3
ET
FUNKTSIOONID
MICROWAVES (MIKROLAINED)
Toidu või joogi kiireks soojendamiseks.
POWER SOOVITATAV KASUTUS
1000 W
Suure veesisaldusega toitude ja
jookide kiire soojendamine
800 W
Köögiviljade valmistamine
650 W
Liha ja kala valmistamine
500 W
Lihakastmete ja juustu või muna
sisaldavate kastmete valmistamine.
Lihapirukate või pasta viimistlemine
350 W
Aeglane, õrn küpsetus. Sobib
šokolaadi ja või sulatamiseks
160 W
Külmutatud toidu sulatamine, või ja
juustu pehmendamine
90 W Jäätise pehmendamine
Soovitatavad tarvikud: kaas
CRISP DYNAMIC
Toidu täiuslikuks pruunistamiseks, nii pealt
kui alt. Seda funktsiooni tohib kasutada ainult koos
spetsiaalse pruunistusplaadiga.
Nõutavad tarvikud: Pruunistusplaat koos käepidemega
GRILL
Pruunistamiseks, grillimiseks ja
gratineerimiseks. Soovitame toitu küpsetamise ajal
pöörata.
Parima tulemuse saavutamiseks eelsoojendage grilli
3-5 minutit.
Soovitatav tarvik: rest
GRILL + MICROWAVES
(GRILL + MIKROLAINED)
Toitude kiire küpsetamine ja gratineerimine,
ühendades mikrolaine- ja grillifunktsioonid.
Soovitatav tarvik: rest
AUTOMAATFUNKTSIOONID
Automaatfunktsioonide puhul valige parima tulemuse
saamiseks lihtsalt toidu tüüp ja kaal või kogus. Ahi arvutab
automaatselt välja kõige paremini sobivad seaded ja
muudab neid vastavalt küpsetamise kulgemisele.
DEFRO
DEFROST DYNAMIC
Toidu kiireks sulatamiseks
(koguses 100 g kuni 3 kg).
Toit tuleb asetada otse klaasist pöördalusele. Kui ahi
annab märku, pöörake toit ümber.
REHEA
REHEAT DYNAMIC
Külmutatud või toatemperatuuril
valmistoidu ülessoojendamiseks.
Ahi arvutab automaatselt lühima ajaga parima
võimaliku tulemuse saavutamiseks vajalikud seaded.
Pange toit taldrikule või kaussi, mis on kuumakindel
ja sobib mikrolaineahjus kasutamiseks.
KATEGOORIA TOIT KAAL
CONVENIENCE
(VALMISTOIDUD)
250-500 g
KÜLMUTATUD PORTSJON 250–500 g
SÜGAVKÜLMUTATUD
LASANJE
250–500 g
SUPID 200-800 g
JOOGID 1-5 dl
KATEGOORIA SOOVITATAVAD TOIDUD KAAL
LIHA
(hakkliha, kotletid, liha, täidetud
praad)
100 g – 2 kg
LINNULIHA
(terve lind, tükid, lee)
100 g – 2,5 kg
KALA
(terve, tükid, lee)
100 g – 1,5 kg
KÖÖGIVILI
(mitmesugused köögiviljad, oad,
brokoli jne)
100 g – 1,5 kg
SAI
(saiad, kuklid, saiakesed)
100 g - 1 kg