõige paksemas
kohas tõusnud 82 °C-ni ja rinnaku juures 76 °C-ni.
Pange kätte grillikindad ja eemaldage linnulihagrillija
ettevaatlikult grillilt. Et linnulihagrillijat oleks lihtsam
tõsta, on soovitatav asetada see küpsetuspaberile või
suurele rasvapannile. Laske kanal umbes 10 minutit
tõmmata, siis eemaldage kana purgi otsast ning
lõigake paraja suurusega tükkideks.
Serveerige soojalt.
Kogus 4 portsjonit
• Grillige ettevalmistatud linnuliha kaudses
keskmises kuumuses (177 °C) kuni
mahlad on välja jooksnud ning kintsuliha
sisetemperatuur on kõige paksemas kohas
tõusnud 82 °C-ni.
• Kui te kasutate 56 cm läbimõõduga söegrilli:
kasutage kaudse meetodi jaoks 58 briketti.
Kasutage kaudsel kuumusel küpsetamiseks
44 kuumutusgraanulit.
• Ahjukindaid, pajalappe või tange kasutades
tõstke linnulihagrillija tööpinnale.
• Laske 5 kuni 10 minutit tõmmata.
m
Garantii
Weber-Stephen Products Co., (Weber
®
) garanteerib ESMASELE
OSTJALE, et tootel ei esine materjalist ega tootmisest
tulenevaid defekte. Garantii kehtivusaeg ja tingimused on
järgnevad: 2 aastat, kui toode on kokku pandud ja kasutatud
vastaval kaasasolevale juhendile.
Weber võib nõuda ostukuupäeva tõendamist. SEEPÄRAST
HOIDKE OSTUKVIITUNG VÕI OSTUARVE ALLES JA TAGASTAGE
WEBERI PIIRATUD GARANTII REGISTREERIMISKAART KOHESELT.
Selle piiratud garantiiga parandatakse või asendatakse
detailid, mille defekt on selgunud tavapärase kasutamise ja
hooldamise käigus ja mille puhul Weber kinnitab lähemal
uurimisel, et need on defektiga. Kui Weber kinnitab defekti ja
nõustub nõudega, parandab või asendab Weber need detailid
tasuta. Kui te peate defektiga detailid tagastama, jäävad
transpordikulud teie kanda. Weber tagastab detailid ostjale,
kui saatmiskulude eest on tasutud.
See piiratud garantii ei kata vigu või kasutamisel
esinevaid probleeme, mis tulenevad õnnetustest,
kuri- või väärtarvitamisest, muutmisest, vandalismist,
valest paigaldamisest või valest hooldamisest, samuti
hooldamisnõuete ja -sageduse eiramisest. Garantii ei
kata kahjustusi ega kvaliteedi vähenemist, mis tulenevad
ilmastikuoludest nagu rahe, orkaanid, maavärinad või
tornaadod, samuti ei kata garantii värvimuutusi, mis tulenevad
otsesest kokkupuutest kemikaalidega või on tekkinud
atmosfääris leiduvate kemikaalide mõjul. Weber ei vastuta
kaudsete ega otseste kahjude eest. Käesolev garantii annab
teile kindlad seaduslikud õigused. Teil võivad olla ka muud
õigused, mis võivad riigiti erineda.
• Veenduge, et linnulihagrillija on enne
puhastamist maha jahtunud.
• Võib pesta nõudepesumasinas.
• Kasutage puhastamiseks kuuma seebivett
ning loputage kuuma puhta veega.
• Ärge jätke linnulihagrillijat grilli sisse, kui te
seda ei kasuta.