Whirlpool JT 379/1 SL Program Chart

Tüüp
Program Chart

See käsiraamat sobib ka

HIKE KASUTUSJUHEND
JUHTPANEEL
STOPPNUPP
Vajutage mistahes
ahjufunktsiooni
peatamiseks või
lähtestamiseks.
D
IGITAALNE EKRAAN
Ekraanil on 24-tunni kell ja
indikaatorsümbolid.
TOIDUVALMISTAMISE KATKESTAMISEKS
VÕI LÕPETAMISEKS
TOIDUVALMISTAMISE KATKESTAMISEKS :
Ust avades saab toiduvalmistamise katkestada, et
toitu kontrollida, keerata või segada. Seadistus säilib
10 minuti jooksul.
TOIDUVALMISTAMISE TKAMISEKS:
P
ANGE UKS KINNI ja vajutage ÜKS KORD stardinupule.
Toiduvalmistamine jätkub kohast, kus see katkestati.
VAJUTAGE STARDINUPULE KAKS KORDA, et suurendada
aega 30 sekundi võrra.
K
UI TOIDUVALMISTAMIST EI SOOVITA JÄTKATA:
V
ÕTKE TOIT LJA, pange uks kinni ja vajutage STOPP-
nupule või keerake funktsiooni valikuketas välja-
asendisse.
K
UI TOIDUVALMISTAMINE ON LÄBI, kostab 10 minuti vältel
kord minutis helisignaal. Signaali tühistamiseks
vajutage STOPP-nupule või avage uks.
M
ÄRKUS: Ahi säilitab seadistusi ainult
60 sekundi vältel, kui uks pärast
toiduvalmistamise lõppu avatakse ja seejärel
suletakse.
-/+ REGULEERIMISNUPP
Keerake, et valida:
Mikrolaine võimsus
Toiduvalmistamise aeg
Kaal
Temperatuur
Toidu klass
K
IIRSTARDI NUPP
Kasutage toiduvalmistamise
protsessi alustamiseks
või kiirstardi funktsiooni
käivitamiseks.
MIKROLAINE VÕIMSUSE VALIMINE
KÖÖGI TAIMER
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI, kui vajate köögitaimerit
mingil põhjusel täpse aja mõõtmiseks, nt taigna
kergitamiseks enne küpsetamist jne.
q
KEERAKE FUNKTSIOONINUPP ooteasendisse.
w
VAJUTATGE OK NUPULE.
e
KEERAKE -/+ NUPPU et määrata mõõdetav aeg.
r
VAJUTAGE OK VÕI STARDINUPULE, et alustada lo-
endamist.
JET START
SEDA FUNKTSIOONI K ASUTATAKSE kõrge veesisaldusega
toidu kiireks soojendamiseks, nt selged supid, kohv
või tee.
VAJUTAGE JET-STARDINUPULE, ET ALUSTADA AUTOMAAT-
SELT vaikevõimsusega (750W) ja 30 sekundile
määratud toiduvalmistamise ajaga. Iga täiendav
vajutus suurendab aega 30 sekundi võrra.
Reguleerimisnuppu keerates võib aega ka pärast
funktsiooni käivitumist suuremaks või väiksemaks
muuta.
SUMISTI
OK NUPP
Kasutage seadistuste kinnita-
miseks.
T
AGASI NUPP
Kasutage eelmise para-
meetri/seisundi juurde
minemiseks.
F
UNKTSIOONINUPP
KEERAKE, ET VALIDA:
väljas asend Kiirkuumutuse funktsioon
Mikrolaine funktsiooni seaderežiim
Grillifunktsioon Abifunktsiooniga kokarežiim
Grill + mikrolainefunktsioon Kiirsulatuse režiim
Pruunistusfunktsioon 6. meele funktsioon
Sundõhu funktsioon
Sundõhk + mikrolainefunktsioon
1/4
JT 379
EE
AINULT MIKROLAINED
V
ÕIMSUS SOOVITATUD KASUTUS:
JET
Jookide, vee, selgete suppide, kohvi, tee või muu kõrge veesisaldusega toidu soojendamine. Kui
toit sisaldab muna või koort, valige madalam võimsus.
