Aeg-Electrolux 40035VD-WC Kasutusjuhend

Tüüp
Kasutusjuhend
COMPETENCE 40035VD
Elektripliit
Kasutusjuhend
2
Lugupeetud klient,
lugege käesolev kasutusjuhend hoolikalt läbi. Pöörake tähelepanu eelkõige ohutuse
alasele lõigule esimestel lehekülgedel. Hoidke kasutusjuhend tuleviku tarvis alles.
Andke juhend seadme võimalikule uuele omanikule edasi.
Tekstis kasutatakse järgmisi sümboleid:
Ohutusalane informatsioon
Hoiatus: Juhised, mis tagavad Teie ohutuse.
Tähelepanu: Juhised, mis aitavad vältida seadme kahjustusi.
Märkused ja praktilised nõuanded
Keskkonnaalane informatsioon
1. Need numbrid juhendavad Teid sammhaaval seadme kasutamisel.
2. …
3. …
Kasutusjuhendist leiate juhised võimalike rikete iseseisvaks kõrvaldamiseks, vaadake
peatükki “Mida teha, kui...”.
3
Sisukord
Kasutusjuhend .............................................................................................................. 5
Ohutus ...................................................................................................................................... 5
Utiliseerimine .......................................................................................................................... 6
Seadme kirjeldus ................................................................................................................... 7
Üldvaade .................................................................................................................................... 7
Juhtpaneel .................................................................................................................................. 8
Keedualad .................................................................................................................................. 8
Ahju varustus .............................................................................................................................. 9
Ahju tarvikud ............................................................................................................................... 9
Enne esimest kasutuskorda ................................................................................................ 10
Esimene puhastamine ................................................................................................................ 10
Keedualade kasutamine ....................................................................................................... 10
Kuumutusvõimsuse valimine ....................................................................................................... 11
Muudetava suurusega keeduala/laiendatud keeduala sisselülitamine ......................................... 11
Jääksoojuse näidik ..................................................................................................................... 12
Ahju kasutamine .................................................................................................................... 13
Ahju sisse- ja väljalülitamine ....................................................................................................... 13
Ahjufunktsioonid ......................................................................................................................... 14
Resti, küpsetusplaadi ja rasvapanni paigaldamine ...................................................................... 15
Rasvafiltri paigaldamine/eemaldamine ........................................................................................ 15
Kasutusvaldkonnad, tabelid ja nõuanded ........................................................................ 16
Keedunõud ................................................................................................................................. 16
Küpsetamine ............................................................................................................................... 18
Küpsetusaegade tabel ....................................................................................................... 20
Vormi- ja ahjuroogade tabel ............................................................................................... 25
Külmutatud valmisroogade tabel ........................................................................................ 25
Praadimine ................................................................................................................................. 26
Praadimisaegade tabel ...................................................................................................... 26
Grillimine ..................................................................................................................................... 28
Grillimisaegade tabel .......................................................................................................... 28
Sulatamine .................................................................................................................................. 29
Sulatusaegade tabel .......................................................................................................... 29
Konserveerimine ......................................................................................................................... 30
4
Puhastamine ja hooldus ............................................................................................... 31
Seadme välispinnad .................................................................................................................. 31
Keedualad ................................................................................................................................. 31
Keeduala raam .......................................................................................................................... 32
Ahju sisepinnad ......................................................................................................................... 33
Tarvikud ..................................................................................................................................... 33
Rasvafilter .................................................................................................................................. 33
Tugirestid ................................................................................................................................... 34
Ahjukambri valgustus ................................................................................................................. 34
Ahjukambri lagi .......................................................................................................................... 35
Ahjuuks ...................................................................................................................................... 36
Nõude panipaik .......................................................................................................................... 37
Mida teha, kui ... ..................................................................................................................... 38
Paigaldusjuhised ........................................................................................................ 39
Paigaldamine ............................................................................................................................. 39
Seadme tasakaalu seadmine ..................................................................................................... 39
Ohutusjuhised seadme paigaldajale .......................................................................................... 40
Teenindus ........................................................................................................................ 41
5
Kasutusjuhend
Ohutus
Antud seade vastab järgmistele EL direktiividele:
73/23/EMÜ välja antud 19.02.1973 (Madalpingedirektiiv)
83/336/EMÜ välja antud 03.05.1989 (Elektromagnetilise ühilduvuse direktiiv,
kaasaarvatud muudatusdirektiiv 92/31/EMÜ)
-93/68/EMÜ välja antud 22.07.1993 (CE-vastavusmärgise direktiiv)
Elektriohutus
Seadme võib paigaldada ainult litsentseeritud spetsialist.
