Electrolux EOB31000X Kasutusjuhend

Tüüp
Kasutusjuhend
kasutusjuhend
Elektriline
integreeritav ahi
EOB31000
We were thinking of you
when we made this product
electrolux 3
Tere tulemast Electroluxi maailma!
Me täname Teid, et Te valisite välja
esmaklassilise Electroluxi
kaubamärgiga toote. Loodame, et
selle kasutamine toob Teile edaspidi
palju rõõmu. Electroluxi eesmärgiks
on pakkuda suurt valikut kvaliteetseid
tooteid, mis teeksid Teie elu
mugavamaks. Mõnesid näiteid neist
võite näha kasutusjuhendi kaanel.
Palun leidke mõned minutid
kasutusjuhendi lugemiseks, et Te
oskaks kasutada kõiki oma uue
masina pakutavaid võimalusi. Võime
lubada, et see annab Teile ülima
kasutajakogemuse ning meelerahu.
Meeldivat kasutamist!
4 electrolux sisukord
Sisukord
Ohutusalaseid märkusi 5
Seadme kirjeldus 7
Enne esimest kasutamist 9
Ahju käsitsemine 10
Kasutamine, tabelid ja näpunäited 13
Puhastamine ja hooldus 25
Mis teha, kui … 35
Paigaldusjuhend 36
Jäätmekäitlus 39
Garantii/klienditeenindus 40
Teenindus 45
Käesolevas kasutusjuhendis on kasutatud järgmisi hoiatusmärke:
1
Tähtis info teie isikliku ohutuse kohta ja info seadme kahjustamise
vältimise kohta.
3 Üldine info ja nõuanded
2 Keskkonnainfo
ohutusalaseid märkusi electrolux 5
Ohutusalaseid märkusi
5
Seade vastab järgmistele EÜ
direktiividele:
73/23/EMÜ Madalpinge direktiiv
19.02.1973
89/336/EMÜ 03.05.1989 EMV
direktiiv koos Muutuste direktiivga
92/31/EMÜ
93/68/EMÜ CEmarkeeringu
direktiiv 22.07.93
Elektriohutus
Seadet tohib ühendada ainult
vastavat kontsessiooni omav
spetsialist.
Kui seade on rikkis või vigastatud:
Keerake või lülitage kaitsmed
välja.
Remonttöid seadme juures
tohivad läbi viia ainult
spetsialistid. Oskamatu remont
võib olla märkimisväärse ohu
allikaks. Pöörduge remondi korral
meie klienditeeninduse või
seadme müünud firma poole.
Laste turvalisus
Väikelapsi ei tohi kunagi
järelvalveta jätta, kui seade töötab.
Ohutu kasutamine
Seadet on lubatud kasutada ainult
kodumajapidamises toitude
keetmiseks, praadimiseks ja
küpsetamiseks.
Ettevaatust elektriseadmeid
seadme läheduses pistikutesse
ühendades. Ühendusjuhtmed ei
tohi olla kiilutud kuuma ahju ukse
vahele.
Hoiatus: Põletusoht! Töö käigus
läheb ahju sisemus kuumaks.
Kui kasutate ahjus alkoholi
sisaldavaid komponente, võib
tekkida kergeltsüttiv alkoholi
õhusegu. Hoidke seejuures
seadmest eema hõõhuvaid
esemed, sädemed ja lahtine tuli.
Märkus akrüülamiidi kohta
Vastavalt uusimatele teaduslikele
tõdemustele võib toiduainete
intensiivne pruunistamine, eriti
tärklist sisaldavate toiduainete
puhul, põhjustada terviselle
akrüülamiidist tininininininingitud
ohtu. Seepärast soovitame
küpsetada võimalikult madalatel
temperatuuridel ja toite mitte liiga
tugevasti pruunistada.
6 electrolux ohutusalaseid märkusi
Nii väldite te seadme kahjustamist
Ärge vooderdage ahju
alumiiniumkilega ega asetage ahju
põrandale küpsetusplaati, potti
vms., kuna vastasel korral
kahjustab tekkiv kuumus
ahjuemaili.
Küpsetusplaadilt tilkuv
puuviljamahl jätab plekke, mida ei
ole võimalik eemaldada. Väga
niiskete kookide jaoks kasutage
sügavat plaati.
Ärge asetage ahju uksele
esemeid.
Ärge kunagi valage vett otse
kuuma ahju. See võib põhjustada
emailikahjustusi ja värvimuutust.