750 W KALA, liha, köögivilja jne valmistamine.
650 W TOITUDE valmistamine, segamine ei ole võimalik.
500 W
Ettevaatlikum toiduvalmistamine , nt kõrge proteiinisisaldusega kastmed, juustu- ja munaroad
ning vormiroogade viimistlemine.
350 W Hautiste valmistamine, või sulatamine.
160 W S
ULATAMINE.
90 W V
ÕI juustu ja jäätise pehmendamine.
HIKE KASUTUSJUHEND
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI, kui valmistate.
üleküpsetatud juustuleibu kuumi võileibu
vorstikesi
grillvardaid
üleküpsetatud kartulipüreed
gratineeritud puuvilja
6
TH
SENSE CRISP
6.
MEELE
PRUUNISTUS
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI, kui valmistate:
beseed
küpsetisi
kooke
su eed
linnuliha
praeliha
FORCED AIR COMBI
KOMBINEERITUD SUNDOHK
FORCED AIR SUNDOHK
GRILL
KOMBINEERITUD GRILL
CRISP PRUUNISTAMINE
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI pitsade ja muude
pärmitaignaga toitude soojendamiseks ja
valmistamiseks. See sobib ka peekoni ja munade,
vorstikeste, hamburgeride jne praadimiseks.
KASUTAGE PRUUNISTUSPLAATI LJA
VÕTTES PAJAKINDAID või JUURESOLEVAT
SPETSIAALSET PRUUNISTUSKÄEPIDET .
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI tühja ahju eelsoojendamiseks.
Ä
RGE PANGE TOITU ahju enne eelsoojendamist või selle
ajal. See võib intensiivse kuumuse tõttu kõrbema
minna.E
ELSOOJENDUSE puhul on ahi alati tühi.
QUICK HEAT
KOMBINEERITUD SUNDOHK
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI sellisele toidule nagu köö-
givili, kala, riis ja pasta. See funktsioon on mõeldud ka-
sutamiseks juuresoleva aurutiga. Kui kasutate midagi
muud kui aurutit, kehtivad allpool olevad juhised.
PANGE TOIDULE ALATI KAAS PEALE. enne kasutamist veen-
duge, et anum ja kaas oleksid sobivad mikrolaineahjus
kasutamiseks. Kui teil puudub anuma jaoks sobiv
kaas, võite selle asemel kasutada taldrikut. See tuleb
asetada alumine külg suunatud anuma põhja poole.
Ä
RGE kasutage plastist ega alumiiniumist kattemater-
jali toidu katmiseks.
6
TH
SENSE STEAM
6.
MEELE
AUR
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI sügavkülmutatud toidu kiireks
soojendamiseks serveerimistemperatuurini. Seda funktsiooni
kasutatakse ainult sügavkülmutatud valmistoidu puhul.
6
TH
SENSE REHEAT
6
.MEELE
SOOJENDUS
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI AINULT sulatamiseks.
Kiirsulatust saab kasutada ainult allpool loetletud
kategooriatesse kuuluva sügavkülmutatud
toidu väga kiireks sulatamiseks. Kasutage teiste
toiduainete või nimekirjas loetlemata kaalude
puhul käsitsi sulatamist.
NB!
T
ÄIUSLIKE TULEMUSTE SAAVUTAMISEKS TULEB:
Sisestada võimalikult täpselt valitud toidu KAAL.
Keerata toitu, kui ahi palub teil seda teha.
JET DEFROST JETSULATUS
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI praeliha, linnuliha, küpsek-
artulite, sügavkülmutatud kiirtoidu, kookide, küpse-
tiste, kala ja pudingi valmistamiseks.
K
ASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI,kui soojendate valmistoitu -
sügavkülmutatud, jahutatud või toatemperatuuril.
SEDA funktsiooni kasutades hoitakse kaalu vahemi-
kus 250 - 600 g.
S
EDA FUNKTSIOONI KASUTADES katke toit
juuresoleva kaanega alati kinni, v.a.
jahutatud suppi soojendades, mil-
lisel juhul ei ole katet vaja! Kui toit on
pakendatud sellisel viisil, et katet ei
saa kasutada, tuleks pakendisse lõigata 2-3 sälku, et
liigne rõhk pääseks soojendamise ajal välja.
