Gorenje RF3121ANW Omaniku manuaal

Tüüp
Omaniku manuaal
ET
www.gorenje.comwww.gorenje.com
DETAILSED JUHISED
KÜLMIKU-
SÜGAVKÜLMIKU
KASUTAMISEKS
2
Me täname Teid usalduse eest, mida näitasite meie seadme ostmisega,
mis on mõeldud Teie elu lihtsustamiseks. Et teil oleks lihtsam oma seadet
kasutada, lisasime detailse kasutusjuhendi ja eraldi lehel oleva paigaldusjuhendi.
Juhised võimaldavad Teil võimalikult kiiresti õppida kasutama oma uut seadet.
Loodame, et seadme kasutamine valmistab palju rõõmu.
Seade on ettenähtud kasutamiseks koduses majapidamises.
Külmik on ette nähtud värskete toiduainete säilitamiseks temperatuuril üle 0°C.
Sügavkülmik on mõeldus värskete toiduainete külmutamiseks Ja külmutatud
toiduainete pikaaegseks säilitamiseks (kuni üks aasta, sõltuvalt toiduaine
tüübist).
Palun külastage meie veebilahte, kuhu saate sisestada oma seadme mudeli
numbri, mis on toodud nimiandmeplaadil või garantiilehel, et leida oma seadme
täpne kirjeldus, soovitused kasutamiseks, veaotsingu, info teeninduse kohta,
kasutusjuhendid jms.
http://www.gorenje.com
Olulised ohutusjuhised
Üldine informatsioon ja soovitused
i
Keskkonnaalane kaitse
!
Ärge peske nõudepesumasinas
3
SISUKORD
TUTVUSTUS
SEADME
KIRJELDUS
SEADME
SULATAMINE JA
PUHASTAMINE
4 OLULISED MÄRKUSED JA HOIATUSED
4 ENNE SEADME ESMAKORDSET KASUTAMIST
5 OLULISED OHUTUSJUHISED
7 OLULINE TEAVE SEADME KASUTAMISE KOHTA
8 KESKKONNAKAITSE
9 SOOVITUSED ENERGIA SÄÄSTMISEKS KÜLMIKUGA
SEADMETEL
10 PAIGALDAMINE JA ÜHENDAMINE
12 SEADME KIRJELDUS
13 SEADME KASUTAMINE
14 UKSE KÄELISUSE MUUTMINE
16 SEADME SISETARVIKUD
17 SOOVITUSLIK TOIDU PAIGUTAMINE SEADMES
18 TOIDU SÄILITAMINE KÜLMIKUS
22 KÜLMUTAMINE JA KÜLMUTATUD TOIDU SÄILITAMINE
22 Olulised hoiatused külmutamisel
22 Tööstuslikult külmutatud toidu säilitamine
23 Külmutatud toidu säilitusaeg
23 Külmutatud toidu sulatamine
24 SEADME SULATAMINE
25 SEADME PUHASTAMINE
26 TÕRKEOTSING
28 TEAVE SEADME MÜRA KOHTA
VARIA
TOIDU
SÄILITAMINE JA
KÜLMUTAMINE
4
OLULISED MÄRKUSED JA
HOIATUSED
Enne seadme vooluvõrku ühendamist, palun lugege
hoolikalt läbi kasutusjuhised, kus on kirjeldatud seadet
ja selle õiget ja ohutut kasutamist. Juhised on koostatud
mitmele seadme mudelile/tüübile, seetõttu võivad need
sisaldada funktsioonide kirjeldusi, mis teie seadmel
puuduvad. Soovitame hoida käesolev juhend alles ja kui
peaksite seadme edasi müüma, siis andke see seadmega
kaasa.
Kontrollige koheselt, kas seadmel on vigastusi. Kui olete
avastanud, vigastusi, mõlke, teavitage sellest koheselt
seadme tarnijat.
Enne seadme vooluvõrku ühendamist, peab see seisma
vertikaalses asendis vähemalt 2 tundi. Sellega vähendate
võimalike häireid, mis on tingitud transpordi mõjust
jahutussüsteemile.
ENNE SEADME ESMAKORDSET
KASUTAMIST
i
5
Seade peab olema maandatud ja ühendatud vooluvõrku
vastavalt kehtivatele nõuetele ja eeskirjadele.