Seadme rikete või kahjustuste korral: Keerake kaitsekorgid välja või lülitage
kaitselülitid välja.
Seadme remonti võivad teostada üksnes vastava kvalifikatsiooniga
spetsialistid. Asjatundmatult teostatud remonditööd võivad põhjustada ohtlikke
olukordi. Kui seade vajab remonti, pöörduge kohaliku klienditeeninduskeskuse
või edasimüüja poole.
Laste ohutus
Ärge jätke väikelapsi seadme töötamise ajal järelevalveta.
Ohutus kasutamise ajal
Seadet võib kasutada üksnes koduses majapidamises ning ainult toitude
keetmiseks, praadimiseks ja küpsetamiseks.
Ärge kasutage elektripliiti ruumi kütmiseks.
Ülekuumenenud rasv ja õli võivad kergesti süttida. Kui Te valmistate toite rasvas
või õlis (nt friikartuleid), siis peab küpsetamisprotsessi pidevalt jälgima.
Kui Te kasutate pika varrega küpsetusnõusid, siis keerake vars sellisesse
asendisse, et ta ei ulatuks üle pliidiserva. Jälgige seejuures ka seda, et vars
ei asuks kuuma või sooja keeduala kohal.
Ettevaatust elektriseadmete ühendamisel seadme läheduses asuvatesse
pistikupesadesse. Elektrijuhtmed ei tohi puutuda vastu kuumasid keedualasid
ega jääda kuuma ahjuukse vahele.
Lülitage keedualad iga kord pärast kasutamist välja.
6
Hoiatus: Põletusoht! Töötades muutub ahju siseruum tuliseks.
Kui Te kasutate ahjus alkoholi sisaldavaid aineid, võib tekkida kergesti
süttiv alkoholist ja õhust koosnev segu. Sellisel juhul avage ahjuuks
ettevaatlikult. Jälgige, et läheduses ei oleks leeke, sädemeid ega lahtist tuld.
Nii väldite seadme kahjustamist
Ärge kasutage pliidiplaati tööpinnana ega asetage sinna esemeid.
Ärge kasutage keedualasid ilma nõudeta ega ka täiesti tühjade nõudega.
Jälgige seejuures, et pliidiplaadile ei satuks happelisi vedelikke (nt äädikas,
sidrunimahl, katlakivi lagundavad ained), kuna vastasel juhul tekivad plaadile
matid kohad.
Teravad ja kõvad esemed, mis pliidiplaadile kukuvad, võivad pliidiplaati kahjustada.
Hoidke kõiki esemeid ning materjale, mis võivad sulada (nt plastmass, foolium jne),
pliidiplaadist eemal.
Ärge asetage ahju põrandale alumiiniumfooliumi ega rasvapanne, küpsetusplaate,
potte jne, kuna need võivad kuumuse toimel kahjustada ahju emailpinda.
Küpsetusplaadilt tilkuv puuviljamahl jätab plekid, mida ei ole hiljem võimalik
eemaldada. Seetõttu kasutage puuviljakookide küpsetamiseks sügavapõhjalist
rasvapanni.
Ärge koormake avatud ahjuust.
Ärge kunagi kallake vett otse kuuma ahju. Selle tulemusel võivad emailpinnad
kahjustada saada.
Löökide ja muu jõu tulemusena võib ukseklaas puruneda, eriti ohtlikud on selles
suhtes löögid esiklaasi servadele.
Ärge hoidke ahjus süttivaid esemeid või aineid. Need võivad ahju sisselülitamisel
süttida.
Ärge hoidke ahjus suure vedelikusisaldusega toiduaineid. Selle tulemusel võivad
emailpinnad kahjustada saada.
Utiliseerimine
Pakkematerjalide utiliseerimine
Kõik pakendina kasutatud materjalid on keskkonnasõbralikud ja taaskasutatavad.
Plastikmaterjalid on tähistatud vastavate märkidega, nt >PE< , >PS< jne.
Utiliseerige pakkematerjalid neile ette nähtud kogumiskonteineritesse
vastavalt nende tähistele.
