Zelmer 37Z011 Kasutusjuhend

Kategooria
Auruplaadid
Tüüp
Kasutusjuhend
64 GW37-008_v02
Austatud Kliendid
Õnnitleme meie seadme valimise puhul ning tere tulemast
Zelmeri toodete kasutajate hulka.
Parima tulemuse saavutamiseks soovitame kasutada alati
originaalset Zelmeri lisavarustust. Need on projekteeritud
spetsiaalselt selle toote jaoks.
Palume järgnev kasutusjuhend tähelepanelikult läbi lugeda.
Palume pöörata erilist tähelepanu ohutusjuhistele, et sead-
me kasutamise ajal vältida õnnetusi ja/või seadme kahjus-
tumist. Palume kasutusjuhend alles hoida, et võiksite seda
kasutada ka seadme hilisema kasutamise käigus.
Ohutusjuhised
Enne aurukeetja kasutamist lugege läbi kogu
kasutamisjuhend.
Aurukeetja on mõeldud koduseks kasutamiseks. Juhul,
kui kasutate seda gastronoomiaäri raames, muutuvad
garantiitingimused.
Lülitage aurukeetja alati vooluvõrku (ainult vahelduvvoo-
lu), millel on kaitsepolt ja mille pinge vastab seadme and-
mesildil oleva pingega.
Paigutage seade alati tasasele, ühtlasele pinnale.
Lülitage aurukeetja elektrivõrgust välja, kui sa seda ei
kasuta või enne selle puhastamist.
Ärge võtke pistikut kontaktist toitejuhtmest tõmmates.
Toitejuhe ei tohi rippuda laua või muu katteplaadi ääre
ega puudutada tulist pinda.
Ärge käivitage seadet, kui toitejuhe, korpus või sang on
nähtavalt kahjustatud. Andke seade teeninduspunkti.
Kui toitejuhe on vigastatud, tuleb see ohu vältimiseks
vahetada välja tootja poolt või volitatud hooldekeskuses
või spetsialisti poolt.
Seadet tohib parandada ainult kvalitseeritud spet-
sialist. Valesti tehtud parandus võib põhjustada ka-
sutajale tõsist ohtu. Rikke kõrvaldamiseks pöörduge
teeninduskeskusesse.
Enne seadme lahtivõtmist jäta seade jahtuma.
Liigutades kuumi toiduaineid, vett või teisi kuumi ve-
delikku sisaldavat seadet, ole väga ettevaatlik. Väldi
käte panekut töötava aurukeetja kohale.
Lülita seade välja lülitiga
.
Tõsta ja eemalda kaas ettevaatlikult, et vältida põletust.
Vesi peab voolama aurukeetjasse.
Pea meeles, et vee tase mahutis oleks alati mär-
gistuste MIN ja MAX vahel. See võimaldab õiget
keetmisprotsessi.
Aurukeejta kasutamine liiga väikese veehulgaga (allpool
märgitud taset MIN) võib põhjustada aurukeetja kütteele-
mentide ülekuumenemise ja selle kahjustuse.
Ärge peske küttesüsteemi jooksva vee all ega kastke vette.
Ärge kasutage korpuse pesemiseks agressiivseid de-
tergente emulsioonide, piimade, pastade jms. kujul.
Pesemisvahendid võivad eemaldada korpuselt sellised
graalised märgid nagu: skaalad, märgistused, hoiatus-
tähised jms.
Ärge puudutage kuumi pindu. Kuumade materjalide tei-
saldamiseks kasuta alati köögikindaid.
Ärge hoidke käsi, nägu ega teisi kehaosi seadme kohal
selle töötamise ajal, kuna see tekitab auru. Eemaldage
kaas aeglaselt. Toodete seisundi kontrollimiseks kasu-
tage pikkade käepidemetega riistu.
Ärge paigutage seadet kuumadele gaasi- või elektripliidi
keedualadele, mikrolaineahju, kuuma praeahju või vahe-
tult köögikappide alla.
Ärge lülitage aurukeetjat sisse süttivate ja/või plahvata-
vate aurude puhul.
Seadme tootja poolt mitte soovitatud tarvikute kasutami-
ne võib põhjustada kehavigastusi.