Jõudu rakendades, eriti esiklaasi
servadele,ib klaas puruneda.
Ärge hoidke kergestisüttivaid
esemeid ahjus. Need võivad ahju
sisselülitamisel süttida.
Ärge hoidke niiskeid toiduaineid
ahjus. See võib rikkuda emaili.
Ärge hoidke ahjus peale
jahutuspuhuri välja lülitamist
avatud toite. Küpsetusruumi või
ukseklaasidele võib
kondenseeruda niiskus, mis võib
edasi kanduda ka mööblile.
Märkus emailkatte kohta
Kui ahju emailkate muudab
kasutamise tagajärjel värvi, ei
vähenda see seadme sobivust
tavaliseks või lepingule vastavaks
kasutamiseks. Seega ei kujuta see
endast garantii alla kuuluvat viga.
seadme kirjeldus electrolux 7
Seadme kirjeldus
Üldvaade
Kontrollpaneel
Täisklaasist
uks
Kontrollpaneel
Ukse
käepide
Küpsetusahju funktsioonid
Temperatuurivalik
Töökontrolldiood Temperatuuri kontrolldiood
Lühiaja
äratuskell
8 electrolux seadme kirjeldus
Ahju varustus
Ahju lisavarustus
Rest
Nõude, koogivormide, praadimise ja
grilltükkide jaoks.
Küpsetusplaat
Kookide ja küpsiste jaoks.
Rasvapann
Küpsetamiseks ja praadimiseks,
kasutatakse ka rasva
kogumisplaadina.
Pealtkuumus ja grillimisküttekeha
Ahju valgustus
Ventilaator
Altkuumus
Kasutustasandid
Sisselükatav võre, eemaldatav
enne esimest kasutamist electrolux 9
Enne esimest kasutamist
Esimene puhastamine
Enne küpsetusahju esmakordset
kasutamist tuleb see põhjalikult
puhastada.
Tähelepanu: Ärge kasutage
teravaid küürimisvahendeid! Need
võivad pealispinda vigastada.
Kasutage metallesise puhul
standardseid puhastusvahendeid.
1. Keerake küpsetusahju
funktsioonilüliti asendisse
valgustus .
2. Eemaldage kõik lisatarvikud ja
paigaldusvõred ning puhastage
need nõudepesuvahendi sooja
lahusega.
3. Peske ka küpsetusahi
nõudepesuvahendi sooja
lahusega puhtaks ja kuivatage
see.
4. Puhastage seadme esikülg niiske
lapiga.
10 electrolux ahju käsitsemine
Ahju käsitsemine
Ahju sisse ja väljalülitamine
1. Keerake küpsetusahju funktsiooni
lüliti soovitud funktsioonile.
2. Keerake temperatuurivaliku lüliti
soovitud temperatuurile.
Töö kontrolldiood põleb seni, kuni
küpsetusahi töötab.
Temperatuuri kontroldiood põleb
seni, kuni küpsetusahi üles
kuumeneb.
3. Keerake küpsetusahju välja
lülitamiseks küpsetusahju
funktsiooni ja temperatuurivaliku
lülitid uuesti asendisse Väljas.
Ventilaator
Ventilaator lülitub automaatselt
sisse, et hoida seadme pealispind
jahedana. Pärast ahju
väljalülitamist jätkab ventilaator
seadme jahutamiseks tööd ja
lülitub seejärel automaatselt välja.
Temperatuuri kontrolldiood
Temperatuuri valimine
Töökontrolldiood
Küpsetusahju funktsioon
ahju käsitsemine electrolux 11
Ahju funktsioonid
Ahju jaoks on teie käsutuses
järgmised funktsioonid:
Lühiaja äratuskell
Lühiaja seadistamiseks. Aja
möödumisel kõlab signaal.
Sellel funktsioonil puudub mõju
küpsetusahju tööle.
Keerake lüliti algul 60 minuti, siis
soovitud lühiaja peale (maksimum 60
minutit)
Valmimisaja lõppedes kõlab
helisignaal.
Lühiaja lüliti seadistamiseks keerake
uue aja peale.
Et lühiaja äratuskella õigeaegselt välja
lülitada, keerake lüliti tagasi “Välja”
peale.
Ahju funktsioonid Kasutamine
Kütteelement/
ventilaator
Valgustus
Selle funktsiooniga võite te
kpüsetusahjusisemust, näit.
puhastamiseks,
valgustada
.

