AEG BY931460NM Lühike juhend

Tüüp
Lühike juhend

See käsiraamat sobib ka

Küpsetusrežiimid
Juhendatud
küpsetamine
Vajutage üks või kaks korda – lülitab sisse
küpsetusrežiimi või juhendatud küpsetamise.
Vajutage ja hoidke 3 sekundit – lülitab
ahjuvalgusti sisse või välja.
Kiirkuumutus
Vajutage ja hoidke 3 sekundit - lülitab
funktsiooni Kiirkuumutus sisse ja välja.
Lemmikprogramm
Vajutage üks kord - avab menüü Minu
lemmikprogrammid. Vajutage ja hoidke 3
sekundit - salvestab aktiivse funktsiooni
menüüs Minu lemmikprogrammid.
Sensorväli
1. Ekraan
2. Sisse/Välja
3. Valikunupp ja OK-nupp
4. Kodu-nupp - avab peamenüü
5. Aja- ja lisafunktsioonid
6. Menüü Küpsetusrežiimid või
Juhendatud küpsetamine.
7. Temperatuuri valimine
8. Minutilugeja
9. Lemmikprogramm
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kiirjuhend
Küpsetusrežiimid
30-300°C
30-230°C
0:00-23:59
16:30
00:15 140°C
16:30
00:15 140°C
0:00
16:30
1/3
0:30
17:00
1/4
2/4
3/4
4/4
....
Pöördõhk
Pitsarežiim
Küpsetamine madalal t°
Ülemine/alumine kuumutus
Külmutatud toiduained
Turbogrill
Kiirgrill
Grill
Niiske pöördõhk
Soojashoidmine
Sulatamine
Alumine kuumutus
Taigna kergitamine
Leib
Gratineerimine
Hoidistamine
Kuivatamine
Nõude soojendamine
ÖKO-röstimine
Pöördõhk
Pöördõhk
Pitsarežiim
ÖKO-röstimine
Kestus
Kestus
Nuppude lukustus
Set + Go
SALVESTA
Lõpp
Lõpp
Aktiveerimiseks vajuta OK
Aktiveerimiseks vajuta OK
Aktiveerimiseks vajuta OK
ÖKO-röstimine
Pitsarežiim
Vajutage üks kord
1-3 kg
0:00-23:59
3:00
19:30
1/3
2:30
19:00
1/5
....
....
16:30
03:00
2.0 kg
16:30
03:00
2.0 kg
30-300°C
30-230°C
16:30
03:00
200°C
16:30
03:00
200°C
5/5
4/5
3/5
2/5
Juhendatud küpsetamine
Sealiha/Vasikaliha
Röstitud sealiha
Kaaluautomaatika Manuaalne
Sealiha/Vasikaliha Röstitud sealiha
Veiseliha/uluk/lambaliha Sea seljatükk
Poolfabrikaadid
Täidetud seaselg
Nuppude lukustus
Kestus
Kestus
Set + Go
Heat + Hold
SALVESTA
Aktiveerimiseks vajuta OK
Lõpp
Lõpp
Aktiveerimiseks vajuta OK
Aktiveerimiseks vajuta OK
Aktiveerimiseks vajuta OK
Poolfabrikaadid
Tagasi
Tagasi Kaaluautomaatika
Veiseliha/uluk/lambaliha
Sea seljatükk
Manuaalne Tagasi
Vajutage kaks korda
Juhendatud küpsetamine
Sealiha/Vasikaliha
Röstitud sealiha
Sea seljatükk
Seakoot
Sea abatükk
Röstitud vasikaliha
Vasikakoot
Ossobuco
Täidetud vasikarind
Pikkpoiss
Täidetud seaselg
1
Veiseliha/uluk/lambaliha
Röstbiif
Veiseliha (150°C)
Pajapraad
Marineeritud veiseliha
Uluki seljatükk
Röstitud ulukiliha
Küülikuliha
Küülikuliha sinepikastmes
Metssiga
Röstitud lambaliha
Lambakints, poolküps
Lambakoot
Linnuliha
Kana, terve
Kalkun, terve
Part, terve
Hani, terve
Linnuliha, luudega
Kanakoivad
Coq au Vin
Röstitud part apelsiniga
Täidetud kana
Kala
Terve kala
Kalalee
Kuivatatud tursk
Soolakoorikuga kala
Täidetud kalmaar
Lõhe köögiviljadega
Janssoni kiusatus
Aurutatud forell
Kook
Sidrunikeeks
Suhkrukook
Biskviit
Juustukook 1
Puuviljakook
Purukook
Võipalmik
Pärmipalmik
Gugelhupf
Siirupikeeks
Küpsised
Mufnid
Šveitsi õunakook
Porgandikook
Portugali mandlikook
Prantsuse puuviljakook
Vanaema õunakook
Pitsa/Pirukas/Leib
Pitsa
Sibulapirukas
Quiche Lorraine
Kitsejuustu kook
Juustukook 2
Borek
Sai
Teraleib
Pelmeenid
Vormiroad/Gratäänid
Lasanje
Cannelloni
Kartuligratään
Moussaka
Makaronivorm
Sigurigratään
Veiselihahautis
Kapsavorm
Frank. knedlikuvorm
Poolfabrikaadid
Pitsa, külmutatud
Pannipitsa, külmutatud
Pitsa, jahutatud
Pitsasuupisted, külmutatud
Friikartulid
Viilud/Kroketid
Kartulipannkoogid
Leib/Saiakesed
Leib/Saiakesed, külmutatud
Õunastruudel, külmutatud
Kalalee, külmutatud
Kanatiivad
Lasanje/Cannelloni, külmut.
867325498-A-272015
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

AEG BY931460NM Lühike juhend

Tüüp
Lühike juhend
See käsiraamat sobib ka