2/4
JT 379
EE
VÕIMSUSASTME VALIMINE
VÕIMSUS SOOVITATUD KASUTUS:
650 W K
ÖÖGIVILJADE & GRATÄÄNI valmistamine
350 - 500 W L
INNULIHA & LASANJE valmistamine
160 - 350 W K
ALA & SÜGAVKÜLMUTATUD GRATÄÄNI valmistamine
160 W L
IHA valmistamine
90 W P
UUVILJA gratineerimine
0 W P
RUUNISTAMINE ainult toiduvalmistamise ajal
TOIDUKLASS KOGUS
q
MEAT (LIHA)100 G - 2 KG
w
POULTRY (LINNULIHA)100G - 3KG
e
FISH (KALA)100 G - 2 KG
r
VEGETABLES (KÖÖGIVILI)100 G - 2 KG
t
BREAD (LEIB)100 G - 2 KG
VÕIMSUSASTME VALIMINE
V
ÕIMSUS SOOVITATUD KASUTUS:
350 W
L
INNULIHA küpsekartulite, lasanje kala
valmistamine
160 W PRAELIHA & puuviljakookide valmistamine
90 W K
OOKIDE & küpsetiste valmistamine
TOIDUKLASS KOGUS
q
FRENCH FRIES, FROZEN (FRIIKARTULID,
SÜGAVKÜLMUTATUD)
250 G - 600 G
w
PAN PIZZA, FROZEN (KÜLMUTATUD PAN -
NIPITSA)
300G - 800G
e
THIN PIZZA, FROZEN (KÜLMUTATUD
ÕHUKE PITSA)
250 G - 500 G
r
BUFFALO WINGS, FROZEN (FRITEERITUD KANATI-
IVAD, KÜLMUTATUD)
250 G - 600 G
KUI TOITU EI OLE SELLES TABEL IS LOETLETUD või kui see kaalub soov-
ituslikust kaalust vähem või rohkem, tuleks järgida krõbe-
funktsiooni puhul kirjeldatud protseduuri.
HIKE KASUTUSJUHEND
JT 379
EE
KOKAABI
TOIDU KAT
EGOORIA
TOIDUKLASS KOGUS TARVIKUD
MEAT
(LIHA)
ROAST BEEF (ROSTBIIF)
800G-1. 5KG Mikrolaine- ja kuumakindel nõu alumisel restil
ROAST PORK (SEAPRAAD)
800G-1. 5KG Mikrolaine- ja kuumakindel nõu alumisel restil
ROAST LAMB (LAMBAPRAAD)
1KG-1. 5KG Mikrolaine- ja kuumakindel nõu alumisel restil
ROAST VEAL (RÖSTITUD VASIKALIHA)
800G-1. 5KG
Mikrolaine- ja kuumakindel nõu alumisel restil
RIBS (RIBID)
700G-1.2 KG Pruunistusplaat
ENTRECOTE (ANTREKOOT)
2-4 TÜKKI Kõrge rest pöördalusel
LAMB CUTLET (LAMBAŠNITSEL)
2-6 TÜKKI Kõrge rest pöördalusel
BRATWURST (PRAEVORST)
200G-800G Pruunistusplaat
HOT DOG, BOIL (HOT DOG, KEEDETUD)
4-TÜKKI Auruti põhi ja kaas
HAMURGERS, FROZEN (HAMBURGERID, SÜGAVKÜL-
MUTATUD)
100G-500G Pruunistusplaat
BACON (PEEKON)
50G-150G Pruunistusplaat
MEAT LOAF (PIKKPOISS)
4 - 8 PORTSJONIT Mikrolaine- ja kuumakindel nõu alumisel restil
POULTRY
(LINNULI-
HA)
ROAST CHICKEN (PRAEKANA)
800G-1. 5KG Mikrolaine- ja kuumakindel nõu alumisel restil
CHICKEN FILLETS, STEAM (KANAFILEE, AURU-
TATUD)
300G-800G Auruti
CHICKEN FILLETS, FRY (KANAFILEED, PRAETUD)
300G-1KG Pruunistusplaat
CHICKEN PIECES (KANALIHA TÜKID)
400G-1. 2KG Pruunistusplaat
V
EENDUGE, ET KANALIHA on valmis, torgates seda hambarogiga kõige paksemast kohast. Lihamahl ei tohi olla punane või roosa. Kui
mahl on roosa, pikendage aega.
