EE
461965629271
VT 265
LÜHIKE KASUTUSJUHEND
TEHNILISED NÄITAJAD
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI, et anda toidule kiiresti
meeldiv pruun pind.
PRUUNISTAMISE KIIRMENÜÜ
GRILL
KOMBINEERITUD GRILL
CRISPPRUUNISTAMINE
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI pitsade ja muude
pärmitaignaga toitude soojendamiseks ja
valmistamiseks. See sobib ka peekoni ja munade,
vorstikeste, hamburgeride jne
praadimiseks.
KASUTAGE PRUUNISTUSPLAATI VÄLJA
VÕTTES AHJUKINDAID või juuresole-
vat spetsiaalset pruunistamiskäepidet.
K
ASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI erinevat tüüpi sügavkülmutatud toitude valmistamiseks.
A
HI VALIB automaatselt toiduvalmistamise meetodi, vajaliku aja ja võimsuse.
K
ASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI AINULT sulatamiseks.
Kiirsulatust saab kasutada ainult allpool loetletud
kategooriatesse kuuluva sügavkülmutatud
toidu väga kiireks sulatamiseks. Kasutage teiste
toiduainete või nimekirjas loetlemata kaalude
puhul käsitsi sulatamist.
NB!
T
ÄIUSLIKE TULEMUSTE SAAVUTAMISEKS TULEB:
Sisestage võimalikult täpselt valitud toidu
KAAL.
Keerake toitu, kui ahi palub teil seda teha.
KIIRSULATUS
KIIRE JOOK
TOIDUKLASS
SOOVITATUD
KOGUS
TARVIKUD, MIDA KASUTADA TOIDUVALMISTA
MISE AJAL
q
RIISISEGU 300 G - 650 G PANGE SISSE TÜHI PRUUNISTUSPLAAT. PANGE
TOITU JUURDE, KUI KUVATAKSE “LISAGE TOITU”
SEGAGE TOITU
w
PASTASEGU 250 G - 550 G PANGE SISSE TÜHI PRUUNISTUSPLAAT. PANGE
TOITU JUURDE, KUI KUVATAKSE “LISAGE TOITU”
SEGAGE TOITU
e
KANATIIVAD /
KANANUGITSAD
250 G - 500 G KASUTAGE PRUUNISTUSPLAATI KEERAKE TOITU
r
FRIIKARTULID 250 G - 500 G KASUTAGE PRUUNISTUSPLAATI SEGAGE TOITU
t
PITSA 250 G - 750 G KASUTAGE PRUUNISTUSPLAATI
y
QUICHE 250 G - 600 G KASUTAGE PRUUNISTUSPLAATI
u
PANEERITUD KALA
/ KALAPULGAD
250 G - 500 G PANGE SISSE TÜHI PRUUNISTUSPLAAT. PANGE
TOITU JUURDE, KUI KUVATAKSE “LISAGE TOITU”
KEERAKE TOITU
i
VASIKALIHA
CORDON BLEU/
KANAÐNITSEL
1 - 4 TK
(100-125 G
/
TK)
P
ANGE SISSE TÜHI PRUUNISTUSPLAAT. PANGE
TOITU JUURDE, KUI KUVATAKSE “LISAGE TOITU”
KEERAKE TOITU
KUI TOITU EI OLE SELLES TABELIS LOETLETUD või kui see kaalub soovituslikus kaalust vähem või rohkem,
tuleks järgida alalõigus “Mikrolainetega toiduvalmisamine ja soojendamine” toodud protseduuri.
MÄRKUS:
Eelsoojendamise ajal võib pruunistusplaadile panna väikese koguse õli või võid.
VARUSTUSPINGE 230 V/50 HZ
NOMINAALNE SISENDVOOL 2000 W
K
AITSE 10 A
MW
VÄLJUNDVÕIMSUS 800 W
G
RILL 850 W
V
ÄLISMÕÕTMED (KXLXS) 299 X 521 X 391
S
ISEMÕÕTMED (KXLXS) 200 X 326 X 320
VÕIMSUSASTME VALIMINE
V
ÕIMSUS SOOVITATUD KASUTUS:
650 W
K
ÖÖGIVILJADE & GRATÄÄNI
valmistamine
350 - 500 W L
INNULIHA & LASANJE valmistamine
160 - 350 W
K
ALA & SÜGAVKÜLMUTATUD GRATÄÄNIDE
valmistamine
160 W L
IHA valmistamine
90 W PUUVILJA gratineerimine
0 W
P
RUUNISTAMINE ainult
toiduvalmistamise ajal
K
ASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI sellise toidu
valmistamiseks nagu gratäänid, lasanje, linnuliha
ja küpsekartulid.
TOIDUKLASS KOGUS NÄPUNÄITEID
q
LIHA 100 G - 2 KG Hakkliha, kotletid, lihalõigud või praad.
w
LINNULIHA 100 G - 2,5 KG Terve kana, tükid või lee.
e
KALA 100 G - 1,5 KG Terve, tükid või lee.
r
KÖÖGIVILI 100 G - 1,5 KG Erinev köögivili, oad, brokkoli jne.
t
LEIB 100 G - 1 KG Pätsid, kuklid või saiakesed.
KUI TOITU EI OLE SELLES TABELIS LOETLETUD või kui see kaalub soovituslikus kaalust vähem või rohkem, tuleks
järgida alajaotises “Mikrolainetega toiduvalmisamine ja soojendamine” toodud protseduuri ja valida
sulatamisel 160 W.
KIIRE JOOGI FUNKTSIOON VÕIMALDAB lihtsalt ja kiiresti
soojendada 1-4 tassitäit jooki.
1 TASSITÄIS VÕRDUB 150 ml joogiga.