Vana seade
Utiliseerige oma vana seade vastavalt Teie elukohas kehtivatele nõuetele.
Hoiatus: Et vanast seadmest ei lähtuks enam ohtu, tehke palun seade
enne utiliseerimist kasutuskõlbmatuks.
Selleks ühendage seade vooluvõrgust lahti ja eemaldage seadme
küljest elektrikaabel.
7
Seadme kirjeldus
Üldvaade
Juhtpaneel
Ukse käepide
Täisklaasuks
Nõude panipaik
8
Juhtpaneel
Keedualad
Keedualade nupud
Töösoleku indikaatortuli
Temperatuuri kontrolltuli
Temperatuuri valik
Ahjufunktsioonid
Keeduala,
1200 W
Ahjus tekkiva auru väljumisava
Laiendatud keeduala,
2000 W
Muudetava suurusega
keeduala, 1700 W
Jääksoojuse näidik
Keeduala,
1200 W
9
Ahju varustus
Ülaltkuumutus ja grilli küttekeha
Ahju tarvikud
Rest
Nõude, koogivormide, prae ja grilli jaoks.
Küpsetusplaat
Kookide ja küpsiste jaoks.
Universaalpann
Mahlaste kookide ja praadide jaoks; saab
kasutada nii küpsetusplaadina kui ka
rasvapannina
Töötasandid
Valgustus
Rasvafilter
Tagaseina küttekeha
Ventilaator
Altkuumutus
Tugirest, väljavõetav
10
Enne esimest kasutuskorda
Esimene puhastamine
Enne esmakordset kasutamist tuleb seade hoolikalt puhastada.
Puhastage klaaskeraamilist pliidiplaati niiske lapiga.
Tähelepanu: Ärge kasutage teravaid, abrasiivseid puhastusvahendeid!
Pealispind võib kahjustada saada.
Metallist esipaneeli puhastamisel kasutage tavalisi müügil olevaid puhastusvahendeid.
1. Keerake ahjufunktsioonide juhtnupp asendisse valgustus
.
2. Eemaldage kõik tarvikud ja tugirestid ning puhastage nõudepesuvahendi ja
sooja veega.
3. Puhastage ka ahju sisepinnad nõudepesuvahendi ja sooja veega ning
kuivatage.
4. Puhastage esipaneel niiske lapiga.
Keedualade kasutamine
Keeduala sisselülitamisel võib see veidi aega sumiseda. See on kõikide
klaaskeraamiliste keedualade eripära ning ei mõjuta mitte mingil viisil seadme
funktsioneerimist ega eluiga.
Kuumutusvõimsus
Kuumutusvõimsust on võimalik seadistada vahemikus 1 – 12.
1 = kuumutusvõimsus on madalaim
12 = kuumutusvõimsus on kõrgeim
= muudetava suurusega keeduala suurema pinna sisselülitamine
Lülitage keeduala umbes 5 – 10 minutit enne toidu valmistamise lõppu välja,
nii saate kasutada seadme jääksoojust. Nõnda säästate energiat.
Taga vasakul Ees vasakul Ees paremal Taga paremal
Keedualade nupud
11
Kuumutusvõimsuse valimine
1. Valige kuumutusvõimsus.
2. Keeduala töö lõpetamiseks keerake
vastav juhtnupp tagasi asendisse
väljas.
Muudetava suurusega keeduala/laiendatud keeduala
sisselülitamine
Muudetava suurusega keeduala või laiendatud keeduala lülitatakse sisse
paremale keeramisega; vastavat nuppu ei või aga üle keerata!
1. Keerake muudetava suurusega
keeduala või laiendatud keeduala
nuppu paremale. Keerake vastav nupp
üle asendi 12 ning kerge takistuse
sümbolile
, kuni tunnete, et nupp on
keeratud täiesti lõpuni.
2. Seejärel keerake keeduala juhtnupp uuesti sellele kuumutusvõimsusele,
millega soovite toitu edasi valmistada.
3. Keeduala töö lõpetamiseks keerake vastav juhtnupp tagasi asendisse väljas.
Keeduala uuesti sisselülitamisel tuleb soovi korral muudetava suurusega keeduala
või laiendatud keeduala suurem kuumutuspind uuesti eelnevalt ära toodud juhiste
järgi sisse lülitada.
