Weber 178760 Kasutusjuhend

Kategooria
Grillid
Tüüp
Kasutusjuhend

See käsiraamat sobib ka

30




indirektna srednja toplina
1 cijelo pile oko 1,8 kg
2 čajne žličice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
1 limenka (5 dcl) piva ili voćnog soka na sobnoj
temperaturi
2 žlice začina po želji
Zagrijavajte roštilj za 15 minuta.
Uklonite i bacite vrat i iznutricu, te svaki višak
masnoće s pileta. Isperite pile iznutra i izvana, te
osušite s papirnatim ubrusom. Lagano natrljajte cijelo
pile s uljem. Natrljate začinima pile unutra i izvana
(sačuvajte otprilike 1 žlicu). Zakačite vrhove krila iza
leđa pileta.
Isperite pliticu, potom je otvorite i uspite oko pola
sadržaja. Stavite otprilike 1 žicu začina u pliticu.
Postavite pliticu u središte pekača za perad i
postavite pile na pliticu, pozicionirajući noge između
dvije metalne šipke na prednjem djelu stalka.
Postavite pekač za perad na lim za pečenje ili veliku
pliticu za skupljanje masnoće i prenesite na roštilj.
Nosite dvije zaštitne rukavice za roštilj, postavite pile
u središte roštilja i zatvorite poklopac. Roštiljajte
1-1/4 do 1-1/2 sati na indirektnoj srednjoj toplini
sve dok ne poteku čisti sokovi, a temperatura ne
dostigne 76 stupnjeva Celzijusa u prsima i 82 stupnja
Celzijusa u najdebljem dijelu zabatka.
Nosite dvije zaštitne rukavice za roštilj, pažljivo
uklonite pekač za perad s roštilja. Preporučuje se
da ga postavite na lim za pečenje ili veliku pliticu
za sakupljanje masnoće radi lakšeg prenošenja.
Ostavite pile da odstoji oko 10 minuta prije podizanja
iz limenke i rezanja na komde za servisiranje.
Poslužite toplo.
Za 4 osobe
m


m



m



1) Valige oma lemmikvedeliku või marinaadi
hoidmiseks oma vedelikuanum. Märkus:
veenduge, et teie anum talub taluda grillilt
lähtuvat kuumust. Anum ei tohiks olla
suurem tavalisest limonaadi- või õllepurgist.
Ärge unustage lisada oma lemmikvürtse.
m


m




2) Asetage linnuliha purgi kohale. Veenduge,
et linnuliha on kindlalt paigal.
3) Asetage Linnulihagrillija küpsetusrestile.
Veenduge, et linnuliha ja kaane vahel on
vähemalt 2,5 cm vaba ruumi. Sulgege kaas.
31


kaudne keskmine kuumus
1 terve kana, umbes 1,5 kg
2 teelusikatäit neitsiõli
1 purk (33 cl) õlut või puuviljamahla, toatemperatuuril
2 teelusikatäit maitseaineid teie valikul
Eelkuumutage grilli 15 minutit.
Eemaldage ja visake ära kael, rupskid ja liigne
rasv. Loputage kana seest ja väljast ning patsutage
majapidamispaberiga kuivaks. Määrige kana üleni
kergelt õliga. Maitsestage kana seest ja väljast
määrdega (jätke umbes 1 teelusikatäis alles). Voltige
tiivaotsad kana kaela taha.
Loputage purk ära, avage purk ning valage umbes
pool sisust välja. Pange purki umbes 1 teelusikatäis
maitseaineid. Asetage purk linnulihagrillija keskele
ning lükake kana avaus purgile peale sättides
kana jalad tasakaalu hoidmiseks ees asuva kahe
metallvarba vahele.
Asetage linnulihagrillija küpsetuspaberile või suurele
rasvapannile ning tõstke grilli juurde. Pange kätte
grillikindad ja asetage kana grilli keskele ning sulgege
kaas. Grillige kaudse keskmise kuumuse juures
1,25 kuni 1,5 tundi kuni mahlad on välja jooksnud
ning liha sisetemperatuur on kintsu kõige paksemas
kohas tõusnud 82 °C-ni ja rinnaku juures 76 °C-ni.
Pange kätte grillikindad ja eemaldage linnulihagrillija
ettevaatlikult grillilt. Et linnulihagrillijat oleks lihtsam
tõsta, on soovitatav asetada see küpsetuspaberile või
suurele rasvapannile. Laske kanal umbes 10 minutit
tõmmata, siis eemaldage kana purgi otsast ning
lõigake paraja suurusega tükkideks.
Serveerige soojalt.
Kogus 4 portsjonit