Enne seadme puhastamist, eemaldage see vooluvõrgust
(eemaldage toitejuhe seinakontaktist).
Kui toitejuhe on vigastatud, siis tohib seda vahetada vaid
hooldustehnik või muu vastava väljaõppega spetsialist.
Kui LED lamp ei põle, siis kutsuge hooldustehnik. Ärge
püüdke LED lampi iseseisvalt vahetada, kuna on oht
puutuda kokku kõrgepingega!
OLULISED OHUTUSJUHISED
!
HOIATUS: Ärge kasutage mistahes elektrilisi seadmeid
külmiku sees, välja arvatud sellised, mis on tootja poolt
lubatud.
HOIATUS: Ärge kasutage sulatusprotsessi
kiirendamiseks mingeid mehaanilisi seadmeid ega
muid esemeid, välja arvatud sellised, milliseid on tootja
soovitanud.
HOIATUS: Et vältida halvast stabiilsusest tekkivaid
ohtusid, siis kontrollige, et seade oleks paigaldatud
vastavalt juhistele.
!
!
!
6
Külmakahjustuse oht
Ärge kunagi pange külmutatud toitu otse suhu ja püüdke
vältida külmunud toidu puutumist, kuna see võib põhjustada
külmakahjustusi.
Laste ja haavatavate isikute turvalisus
Seadet ei tohi kasutada alla 8 aastased lapsed või füüsiliste,
sensoorsete või vaimsete puuetega isikud või isikud,
kellel puuduvad vajalikud teadmised või oskused seadme
kasutamiseks, välja arvatud juhul kui nad kasutavad seadet
nende turvalisuse eest vastutava isiku järelvalve all või
juhendamisel ning nad mõistavad seadme kasutamisega
seotud ohtusid.
Eemaldage pakend, mis on ette nähtud seadme ja selle
osade kaitseks transpordi ajal ning hoidke seda lastele
kättesaamatus kohas.
Pakend võib põhjustada vigastusi või lämbumisohtu.
Ärge lubage lastel seadmega märgida.
Lapsed ei tohi seadet puhastada ilma järelvalveta.
Kasutatud seadme kasutusest eemaldamisel, lõigake ära
toitejuhe ja jätke sahtlid seadmesse. See takistab lastel
ennast seadmesse lukustamast.
Hoiatus jahutusvedeliku kohta
Seade sisaldab väikeses koguses keskkonnasõbralikku,
kuid tuleohtliku gaasi R600a. Hoolitsege, et ükski
jahutussüsteemi osa poleks vigastatud. Gaasi lekkimine pole
keskkonnale ohtlik, kuid võib põhjustada silmade ärritust või
tuleohtu.
Gaasilekke korral õhutage põhjalikult ruum, eemaldage
seade vooluvõrgust ja kutsuge hooldustehnik.
7
Seadet ei tohi kasutada õues ega jätta vihma kätte.
Ärge hoidke seadmes kergestisüttivaid aineid ega
aerosoole.
Kui te ei kasuta seadet pikema perioodi vältel, lülitage
seade vastavast nupust välja ja eemaldage toitejuhe
seinakontaktist. Tühjendage seade, sulatage ja puhastage
see ning jätke uks praokile.
Voolukatkestuse korral ärge avage sügavkülmiku ust, kui
seade pole töötanud üle 16 tunni. Peale seda perioodi,
kasutage külmutatud toit ära või leidke sellele teine
säilituskoht (nt teine sügavkülmik).
Tehniline informatsioon seadme kohta
Nimiandmeplaadi leiate seadme seest. Sellel on toodud
andmed pinge kohta, neto ja bruto maht, jahutusaine tüüp ja
kogus ning teave kliimaklassi kohta.
Kui nimiandmeplaat pole teie poolt eelistatud või teie
asukoha riigi keeles, asendage see ühe kaasasolevaga.
OLULINE TEAVE SEADME KASUTAMISE
KOHTA
HOIATUS: Ärge blokeerige seadme korpuses olevaid
ventilatsiooniavasid.
!