Kaheksandast eluaastast vanemad lapsed, piiratud
psüühiliste, sensoorsete või vaimsete võimetega isikud,
kellel puuduvad vastavad kogemused ja teadmised,
võivat seadet kasutada ainult järelvalve all või peale eel-
nevat võimalike ohtude tutvustamist ja seadme turvalist
kasutamist käsitlevat instrueerimist. Lastel ei tohi lubada
seadmega mängida. Seadme puhastamine ja hooldava-
te toimingute teostamine on kaheksandast eluaastast
vanemate laste poolt, kohase järelvalve all, lubatud.
Seade pole ette nähtud töötamiseks koos väliste ajalüliti-
tega või eraldi kaugreguleeritavate seadmetega.
Palun veenduge, et saite nendest juhistest õieti aru.
Tehnilised andmed
Tehnilised andmed paiknevad toote andmesildil.
Aurukeetja kuulub I klassi seadmete hulka, tal on ülepinge
vastase kaitsega toitejuhe ja pistik.
Aurukeetja vastab kehtivate normide nõuetele.
Seade vastab alljärgnevate direktiivide nõuetele:
Madalpinge direktiiv (LVD) – 2006/95/EC.
Elektrimagnetiline ühilduvus (EMC) – 2004/108/EC.
Toode on märgistatud CE tähistusega andmesildil.
Seadme ehitus (Joonis A)
1
Kaas aukudega auru jaoks
2
Nõu toodetele näit. riis, supp
3
Ülemine auruanum (märgistatud sangade peal sümbo-
liga 3)
4
Keskmine auruanum (märgistatud sangade peal sümbo-
liga 2)
5
Alumine auruanum (märgistatud sangade peal sümbo-
liga 1)
6
Tilkumisalus
7
Koht maitsetaimedele ja maitseainetele
8
Auru difuuser
9
Veeanum kütteseadmega
10
Displei LCD
11
Keetmise reguleerimise nupp „+”
ET
65GW37-008_v02
Pärast MENU (14) nupu vajutamist kuulete helisignaali, sa-
mas ilmub displeile (10) vastava toiduaine sümbol ja prog-
rammeeirtud keemise lõpuni jääv aeg.
8
Vajuta nupule start/stopp (13), et alustada tööd valitud
režiimil ja seade töötab kuni seadistatud aja lõpuni.
TÄHELEPANU: Ärge pane käsi keetmise ajal seadmes-
se. Keetmise tulemuste kontrollimiseks või segami-
seks kasutage pika käepidemega riistu.
12
Keetmise reguleerimise nupp „–”
13
Lüliti start/stopp
14
Töörežiimi valik MENU
15
Sisse-/väljalülitamine
16
Keetmise aja regulaator displeiga
Aurukeetja ettevalmistamine tööks
Võtke seade ja kõik tarvikud pakendist.
Eemaldage kõik kleepeelemendid.
Peske kaas
(1), auruanumid (3), (4), (5), tilkumisalus (6),
aurudifuuser (8) sooja vee ja nõudepesuvedelikuga.
Loputage ülal nimetatud aurukeetja osad hoolikalt ja
kuivatage.
Pühkige anumi sisemus
(9) üle niiske lapiga.
Aurukeetjaga töö ja hooldamine (Joonis B)
1
Pange aurukeetja stabiilsele pinnale, nii et ta paikneks
kaugel esemetest, mida kuum aur võiks kahjustada, näiteks
seintest ja rippuvatest kappidest.
2
Valage vesi vahetult veeanumasse (9) kuni MIN MAX
vahele jääva tasemeni (ära ületa maksimaalset taset 1,2 liit-
rit). Lisage vett keetmise ajal, valades seda anumasse vee
sisselaskeava kaudu.
3
Pange tilgutamisalus (6) veeanumasse (9) ja kontrollige,
kas ta lebab seal lamedalt.
Pange tilkumissaluse (6) maitsetaimede ja maitseainete kohta
(7) värsked või kuivatatud maitseained, et lisada toitudele aroo-
mi ja parendada nende tervislikke omadusi. Tüümian, koriander,
basiilik, till, curry, estragon ja küüslauk, köömned ja mädarõigas
lisavad toidule maitset niivõrd, et sool ei ole enam vajalik.
Tilkumisalust (6) võib kasutada ka sinna maitseaineid lisamata.
4
Pange tooted anumatesse. Soovitame kõige suuremad
portsjonid, mida on vaja kauem keeta, panna alumisse anu-
masse (5).
