HOTPOINT/ARISTON FA2 841 C IX HA Daily Reference Guide

Tüüp
Daily Reference Guide
ET
1
TOOTE KIRJELDUS
IGAPÄEVASE KASUTAMISE
JUHEND
JUHTPANEEL
Lugege ohutusjuhised enne seadme kasutamist tähelepanelikult läbi.
1. Juhtpaneel
2. Ventilaator
3. Lamp
4. Riiulisiinid
(taseme number on märgitud ahju
seinal)
5. Uks
6. Ülemine küttekeha/grill
7. Ringikujuline kütteelement
(pole nähtaval)
8. Identimisplaat
(ärge eemaldage)
9. Alumine kütteelement
(pole nähtaval)
1. VALIKUNUPP
Ahju sisselülitamiseks ja
funktsiooni valimiseks.
Ahju väljalülitamiseks keerake
nupp asendisse
.
2. VALGUSTUS
Kui ahi on sisse lülitatud, saate
seda vajutades lülitada sisse või
välja ahju valgustuse.
3. KELLAAJA SEADISTAMINE
See on küpsetusaja, viitkäivituse
ja taimeri määramiseks. Kui ahi
on välja lülitatud, näitab see
kellaaega.
4. KUVA
5. SEADENUPUD
Küpsetusaja muutmiseks.
6. TERMOSTAADINUPP
Sedaörates saate
käsifunktsioone aktiveerides
valida soovitud temperatuuri.
Automaatfunktsioonid kasutavad
.
1
2
3
4
5
8
9
7
6
1 32 4 5 6
TÄNAME, ET OSTSITE HOTPOINT - ARISTON
TOOTE
Täielikuma hoolduse ja toe saamiseks
registreerige oma seade aadressil
www.hotpoint.eu/register
WWW
Ohutusjuhised ning kasutus- ja
hooldusjuhendi saate alla laadida meie
veebilehelt docs.hotpoint.eu, järgides
voldiku lõpus toodud juhiseid.
2
TAVAPÄRANE KÜPSETAMINE*
Mis tahes tüüpi roogade küpsetamine ainult
ühel ahjutasandil.
SUNDÕHK
Samal ajal erinevate roogade küpsetamiseks
mitmel erineval tasandil (max kolmel), mis
vajavad valmimiseks sama temperatuuri. Seda
funktsiooni saab kasutada eri toitude üheaegseks
küpsetamiseks, ilma et ühe toidu lõhn või maitse
kanduks üle teisele.
SUUR KÜPSETAMINE
Suurte lihatükkide (üle 2,5 kg) küpsetamine.
Soovitame liha küpsetamise ajal ümber pöörata, et
mõlemad pooled ühtlaselt pruunistuksid. Samuti
soovitame liha mõne aja tagant leemega üle valada,
et see ära ei kuivaks.
PIZZA
Mitut tüüpi ja suuruses pizza ning saia
küpsetamiseks. Soovitatav on küpsetusplaatide
asetus umbes poole küpsetamise ajal omavahel
vahetada.
GRILL
Liha, kebabi ja vorstide grillimine, köögiviljade
gratineerimine või leiva röstimine. Grillimisel
soovitame asetada liha alla küpsetusmahlade
kogumiseks nõrgumispanni: Paigutage nõrgumispann
resti alla ükskõik millisele tasandile ja valage sinna 200
ml vett.
TARVIKUD
Täpsemat teavet leiate kasutamis- ja hooldusjuhendist,
mille saate alla laadida leheküljelt docs.hotpoint.eu
WWW
REST NÕRGUMISPANN KÜPSETUSPLAAT LIUGSIINID
Tarvikute arv võib sõltuvalt ostetud mudelist olla erinev.
Muid tarvikuid saab eraldi juurde osta teenindusest.
RESTI JA MUUDE TARVIKUTE PAIGALDAMINE
. Pange rest soovitud tasandile, hoides seda kergelt
üleskallutatud asendis ja toetades tõstetud tagakülje
(suunaga üles) esimesena siinidele. Seejärel nihutage
see horisontaalselt riiulisiinidel lõppu.
Muud tarvikud, nt nõrgumispann ja küpsetusplaat,
tuleb sarnaselt restiga rõhtsalt sisse lükata, nihutades
neid piki siine.