FISH
(KALA)
WHOLE FISH, BAKED (TERVE KALA, KÜPSETATUD)
600G-1. 2KG Mikrolaine- ja kuumakindel nõu alumisel restil
WHOLE FISH, BOILED (TERVE KALA, KEEDETUD)
600G-1. 2KG Mikrolainekindel nõu kaanega või kasutage
kaaneks kilet. Asetage pöördlauale.
FILLETS (FILEETÜKID)
300G-800G Auruti
CUTLETS, FRY (KARBONAAD, PRAETUD)
300G-800G Pruunistusplaat
CUTLETS, STEAM (KARBONAAD, AURUTATUD)
300G-800G Auruti
GRATIN, FROZEN (SÜGAVKÜLMUTATUD GRATÄÄN)
600G-1. 2KG Mikrolaine- ja kuumakindlad nõud pöördalusel.
FILLETS COATED, FROZEN (KATTEG A FILEED,
SÜGAVKÜLMUTATUD)
200G-600G Pruunistusplaat
TOIDU KAT
EGOORIA
TOIDUKLASS KOGUS TARVIKUD
POTATOES
(KARTULID)
P
OTATOES, BOILED (KARTULID, KEEDETUD)300G-1KG Auruti põhi ja kaas
P
OTATOES, BAKED (KÜPSETATUD KARTULID)200G-1KG Mikrolaine- ja kuumakindlad nõud pöördalusel
G
RATIN (GRATÄÄN) 4 - 8 PORTSJONIT Mikrolaine- ja kuumakindel nõu alumisel restil
F
RENCH FRIES, FROZEN (FRIIKARTULID,
SÜGAVKÜLMUTATUD)
300
G-600G Pruunistusplaat
P
OTATO WEDGES (KARTULIVEERANDIKUD)300G-800G Pruunistusplaat
VEGETABLES
(KÖÖGIVILI)
V
EGETABLES, FROZEN (SÜGAVKÜLMUTATUD
KÖÖGIVILI )
300G-800G Auruti
C
ARROTS (PORGANDID)200G-500G Auruti
G
REEN BEANS (ROHELISED OAD)200G-500G Auruti põhi ja kaas
B
ROCCOLI (BROKKOLI)200G-500G Auruti
C
AULI FLOWER (LILLKAPSAS)200G-500G Auruti
G
RATIN, FROZEN (SÜGAVKÜLMUTATUD
GRATÄÄN)
400
G-800G Mikrolaine- ja kuumakindlad nõud pöördalusel
PEPPER, STEAM (AURUTATUD PAPRIKA)200G-500G Auruti
P
EPPER, FRY (PRAETUD PAPRIK A)200G-500G Pruunistusplaat
E
GG PLANT (BAKLAŽAAN)300G-800G Pruunistusplaat
S
QUASH, STEAM (AURUTATUD KABATSOKK)200G-500G Auruti
C
ORN ON COB (MAISITÕLVIK)300G-1KG Auruti
T
OMATOES (TOMATIT)300G-800G Mikrolaine- ja kuumakindel nõu alumisel restil
RICE (R
IIS)
R
ICE, BOILED (RIIS, KEEDETUD)100-400ML Auruti põhi ja kaas
R
ICE PORRIDGE (RIISIPUDER)2-4 PORTIONS Auruti põhi ja kaas
O
AT PORRIDGE (HERKULOPUDER)1-2 PORTIONS Mikrolaine turvaplaat või ilma kaaneta kauss
3/4
HIKE KASUTUSJUHEND
JT 379
EE
KOKAABI
TOIDU KAT
EGOORIA
TOIDUKLASS KOGUS TARVIKUD
PASTA
PASTA, BOILED (PASTA, KEEDETUD)
1-4 PORTSJONIT Auruti põhi ja kaas
LASAGNE (LASANJE)
4 - 8 PORTSJONIT Mikrolaine- ja kuumakindel nõu alumisel restil
LASAGNE, FROZEN (LASANJE, SÜGAVKÜL-
MUTATUD)
500G-1.2KG Mikrolaine- ja kuumakindel nõu alumisel restil
PIZZA/
PIE (ITSA/
PIRUKAS)
PIZZA HOME MADE (KODUNE PITSA)
1 PLAADITÄIS