Mahutite mahutavus:
Ülemine aurunõu – 3,4 l
Keskmine aurunõu – 2,6 l
Alumine aurunõu – 2,5 l
TÄHELEPANU: Puhastage keetmiseks mõeldud tooted
ja pange vabalt auruanumatesse, nii et mitte takistada
õhu juurdepääsu auruanumate sõelades.
Ärge lisage veeanumasse soola, pipart, maitseaineid,
veini, puljongit ega muud vedelikku peale vee.
5
Pange anum/anumad veeanumale (9) ja kinnitage sead-
me kaas (1).
Aurukeetjal võib olla 1, 2 või 3 auruanumat sõltuvalt keetmi-
seks mõeldud toodete hulgast.
Auruanumad (3), (4), (5) võib ühendada vastavalt peatükis
„Seadme ehitus” olevale joonisele (kasutades kahte anumat,
eemaldage seadmelt ülemine auruanum (3); kasutades ühte
anumat, eemaldage ülemine (3) ja keskmine auruanum (4)).
Seadet võib kasutada riisi keetmiseks.
Pange anumasse riis ja valage vesi riisianumasse vasatavalt
KEETMISE AEGADE TABELIS antud vahekordadele. Seejä-
rel asetage riisianum auruanumasse.
Seadet võib kasutada ka munade keetmiseks.
TÄHELEPANU: Ära puuduta seadme töötamise ajal
kütteelemendiga veeanuma korpust (9), auruanumaid
(3), (4), (5) ega kaant (1), kuna nad on väga kuumad.
6
Pange toitejuhtme pistik võrgukontakti.
7
Valige töörežiim, vajutades nupule MENU (14). Seade
on programmeeritud erinevate toiduainete keetmiseks. Tuleb
valida üks alltoodud keetmisrežiimidest:
Munad Kalad Juurviljad Liha Kana Riis
Hoiab
soojana
Programm 1 Programm 2
Soovitatav
aeg [min.]
12 15 20 30 35 40 10
Keetmisaja
reguleerimi-
se võimalus
Keetmisaja
reguleerimi-
se võimalus
Vajutage nupule start/stopp
(13), et peatada
keetmisprotsess.
Et keetmisprotsessi uuesti alustada, vajutage uuesti nu-
pule start/stopp (13).
9
Et muuta keetmise aja seadistusi, vajutage keetmise aja
reguleerimise nupule „+” või „–”. Aja seadistusi võib muuta
isegi keetmise ajal, kasutades automaatset keetmisrežiimi.
Selleks, et muuta keetmisrežiimi seadme töö ajal, vaju-
tage nupule start/stopp (13), seejärel vahetae nupuga
MENU (14), keetmisrežiim.
66 GW37-008_v02
Keetmine algab, kui ajamõõtur jõuab väärtuseni 0.
Pärast keetmise lõppu kuulete kahekordset helisignaali
ja seade läheb automaatselt üle soojuse säilitamise režii-
mile. Hakkab vilkuma sümbol .
Pärast 20-minutilist soojuse säilitamist toob seade kuul-
davale viiekordse helisignaali ja lülitub automaatselt
välja.
Temperatuuri säilitamine
Aurul keedetud toiduained on aromaatsed ja kõige tervisli-
kumad kohe pärast valmistamist. Kui on siiski vajalik toidu
soojas hoidmine lühikese aja jooksul, vali temperatuuri säi-
litamise võimalus , vajutades MENU (14) nupule, vaja-
dusel valides soovitud aja keetmisaja reguleerimise nupuga
„+” või „–”.
Automaatne temperatuuri säilitamine
Seade läheb automaatselt üle 20 minutilisele tempera-
tuuri säilitamise süsteemile, olenemata keetmise aja
pikkusest.
Soojuse säilitamise režiimi lõpul toob seade kuuldavale
viiekordse helisignaali ja lülitub automaatselt välja.
TÄHELEPANU: Temperatuuri säilitamise režiimi ajal
vilgub displeil sümbol .
Vee lisamine keetmise ajal
Pikka keetmisaega vajavate toodete korral:
Kui veetase langeb allapoole MIN taset, toob seade kuul-
davale helisignaali ja hakkab vilkuma sümbol .
Kontrollige veetaset.
Kui veetase on alla MIN taset, lisage vett.
Kui veetase ületab MIN taseme, katkeb helisignaal ja
sümbol lakkab vilkumast. Vajutage nupule start/
stopp (13), et seade uuesti sisse lülitada.
