2
TARVIKUD
PÖÖRDALUS
Klaasist pöördalus asetseb oma toel
ja seda võib kasutada kõikide
küpsetusviisidega. Kõik ahjunõud ja
tarvikud tuleb alati asetada
pöördalusele.
PÖÖRDALUSE TUGI
Tugi on mõeldud ainult klaasist
pöördaluse jaoks. Ärge asetage toele
muid tarvikuid.
AURUTI
Toidu (nt kala või köögiviljad)
aurutamiseks pange see korvi (2)
ja valage õige aurukoguse
saavutamiseks auruti (3) põhja 100
ml joogivett. Kartulite, pasta, riisi
või teraviljade aurutamiseks pange
need otse auruti põhja (korvi pole
tarvis kasutada) ja lisage
küpsetatava toidu kogusele vastav
kogus joogivett. Parima tulemuse saavutamiseks pange
aurutile peale kaasas olev kaas (1). Pange auruti alati
klaasist pöördalusele ja kasutage seda ainult koos
sobivate küpsetusfunktsioonidega või
mikrolainefunktsiooniga.
Tarvikute arv ja tüübid võivad erineda sõltuvalt ostetud
mudelist.
Muid tarvikuid, mida tootega kaasas pole, saab teenindusest
eraldi juurde osta.
Turul on saadaval palju tarvikuid. Enne ostmist
veenduge, et need sobivad mikrolaineahjule ja
peavad vastu ahju kõrgetele temperatuuridele.
Mikrolainetega küpsetamise ajal ei tohi kunagi
kasutada metallnõusid.
Veenduge alati, et toit ja tarvikud ei puutu vastu ahju
siseseinu.
Enne ahju käivitamist veenduge alati, et pöördalus
saab vabalt liikuda. Jälgige, et te tarvikuid ahju
pannes ja välja võttes pöördalust oma toelt maha ei
lükkaks.
FUNKTSIOONID
MIKROLAINED
Toidu või joogi kiireks soojendamiseks.
VÕIMSUS
(W)
SOOVITATAV KASUTUS
750
Suure veesisaldusega toitude ja jookide, liha ja
köögiviljade kiire soojendamine.
500
Kala, lihakastmete ja juustu või muna sisaldavate
kastmete valmistamine. Lihapirukate või ahjupasta
viimistlemine.
350
Aeglane, õrn küpsetus. Sobib šokolaadi ja või
sulatamiseks.
160
Külmutatud toidu sulatamine, või ja juustu
pehmendamine.
0 Kui kasutatakse ainult taimerit.
AUTOMAATNE AUR
Toidu (nt kala ja köögiviljad) aurutamiseks
kaasaoleva auruti abil. Valage 100 ml joogivett auruti
põhja, asetage toit restile ja pange kate peale, seejärel
jätkake küpsetamisega.
KATEGOORIA TOIT
1
Mugul- ja juurviljad (nt kartulid, porgandid, kaalikad)
2
Värske köögivili (nt lillkapsas, brokoli)
3
Sügavkülmutatud köögivili
4
Kalafilee
Vajalik tarvik: Auruti
RIIS JA PASTA
Riisi või pasta kiireks keetmiseks. Seda funktsiooni
tohib kasutada ainult koos aurutiga.
Kaaluge soovitud toit ära, pange see aurutaja põhja,
lisage soola ja seejärel valage sobiva tasemeni vett:
Tarvikule märgitud gradatsioonitasemed aitavad teil
doseerida õige koguse joogivett. Katke kaanega ja
pange ahju.
TOIT TASE KAAL (g)
P1 RIIS
L1
100
L2
200
L3
300
L4
400
P2 PASTA
L1
70
L2
140
L3
210
Vajalik tarvik: Auruti
JET DEFROST
Eri tüüpi toiduainete kiireks ülessulatamiseks,
sisestades lihtsalt nende kaalu. Toit tuleb asetada otse
klaasist pöördalusele. Kui ahi märku annab, pöörake toit
ümber. Toit tuleb asetada otse klaasist pöördalusele. Kui
ahi märku annab, pöörake toit ümber. Seista laskmine
pärast sulatamist parandab tulemust.
3
2
1