20
5 * – Sügavkülmik ≤ –6 Mereannid (kala, krevetid,
koorikloomad), mageveetooted
ja lihatooted (soovitatav
hoiustamisaeg on 1 kuu – aja
jooksul toiteväärtus väheneb ja
maitse muutub). Ei sobi värske
toidu külmutamiseks.
6 0 tärni –6 ≤ 0 Värske sealiha, veiseliha, kala,
kanaliha, mõned pakendatud
töödeldud toiduained jne
(soovitatav tarbida sama päeva
jooksul, eelistatavalt hiljemalt 3
päeva jooksul).
Isoleeritult kaetud/pakendatud
töödeldud toiduained
(külmutamiseks sobimatud
toiduained)
7 Jahutusse-
ktsioon
–2 ≤ +3 Värske/külmutatud sealiha,
veiseliha, kanaliha, mageveetooted
jne (alla 0 °C – 7 päeva, üle 0 °C
– soovitatav tarbida sama päeva
jooksul, eelistatavalt hiljemalt 2
päeva jooksul). Mereannid (alla
0 °C – 15 päeva, ei ole soovitatav
hoida temperatuuril üle 0 °C)
8 Värsked
toiduained
0 ≤ +4 Värske sealiha, veiseliha, kala,
kanaliha, kuumtöödeldud
toiduained jne (soovitatav tarbida
sama päeva jooksul, eelistatavalt
hiljemalt 3 päeva jooksul).
9 Vein +5 ≤ +20 Punane vein, valge vein, vahuvein
jne
Märkus: palun hoidke erinevaid toiduaineid selleks ette nähtud sektsioonides
või ostetud toodete puhul kehtestatud soovitataval hoiustamistemperatuuril.
• Kui külmik on pikemat aega tühi, lülitage see välja, sulatage, puhastage,
kuivatage ja jätke uks lahti, et vältida seadme sees hallituse teket.
Veedosaatori puhastamine (veeautomaadiga toodetele):
• Puhastage veemahutid, kui neid ei ole kasutatud 48 tundi; loputage läbi
veesüsteem