Kuum õhk küpsetamiseks
kuni kahel
tasandil
.
Seadistage küpsetusahju
temperatuur 2040 °C madalamaks
kui pealt või altkuumuse puhul.
Pealtkuumus,
altkuumus,
ventilaator
Pealt/altkuumus Küpsetamiseks
ja
praadimiseks
ühel
tasandil
.
Pealtkuumus,
altkuumus
Altkuumus
Kookide
järelküpsetamiseks
,
millel on
krõbedad põhjad
.
Altkuumus
Suurepinnaline
grill
Õhukeste toiduainete
grillimiseks
suuremates
kogustes
ning
röstimiseks
.
Grill, pealtkuumus
Kuumaõhugrill
Suuremate lihatükkide või linnuliha
praadimiseks
ühel tasandil. See
funktsioon sobib ka
gratineerimiseks
ja
üleküpsetamiseks
.
Grill, pealtkuumus,
ventilaator
12 electrolux ahju käsitsemine
Resti, küpsetusplaadi ja rasvapanni paigaldamine
Väljatõmbekaitse ja
kallutuskindlus
Kõigil sisse lükatavatel osadel on
paremal ja vasakul ääres väike
allapoole suunatud kumerus
väljatõmbekaitseks.
Paigaldage sisse lükatavad osad
alati nii, et kõnealused kumerus
oleks ahjus tahapoole suunatud.
Nimetatud kumerused on tähtsad
ka sisse lükatavate osade
kallutuskindluse jaoks.
Küpsetusplaadi või rasvapanni
paigaldamine:
Lükake küpsetusplaat või rasvapann
soovitud paikalduskõrguse
juhtvarvade vahele.
Resti paigaldamine:
Paigaldage rest nii, et jalused oleks
suunatud alla.
Lükake rest soovitava
kasutuskõrguse juhtvarvade vahele.
Resti ümbritsev kõrgendatud raam
annab nõudelelisakaitse
libisemise vastu.
Resti ja rasvapanni paigaldamine
koos:
Asetage rest rasvapannile.
Lükake rasvapann soovitava
kasutuskõrguse juhtvarvade vahele.
kasutamine, tabelid ja näpunäited electrolux 13
Kasutamine, tabelid ja näpunäited
Küpsetamine
Küpsetusahju funktsioon: Kuum
õhk või Pealt/altkuumus
Küpsetusvormid
Pealt/altkuumus jaoks sobivad
tumedast metallist ja kattekihiga
vormid.
Kuum õhk jaoks sobivad ka
heledad metallvormid.
Kasutustasemed
Pealt/altkuumus abil
küpsetamine in võimalik ainult ühel
tasemel.
Kuum õhk abil saate kuivasid
küpsiseid ja väikesi küpsiseid
korraga 2 küpsetusplaadil
küpsetada.
1 küpsetusplaat:
nt 3. kasutustase
1 küpsetusvorm:
nt 1. kasutustase
2 küpsetusplaati:
nt 1. ja 3. kasutustase
14 electrolux kasutamine, tabelid ja näpunäited
Üldised viited
Paigaldage ahjuplaat nii, et kallak
oleks suunatud ette!
Te võite Pealt/altkuumus i
Kuum õhk juures küpsetada
restil ka kahte küpsetusvormi
samaaegselt küpsetada.
psetusaeg ei pikene oluliselt.
Sügavkülmutatud toiduaineid
kasutades võivad küpsetusplaadid
kumeraks tõmbuda. See on
tingitud suurest
temperatuurierinevusest
sügavkülmutatud toiduainete ja
ahju temperatuuri vahel. Pärast
plaatide jahtumist taastub nende
esialgne kuju.
Viited küpsetustabelite kohta
Te leiate tabelitest valiku roogasid
koos nende jaoks vajalike
temperatuuriandmete,
valmimisaegade ja
sisestustasanditega.
Temperatuurid ja küpsetusajad on
orienteeruvad väärtused, kuna
need sõltuvad taigna koostisest,
kogusest ja küpsetusvormist.
Me soovitame sisestada esimesel
korral väiksema
temperatuuriväärtuse ja alles
vajadusel, nt kui Te soovite
tugevamat pruunistust või kui
küpsetusaeg on liiga pikk, valida
kõrgema temperatuuri.