Grillige ettevalmistatud linnuliha kaudses
keskmises kuumuses (177 °C) kuni
mahlad on välja jooksnud ning kintsuliha
sisetemperatuur on kõige paksemas kohas
tõusnud 82 °C-ni.
Kui te kasutate 56 cm läbimõõduga söegrilli:
kasutage kaudse meetodi jaoks 58 briketti.
Kasutage kaudsel kuumusel küpsetamiseks
44 kuumutusgraanulit.
Ahjukindaid, pajalappe või tange kasutades
tõstke linnulihagrillija tööpinnale.
• Laske 5 kuni 10 minutit tõmmata.
m


Garantii
Weber-Stephen Products Co., (Weber
®
) garanteerib ESMASELE
OSTJALE, et tootel ei esine materjalist ega tootmisest
tulenevaid defekte. Garantii kehtivusaeg ja tingimused on
järgnevad: 2 aastat, kui toode on kokku pandud ja kasutatud
vastaval kaasasolevale juhendile.
Weber võib nõuda ostukuupäeva tõendamist. SEEPÄRAST
HOIDKE OSTUKVIITUNG VÕI OSTUARVE ALLES JA TAGASTAGE
WEBERI PIIRATUD GARANTII REGISTREERIMISKAART KOHESELT.
Selle piiratud garantiiga parandatakse või asendatakse
detailid, mille defekt on selgunud tavapärase kasutamise ja
hooldamise käigus ja mille puhul Weber kinnitab lähemal
uurimisel, et need on defektiga. Kui Weber kinnitab defekti ja
nõustub nõudega, parandab või asendab Weber need detailid
tasuta. Kui te peate defektiga detailid tagastama, jäävad
transpordikulud teie kanda. Weber tagastab detailid ostjale,
kui saatmiskulude eest on tasutud.
See piiratud garantii ei kata vigu või kasutamisel
esinevaid probleeme, mis tulenevad õnnetustest,
kuri- või väärtarvitamisest, muutmisest, vandalismist,
valest paigaldamisest või valest hooldamisest, samuti
hooldamisnõuete ja -sageduse eiramisest. Garantii ei
kata kahjustusi ega kvaliteedi vähenemist, mis tulenevad
ilmastikuoludest nagu rahe, orkaanid, maavärinad või
tornaadod, samuti ei kata garantii värvimuutusi, mis tulenevad
otsesest kokkupuutest kemikaalidega või on tekkinud
atmosfääris leiduvate kemikaalide mõjul. Weber ei vastuta
kaudsete ega otseste kahjude eest. Käesolev garantii annab
teile kindlad seaduslikud õigused. Teil võivad olla ka muud
õigused, mis võivad riigiti erineda.

Veenduge, et linnulihagrillija on enne
puhastamist maha jahtunud.
• Võib pesta nõudepesumasinas.
Kasutage puhastamiseks kuuma seebivett
ning loputage kuuma puhta veega.
Ärge jätke linnulihagrillijat grilli sisse, kui te
seda ei kasuta.
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36

Weber 178760 Kasutusjuhend

Kategooria
Grillid
Tüüp
Kasutusjuhend
See käsiraamat sobib ka