2
AURUTI
Toidu (nt kala või köögiviljad)
aurutamiseks pange see korvi
(2) ja valage õige aurukoguse
saavutamiseks auruti (3) põhja
100 ml joogivett.
Pasta, riisi või kartulite
aurutamiseks pange need
otse auruti põhja (korvi pole
tarvis kasutada) ja lisage küpsetatava toidu
kogusele vastav kogus joogivett.
Parima tulemuse saavutamiseks pange aurutile
peale kaasas olev kaas (1).
Pange auruti alati klaasist pöördalusele ja kasutage
seda ainult koos sobivate küpsetusfunktsioonidega
või mikrolainefunktsioonidega.
FUNKTSIOONID
PÖÖRDALUS
Klaasist pöördalus asetseb
oma toel ja seda võib
kasutada kõikide
küpsetusviisidega.
Kõik ahjunõud ja tarvikud
tuleb alati asetada pöördalusele.
PÖÖRDALUSE TUGI
Tugi on mõeldud ainult klaasist
pöördaluse jaoks. Ärge asetage
toele muid tarvikuid.
KATE KUI ON OLEMAS
Toidu katmiseks küpsetamise
või mikrolainetega
soojendamise ajal.
Kaas takistab pritsmete
laialipaiskumist ega lase toidul ära
kuivada, samuti saab seda
kasutada kahe küpsetustaseme tekitamiseks.
Muid tarvikuid, mida tootega kaasas pole, saab teenindusest eraldi juurde osta.
TARVIKUD
Turul on saadaval palju tarvikuid. Enne ostmist
veenduge, et need sobivad mikrolaineahjule ja
peavad vastu ahju kõrgetele temperatuuridele.
Mikrolainetega küpsetamise ajal ei tohi kunagi
kasutada metallnõusid.
Veenduge alati, et toit ja tarvikud ei puutu vastu ahju
siseseinu.
Enne ahju käivitamist veenduge alati, et pöördalus
saab vabalt liikuda. Jälgige, et te tarvikuid ahju
pannes ja välja võttes pöördalust oma toelt maha ei
lükkaks.
MIKROLAINED
Toidu või joogi kiireks soojendamiseks.
VÕIMSUS SOOVITATAV KASUTUS
750 W
Suure veesisaldusega toitude ja jookide,
liha ja köögiviljade kiire soojendamine
500 W
Kala, lihakastmete ja juustu või muna
sisaldavate kastmete valmistamine.
Lihapirukate või ahjupasta
viimistlemine.
350 W
Aeglane, õrn küpsetus. Sobib šokolaadi
ja või sulatamiseks.
160 W
Külmutatud toidu sulatamine, või ja
juustu pehmendamine.
0 W
Kui kasutatakse ainult taimerit.
AUTOMAATNE AUR
Toidu (nt kala ja köögiviljad) aurutamiseks
kaasaoleva auruti abil. Valage 100 ml joogivett auruti
põhja, asetage toit restile ja pange kate peale, seejärel
jätkake küpsetamisega.
KATEGOORIA TOIT
1
Mugul- ja juurviljad (nt kartulid,
porgandid, kaalikad)
2
Värske köögivili (nt lillkapsas, brokoli)A
3
Sügavkülmutatud köögivili
4
Kalafilee
Vajalik tarvik: Auruti
DEFROST DYNAMIC
100 g kuni 2 kg liha, linnuliha, kala, köögivilja
kiireks sulatamiseks. Toit tuleb asetada otse klaasist
pöördalusele. Kui ahi märku annab, pöörake toit
ümber.
3
2
1
Laadige alla kasutamis- ja hooldusjuhend leheküljelt
www.hotpoint.eu, sealt leiate täpsemat teavet
Laadige alla Kasutamis- ja hooldusjuhend leheküljelt
www.hotpoint.eu, sealt leiate täpsemat teavet