12
Jääksoojuse näidik
Teie klaaskeraamiline pliidiplaadil on jääksoojuse näidik, igale keedualale vastab
üks indikaator. Indikaator süttib põlema, kui vastav keeduala on kuum ning hoiatab
nõnda selle vastu minemise eest.
Ka pärast keeduala väljalülitamist kustub vastav jääkkuumuse indikaator alles siis,
kui keeduala on maha jahtunud.
Seadme jääksoojust saate kasutada toiduainete sulatamiseks ning toitude soojas
hoidmiseks.
Tähelepanu! Senikaua, kuni jääksoojuse indikaator põleb, on olemas põletusoht.
Tähelepanu! Voolukatkestuse korral kustub jääksoojuse näidik ning seega ka
hoiatus olemasoleva jääksoojuse eest. Pliidiplaadist lähtuv põletusoht on ka
sellisel puhul alles. Põletusohtu saate vältida tähelepaneliku jälgimisega.
13
Ahju kasutamine
Ahju sisse- ja väljalülitamine
1. Keerake ahjufunktsioonide juhtnupp soovitud funktsiooni peale.
2. Keerake temperatuuri juhtnupp soovitud temperatuurile.
Punane töösoleku indikaatortuli põleb niikaua, kuni ahi töötab.
Punane temperatuuri kontrolltuli põleb niikaua, kuni ahi soojeneb.
3. Ahju väljalülitamiseks keerake ahjufunktsioonide ja temperatuuri
juhtnupp asendisse null.
Töösoleku indikaatortuli
Temperatuuri kontrolltuli
Temperatuuri valik
Ahjufunktsioonid
14
Ahjufunktsioonid
Teie ahjul on järgmised funktsioonid:
Valgustus
Selle funktsiooniga saate Te ahju sisemust valgustada (nt ahju puhastamiseks).
Ülalt/altkuumutus
Küpsetamiseks ja praadimiseks ühel tasandil.
Altkuumutus
Pudeda põhjaga kookide järelküpsetamine.
Ülalt/altkuumutus + ventilaator
Praadimiseks ja küpsetamiseks kuni kahel tasandil korraga.
Ahju temperatuur seadke 20 – 40 °C madalamaks kui ülalt/altkuumutuse
puhul.
Kuum õhk
Praadimiseks ja küpsetamiseks kuni kolmel tasemel korraga.
Seadke ahju temperatuur 20-40 °C madalamaks kui funktsiooni
ülalt/altkuumutus puhul.
Suurepinnaline grill
Suurema koguse madalate toiduainete (nt lihalõigud, kala) grillimiseks
ning sobib ka röstimiseks.
Infrapunagrill
Suuremate lihatükkide ja linnuliha praadimiseks ühel tasandil.
See funktsioon sobib ka gratineerimiseks ja üleküpsetamiseks.
Kuum õhk ja altkuumutus
Sobib selliste toitude küpsetamiseks ühel tasandil, mis vajavad tugevat
pruunistamist ja krõbedat põhja. Seadke ahju temperatuur 20-40 °C
madalamaks kui funktsiooni ülalt/altkuumutus puhul.
Sulatamine
Külmunud (nt tordid, või, leib, puuviljad) ja külmutatud toiduainete
soojendamiseks või ülessulatamiseks.
15
Resti, küpsetusplaadi ja rasvapanni paigaldamine
Küpsetusplaadi või
rasvapanni paigaldamine:
Lükake küpsetusplaat või
rasvapann soovitud töötasandile.
Resti paigaldamine:
Lükake rest soovitud töötasandile.
Rasvafiltri paigaldamine/eemaldamine
Rasvafiltri paigaldamine/eemaldamine
Kasutage rasvafiltrit ainult praadimisel,
et kaitsta tagaseina küttekeha
rasvapritsmete eest.
Rasvafiltri paigaldamine
Võtke rasvafiltri pidemest ning
paigaldage filter ahju tagaseinas
oleva avause (ventilaatoriava) ees
olevatesse kinnitustesse ülevalt alla.
Eemaldage seadmest rasvafilter
Võtke rasvafiltril pidemest ning
tõstke filter kinnitustest välja.
16
Kasutusvaldkonnad, tabelid ja nõuanded
Keedunõud
Head keedunõud tunnete ära nende põhja abil. Põhi peaks olema võimalikult
paks ning tasane.