8
See sümbol tootel või selle pakendil tähistab, et seda toodet ei tohi
käsitleda tavalise olmeprügina. Toode tuleb viia vastavasse volitatud
kogumispunkti, selle ümbertöötlemiseks. Toote korrektne utiliseerimine
aitab hoida ära negatiivset mõju keskkonnale ja inimeste tervisele, mis
võib tekkida toote ebaõigel utiliseerimisel. Täpsema info toote utiliseerimise ja
ümbertöötlemise kohta saamiseks palun pöörduge kohaliku omavalitsuse
poole, kes vastutab elektroonikajäätmete utiliseerimise eest, kohaliku
jäätmekäitlusettevõtte poole või kauplusese, kust te seadme soetasite.
Pakendid on valmistatud keskkonnasõbralikest
materjalidest, mida on võimalik taaskasutada või hävitada
keskkonda ohustamata.
!
Vananenud seadme kasutusest eemaldamine
Keskkonna kaitsmiseks viige vananenud seade volitatud
elektroonikajäätmete kogumispunkti.
Enne seda teostage järgmine:
eemaldage seade vooluvõrgust;
ärge lubage lastel seadmega märgida.
KESKKONNAKAITSE
HOIATUS: Ärge vigastage jahutusvedeliku süsteemi.
Sellega aitate ära hoida ka reostust.
!
9
SOOVITUSED ENERGIA
SÄÄSTMISEKS KÜLMIKUGA
SEADMETEL
i
Paigaldage seade nii nagu on kasutusjuhendis kirjeldatud.
Ärge avage ust sagedamini kui vajalik.
Kontrollige vahel, et õhuringlus seadme all pole blokeeritud.
Kondensaator seadme tagaküljel tuleb hoida puhtana (vt peatükk Seadme
puhastamine).
Kui tihend on vigastatud või ei taga mingi põhjusel piisavat tihedust, siis
vahetage see esimesel võimalusel.
Säilitage toitu tihedalt suletud konteinerites või muus sobivas pakendis.
Enne toidu külmikusse asetamist, laske sellel jahtuda toatemperatuurini.
Sulatage külmutatud toiduaineid külmiku sektsioonis.
Kui soovite võtta kasutuselt kogu sügavkülmikuosa, siis eemaldage mõned
sahtlid, nagu on kirjeldatud kasutusjuhendis.
Sulatage oma tavapärane sügavkülmik, kui selle sisepindadel olev härmatise
kiht on umbes 3-5 millimeetri paksune.
Veenduge, et sahtlite paigutus kambris on ühtlane ja toit on paigutatud nii, et
õhk pääseb seadme sisemuses vabalt liikuma (järgige kasutusjuhendis toodud
toiduainete paigutamise juhiseid).
Kui seade on varustatud ventilaatoriga, siis ärge blokeerige
ventilatsiooniavasid.
Kui te ei vaja ventilaatorit või ionisaatorit, siis lülitage need energiakulu
vähendamiseks välja.
10
PAIGALDAMINE JA ÜHENDAMINE
RUUMI VALIMINE
Paigaldage seade kuiva ja hästi ventileeritavasse ruumi. Seade töötab korrektselt,
kui keskkonna temperatuur jääb tabelis toodud vahemikku. Seadme klass on
märgitud koos üldise informatsiooniga seadme nimiandmeplaadile.
Klass Temperatuur Suhteline niiskus
SN (subnormaalne) +10 °C kuni +32 °C
75%
N (normaalne) +16 °C kuni +32 °C
ST (subtroopiline) +16 °C kuni +38 °C
T (troopiline) +16 °C kuni +43 °C
Ärge paigaldage seadet ruumi, kus temperatuur võib langeda alla 5 °C,
kuna see võib põhjustada seadme ebakorrektset töötamist või tõrkeid!
i
Peale seadme paigaldust peab selle toitejuhtme pistikule olema ligipääs!
Ärge paigutage seadet kuumust eraldavate seadmete lähedusse, nagu
näiteks pliit, ahi, radiaator või veekeetja ning samuti mitte otsesesse
päikesevalgusesse. Seade peab asuma vähemalt 3 cm kaugusel elektri-
või gaasipliidist ning vähemalt 30 cm kaugusel õli- või tahkekütte ahjust.
Kui vahemaa soojusallika ja seadme vahel on väiksem, siis paigaldage
isolatsioonipaneel.
Märkus: Asetage seade piisavalt suurde ruumi. Seal peab olema vähemalt 1 m
3
vaba ruumi iga 8 grammi jahutusaine kohta. Jahutusaine kogus on märgitud
seadme sees olevale nimiandmeplaadile.