Seadme automaatne väljalülitamine
Seade lülitub automaatselt välja, kui ta on ühendatud voolu-
võrku ja jäetud järelvalveta.
Aurukeetja lülitub automaatselt välja ühe minuti möödu-
des, tuues kuuldavale kahekordse helisignaali, järgmistes
olukordades:
Pärast seadistatud operatsiooni lõpetamist.
Kui valitud programmi ei kinnitata pärast automaatset
temperatuuri säilitamise režiimi3.
Et seade uuesti sisse lülitada, tuleb vajutada nupule .
Pärast keetmisrežiimi valikut vajutage nupule start/
stopp (13).
Keetmise ajal vilgub displeil
(10) sümbol .
Et seade välja lülitada, vajutage nupule start/stopp
(13)
ja seejärel nupule .
Programm 1 ja Programm 2 tuleb reguleerida iseseisvalt
ja see seadistus säilitada. Juhendid P1 ja P2 seadistami-
seks leiate allpoolt.
10
10 Pärast seadistatud keetmisaja lõppemist kuulete ka-
hekordset heli ja seade läheb automaatselt üle temperatuuri
säilitamise režiimile. Hakkab vilkuma sümbol .
Pärast 20 minutit soojuse säilitamist kuulete viiekordset heli-
signaali ja seade lülitub automaatselt välja.
11
Pärast keetmise lõpetamist võtke pistik seinakontaktist.
12
Võtke keetjalt kaas ja eemaldage kõik auruanumad.
TÄHELEPANU: Olge ettevaatlik tilkumisaluse (6) ee-
maldamise, kuna vesi veeanumas (9) javedelik tilku-
misalusel (6) võivad olla väga kuumad hoolimata teiste
seadme elementide jahtumisest.
Programm 1 ja Programm 2
Vajutage ja hoidke all nuppu MENU
(14) umbes 3 sekun-
di jooksul, kuni hakkab vilkuma sümbol .
Et valida programm P2, vajutage uuesti nupule MENU
(14), kuni hakkab vilkuma sümbol .
Valige soovitud keetmisaeg, vajutades keetmise aja
reguleerimise nuppudele „+” või „–”. Pärast iga vajutust
kuulete heliseignaali.
Et valitud aeg kinnitada, vajuta nupule start/stopp
(13).
Displeil olevad arvud lakkavad vilkumast.
TÄHELEPANU: Programme P1 ja P2 saab kasutada
selleks, et säilitada mälus tihedamini kasutatavad
keetmisajad. Näiteks kui keedad aurukeetjaga tihti
liha 55 minutit, seadista programmi P1 või P2 aeg 55
minutile.
Keetmise käigus, programme P1 ja P2 kasutades, on võima-
lik aja reguleerimine.
Automaatse ajamõõturi seadistamine
Vajuta automaatse ajamõõturi nupule
.
Valige aeg, mille möödudes tahate alustada keetmise
protsessi, vajutades keetmisaja reguleerimise nupule„+”
või „–”.
Aja seadistused kasvab järgnevate ajavahemike kaupa 0
min, 5 min, 10 min, 15 min, …, …, …, 23.55 min, 0 min
(vastupidises järjekorras nupule „–” vajutades).
Vajutage nupule start/stopp
(13). Displeile ilmuvad keet-
misrežiimide võimalused sümboliga .
Valige keetmisrežiim, vajutades nupule MENU
(14).
Keetmisaja valimise vajadusel vajutage keetmiseaja re-
guleerimise nuppu „+” vói „–”.
Vajutage nupule start/stopp
(13).
Aeg, mille möödudes algab keetmisprotsess, väheneb
minuti kaupa, displeile ilmub sümbol .
67GW37-008_v02
Kasulikud juhised
Keetmine ülemises aurumahutis
(3) võib nõuda pikemat
aega, kuna aur ülemises töötavad aurukeetja osas on
madalama temperatuuriga.
Soovitame, et toodete portsjonid oleksid ühtlase suuru-
sega. Kui portsjonid on erinevate suurustega ja nad tu-
leb paigutada kihtide kaupa, paigutage väiksemad tükid
väljaspoole.
Tooted auruanumates
(3), (4), (5) või nõus (2) ei tohiks
olla kokku surutud. Jätke toodete portsjonite vahele va-
hemaad, et võimaldada auru juurdepääs.