TURBOGRILL
Suurte lihatükkide (koivad, loomalihapraad,
kanad) grillimiseks. Soovitame asetada liha alla
nõrgumispanni küpsetusmahlade kogumiseks:
Paigutage nõrgumispann resti alla ükskõik millisele
tasandile ja valage sinna 200 ml vett.
KERGITAMINE
Magusa või soolase taigna tõhus
kergitamine. Kerkimise kvaliteedi tagamiseks ärge
aktiveerige seda funktsiooni, kui ahi on eelmisest
küpsetustsüklist veel kuum.
SULATAMINE
Toidu kiire sulatamine
SÄÄSTLIK ÕHU SUNDRINGLUS*
Ühes tükis praadide või täidisega lihalõikude
küpsetamine ühel tasandil. Õrn ja hootine õhuringlus
takistab toidu kuivamist. Selle ökofunktsiooni
kasutamisel tuli küpsetamise ajal ei sütti, kuid selle
saab sisse lülitada, vajutades uuesti nuppu
.
SAIA AUTOMAATKÜPSETUS
See funktsioon valib saia jaoks automaatselt
parima temperatuuri ja küpsetusaja. Parimate
tulemuste saamiseks järgige hoolikalt retsepti.
Käivitage funktsioon, kui ahi on külm.
MAGUSTOIDU AUTOMAATKÜPSETUS
See funktsioon valib kookide jaoks
automaatselt parima temperatuuri ja küpsetusaja.
Käivitage funktsioon, kui ahi on külm.
* Funktsiooni kasutatakse Euroopa Liidu energiatõhususe
deklaratsiooni soovituste kohaselt vastavalt määrusele (EL)
nr 65 / 2014
Täpsemat teavet leiate kasutamis- ja hooldusjuhendist,
mille saate alla laadida leheküljelt docs.hotpoint.eu
WWW
FUNKTSIOONID
ET
3
1. KELLAAJA SEADISTAMINE
Seadme esimesel sisselülitamisel tuleb määrata
kellaaeg. Vajutage nuppu
, kuni tabloole ilmub
ikoon
ja kahekohaline tundide näidik hakkab
vilkuma.
Tundide seadmiseks vajutage nuppe või ja
kinnitamiseks vajutage nuppu
. Hakkab vilkuma
kahekohaline minutite näidik. Minutite seadmiseks
vajutage
või ja kinnitamiseks vajutage .
Märkused: Kui ikoon vilgub (näiteks pärast pikka
voolukatkestust), peate kellaaja uuesti määrama.
2. AHJU KUUMUTAMINE ENNE KÜPSETAMIST
Uus ahi võib eraldada tootmisest jäänud lõhnu. See
on täiesti tavapärane.
Soovitame enne esimest küpsetamist ahju tühjalt
kuumutada, et eemalduksid võimalikud lõhnad.
Eemaldage ahju pealt kõik kile- ja pappkatted ja seest
kõik tarvikud.
Kuumutage ahju umbes tund aega 250 °C juures,
soovitatavalt funktsiooniga “Suur küpsetamine. Ahi
peab sel ajal olema tühi.
Funktsiooni õigesti kasutamiseks järgige juhiseid.
Pange tähele! Pärast seadme esmakordset kasutamist on
soovitatav ruumi tuulutada.
SEADME ESMAKORDNE KASUTAMINE
1. FUNKTSIOONI VALIMINE
Funktsiooni valimiseks pöörake valikunupp soovitud
funktsiooni asendisse: Süttib tabloo ja kõlab
helisignaal.
2. FUNKTSIOONI AKTIVEERIMINE
KÄSITSI
Valitud funktsiooni käivitamiseks pöörake
termostaadinuppu, et määrata soovitud temperatuur.
Pange tähele! Küpsetamise ajal saab funktsiooni
muuta, pöörates valikunuppu või muutes temperatuuri
termostaadinupuga.
Funktsioon käivitub ainult siis, kui termostaadinupp on
asendis 0 °C. Saate määrata küpsetusaja, küpsetamise lõpuaja
(ainult siis, kui määrate küpsetusaja) ja taimeri.
AUTOMAATFUNKTSIOONID
Valitud automaatfunktsiooni (Sai või Magustoit)
käivitamiseks hoidke termostaadinuppu
automaatfunktsioonide asendis (
).
psetamise lõpetamiseks keerake valikunupp
asendisse 0.