Pruunistusplaat
THIN PIZZA, FROZEN (KÜLMUTATUD ÕHUKE
PITSA)
250G-500G Pruunistusplaat
PAN PIZZA, FROZEN (KÜLMUTATUD PAN -
NIPITSA)
300G-800G Pruunistusplaat
PIZZA, CHILLED (PITSA, JAHUTATUD)
200G-500G Pruunistusplaat
QUICHE LORRAINE
1 PLAADITÄIS Pruunistusplaat
QUICHE LORRAINE (LOTHRINGI KOOK)
200G-800G Pruunistusplaat
DES-
SERTS (MA-
GUSSÖÖGID)
FRUIT PIE HOME MADE (KODUNE PUUVILJA-
PIRUKAS)
1 PLAADITÄIS Pruunistusplaat
FRUIT PIE, FROZEN (PUUVILJAPIRUKAS,
SÜGAVKÜLMUTATUD)
400G-800G Pruunistusplaat
APPLES, BAKED (KÜPSETATUD ÕUNAD)
4-8 TÜKKI Mikrolaine- ja kuumakindlad nõud pöördalusel
FRUIT COMPOTE (PUUVILJAKOMPOTID)
300-800ML Auruti
CRÈME BRÛLÉE (RČME BRŪLÉE)
2 - 6 PORTSJONIT Mikrolaine- ja kuumakindlad nõud pruunistusplaadil
SOUFFLÉ (SUFLEE)
2 - 6 PORTSJONIT Kuumakindlad nõud alumisel restil
BREAD/
CAKES
(LEIVAD/
KOOGID)
BREAD LOAF (SAIAPÄTS)
1-2 TÜKKI Küpsetusplaat
ROLLS (SAIAKESED)
1 PLAADITÄIS Küpsetusplaat
ROLLS, FROZEN (SAIAKESED, SÜGAVKÜL-
MUTATUD)
1 PLAADITÄIS Küpsetusplaat
PRE-BAKED ROLLS (EELKÜPSETATUD SA-
IAKESED)
1 PLAADITÄIS Küpsetusplaat
ROLLS, CANNED (SAIAKESED, PAKENDATUD)
1 PLAADITÄIS Küpsetusplaat
SCONES (TEEKÜPSISED)
1 PLAADITÄIS Pruunistusplaat
SPONGE CAKE (BISKVIIT)
1 PLAADITÄIS Mikrolaine- ja kuumakindel koogivorm alumisel restil
MUFFINS (MUFFINSID)
1 PLAADITÄIS Küpsetusplaat
COOKIES (KÜPSISED)
1 PLAADITÄIS Küpsetusplaat
MERINGUES (BESEED)
1 PLAADITÄIS Küpsetusplaat
TOIDU KAT
EGOORIA
TOIDUKLASS KOGUS TARVIKUD
SNACKS
(SNÄKID)
P
OPCORN (POPKORN)100G
ROASTED NUTS (RÖSTITUD PÄHKLID)50G-200G Pruunistusplaat
B
UFFALO WINGS, FROZEN (FRITEERITUD KANATIIVAD,
KÜLMUTATUD)
300
G-600G Pruunistusplaat
N
UGGETS, FROZEN (NUGETID, SÜGAVKÜLMUTATUD)250G-600G Pruunistusplaat
S
UUR TOIDUKOGUS/SUURED TÜKID nagu praad ja ahjus küpsetatud kala soovitatakse jätta seisma 8 - 10 minutiks. Selline toit nagu köö-
givili, hot dog'id ja aurutatud kala soovitatakse jätta seisma 2 - 3 minutiks.
TEHNILISED NÄITAJAD
VARUSTUSPINGE 230 V / 50 HZ
NOMINAALNE SISENDVOOL 2200 W
KAITSE 10 AHENDKUNINGRIIGIS 13 A)
M
IKROLAINE LJUNDVÕIMSUS 1000 W
G
RILL 1200 W
SUNDÕHK 1500 W
O
OTEREŽIIM <2.0W
V
ÄLJAS-REŽIIMI VÕIMSUS <1.0W
VÄLISMÕÕTMED (KXLXS) 377 X 487 X 538
S
ISEMÕÕTMED (KXLXS) 210 X 395 X 370
461966200551
4/4
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

Whirlpool JT 379/1 SL Program Chart

Tüüp
Program Chart
See käsiraamat sobib ka