Whirlpool VT 266 SL Program Chart

Tüüp
Program Chart

See käsiraamat sobib ka

VT 266
EE
Jet
Defrost
Jet Menu
Crisp
Stop
Jet
Start
Micro Grill Crisp
-+
HIKE KASUTUSJUHEND
JUHTPANEEL
DIGITAALNE EKRAAN
Ekraanil on 24-tunni kell ja
indikaatorsümbolid.
M
IKROLAINE NUPP
Kasutage soovitud
mikrolaine
võimsustaseme
määramiseks.
K
IIRSULATUSNUPP
Kasutage kiirsulatuse
funktsiooni määramiseks ja
sulatatava toidu tüübi vali-
miseks.
PAUS VÕI TOIDUVALMISTAMISE PEATAMINE
TOIDUVALMISTAMISE KATKESTAMISEKS :
Ust avades saab
toiduvalmistamise katkestada,
et toitu kontrollida, keerata või
segada. Seadistus säilib
10 minuti jooksul.
T
OIDUVALMISTAMISE TKAMISEKS :
Pange uks kinni ja vajutage stardinuppu ÜKS
KORD. Toiduvalmistamine jätkub kohast, kus see
katkestati.
Vajutades stardinupule KAKS KORDA
suureneb aeg 30 sekundi võrra.
K
UI TE EI SOOVI TOIDUVALMISTAMIST JÄTKATA :
Võtke toit välja, pange uks kinni ja
vajutage STOPP-nupule.
K
UI TOIDUVALMISTAMIN EON LÄBI, kostab 10 minuti
vältel kord minutis helisignaal.
Signaali tühistamiseks vajutage
STOPP-nupule või avage uks.
MÄRKUS: Ahi säilitab seadistusi ainult 60 sekundi
vältel, kui uks pärast toiduvalmistamise lõppu
avatakse ja seejärel suletakse.
G
RILLINUPP
Kasutage grillifunktsiooni
valimiseks.
REGULEERIMISNUPP
Kasutage toiduvalmistamise
aja või kaalu määramiseks.
K
ELLA NUPP
Kasutage 24-tunnise kella
määramiseks.
S
TOPP-NUPP
Vajutage mistahes
ahjufunktsiooni
peatamiseks või
lähtestamiseks.
P
ÖÖRDALUSE STOPP-NUPP
Kasutage pöördaluse peatamiseks. Seda
funktsiooni saab kasutada ainult siis, kui
toitu valmistatakse mikrolainetega. Teiste
funktsioonidega nupp ei tööta.
P
RUUNISTAMISE KIIRMENÜÜ NUPP
Kasutage pruunistamise
kiirmenüü funktsiooni
määramiseks ja toidu klassi
valimiseks.
P
RUUNISTAMISNUPP
Kasutage
pruunistusfunktsiooni
määramiseks.
MIKROLAINE VÕIMSUSE VALIMINE
FITNESS-NUPP
Kasutage Fitness-funktsiooni
ja toidu klassi valimiseks.
K
IIRSTARDI NUPP
Kasutage toiduvalmistamise
protsessi alustamiseks
või kiirstardi funktsiooni
käivitamiseks.
AINULT MIKROLAINED
V
ÕIMSUS SOOVITATUD KASUTUS:
JET
(800 W)
J
OOKIDE, VEE, SELGETE SUPPIDE, kohvi, tee või muu kõrge veesisaldusega toidu soojendamine.
Kui toit sisaldab muna või koort, valige madalam võimsus.
650 W K
ALA, LIHA, KÖÖGIVILJA JNE valmistamine.
500 W
E
TTEVAATLIKUM TOIDUVALMISTAMINE, nt kõrge proteiinisisaldusega kastmed, juustu- ja
munaroad ning vormiroogade viimistlemine.
350 W H
AUTISTE VALMISTAMINE, või sulatamine.
160 W S
ULATAMINE. Või, juustu pehmendamine.
90 W J
ÄÄTISE pehmendamine.
VT 266
EE
461965628241
LÜHIKE KASUTUSJUHEND
TEHNILISED NÄITAJAD
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI, et anda toidule kiiresti
meeldiv pruun pind.
PRUUNISTAMISE KIIRMENÜÜ
GRILL
KOMBINEERITUD GRILL
CRISPPRUUNISTAMINE
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI pitsade ja muude