Suurte tootehulkade keetmise puhul võtke poole keet-
misaja mõõdudes katlalt (1) kaas ja segage toitu pika
käepidemega riistaga, kaitstes käsi köögikinnastega.
Lisage sool ja maitseained auruanumatesse
(3), (4), (5)
alles pärast keetmise lõpetamist. See aitab vältida veea-
numas (9) oleva kütteelemendi kahjustumist.
Tilkumisalusele
(6) koguneva vedeliku võite säilitada ja
kasutada suppide ja kastmete valmistamisel.
Ärge keetke aurukeetjas külmutatud liha, linnuliha ega
mereande. Nad tuleb enne keetmist korralikult üles
sulatada.
Keetmisaegade tabel
TÄHELEPANU: Tabelites ja retseptides antud keetmis-
ajad on orienteeruvad. Keetmiseks vajalik aeg muutub
olenevalt portsjoni suurusest, selle asendist auruanu-
mas, toodete värskuse astmest ja individuaalsetest
eelistustest. Tundma õppinud seadme tööd, võite keet-
mise aegu muuta.
Juurviljad
Rohelisi lehtvilju keetke võimalikult lühidalt, kuna nad kaotavad kiiresti oma värvi.
Külmutatud juurvilju ärge enne keetmist sulatage.
Juurvili Liik Kaal/tükkide arv
Soovitatavad
maitseained
Keetmise aeg [min.] Soovitused
Artišokid Värske 3 keskmist
Küüslauk, Estragon,
Till
45-50
Sparglid
Värske/Külmutatud
(roheline)
400 g
Meliss, Loorberile-
hed, Tüümian
13-15/16-18
Lõika varred pooleks,
et aur immutaks
need paremini läbi.
Brokkoli Värske/Külmutatud 400 g
Küüslauk, Jahvatatud
pipar, Estragon
16-18/15-18
Porgandiviilud Värske 400 g Aniis, Piparmünt, Till 20-22
Poole keetmisaja
möödudes segada.
Lillkapsas Värske/Külmutatud 400 g
Rosmariin, Basiilik,
Piparrohi
16-18/18-20
Poole keetmisaja
möödudes segada
Spinat Värske/Külmutatud 250 g
Harakputk, Tüümian,
Küüslauk
8-10/18-20
Poole keetmisaja
möödudes segada
Oad Värske 400 g
Köömned, Tilliseem-
ned, Piparrohi
18-20
Poole keetmisaja
möödudes segada
Herned
Värsek/Külmutatud
(kooritud)
400 g
Basiilik, Majoraan,
Piparmünt
10-12/15-18
Poole keetmisaja
möödudes segada
Kartulid (poolitatud) Värsked 400 g
Harakputk, Murulauk,
Till
20-22
Liha ja linnuliha
Auruga keetmisel on see hea omadus, et kogu rasv tilgub lihast välja. Keetmistemperatuur ei tohi olla liiga kõrge, see-
pärast valige välja pehme, vähese rasvasusega liha ja eemaldage sealt rasv. Grilliks sobiv liha sobib suurepäraselt ka
auruga keetmiseks.
Keetmise ajal lisage värskeid maitsetaimeid, et lisada lihale aroomi.
Toode Liik Kaal/tükkide arv
Soovitatavad
maitseained
Keetmise aeg [min.] Soovitused
Kanaliha
Ilma kondita lee-
tükk, grillliha
250 g (4 tk.)
450 g
Curry, Rosmariin,
Tüümian
12-15
30-35
Eemalda hoolikalt
rasv.
Sealiha
Filee, steegid või
leekotletid
400 g
(4 tk.)
Curry, Meliss,
Tüümian
5-10
Eemalda hoolikalt
rasv.
Veiseliha
Rumsteegid, leetü-
kid või biifsteegid
250 g
Curry, Papryka,
Tüümian
8-10
Eemalda hoolikalt
rasv.
68 GW37-008_v02
Kalad ja mereannid
Külmutatud kalasid vóib keeta eelnevalt sulatamata, kui need enne keetmist üksteisest eraldada ja keetmise aega
pikendada.
Keetmise ajal lisa sidrunitükid ja maitsetaimed, et tugevdada aroomi.
Toode Liik Kaal/tükkide arv
Soovitatavad
maitseained
Keetmise aeg [min.]
