24
Hakkimispea
(vt joonised 1.1 kuni 1.4)
Pange hakitavad toiduained valmis, eemaldage luud, kõhred ja sooned. Lõigake liha tükkideks (umbes
2cm X 2cm).
Nõuanne. Töö lõpetamisel võite seadmest läbi lasta paar tükki saia, et eemaldada kõik hakkliha tükid.
Enne esmakordset kasutamist peske kõiki tarvikuid seebiveega. Loputage ja kuivatage tarvikud kohe
hoolikalt.
Võre ja lõikaja peavad jääma õliseks. Määrige neid õliga.
Ärge pange tühja masinat tööle, kui selle võred pole õliga määritud.
Ärge pange kunagi sõrmi ega muid vahendeid seadme torusse.
Tähelepanu: Seadmega on kaasas ohutusjuhised LS-123456. Enne seadme esmakordset
kasutamist lugege tähelepanelikult ohutusjuhiseid ning hoidke see alles.
A Eemaldatav hakkimispea
A1 Alumiiniumkere
A2 Kruvi
A3 Teritatav roostevabast terasest lõikur
A4 Võred(vastavalt mudelile)
A4a Väikeste aukudega võre (purustab väga
peeneks)
A4b Keskmiste aukudega võre (purustab peeneks)
A4c Suurte aukudega võre (purustab jämedalt)
A5 Alumiiniumist mutter
B Eemaldatav plaat
C Liha suruja
D Sisse/välja lülitamise nupp
E Mootoriblokk
F Lisatarvik vorstide valmistamiseks (vastavalt
mudelile)
G Lisatarvik kebbe lihapallida valmistamiseks
(vastavalt mudelile)
G1 Töötlemisotsik
G2 Võru
H Juurviljalõikur (vastavalt mudelile)
H1 Koonuste salv/toru
H2 Suruja
H3 Koonused (vastavalt mudelile)
H3a Jäme riivimiskoonus (punane)
H3b Peenike riivimiskoonus (oranž)
H3c Jäme viilutamiskoonus (tumeroheline)
H3d Peenike viilutamiskoonus (heleroheline)
H3e Laastudeks lõikamise koonus
H3f Kuubikuteks lõikamise tarvik
I Ladustamistarvik (vastavalt mudelile)
ET
KIRJELDUS
KASUTUSJUHISED
KASUTAMINE