17
Liha ja kala kamber on mõeldud toiduainete värskuse säilitamiseks kaotamata seejuures toiteväärtust või
esialgset värskust.
Ärge hoidke selles kambris puu- või köögivilju, kuna temperatuur võib seal langeda alla nulli ja põhjustada
viljades oleva vee külmumist.
Temperatuuri reguleerimine
Liha ja kala sahtlis olevat temperatuuri näitab kambri ukse küljes olev näidik ja see sõltub külmiku üldisest
temperatuurist.
Külmiku soovituslikuks temperatuuriseadistuseks on +2° kuni +6°.
Kui soovite teada saada, kas liha ja kala kambris on õige temperatuur, siis vaadake allpool olevaid jooniseid:
Tähtis: kui funktsioon on aktiveeritud ja seal sees on kõrge veesisaldusega toiduaineid, võib riiulitele
kondenseeruda vett. Sellisel juhul tuleks funktsioon ajutiselt tühistada.
Liha ja Kala kambri eemaldamine:
Kui soovite külmikusse rohkem ruumi saada, siis võib liha ja kala kambri ka
eemaldada. Sel juhul toimige järgmiselt:
1. Eemaldage sahtel kambrist (joonis 1).
2. Eemaldage sahtli kaas vabastades kaane põhjal olevad konksud
(joonis 2).
Liha ja kala kambri tagasi panemiseks veenduge, et kaas oleks paigas
enne sahtli sisestamist ja funktsiooni aktiveerimist.
3. Vajutage ja hoidke nuppu "Meat & Fish box" kolm sekundit kuni kollane
LED kustub.
Energiatarbimise optimeerimiseks, soovitame liha- ja kalakambri
deaktiveerida ning eemaldada kõik vastavad komponendi (väljaarvatud puu-
ja köögivilja värskendaja kaas).
Tähtis
Juhul kui juhtpaneelile ei ilmu sümbolit (vaadake Lühijuhiseid), siis
seadme korrektseks töötamiseks, toiduainete optimaalsete
hoidmistingimuste säilitamiseks ja energiatarbimise optimeerimiseks tuleks
liha- ja kalakamber alles jätta
LIHA JA KALA KAMBERA
(sõltuvalt mudelist)
Kui seier näitab vasakule, siis tuleb külmiku
temperatuuri tõsta.
Kui seier on keskel, siis on temperatuur õige. Kui seier näitab paremale, siis tuleb külmiku
temperatuuri vähendada.
Joonis 1
Joonis 2