EE
W10560331
LÜHIKE KASUTUSJUHEND
TEHNILISED NÄITAJAD
PRUUNISTAMISE KIIRMENÜÜ
GRILL
KOMBINEERITUD GRILL
CRISPPRUUNISTAMINE
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI pitsade ja muude pär-
mitaignaga toitude soojendamiseks ja valmista-
miseks. See sobib ka peekoni ja munade, vorsti-
keste, hamburgeride jne praadi-
miseks.
K
ASUTAGE PRUUNISTUSPLAATI VÄLJA
VÕTTES AHJUKINDAID või juuresole-
vat spetsiaalset pruunistamiskäepidet.
K
ASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI erinevat tüüpi
sügavkülmutatud toitude valmistamiseks.
A
HI VALIB automaatselt toiduvalmistamise
meetodi, vajaliku aja ja võimsuse.
JET AIR
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI AINULT sulatamiseks.
Kiirsulatust saab kasutada ainult allpool loetletud
kategooriatesse kuuluva sügavkülmutatud
toidu väga kiireks sulatamiseks. Kasutage teiste
toiduainete või nimekirjas loetlemata kaalude
puhul käsitsi sulatamist.
NB!
T
ÄIUSLIKE TULEMUSTE SAAVUTAMISEKS TULEB:
Sisestage võimalikult täpselt valitud toidu
KAAL.
Keerake toitu, kui ahi palub teil seda teha.
TA
KIIRSULATUS
FT 380
KASUTAGE KÜPSETAMISEL seda funktsiooni:
Juustu röstsai ja kuum võileib
Vorstid
Grillivarras
Kartulipudrumütsikesed
Puuviljagratään
High Rack
Low Rack
Low Rack
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI, kui valmistate:
beseed
küpsetisi
kooke
su eed
linnuliha
praeliha
FORCED AIR SUNDOHK
FORCED AIR COMBI
KOMBINEERITUD SUNDOHK
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI praeliha, linnuli-
ha, küpsekartulite, sügavkülmutatud kiirtoi-
du, kookide, küpsetiste, kala ja pudingi valmista-
miseks.
VÕIMSUSASTME VALIMINE
V
ÕIMSUS SOOVITATUD KASUTUS:
350 W
L
INNULIHA küpsekartulite, lasanje kala
valmistamine
160 W
P
RAELIHA & puuviljakookide valmista-
mine
90 W K
OOKIDE & küpsetiste valmistamine
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI tühja ahju eelsoojenda-
miseks.
ÄRGE PANGE TOITU ahju enne eelsoojendamist või selle
ajal. See võib intensiivse kuumuse tõttu kõrbema
minna.E
ELSOOJENDUSE puhul on ahi alati tühi.
JET PREHEAT
TOIDU KLASS
SOOVITATAV
KOGUS
RIISISEGU 300G - 650G
PASTASEGU 250G - 550G
SUPP 250G - 1000G
SÖÖGITALDRIK /
KÜLMUTATUD SÖÖK
200G - 500G
KÖÖGIVILJASEGU 150G - 600G
VÜRTSITATUD BROILERITIIVAD
(BUFFALO WINGS) /
KANANAGITSAD
250G - 500G
FRIIKARTULID 250G - 500G
ÕHUKE PITSA 250G - 750G
PANNIPITSA 300G - 750G
QUICHE (PLAADIPIRUKAS) 250G - 600G
PANEERITUD KALA /
KALAPULGAD
250G - 500G
CORDON BLEU 1 - 4 TK (100 -
125 G/TK)
S
ELLES TABELIS loetlemata toiduainete puhul ja
siis, kui kaal on soovitatust väiksem või suurem,
peaksite järgima jaotises "Mikrolainetega
toiduvalmistamine ja soojendamine” toodud
juhiseid.
M
ÄRKUS.
Eelkuumutamisel võib pruunistusplaadile
panna väikse koguse õli või võid.
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI , et küpsetada erinevaid
kooke, mu neid ja küpsiseid.
A
SETAGE ALATI TOIT alumisele traatraamile.
Low Rack
TOIDU KLASS KOGUS
ERINEVAD KOOGID 400G - 800G
MUFFINID 1 PLAAT
KÜPSISED 1 PLAAT
BREAD DEFROST
LEIVA SULATAMINE
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI krõbeda leiva
sulatamiseks. Bread Defrost (Leiva sulatamine)
funktsiooni tohib kasutada ainult juhul, kui toote
netokaal on vahemikus 50 - 400 g.
VARUSTUSPINGE 230 V/50 HZ
NOMINAALNE SISENDVOOL 2200 W
K
AITSE 10 A
MW
VÄLJUNDVÕIMSUS 1000 W
G
RILL 1000 W
SUNDÕHK
1300W
V
ÄLISMÕÕTMED (KXLXS) 333 X 548 X 533
S
ISEMÕÕTMED (KXLXS) 225 X 345 X 340
VÕIMSUSASTME VALIMINE
V
ÕIMSUS SOOVITATUD KASUTUS:
650 W
K
ÖÖGIVILJADE & GRATÄÄNI
valmistamine
350 - 500 W L
INNULIHA & LASANJE valmistamine
160 - 350 W
K
ALA & SÜGAVKÜLMUTATUD GRATÄÄNIDE
valmistamine
160 W L
IHA valmistamine
90 W P
UUVILJA gratineerimine
0 W
P
RUUNISTAMINE ainult
toiduvalmistamise ajal
TOIDUKLASS KOGUS
LIHA 100 G - 2 KG
LINNULIHA 100 G - 2,5 KG
KALA 100 G - 1,5 KG
KÖÖGIVILI 100 G - 1,5 KG
LEIB 100 G - 1 KG