Koorikloomad Värsked 400 g Majoraan, Meliss 8-10
Krevetid Värsked 400 g Meliss, Küüslauk 6
Teod Värsked 400 g Meliss, Küüslauk 8-10
Homaar (saba) Külmutatud 2 tk. po 400 g Mädarõigas, Küüslauk 20-22
Kalaleed Värsked/Külmutatud 250 g
Sinep, Nelkpipar,
Majoraan
6-8/10-12
Riis
Kasuta riisanumat (2). Koos riisiga lisa vajalikul hulgal vett.
Toode Liik Hulk/Vee hulk Keetmise aeg [min.] Soovitused
Riis Valge 200 g/300 ml 35-40 Kaks portsjonit
Puhastamine ja hooldus (Joonis C)
TÄHELEPANU: Ärge pane alust, toitejuhet ega pistikut
vette.
1
Enne puhastamise alustamist võtke seade vooluvõrgust
välja ja jätke jahtuma.
2
Eemaldage auruanumad, tilkumisaluse, tühjendage
need ja valage vesi veeanumast välja. Puhastage anum niis-
ke lapiga.
3
Peske kõik seadme osad (peale kütteelemendiga veea-
numa) sooja vee ja nõudepesuvahendiga.
Ülal nimetatud aurukeetja osad võib ka pesta nõudepesuma-
sina ülemisel tasemel, kasutades lühikest pesutsüklit.
Pidev nõudepesumasinas pesemine võib põhjustada välis-
pinna läike kadumise.
4
Kuivatage iga osa hoolikalt.
TÄHELEPANU: Ärge peske voolava vee all ega kasta
vette.
Ärge kasutage korpuse pesemiseks agressiivseid detergente
emulsioonide, piimade, pastade jms. kujul. Pesemisvahen-
did võivad eemaldada korpuselt sellised graalised märgid
nagu: skaalad, märgistused, hoiatustähised jms.
Katlakivi eemaldamine veeanumast
Pärast 2-3 kuud kütteelemendiga veeanuma (9) kasutamist
võib sinna tekkida sete. See on normaalne nähtus. Katlakivi
hulk sõltub vee karedusest. Tähtis on regulaarne katlakivi
eemaldamine, et kindlustada püsivat auru hulka ja pikenda-
da seadme eluiga.
Vala veeanumasse
(9) valget (mitte tumedat) äädikat
kuni maksimaalse tasemeni.
TÄHELEPANU: Ära kasuta keemilisi aineid katlakivi
eemaldamiseks ega müügil olevaid katlakivi eemalda-
mise vahendeid.
Lülita seade kontakti. Selle protsessi ajal peavad tilku-
misalus (6), auruanumad (3), (4), (5) ja kaas (1) olema
oma kohal.
Seadista 25-minutiline keetmisaeg.
TÄHELEPANU: Kui äädikas hakkab keema ja valgub alu-
sele, lülitage keetmiasaja regulaator välja ja võta seade
toitevõrgust välja. Vähendage pisut äädika hulka.
Kui seade toob kuuldavale helisignaali, lülitage aurukeet-
ja vooluvõrgust välja ja jätke jahtuma, seejärel valage
äädikas välja.
Loputa veeanum kütteelemendiga mitmekordselt külma
veega ja kuivata.
Kaitseme keskkonda
Iga kasutaja võib kaasa aidata keskkonnakaitsele. See ei ole
raske ega kulukas. Selleks:
Andke papist pakendid makulatuuri. Polüe-
tüleenist (PE) kotid visake plastikmaterjalide
konteinerisse.
Andke kasutatud seade üle vastavasse ladus-
tamiskohta, kuna seadmes olevad ohtlikud
elemendid võivad kahjustada keskkonda.
Ärge visake seadet välja olmejäätmetega !!!
Importija/tootja ei võta enda peale vastutust kahjude eest, mis on
põhjustatud toote kasutusjuhendi eiramisest või toote mitteotstarbe-
lisest kasutamisest.
Importija/tootja jätab endale õiguse toote muutmiseks mistahes ajal ja
sellest eelnevalt informeerimata, selleks et toode vastaks õigusees-
kirjadele, normidele, direktiivide nõuetele või muul põhjusel (ehitus,
kaubandus, esteetika jm).
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70

Zelmer 37Z011 Kasutusjuhend

Kategooria
Auruplaadid
Tüüp
Kasutusjuhend