Kui seade integreeritakse köögimööblisse, peab seal olema vähemalt 200 cm
2
vaba ruumi piisava õhuringluse tagamiseks.
Seadme ülaservas on õhu väljumisavad, seetõttu püüdke õhu väljumisavasid
mitte kinni katta.
Selle nõude eiramine võib põhjustada seadme kahjustumist.
Paigaldage ukse käepide (kui käepide on kaasas)
11
SEADME ÜHENDAMINE
Kasutage seadme vooluvõrku
ühendamiseks toitejuhet.
Seinakontakt peab olema
maandatud. Nimipinge ja sagedus
on märgitud koos seadme
üldandmetega nimiandmeplaadile.
Seade peab olema maandatud ja
ühendatud vooluvõrku vastavalt
kehtivatele nõuetele ja eeskirjadele.
Seade on kaitstud lühiajaliste
nimipinge kõrvalekallete eest, kuid
mitte rohkem kui +/- 6%.
Vaba ruumi nõue
Jätke piisavalt vaba ruumi ukse
avamiseks.
• Jätke kahele küljele vähemalt 50 mm
vahe.
Seadme loodi ajamine
Selleks reguleerige seadme esiosas
asuvat kahte reguleeritavat jalga.
Kui seade ei ole loodis, ei ole uksed ja
magnettihend korralikult kohakuti.
Tagumine vahepuks
Kruvige tagumised vahepuksid seadme
tagaosa külge.
12
SEADME KIRJELDUS
Seadme lisatarvikud võivad vastavalt seadme mudelile olla erinevad.
1
2
3
4
5
6
7
1 Sügavkülma riiul
2 Termostaat ja lamp
3 Klaasriiulid
4 Juurviljasahtlite kate
5 Juurviljasahtel
6 Ukseriiulid
13
SEADME KASUTAMINE
SEADME SISSE/VÄLJA LÜLITAMINE
SEADME TEMPERATUURI REGULEERIMINE
A Temperatuuri reguleerimine ja sisse/välja nupp
Sisse lülitamiseks: keerake A ketast päripäeva.
Välja lülitamiseks: Keerake A nupp tagasi asendisse, kus nool osutab
sümbolile (hoiatus: seade jääb endiselt voolu alla).
Soovitud temperatuuri seadistamiseks keerake A ketast päripäeva, st paremale.
Ümbritseva keskkonna temperatuuri muutumine mõjutab temperatuuri
seadme sees. Reguleerige temperatuuri A kettal vastavalt. Asend lähemal
jämedamale märgistuse osale, tähistab madalamat temperatuuri seadmes
(külmem). Asend lähemal peenemale märgistuse osale, tähistab kõrgemat
temperatuuri seadmes (soojem).
Kui ruumi temperatuur, kuhu seade on paigaldatud, on alla 16°C, soovitame
seadistada A temperatuuriketas märgistuse paksemale osale.
A
14
UKSE KÄELISUSE MUUTMINE
Vajalikud tööriistad: Philipsi kruvikeeraja, lameda peaga kruvikeeraja,
kuuskantvõti.
Veenduge, et seade on vooluvõrgust välja lülitatud ja tühi.
Ukse maha võtmiseks on vaja kallutada seadet tahapoole. Peate seadme
asetama kõvale pinnale nii, et see ei libiseks ukse käelisuse vahetamise ajal.
Kõik eemaldatud osad tuleb hoida alles ukse uuesti paigaldamiseks.
Ärge asetage seadet pikali, kuna sellega võite kahjustada jahutussüsteemi.
Parem on, kui monteerimise ajal käsitsevad seadet 2 inimest.
1. Eemaldage pealmiselt kattelt neli kruvi ja seejärel tõstke see ära.
2. Kruvige ülemine hing lahti ja seejärel eemaldage ülemine uks ja asetage see
pehmele pinnale, et vältida kriimustusi.
3. Eemaldage kruvikeeraja abil tapp ja pöörake hinge liigend ümber. Seejärel
paigaldage tapp hinge liigendisse.
4. Kruvige keskmine hing lahti. Seejärel tõstke üles alumine uks ja asetage see
pehmele pinnale, et vältida kriimustuste saamist.