Pange tähele! Saate määrata küpsetamise lõpuaja ja taimeri.
KERGITAMINE
Kergitamise funktsiooni käivitamiseks pöörake
termostaadinupp vastava sümboli juurde. Kui ahi
on määratud muule temperatuurile, ei käivitata
funktsiooni.
Pange tähele! Saate määrata küpsetusaja, küpsetamise
lõpuaja (ainult siis, kui määrate küpsetusaja) ja taimeri.
3. EELKUUMUTAMINE
Kui funktsioon käivitub, antakse helisignaali ja
ekraanil vilkuva ikooniga
märku, et eelsoojenduse
etapp on aktiveeritud.
Kui eelsoojendus on lõppenud, kõlab helisignaal ja
püsivalt põlev ikoon
ekraanil annab teada, et ahi
on jõudnud seatud temperatuurini: Nüüd asetage toit
ahju ja alustage küpsetamist.
Pange tähele! Kui panete toidu ahju enne eelkuumutamise
lõppemist, võib see küpsetustulemusele halvasti mõjuda.
. KÜPSETAMISE PROGRAMMEERIMINE
Küpsetamise programmeerimiseks tuleb kõigepealt
valida mõni funktsioon.
KESTUS
Hoidke nuppu all, kuni ekraanil hakkab vilkuma
ikoon ja „00:00”.
Määrake nupuga või vajalik küpsetusaeg ning
vajutage kinnituseks nuppu
.
Aktiveerige funktsioon, pöörates termostaadinupu
vajalikule temperatuurile: Kõlab helisignaal ja ekraan
annab teada, et küpsetamine on lõppenud.
Märkused: Määratud küpsetusaja tühistamiseks hoidke
nuppu all, kuni ikoon hakkab ekraanil vilkuma. Seejärel
kasutage nuppu , et määrata küpsetusajaks “00:00”.
See küpsetusaeg sisaldab ka eelsoojenduse etappi.
IGAPÄEVANE KASUTAMINE
4
KÜPSETAMISE LÕPUAJA/VIITKÄIVITUSE
PROGRAMMEERIMINE
Kui küpsetusaeg on määratud, saab funktsiooni
käivitamise aega edasi lükata, programmeerides selle
lõpuaja: Vajutage nuppu
, kuni ekraanil hakkab
vilkuma ikoon
ja praegune kellaaeg.
psetamise lõpuaja seadmiseks kasutage nuppu
või
ja kinnitamiseks vajutage .
Aktiveerige funktsioon, pöörates termostaadinupu
vajalikule temperatuurile: Funktsioon jääb ootele
ja hakkab tööle automaatselt pärast arvutatud aja
möödumist, et küpsetamine lõpeks teie seatud ajal.
Märkused: Selle sätte tühistamiseks lülitage ahi välja, pöörates
valikunupu asendisse “ ”.
KÜPSETAMISE LÕPP
Kõlab helisignaal ja ekraan annab teada, et
funktsiooni töö on lõppenud.
örake valikunuppu, et valida teine funktsioon, või
valige asend “
” ahju väljalülitamiseks.
Pange tähele! Kui taimer on aktiivne, kuvatakse tablool
vaheldumisi teksti END ja järelejäänud aega.
. TAIMERI SEADMINE
See valik ei katkesta ega programmeeri küpsetamist,
kuid võimaldab teil kasutada ekraani taimerina (nii
funktsiooni töötamise ajal kui ka siis, kui ahi on välja
lülitatud).
Hoidke nuppu
all, kuni ekraanil hakkab vilkuma
ikoon ja „00:00”.
Vajaliku aja seadmiseks kasutage nuppu või ja
kinnitamiseks vajutage
.
Kui taimer on seatud aja lugemisel jõudnud nulli,
kõlab helisignaal.
Pange tähele! Taimeri tühistamiseks hoidke nuppu all, kuni
ikoon hakkab vilkuma. Seejärel määrake nupuga ajaks
“00:00”.
