ET
TEABELEHT ECODESIGN - 2020
Selle dokumendi eesmärk on anda soovitusi, mis võiksid aidata seadme energiakulu ja kasutust
optimeerida.
Sahtlite, korvide ja riiulite asendit ei tohiks muuta, kui selles kiirjuhendis ei ole teisiti öeldud.
Külmikusektsiooni valgustussüsteem kasutab LED-lampe, mis tagavad tavapärastest lampidest parema
valgustuse ja on väga madala energiatarbega.
Külmutusseadme uksed ja kaaned tuleb enne prügilasse viimist eemaldada, et lapsed ega loomad ei
saaks seadme sisse lõksu jääda.
Soovituslik säte:
• Külmikusektsioon: +4 °C või MED
• Külmutussektsioon: –18 °C (kui on saadaval)
Külmutuskiiruse optimeerimiseks ja hoiuruumi suurendamiseks võib külmutussektsiooni kasutada ilma
sügavkülmasahtliteta ja asetada toidu otse sektsiooni põhja.
Värske toidu kogus, mida on võimalik kindla aja jooksul külmutada, on toodud andmesildil.
Laadimismahule seavad piirangud korvid, labad, sahtlid, riiulid jne. Veenduge, et need komponendid
sulguksid pärast laadimist takistuseta.
Toidu raiskuminemise vältimiseks vaadake veebis olevast kasutusjuhendist soovituslikke sätteid ja
säilitusaegu.
JÄÄKUUBIKUD
Täitke jäärest 2/3 ulatuses veega ja pange tagasi külmutussektsiooni. Ärge mingil juhul kasutage jää
eemaldamiseks teravaid esemeid.
VÄRSKE TOIDU KÜLMUTAMINE
1. Soovituslik on seada temperatuur külmemaks või lülitada Kiirkülmutus/Kiirjahutus* Fast Freeze/Fast
Cool* vähemalt neli tundi enne toidu eemaldamist sügavkülmikust sisse, pikendamaks toidu säilimist
sulatusfaasis.
2. Sulatamiseks lahutage seade toitevõrgust ja eemaldage sahtlid. Jätke uks lahti, et jää saaks sulada.
Vältimaks vee väljavoolamist sulatamise ajal, pange külmutussektsiooni põhja vett imav lapp ja
väänake seda regulaarselt kuivaks.
3. Puhastage külmutussektsiooni sisemus ja kuivatage see hoolikalt.
4. Lülitage seade uuesti sisse ja pange toit tagasi sisse.
Kui andmesildil on olemas „chiller/chill“-sahtli deklaratsioon, kehtib see ainult standardi EN 62552:2013
kohta, mis kehtib kuni 28. veebruarini 2021.
400011495503