VT 264
EE
-+
LÜHIKE KASUTUSJUHEND
JUHTPANEEL
DIGITAALNE EKRAAN
Ekraanil on 24-tunni kell ja
indikaatorsümbolid.
M
IKROLAINE NUPP
Kasutage soovitud
mikrolaine võimsustaseme
määramiseks.
KIIRSULATUSNUPP
Kasutage kiirsulatuse
funktsiooni määramiseks ja
sulatatava toidu tüübi vali-
miseks.
PAUS VÕI TOIDUVALMISTAMISE PEATAMINE
TOIDUVALMISTAMISE KATKESTAMISEKS :
Ust avades saab
toiduvalmistamise katkestada,
et toitu kontrollida, keerata või
segada. Seadistus säilib
10 minuti jooksul.
T
OIDUVALMISTAMISE JÄTKAMISEKS :
Pange uks kinni ja vajutage stardinuppu ÜKS
KORD. Toiduvalmistamine jätkub kohast, kus see
katkestati.
Vajutades stardinupule KAKS KORDA
suureneb aeg 30 sekundi võrra.
K
UI TE EI SOOVI TOIDUVALMISTAMIST JÄTKATA :
Võtke toit välja, pange uks kinni ja
vajutage STOPP-nupule.
K
UI TOIDUVALMISTAMIN EON LÄBI, kostab 10 minuti
vältel kord minutis helisignaal.
Signaali tühistamiseks vajutage
STOPP-nupule või avage uks.
MÄRKUS: Ahi säilitab seadistusi ainult 60 sekundi
vältel, kui uks pärast toiduvalmistamise lõppu
avatakse ja seejärel suletakse.
R
EGULEERIMISNUPP
Kasutage toiduvalmistamise
aja või kaalu määramiseks.
K
ELLA NUPP
Kasutage 24-tunnise kella
määramiseks.
S
TOPP-NUPP
Vajutage mistahes
ahjufunktsiooni
peatamiseks või
lähtestamiseks.
P
ÖÖRDALUSE STOPP-NUPP
Kasutage pöördaluse peatamiseks. Seda
funktsiooni saab kasutada ainult siis, kui
toitu valmistatakse mikrolainetega. Teiste
funktsioonidega nupp ei tööta.
K
IIRMENÜÜ NUPP
Kasutage kiirmenüü
funktsiooni määramiseks ja
toidu klassi valimiseks.
G
RILLINUPP
Kasutage grillifunktsiooni
valimiseks.
MIKROLAINE VÕIMSUSE VALIMINE
KIIRSTARDI NUPP
Kasutage toiduvalmistamise
protsessi alustamiseks
või kiirstardi funktsiooni
käivitamiseks.
AINULT MIKROLAINED
V
ÕIMSUS SOOVITATUD KASUTUS:
JET
(800 W)
J
OOKIDE, VEE, SELGETE SUPPIDE, kohvi, tee või muu kõrge veesisaldusega toidu soojendamine.
Kui toit sisaldab muna või koort, valige madalam võimsus.
650 W K
ALA, LIHA, KÖÖGIVILJA JNE valmistamine.
500 W
E
TTEVAATLIKUM TOIDUVALMISTAMINE, nt kõrge proteiinisisaldusega kastmed, juustu- ja
munaroad ning vormiroogade viimistlemine.
350 W H
AUTISTE VALMISTAMINE, või sulatamine.
160 W S
ULATAMINE. Või, juustu pehmendamine.
90 W J
ÄÄTISE pehmendamine.