ET
5
KÜPSETUSTABEL
RETSEPT
FUNKT-
SIOON
EELKUUMU-
TUS
TEMPERATUUR
(°C)
KESTUS
(MIN)
TASE
JA TARVIKUD
Pärmitainast koogid
Jah 160180 30-90
2/3
Jah 160180 30-90
4
1
Täidisega kook
(kohupiimakook, struudel, puuviljakook)
Jah 160–200 3590
2
Jah 160–200 40–90
4
2
Küpsised/korvikesed
Jah 160-180 2045
3
Jah 150–170 2045
4
2
Jah 150 - 170 2045
5
3
1
Tuuletaskud
Jah 180 - 210 30-40
3
Jah 180-200 3545
4
2
Jah 180-200 3545
5
3
1
Besee
Jah 90 150200
3
Jah 90 140200
4
2
Jah 90 140200
5
3 1
PITSA/SAI
Jah 190250 1550
1/2
Jah 190250 20–50
4
2
Sai - - 60
2
Sügavkülmutatud pizza
Jah 250 10–20
3
Jah 230250 10 -25
4
2
Soolased pirukad
(juurviljapirukas, lahtine plaadipirukas)
Jah 180-200 40-55
3
Jah 180-200 45 - 60
4
2
Jah 180-200 45 - 60
5
3 1
Volovanid / lehttainast küpsised
- 190200 20–30
3
- 180-190 20-40
4
2
- 180-190 20-40
5
3 1
FUNKTSIOO-
NID
Tavapärane
küpsetamine
Grill Turbogrill Pizza Sundõhk
Suur
küpsetamine
Saia automaat-
küpsetus
Säästlik õhu
sundringlus
TARVIKUD
Riiul
Ahjunõud või
küpsetuspann restil
Nõrgumispann /
küpsetuspann restil
Nõrgumispann
Nõrgumispann 200 ml
veega
KÜPSETUSPLAAT
6
*Pöörake toitu poole küpsetusaja möödudes
** Vajadusel pöörake toit ümber pärast 2/3
küpsetusaja möödumist.
*** Arvestuslik ajakulu: toidu võib vastavalt isiklikule
maitse-eelistusele ahjust välja võtta erineval ajal.
Laadige kasutus- ja hooldusjuhend alla leheküljelt
docs.hotpoint.eu. Seal olev äraproovitud retseptide
tabel on koostatud sertifitseerimisasutustele vastavalt
standarditele IEC ja IEC 60350-1.
Märgitud küpsetusaeg ei sisalda eelsoojenduse aega: Soovitame panna toidu ahju ja määrata küpsetusaja alles
pärast vajaliku temperatuuri saavutamist.
RETSEPT
FUNKT-
SIOON
EELKUUMU-
TUS
TEMPERATUUR
(°C)
KESTUS
(MIN)
TASE
JA TARVIKUD
Lasanje/küpsetatud pasta/
kannelloonid/tordipõhi
Jah 190–200 4565
2
Lambaliha/vasikaliha/veiseliha/
sealiha
1 kg
Jah 190–200 80 110
3
Krõbeda kamaraga seapraad 2 kg Jah 180–190 110 150
2
Kanapraad/jänesepraad/pardipraad
1 kg
Jah 200–230 50–100
2
Kalkunipraad/hanepraad 3 kg - 190200 100–160
2
Küpsetatud terve kala (lee, terve) Jah 170 190 30 - 50
2
Täidetud köögiviljad
(tomatid, suvikõrvitsad, baklažaanid)
Jah 180-200 50–70
2
Röstitud sai/leib - 250 2 - 6
5
Kalalee/-lõigud - 230250 20 - 30*
4
3
Vorstid/kebab/ ribi/kotletid - 250 1530*
5
4
Praekana 1–1,3 kg Jah 200 - 220 55 - 70**
2
1
Poolküps loomalihapraad 1 kg Jah 200–210 35–50**
3
Lambakoot Jah 200–210 60–90**
3
Ahjukartulid Jah 200–210 3555**
3
Köögiviljagratään - 200–210 25 - 55
3
Liha ja kartulid Jah 190200 45–100***
4
1
Kala ja köögiviljad Jah 180 30–50***
4
1
Lasanje ja liha Jah 200 50–100***
4
1
Terve söögikord: Puuviljakook (tase
5)/lasanje (tase 3)/liha (tase 1)
Jah 180–190 40120***
5
3 1
Praad / täidisega praad - 170 – 180 100 - 150
2
FUNKTSIOO-
NID
Tavapärane
küpsetamine
Grill Turbogrill Pizza Sundõhk
Suur
küpsetamine
Saia automaat-
küpsetus
Säästlik õhu
sundringlus
TARVIKUD
Riiul
Ahjunõud või
küpsetuspann restil
Nõrgumispann /
küpsetuspann restil
Nõrgumispann
Nõrgumispann 200 ml
veega
KÜPSETUSPLAAT
ET
7
VÄLISPIND
Puhastage välispindu ainult niiske mikrokiudlapiga.