Jälgige uute pottide ja pannide ostmisel nõude põhja läbimõõtu.
Tootjad märgivad tihti oma toodetele nõu ülaserva läbimõõdu.
Alumiinium- või vaskpõhjaga nõud võivad põhjustada klaaskeraamilise
pinna värvuse muutust, mida on võimatu või siis väga raske eemaldada.
Ärge kasutage valurauast või kahjustatud põhjaga potte, mille põhi on kare või
sooneline. Nõu lükkamisel võivad tekkida permanentsed kriimud.
Külmalt on pottide põhjad tavaliselt
veidikene sissepoole kaardus. Nad ei
või mitte mingil juhul olla väljapoole
kaardus.
Kui Te kasutate spetsiaalnõusid
(nt kiirkeedupott, wokpann jne),
siis järgige palun vastava nõu tootja
juhiseid.
Nõuanded energia säästmiseks
Asetage nõud alati juba enne
sisselülitamist keedualale.
Kui võimalik, siis pange potile
alati kaas peale.
Lülitage keedualad enne
valmistamisaja lõppu välja,
nõnda saate kasutada jääksoojust.
Poti põhi ja keeduala peaksid
olema sama suurusega.
17
Keedualadega toidu valmistamine
Järgnevalt esitatud andmed on ligikaudsed. Millist kuumutusvõimsust tuleb toidu
valmistamisel kasutada, sõltub nõude kvaliteedist ning valmistatava toidu liigist ja kogusest.
Juhtnupu
asend
Küpsetus-
protsess
Milleks sobilik
11-12
Keema ajamine
Suure koguse vee keema ajamine,
makaronide keetmine
10-11
Tugev praadimine
Friikartulite valmistamine,
liha pruunistamine (nt guljašš),
keetmine (nt kartulipuder),
praadimine (nt lihalõigud, fileetükid)
8-9
Nõrk praadimine
Liha praadimine,
šitsel, cordon bleu,
frikadellid, kotletid, grillvorstid, maks, munad,
rasvas pruunistatud jahu, kala, liha vms taignas
5-7
Keetmine
Suuremate koguste keetmine,
ühepajatoidud ja supid,
kartulite keetmine,
puljongi keetmine
4-6
Hautamine,
aurutamine
Juurviljade hautamine,
liha smoorimine,
riisipudingu keetmine
3-5
Paisutamine
Riisi ja piimatotude paisutamine (vahepeal segada),
väiksema koguse kartulite või juurviljade hautamine,
valmistoitude soojendamine
1-3
Sulatamine
Omlett, muna kuubikud, hollandi kaste,
toitude soojas hoidmine;
šokolaadi, või, želatiini sulatamine
0
Järelsoojus, väljas asend
Pruunistamiseks ja keema ajamiseks soovitame kasutada kõige
kõrgemat kuumusaset („12“) ning seejärel küpsetage/keetke toitu parajal
kuumusastmel edasi.
Ülekuumenenud rasv ja õli võivad kergesti süttida. Kui Te valmistate toite
rasvas või õlis (nt friikartuleid), siis ärge lahkuge seadme juurest.
18
Küpsetamine
Ahjufunktsioon: Ülalt/altkuumutus + ventilaator
, Kuum õhk ,
Kuum õhk + ventilaator
või Ülalt/altkuumutus
Küpsetusvormid
Ülalt/altkuumutuse funktsiooniga sobivad tumedast metallist või
kattekihiga küpsetusvormid.
Funktsiooniga „Kuum õhk“ või siis „Ülalt/altkuumutus + ventilaator“
sobivad ka heledad metallist küpsetusvormid.
Töötasandid
Funktsiooniga „Ülalt/altkuumutus“ saab küpsetada ainult ühel töötasandil
korraga.
Funktsiooniga „Ülalt/altkuumutus + ventilaator“ saate küpsetada kuni kahel
küpsetusplaadil korraga
Funktsiooniga „Kuum õhk“ saate küpsetada kuni kolmel küpsetusplaadil korraga:
1 küpsetusplaat:
nt töötasand 2
1 küpsetusvorm:
nt töötasand 1
2 küpsetusplaati:
töötasandid 1 ja 3
3 küpsetusplaati:
töötasandid 1, 2 ja 3
19
Üldised nõuanded
Asetage küpsetusplaat ahju nii, et kaldus serv oleks eespool!