5. Tõstke hinge augu katted vasakult küljelt paremale.
6. Kruvige alumine hing lahti. Seejärel eemaldage mõlemalt küljelt reguleeritavad
jalad.
7. Kruvige lahti ja eemaldage alumise hinge tapp, pöörake hinge liigend ümber ja
asetage uuesti kohale.
8. Paigaldage uuesti hinge liigend, et see sobituks alumise hinge tapiga.
Paigaldage uuesti mõlemad reguleeritavad jalad. Pange alumine uks õigesse
asendisse.
9. Pöörake keskmist hinge 180º, seejärel muutke selle asend vasakpoolseks.
Keskmise hinge tapp asetage alumise ukse ülemisse auku, seejärel pingutage
polte.
10. Asetage ülemine uks tagasi. Enne ülemise hinge lõplikku pingutamist
veenduge, et uks oleks horisontaalselt ja vertikaalselt loodis, nii et tihend oleks
kõikidel külgedel kaetud. Seejärel paigaldage hing ja kruvige see ülaosa külge.
11. Asetage peale pealmine kate ja kruvige see uuesti kinni.
15
1
2
3
45
6
7
8
910
11
16
SEADME SISETARVIKUD
Erineva kõrgusega toidupakendite
hoiustamise võimaldamiseks saab
ukseriiuleid paigaldada eri kõrgusele.
Soovitud kohanduste tegemiseks
toimige järgmiselt: tõmmake ukseriiulit
järk-järgult noolte suunas, kuni see lahti
tuleb, seejärel paigaldage ukseriiul
soovitud kõrgusele.
LIIGUTATAVAD RIIULID
Külmiku siseseinad on varustatud
riiulikanduritega, mis võimaldavad
riiuleid soovitud kõrgusele paigaldada.
UKSERIIULID
17
SOOVITUSLIK TOIDU
PAIGUTAMINE SEADMES
Külmiku sektsioonid:
- ülemine osa: konservid, leib, vein, kondiitritooted jne.
- keskmine osa: piimatooted, valmistoidud, magustoidud, mahlad, õlu, jne.
- Puu- ja juurvilja sahtel: värsked puu- ja juurviljad, salatid, kartulid, sibulad,
küüslauk, tomatid, hapukapsas, naerid jne.
Külmiku siseukse sektsioonid:
- ülemine/keskmine riiul: munad, või,
juust jne.
- alumine ukseriiul: joogid, konservid,
pudelid
Ärge säilitage puuvilju (banaane,
ananasse, papaiat, tsitruselisi) ja
tundlike köögivilju (suvikõrvitsaid,
kabatšokke, kurke, paprikaid,
tomateid ja kartuleid) külmikus
madalatel temperatuuridel.
i
Sügavkülmik:
- külmutamine, külmutatud toidu säilitamine (vt peatükki Külmutamine ja
külmutatud toidu säilitamine).
Ärge säilitage sügavkülmikus: lehtsalatit, mune, õunu, pirne, viinamarju,
virsikuid, jogurtit, hapupiima, hapukoort ja majoneesi.
i
18
TOIDU SÄILITAMINE KÜLMIKUS
OLULISED HOIATUSED TOIDU SÄILITAMISEL
i
Seadme korrektne kasutamine, asjakohane pakendamine,
õige temperatuuri hoidmine ja hügieenistandardite
järgimine mõjutab oluliselt toiduainete säilitamise
kvaliteeti.
Järgige pakendil märgitud toidu aegumiskuupäevi.
Külmikus säilitatavat toitu tuleks hoida suletud pakendites
või sobivas pakendis, et vältida selle lõhna ja niiskuse
eraldumist või vastu võtmist.
Ärge hoidke külmikus kergestisüttivaid, lenduvaid ja
plahvatusohtlikke aineid.
Suure alkoholisisaldusega pudelid peavad olema tihedalt
suletud ja ladustatud püstiasendis.
Mõned orgaanilised lahused, eeterlikud õlid sidruni-
ja apelsinikoores, või happes jms võivad pikaajalise
kokkupuute korral kahjustada plastpindu, põhjustades
nende materjalide kahjustusi ja enneaegset vananemist.
Ebameeldiv lõhn hoiatab seadme puhtuse puudumise
või riknenud toiduainete eest (vt peatükk Seadme
puhastamine).