Kui see on väga must, lisage paar tilka neutraalse pH-
ga puhastusvahendit. Lõpetage puhastamine kuiva
lapiga.
Ärge kasutage abrasiivseid ega söövitavaid
puhastusvahendeid! Juhul kui mõni selline aine peaks
kogemata mõne seadme pinnaga kokku puutuma,
pühkige seade kohe niiske mikrokiudlapiga puhtaks.
SISEPIND
Ahi on varustatud spetsiaalsete katalüütiliste
paneelidega, mis hõlbustavad ahju sisemuse
puhastamist. Neil on eriline, väga poorne isepuhastuv
kattekiht, mis suudab imada rasva ja tahma. Pärast
iga kasutust laske ahjul jahtuda, seejärel (soovitatavalt
siis, kui ahi on veel soe) puhastage see, eemaldades
kõik toidujäägid ja -plekid. Suure niiskusesisaldusega
toitude küpsetamisel tekkinud kondensaadi
kuivatamiseks laske ahjul täielikult maha jahtuda ja
seejärel kuivatage lapi või käsnaga.
Ukse saab klaasi hõlpsamaks puhastamiseks kergesti
eemaldada ja uuesti paigaldada.
WWW
Puhastage ukseklaas sobiva vedela
puhastusvahendiga.
Ahju lae puhastamiseks saab grilli kütteelemendi alla
lasta.
WWW
TARVIKUD
Leotage tarvikuid pärast kasutamist pesuvees,
hoides neid kinni pajalappidega, juhul kui need on
veel kuumad. Toidujääke saab kergesti eemaldada
pesuharja või svammiga.
Ärge kasutage
aurupuhastusseadmeid.
Kasutage kõikide toimingute
juures kaitsekindaid.
Nõutavad toimingud tuleb siis,
kui ahi on külm.
Tõmmake pistik seinakontaktist
välja.
Ärge kasutage traatnuustikut,
abrasiivseid küürimispastasid
ega abrasiivseid/söövitavaid
puhastusvahendeid, kuna need
võivad kahjustada seadme pinda.
UKSE EEMALDAMINE JA TAGASI PAIGUTAMINE
1. Ukse eemaldamiseks tehke see lõpuni lahti, laske
fiksaatorid alla, kuni need on lukust lahti.
2. Sulgege uks nii põhjalikult kui võimalik.
Võtke uksest mõlema käega kõvasti kinni – ärge
hoidke seda käepidemest.
Ukse eemaldamiseks lükake seda kinni, tõmmates
samal ajal ülespoole (a), kuni see oma pesast (b) lahti
tuleb.
~60°
a
b
~15°
Pange uks pehme pinna peale ühele küljele maha.
3. Ukse tagasipaigaldamiseks asetage see vastu
ahju, joondage hingede haagid pesadega kinnitage
ülemine osa oma pessa.
4. Laske uks alla ja seejärel avage täielikult.
Langetage fiksaatorid algasendisse tagasi: Veenduge,
et need liiguvad lõpuni alla.
5. Proovige ust sulgeda ja vaadake, et see oleks
juhtpaneeliga ühel joonel. Kui pole, korrake
ülalkirjeldatud toiminguid.
HÕLBUS PUHASTAMINE  KLAASI PUHASTAMINE
1. Eemaldage uks ja pange see pehmele
pinnale, käepide allpool. Vajutage korraga kaht
kinnitusklambrit ja eemaldage ukse ülemine serv,
tõmmates seda enda poole.
2. Hoidke sisemist klaasi kindlalt mõlema käega ja
tõstke see üles, eemaldage ukse küljest ja pange
puhastamiseks pehmele pinnale.
3. Sisemise klaasi õigeks paigaldamiseks veenduge,
et täht “R” oleks vasakpoolses nurgas näha ja puhas
pind (tekstita) oleks üleval.
Kõigepealt pange klaasi pikk külg (märgitud R tähega)
tugedele, seejärel langetage see paika.