pärmitaignaga toitude soojendamiseks ja
valmistamiseks. See sobib ka peekoni ja munade,
vorstikeste, hamburgeride jne
praadimiseks.
KASUTAGE PRUUNISTUSPLAATI VÄLJA
VÕTTES AHJUKINDAID või juuresole-
vat spetsiaalset pruunistamiskäepidet.
K
ASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI erinevat tüüpi
sügavkülmutatud toitude valmistamiseks.
A
HI VALIB automaatselt toiduvalmistamise
meetodi, vajaliku aja ja võimsuse.
KASUTAGE PRUUNISTAMISE KIIRMENÜÜ PROGRAMMIDEGA
alati juuresolevat pruunistusplaati.
FITNESSVORM
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI AINULT sulatamiseks.
Kiirsulatust saab kasutada ainult allpool loetletud
kategooriatesse kuuluva sügavkülmutatud
toidu väga kiireks sulatamiseks. Kasutage teiste
toiduainete või nimekirjas loetlemata kaalude
puhul käsitsi sulatamist.
NB!
T
ÄIUSLIKE TULEMUSTE SAAVUTAMISEKS TULEB:
Sisestage võimalikult täpselt valitud toidu
KAAL.
Keerake toitu, kui ahi palub teil seda teha.
KIIRSULATUS
q
KARTULID / JUURVILI 150 G - 500 G
w
KÖÖGIVILI
(lillkapsas ja brokkoli)
150 G - 500 G
e
SÜGAVKÜLMUTATAUD KÖÖGIVILI 150 G - 500 G
r
KALAFILEED 150 G - 500 G
t
KANAFILEED 150 G - 500 G
y
PUUVILI 150 G - 500 G
TOIDUKLASS
SOOVITATUD
KOGUS
q
RIISISEGU 300 G - 650 G
w
PASTASEGU 250 G - 550 G
e
BUFFALO KANATIIVAD /
KANANUGITSAD
250 G - 500 G
r
FRIIKARTULID 250 G - 500 G
t
PITSA 250 G - 750 G
y
QUICHE 250 G - 600 G
u
PANEERITUD KALA / KA-
LAPULGAD
250 G - 500 G
i
VASIKALIHA CORDON
BLEU/ KANAÐNITSEL
1 - 4 TK
(100-125 G / TK)
K
UI TOITU EI OLE SELLES TABELIS LOETLETUD või kui see
kaalub soovituslikus kaalust vähem või rohkem,
tuleks järgida alalõigus “Mikrolainetega
toiduvalmisamine ja soojendamine” toodud
protseduuri.
MÄRKUS:
Eelsoojendamise ajal võib pruunistusplaadile
panna väikese koguse õli või võid.
K
ASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI sellisele toidule nagu
köögivili ja kala.
K
ASUTAGE SELLE FUNKTSIOONI PUHUL ALATI juuresolevat
aurutit.
KUI EI OLE TEISITI ÖELDUD, LISAGE auruti põhja alati 100
ml (1dl) vett.
VARUSTUSPINGE 230 V/50 HZ
NOMINAALNE SISENDVOOL 2000 W
K
AITSE 10 A
MW VÄLJUNDIMSUS 800 W
G
RILL 850 W
V
ÄLISMÕÕTMED (KXLXS) 299 X 521 X 391
SISEMÕÕTMED (KXLXS) 200 X 326 X 320
VÕIMSUSASTME VALIMINE
V
ÕIMSUS SOOVITATUD KASUTUS:
650 W
K
ÖÖGIVILJADE & GRATÄÄNI
valmistamine
350 - 500 W L
INNULIHA & LASANJE valmistamine
160 - 350 W
K
ALA & SÜGAVKÜLMUTATUD GRATÄÄNIDE
valmistamine
160 W L
IHA valmistamine
90 W P
UUVILJA gratineerimine
0 W
P
RUUNISTAMINE ainult
toiduvalmistamise ajal
TOIDUKLASS KOGUS
q
LIHA 100 G - 2 KG
w
LINNULIHA 100 G - 2,5 KG
e
KALA 100 G - 1,5 KG
r
KÖÖGIVILI 100 G - 1,5 KG
t
LEIB 100 G - 1 KG
KASUTAGE SEDA FUNKTSIOONI sellise toidu
valmistamiseks nagu gratäänid, lasanje, linnuliha
ja küpsekartulid.
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Whirlpool VT 266 SL Program Chart

Tüüp
Program Chart
See käsiraamat sobib ka