3
Sisukord
Ohutusnõuded .................................... 4
Utiliseerimine ...................................... 5
Pliidi kirjeldus ..................................... 6
Üldvaade............................................... 6
Juhtpaneel ............................................ 6
Praeahju varustus................................. 7
Praeahju tarvikud.................................. 8
Enne pliidi esimest kasutamist.......... 9
Kellaaja seadmine................................. 9
Praeahju puhastamine
enne kasutamist.................................. 10
Keedukohtade kasutamine .............. 11
Keetmisastme seadistamine............... 12
Keetmine keemaviimis-
automaatika abil.................................. 12
Keedukohtade ohutusväljalülitus ........ 13
Praeahju kasutamine........................ 14
Praeahju elektrooniline juhtimine ........ 14
Praeahju funktsioonid ......................... 14
Praadimisresti ja –plaadi
kohaleasetamine................................. 17
Rasvafiltri sissepanek/ väljavõtmine ... 18
Lisafunktsioonid .................................. 19
Kellafunktsioonid................................. 22
Muud funktsioonid............................... 27
Praeahju lapselukk ........................ 28
Nuppude lukustus.......................... 28
Praeahju ohutusväljalülitus ............ 29
Mehaaniline ukselukustus.............. 29
Praeahju kasutamine, tabelid ja
nõuanded........................................... 30
Küpsetamine....................................... 30
Küpsetustabel................................ 32
Vormiroogade ja üleküpsetatud
roogade tabel ................................. 36
Külmutatud valmistoiduainete
tabel ............................................... 36
Praadimine.......................................... 37
Praadimistabel ............................... 38
Grillimine ............................................. 41
Grillimistabel .................................. 41
Biofunktsioonid.................................... 42
Madalal temperatuuril praadimise
tabel ............................................... 43
Jogurti valmistamine ...................... 43
Pärmitaina kerkida laskmine .......... 44
Kuivatamine ................................... 44
Sulatamine .......................................... 45
Sulatustabel ................................... 45
Konserveerimine ................................. 46
Konserveerimise tabel.................... 46
Puhastamine ja hooldus................... 47
Pliidi puhastamine väljastpoolt ............ 47
Praeahju sisekambri puhastamine ...... 47
Varustus.............................................. 47
Rasvafilter ........................................... 47
Praeahju puhastamine pürolüüs-
funktsiooni abil .................................... 48
Praeplaatide külgmised tugivõred ....... 49
Praeahju valgusti................................. 51
Praeahju uks ....................................... 52
Praeahju ukseklaas............................. 53
Mida teha, kui …................................ 55
Tehnilised näitajad............................ 56
Praeahju sisemõõdud ......................... 56
Nõuded, standardid, eeskirjad............. 56
Teenindus .......................................... 57