4. Paigaldage ülemine serv: Klamber näitab õiget
asendit. Enne ukse ahju ette panemist kontrollige, kas
tihend on korralikult oma kohal.
SEADME HOOLDAMINE
JA PUHASTAMINE
Täpsemat teavet leiate kasutamis- ja hooldusjuhendist,
mille saate alla laadida leheküljelt docs.hotpoint.eu
WWW
8
Probleem Võimalik põhjus Lahendus
Ahi ei tööta Voolukatkestus
Vooluvõrgust lahutatud
Kontrollige, kas vool on olemas ja kas ahi on
vooluvõrku ühendatud.
litage ahi välja ja uuesti sisse, et näha, kas
viga püsib.
Ekraanil on kuvatud täht F ja
selle järel number
Tarkvaraline probleem. Võtke ühendust lähima teenindusega ja öelge
neile tähele F järgnev number.
KUIDAS KÜPSETUSTABELIT LUGEDA
Tabelis on eri toitude küpsetamiseks sobivaimad
funktsioonid, tarvikud ja tasemed. Küpsetusaeg
algab hetkest, kui toit pannakse ahju, kuid
ei sisalda eelsoojendamiseks kuluvat aega.
Küpsetustemperatuurid ja ajad on ligikaudsed ning
sõltuvad toidu kogusest ja kasutatavast tarvikust.
Kasutage alguses kõige madalamat soovituslikku
seadet ja kui toit ei ole piisavalt küps, siis kasutage
kõrgemaid seadeid. Kasutage kaasasolevaid tarvikuid
ja eelistatavalt tumedat värvi metallist koogivorme
ja küpsetusplaate. Kasutada võib ka püreksklaasist ja
keraamilisi nõusid, kuid tuleb meeles pidada, et nende
kasutamisel on küpsetusajad veidi pikemad.
ERINEVATE TOITUDE SAMAAEGNE
KÜPSETAMINE
Kasutades sundõhu funktsiooni, saate küpsetada
korraga erinevaid samal temperatuuril valmistatavaid
roogasid (näiteks kala ja köögiviljad) eri tasanditel.
Võtke lühema küpsetusajaga road ahjust välja varem
ja jätke pikemat küpsemist vajavad toidud kauemaks
ahju.
FUNKTSIOON SAIA AUTOMAATKÜPSETUS
Parimate tulemuste saamiseks tuleb hoolikalt järgida
juhiseid, kasutades retsepti 1000 g taina saamiseks:
600 g jahu, 360 g vett, 11 g soola, 25 g värsket pärmi
(või kaks pakki kuivpärmi).
Optimaalseks kergitamiseks jätke tainas 90 minutiks
toatemperatuurile või 60 minutiks ahju, kasutades
kergitusfunktsiooni.
Pange tainas (külma) ahju, valage ahju põhja 100 ml
külma joogivett ja aktiveerige funktsioon Breat Auto.
rast küpsetamist jätke sai restile, kuni see on täiesti
jahtunud.
TOOTE KIRJELDUS
WWW
Toote kirjelduse koos seadme
energiamärgistusega saate alla laadida meie
veebilehelt docs.hotpoint.eu
KUST SAADA KASUTAMIS JA HOOLDUSJUHEND
>
WWW
Laadige kasutus- ja hooldusjuhend alla
meie veebilehelt docs.hotpoint.eu (selleks
ite kasutada seda QR-koodi), täpsustamiseks
on vaja lisada toote kaubanduslik kood.
> Teine võimalus on võtta ühendust teenindusega
TEENINDUSE KONTAKT
Kontaktandmed leiate garantiijuhendist. Kui võtate
ühendust teenindusega,
palun öelge oma toote
andmeplaadil olevad
koodid.
Model: xxxXXXXxx
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
XXXXXX XXXXXX XXXXX XXXXXXX
400010904828
Trükitud Itaalias
001
RIKKEOTSING
Täpsemat teavet leiate kasutamis- ja hooldusjuhendist,
mille saate alla laadida leheküljelt docs.hotpoint.eu
WWW
Täpsemat teavet leiate kasutamis- ja hooldusjuhendist,
mille saate alla laadida leheküljelt docs.hotpoint.eu
WWW
KASULIKUD NÄPUNÄITED
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8

HOTPOINT/ARISTON FA2 841 C IX HA Daily Reference Guide

Tüüp
Daily Reference Guide