VT 266 BL

Whirlpool VT 266 BL, VT 266 SL, VT 266 WH Program Chart

  • Tere! Olen tehisintellekti chatbot, kes on koolitatud aitama teid Whirlpool VT 266 BL Program Chart küsimustega. Olen dokumendi läbi vaadanud ja valmis andma lihtsaid ja arusaadavaid vastuseid.
VT 266
EE
Jet
Defrost
Jet Menu
Crisp
Stop
Jet
Start
Micro Grill Crisp
-+
HIKE KASUTUSJUHEND
JUHTPANEEL
DIGITAALNE EKRAAN
Ekraanil on 24-tunni kell ja
indikaatorsümbolid.
M
IKROLAINE NUPP
Kasutage soovitud
mikrolaine
võimsustaseme
määramiseks.
K
IIRSULATUSNUPP
Kasutage kiirsulatuse
funktsiooni määramiseks ja
sulatatava toidu tüübi vali-
miseks.
PAUS VÕI TOIDUVALMISTAMISE PEATAMINE
TOIDUVALMISTAMISE KATKESTAMISEKS :
Ust avades saab
toiduvalmistamise katkestada,
et toitu kontrollida, keerata või
segada. Seadistus säilib
10 minuti jooksul.
T
OIDUVALMISTAMISE TKAMISEKS :
Pange uks kinni ja vajutage stardinuppu ÜKS
KORD. Toiduvalmistamine jätkub kohast, kus see
katkestati.
Vajutades stardinupule KAKS KORDA
suureneb aeg 30 sekundi võrra.
K
UI TE EI SOOVI TOIDUVALMISTAMIST JÄTKATA :
Võtke toit välja, pange uks kinni ja
vajutage STOPP-nupule.
K
UI TOIDUVALMISTAMIN EON LÄBI, kostab 10 minuti
vältel kord minutis helisignaal.
Signaali tühistamiseks vajutage
STOPP-nupule või avage uks.
MÄRKUS: Ahi säilitab seadistusi ainult 60 sekundi
vältel, kui uks pärast toiduvalmistamise lõppu
avatakse ja seejärel suletakse.
G
RILLINUPP
Kasutage grillifunktsiooni
valimiseks.
REGULEERIMISNUPP
Kasutage toiduvalmistamise
aja või kaalu määramiseks.
K
ELLA NUPP
Kasutage 24-tunnise kella
määramiseks.
S
TOPP-NUPP
Vajutage mistahes
ahjufunktsiooni
peatamiseks või
lähtestamiseks.
P
ÖÖRDALUSE STOPP-NUPP
Kasutage pöördaluse peatamiseks. Seda
funktsiooni saab kasutada ainult siis, kui
toitu valmistatakse mikrolainetega. Teiste
funktsioonidega nupp ei tööta.
P
RUUNISTAMISE KIIRMENÜÜ NUPP
Kasutage pruunistamise
kiirmenüü funktsiooni
määramiseks ja toidu klassi
valimiseks.
P
RUUNISTAMISNUPP
Kasutage
pruunistusfunktsiooni
määramiseks.
MIKROLAINE VÕIMSUSE VALIMINE
FITNESS-NUPP
Kasutage Fitness-funktsiooni
ja toidu klassi valimiseks.
K
IIRSTARDI NUPP
Kasutage toiduvalmistamise
protsessi alustamiseks
või kiirstardi funktsiooni
käivitamiseks.
AINULT MIKROLAINED
V
ÕIMSUS SOOVITATUD KASUTUS:
JET
(800 W)
J
OOKIDE, VEE, SELGETE SUPPIDE, kohvi, tee või muu kõrge veesisaldusega toidu soojendamine.
Kui toit sisaldab muna või koort, valige madalam võimsus.
650 W K
ALA, LIHA, KÖÖGIVILJA JNE valmistamine.
500 W
E
TTEVAATLIKUM TOIDUVALMISTAMINE, nt kõrge proteiinisisaldusega kastmed, juustu- ja
munaroad ning vormiroogade viimistlemine.
350 W H
AUTISTE VALMISTAMINE, või sulatamine.
160 W S
ULATAMINE. Või, juustu pehmendamine.
90 W J
ÄÄTISE pehmendamine.
VT 266
EE
461965628241
LÜHIKE KASUTUSJUHEND
TEHNILISED NÄITAJAD
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI, et anda toidule kiiresti
meeldiv pruun pind.