Funktsioonidega „Ülalt/altkuumutus“ või „Ülalt/altkuumutus + ventilaator“
võite restile asetada ka kaks küpsetusvormi üheaegselt. Küpsetusaeg sellest
märkimisväärselt ei pikene.
Nõuanded küpsetusaegade tabelite osas
Tabelitest leiate terve reale küpsetistelesobivad küpsetustemperatuurid,
küpsetusajad ja töötasandid.
Esitatud temperatuurid ja küpsetusajad on ligikaudsed, kuna need olenevad
taigna liigist, kogusest ja küpsetusvormist.
Esimesel korral soovitame valida madalama küpsetustemperatuuri ja seejärel
seda vajadusel tõsta, nt kui soovite tugevamat pruunistust või küpsemine kestab
liiga kaua.
Kui Te ei leia tabelist konkreetsele retseptile vastavaid andmeid, lähtuge mõne
sarnase küpsetise kohta esitatud andmetest.
Kookide küpsetamise aeg võib mitmel töötasandil küpsetusplaatidel või vormides
küpsetades 10 – 15 minuti võrra pikeneda.
Suure vedelikusisaldusega küpsetised (nt pitsad, puuviljakoogid jne) valmistatakse
ühel töötasandil.
Ebaühtlase kõrgusega küpsetised võivad küpsetusprotsessi alguses pruunistuda
erinevalt. Sellisel juhul ärge muutke temperatuuriseadistust.
Küpsetusprotsessi jooksul pruunistuvad küpsetised ühtlaselt.
Pikemate küpsetusaegade puhul võite ahju ca 10 minutit enne küpsetusaja lõppu
välja lülitada ja nõnda järelsoojust kasutada. Küpsetusaegade tabelites toodud
andmed kehtivad, juhul kui pole märgitud teisiti, külma ahju pandava toidu kohta.
20
Küpsetusaegade tabel
Küpsetise liik Ahjufunktsioon
Töö-
tasand
Temperatuur
°C
Küpsetusaeg
(h : min)
Küpsetised vormides
Vormikook või keeks
Ülalt/altkuumutus +
ventilaator
1 150-160 0:50-1:10
Liivakook/plaadikook
Ülalt/altkuumutus +
ventilaator
1 140-160 1:10-1:30
Biskviittort
Ülalt/altkuumutus +
ventilaator
1 150-160 0:25-0:40
Muretaignast tordipõhi
Ülalt/altkuumutus
3 170-180
1)
0:10-0:25
Biskviiditaignast tordipõhi
Ülalt/altkuumutus +
ventilaator
3 150-170 0:20-0:25
Kattega õunatort
Ülalt/altkuumutus
1 150-170 0:50-1:00
Vürtsikas pirukas
(nt Quiche Lorraine)
Ülalt/altkuumutus +
ventilaator
1 180-200 0:30-1:10
Juustutort
Ülalt/altkuumutus
1 170-190 1:00-1:30
Küpsetusplaadil valmistatavad küpsetised
Stritsel, kringel
Ülalt/altkuumutus
3 170-190 0:30-0:40
Puuviljakeeks
Ülalt/altkuumutus
3 160-180
1)
0:40-1:00
Rukkileib
-kõigepealt
-seejärel
Ülalt/altkuumutus
2
250
1)
160-180
0:20
0:30-1:00
Tuuletaskud/ekleerid
Ülalt/altkuumutus +
ventilaator
3 160-170
1)
0:15-0:30
Rullbiskviit Ülalt/altkuumutus 3 180-200
1)
0:10-0:20
Purukook, kuiv
Ülalt/altkuumutus +
ventilaator
3 150-160 0:20-0:40
Võikook, suhkrukook
Ülalt/altkuumutus
3 190-210
1)
0:15-0:30
Puuviljakook
(pärmitaigen/
biskviiditaigen)
2)
Ülalt/altkuumutus +
ventilaator
3 150-170 0:25-0:50
Puuviljakook
(muretaigen)
Ülalt/altkuumutus
3 170-190 0:40-1:20
Õrna kattega
plaadikoogid (nt
kohupiim, vahukoor)
Ülalt/altkuumutus
3 160-180 0:40-1:20
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44

Aeg-Electrolux 40035VD-WC Kasutusjuhend

Tüüp
Kasutusjuhend