Kui lahkute kodust pikemaks ajaks, eemaldage külmkust
kergesti riknevad ained.
19
TOIDU SÄILITAMINE
TOIDU TÜÜP Optimaalne
säilitus-
temperatuur (°C)
Optimaalne
niiskuse tase
säilitamisel (%)
Ligikaudne
säilitusaeg
Sealiha -1 kuni 4 95 3 päeva
Veiseliha 0 kuni 4 95 kuni 3 nädalat
Lambaliha 0 kuni 4 95 14 päeva
Kanaliha 0 kuni 4 95 3 päeva
Kala 0 kuni 4 95 3 kuni 10 päeva
Mereannid 0 kuni 4 95 2 päeva
Hakkliha 1,5 95 16 nädalat
Piimatooted
(jogurt,
hapukoor, või,
pehme juust,
määrdejuust jne)
2 kuni 4 95 7 kuni 10 päeva
Peet 0 95 3 kuni 5 kuud
Brokkoli 0 95-100 10 kuni 14 päeva
Värske kapsas 0 98-100 3 kuni 6 nädalat
Porgandid 0 98-100 4 kuni 5 kuud
Lehtsalat 0 95-100 2 kuni 3 nädalat
Küüslauk 0 65-70 6 kuni 7 kuud
Nuikapsas 0 98-100 2 kuni 3 kuud
Brüsselikapsas 0 90-95 3 kuni 5 nädalat
Hiina kapsas 0 95-100 2 kuni 3 kuud
Kapsas, hiline 0 98-100 3 kuni 4 kuud
Porgandid 0 95-100 2 nädalat
Lillkapsas 0 95-98 2 kuni 4 nädalat
Seller 0 98-100 2 kuni 3 kuud
Lehtpeet 0 95-100 10 kuni 14 päeva
Redised 0 95-100 2 kuni 4 nädalat
Maid, magus 0 95-98 5 kuni 8 päeva
20
TOIDU TÜÜP Optimaalne
säilitus-
temperatuur (°C)
Optimaalne
niiskuse tase
säilitamisel (%)
Ligikaudne
säilitusaeg
Porrulauk 0 95-100 2 kuni 3 kuud
Seened 0 95 3 kuni 4 päeva
Petersell 0 95-100 2 kuni 3 päeva
Pastinaak 0 98-100 4 kuni 6 kuud
Taliredis 0 95-100 2 kuni 4 kuud
Mädarõigas 0 98-100 10 kuni 12 kuud
Lillkapsas 0 kuni 2 90-95 2 kuni 4 nädalat
Sibulad 0 kuni 2 65-70 6 kuni 7 kuud
Spargel 0 kuni 2 95-100 2 kuni 3 nädalat
Herned, rohelised 0 kuni 2 95-98 1 kuni 2 nädalat
Juurviljad,
tükeldatud
0 kuni 2 90-95 kuni 5 päeva
Brüsselikapsas 0 kuni 2 90-95 1 kuni 2 nädalat
Karusmarjad 0 kuni 2 90-95 3 kuni 4 nädalat
Kurk 4 kuni 10 95 10 kuni 14 päeva
Kartulid 7 kuni 10 90-95 kuni 9 kuud
Avokaado,
valmimata
7 kuni 10 85-95 kuni 6 nädalat
Paprikad 7 kuni 10 90-95 2 kuni 3 nädalat
Tomatid 10 kuni 12 85-90 4 kuni 7 päeva
Oad, seemned < 15 40-50 6 kuni 10 kuud
Pirnid -3 90-95 2 kuni 7 kuud
Aprikoosid -1 90-95 1 kuni 3 nädalat
Maasikad 0 90-95 3 kuni 7 päeva
Vaarikad 0 kuni 2 90-95 2 kuni 3 päeva
Sõstrad 0 kuni 2 90-95 1 kuni 4 nädalat
Mustikad 0 kuni 2 90-95 14 päeva
Kirsid 0 kuni 2 90-95 2 kuni 3 nädalat
Viinamarjad 0 kuni 2 85 2 kuni 8 nädalat
Kiivid, küpsed 0 kuni 2 90-95 1 kuni 3 kuud
Virsikud 0 kuni 2 90-95 2 kuni 4 nädalat
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28

Gorenje RF3121ANW Omaniku manuaal

Tüüp
Omaniku manuaal