PRUUNISTAMISE KIIRMENÜÜ
GRILL
KOMBINEERITUD GRILL
CRISPPRUUNISTAMINE
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI pitsade ja muude
pärmitaignaga toitude soojendamiseks ja
valmistamiseks. See sobib ka peekoni ja munade,
vorstikeste, hamburgeride jne
praadimiseks.
KASUTAGE PRUUNISTUSPLAATI VÄLJA
VÕTTES AHJUKINDAID või juuresole-
vat spetsiaalset pruunistamiskäepidet.
K
ASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI erinevat tüüpi
sügavkülmutatud toitude valmistamiseks.
A
HI VALIB automaatselt toiduvalmistamise
meetodi, vajaliku aja ja võimsuse.
KASUTAGE PRUUNISTAMISE KIIRMENÜÜ PROGRAMMIDEGA
alati juuresolevat pruunistusplaati.
FITNESSVORM
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI AINULT sulatamiseks.
Kiirsulatust saab kasutada ainult allpool loetletud
kategooriatesse kuuluva sügavkülmutatud
toidu väga kiireks sulatamiseks. Kasutage teiste
toiduainete või nimekirjas loetlemata kaalude
puhul käsitsi sulatamist.
NB!
T
ÄIUSLIKE TULEMUSTE SAAVUTAMISEKS TULEB:
Sisestage võimalikult täpselt valitud toidu
KAAL.
Keerake toitu, kui ahi palub teil seda teha.
KIIRSULATUS
q
KARTULID / JUURVILI 150 G - 500 G
w
KÖÖGIVILI
(lillkapsas ja brokkoli)
150 G - 500 G
e
SÜGAVKÜLMUTATAUD KÖÖGIVILI 150 G - 500 G
r
KALAFILEED 150 G - 500 G
t
KANAFILEED 150 G - 500 G
y
PUUVILI 150 G - 500 G
TOIDUKLASS
SOOVITATUD
KOGUS
q
RIISISEGU 300 G - 650 G
w
PASTASEGU 250 G - 550 G
e
BUFFALO KANATIIVAD /
KANANUGITSAD
250 G - 500 G
r
FRIIKARTULID 250 G - 500 G
t
PITSA 250 G - 750 G
y
QUICHE 250 G - 600 G
u
PANEERITUD KALA / KA-
LAPULGAD
250 G - 500 G
i
VASIKALIHA CORDON
BLEU/ KANAÐNITSEL
1 - 4 TK
(100-125 G / TK)
K
UI TOITU EI OLE SELLES TABELIS LOETLETUD või kui see
kaalub soovituslikus kaalust vähem või rohkem,
tuleks järgida alalõigus “Mikrolainetega
toiduvalmisamine ja soojendamine” toodud
protseduuri.
MÄRKUS:
Eelsoojendamise ajal võib pruunistusplaadile
panna väikese koguse õli või võid.
K
ASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI sellisele toidule nagu
köögivili ja kala.
K
ASUTAGE SELLE FUNKTSIOONI PUHUL ALATI juuresolevat
aurutit.
KUI EI OLE TEISITI ÖELDUD, LISAGE auruti põhja alati 100
ml (1dl) vett.
VARUSTUSPINGE 230 V/50 HZ
NOMINAALNE SISENDVOOL 2000 W
K
AITSE 10 A
MW VÄLJUNDIMSUS 800 W
G
RILL 850 W
V
ÄLISMÕÕTMED (KXLXS) 299 X 521 X 391
SISEMÕÕTMED (KXLXS) 200 X 326 X 320
VÕIMSUSASTME VALIMINE
V
ÕIMSUS SOOVITATUD KASUTUS:
650 W
K
ÖÖGIVILJADE & GRATÄÄNI
valmistamine
350 - 500 W L
INNULIHA & LASANJE valmistamine
160 - 350 W
K
ALA & SÜGAVKÜLMUTATUD GRATÄÄNIDE
valmistamine
160 W L
IHA valmistamine
90 W P
UUVILJA gratineerimine
0 W
P
RUUNISTAMINE ainult
toiduvalmistamise ajal
TOIDUKLASS KOGUS
q
LIHA 100 G - 2 KG
w
LINNULIHA 100 G - 2,5 KG
e
KALA 100 G - 1,5 KG
r
KÖÖGIVILI 100 G - 1,5 KG
t
LEIB 100 G - 1 KG
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI sellise toidu
valmistamiseks nagu gratäänid, lasanje, linnuliha
ja küpsekartulid.
/