Tefal HV2 Kasutusjuhend

Kategooria
Mikseri / köögikombaini tarvikud
Tüüp
Kasutusjuhend
24
Hakkimispea
(vt joonised 1.1 kuni 1.4)
Pange hakitavad toiduained valmis, eemaldage luud, kõhred ja sooned. Lõigake liha tükkideks (umbes
2cm X 2cm).
Nõuanne. Töö lõpetamisel võite seadmest läbi lasta paar tükki saia, et eemaldada kõik hakkliha tükid.
Enne esmakordset kasutamist peske iki tarvikuid seebiveega. Loputage ja kuivatage tarvikud kohe
hoolikalt.
Võre ja lõikaja peavad jääma õliseks. Määrige neid õliga.
Ärge pange tühja masinat tööle, kui selle võred pole õliga määritud.
Ärge pange kunagi sõrmi ega muid vahendeid seadme torusse.
Tähelepanu: Seadmega on kaasas ohutusjuhised LS-123456. Enne seadme esmakordset
kasutamist lugege tähelepanelikult ohutusjuhiseid ning hoidke see alles.
A Eemaldatav hakkimispea
A1 Alumiiniumkere
A2 Kruvi
A3 Teritatav roostevabast terasest lõikur
A4 Võred(vastavalt mudelile)
A4a Väikeste aukudega võre (purustab väga
peeneks)
A4b Keskmiste aukudega võre (purustab peeneks)
A4c Suurte aukudega võre (purustab jämedalt)
A5 Alumiiniumist mutter
B Eemaldatav plaat
C Liha suruja
D Sisse/välja lülitamise nupp
E Mootoriblokk
F Lisatarvik vorstide valmistamiseks (vastavalt
mudelile)
G Lisatarvik kebbe lihapallida valmistamiseks
(vastavalt mudelile)
G1 Töötlemisotsik
G2 Võru
H Juurviljalõikur (vastavalt mudelile)
H1 Koonuste salv/toru
H2 Suruja
H3 Koonused (vastavalt mudelile)
H3a Jäme riivimiskoonus (punane)
H3b Peenike riivimiskoonus (oranž)
H3c Jäme viilutamiskoonus (tumeroheline)
H3d Peenike viilutamiskoonus (heleroheline)
H3e Laastudeks lõikamise koonus
H3f Kuubikuteks lõikamise tarvik
I Ladustamistarvik (vastavalt mudelile)
ET
KIRJELDUS
KASUTUSJUHISED
KASUTAMINE
25
Lisatarvik vorstide valmistamiseks
(vt joonised 2.1 kuni 2.3)
Tähelepanu! Kasutage seda tarvikut ainult pärast liha hakkimist, maitseainete lisamist ning segu
läbisegamist.
Pärast soole leotamist leiges vees, et see muutuks uuesti elastseks, asetage see toruava ümber, jättes
5cm üle ääre (kinnitades soole nööriga). Pange masin tööle, lisage masinasse hakklihasegu ning jälgige,
kuidas sool täitub.
Märkus: seda tööd on kõige parem teha kahekesi, kus üks tegeleb hakkliha lisamisega ning teine jälgib
soole täitumist.
Andke vorstidele soovitud pikkus, soolt pigistades ja pöörates. Kvaliteetsete vorstide saamiseks jälgige,
et soole itmisel ei satuks sinna õhku, ning tehke vorstid 10 kuni 15 cm pikkused (eraldage vorstide
nööriga ning tehke selle abil sõlm).
Lisatarvik kebbe lihapallide valmistamiseks
(vt joonised 3.1 kuni 3.2)
Praktiline nõuanne:
kebbe lihapallide või kefta jaoks peene hakkliha valmistamiseks laske liha 2 või 3 korda läbi
hakkmasina, kuni liha saavutab sobiva tekstuuri.
Juurviljalõikur
(vt joonised 4.1 kuni 4.6)
Kasutage iga toidu jaoks ettenähtud koonust - vt joonise tabelit. 6.
Nõuanded heade tulemuste saavutamiseks:
Rahuldavate tulemuste saavitamiseks peavad kasutatavad koostisained olema tahked ning tuleb vältida
toiduaine kuhjumist salve. Ärge kasutage seadet liiga kõvade toiduainete riivimiseks või viilutamiseks
(nt suhkur või lihatükid).
(vt joonised 5.1 kuni 5.6)
ET
PUHASTAMINE
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56

Tefal HV2 Kasutusjuhend

Kategooria
Mikseri / köögikombaini tarvikud
Tüüp
Kasutusjuhend