Kui Te ei leia oma retsepti jaoks
konkreetseid andmeid, kasutage
orienteerumiseks sarnase
küpsetise andmeid.
Kookide küpsetamisel
küpestusplaatidel või vormidel
mitmel tasandil võib küpsetusaeg
1015 minutit pikeneda.
Mahlaseid küpsetisi (nt pitsad,
puuviljakoogid jne) küpsetatakse
ühel tasandil.
Küpsetamiseks erinevate kõrguste
kasutamine võib alguses viia
erineva pruunistumiseni. Sellisel
juhul ärge palun
temperatuuriseadistusi
muutke. Pruunisuse erinevused
tasakaalustuvad
küpsetusprotsessi käigus.
Teie uus küpsetusahi võib omada
senisest erinevat
küpsetus/praadimiskäitumist.
Seetõttu sobitage sisseharjunud
seaded (temperatuur,
valmistusajad) ja kasutustasemed
järgnevates tabelites toodud
soovitustega.
Pikemate küpsetusaegade puhul
võite Te küpsetusahju umbes 10
minutit enneküpsetusaja lõppu
välja lülitada ja kasutada
jääkkuumust.
Tabelid kehtivad juhul, kui
vastupidist öedlud ei ole,
küpsetise asetamiseks külma
küpsetusahju.
kasutamine, tabelid ja näpunäited electrolux 15
Küpsetustabel
Küpsetise
liik
Küpsetusahjufu
nktsioon
Sisestus
kõrgus
Tempe
ratuur °C
Aeg
h:min
Küpsetised vormides
Vormikook Kuum õhk 1 150160 0:501:10
Liivataignakook/
kuningakook
Kuum õhk 1 140160 1:101:30
Biskviittort Kuum õhk 1 140 0:250:40
Biskviittort Pealt/
altkuumus
1 160 0:250:40
Muretaignast tordipõhi Pealt/
altkuumus
3 180200 0:100:25
Munataignast tordipõhi Kuum õhk 3 150170 0:200:25
Kaetud õunatort Pealt/
altkuumus
1 170190 0:501:00
Õunakook (2vormi
Ø
20cm, diagonaalse
kattega)
Kuum õhk 1 160 1:101:30
Õunakook (2vormi
Ø
20cm, diagonaalse
kattega)
Pealt/
altkuumus
1 180 1:101:30
Pikantne tort
(nt Quiche Lorraine)
Pealt/
altkuumus
1 180200 0:301:10
Juustukook Pealt/
altkuumus
1 170190 1:001:30
Küpsetised küpsetusplaatidel
Pärmipõimik/kringel Pealt/
altkuumus
3 170190 0:300:40
Jõulurosinasai Pealt/
altkuumus
3 160180
1)
0:401:00
Leib (rukkileib)
kõigepealt
seejärel
Pealt/
altkuumus
1
250
1)
160180
0:20
0:301:00
Tuuletaskud/ekläärid Kuum õhk 3 160170
1)
0:150:30
Rullbiskviit Pealt/
altkuumus
3 180200
1)
0:100:20
Kuiv plaadikook Kuum õhk 3 150160 0:200:40
Või/suhkrukook Pealt/
altkuumus
3 190210
1)
0:150:30
16 electrolux kasutamine, tabelid ja näpunäited
Puuviljakook
(pärmitaignal/
munataignal)
2)
Kuum õhk 3 150 0:350:50
Puuviljakook
(pärmitaignal/
munataignal)
2)
Pealt/
altkuumus
3 170 0:350:50
Puuviljakook muretaignal Pealt/
altkuumus
3 170190 0:401:20
Tundliku kattega
plaadikoogid
(n t kohupiima, koore, või
mandlisuhkru segu)
Pealt/
altkuumus
3 160180
1)
0:401:20
Pitsa (rohke kattega)
2
Pealt/
altkuumus
1 190210
1)
0:301:00
Pitsa (õhuke) Pealt/
altkuumus
1 230250
1)
0:100:25
Õhuke plaadileib Pealt/
altkuumus
1 250270 0:080:15
Õhuke plaadikook (CH) Pealt/
altkuumus
1 200220 0:350:50
Väikeküpsetised
Muretaignaküpsised Kuum õhk 3 150160 0:060:20
Muretaignaküpsised Kuum õhk 1 / 3 150160 0:060:20
Pritsiküpsised Kuum õhk 3 140 0:200:30
Pritsiküpsised Kuum õhk 1 / 3 140 0:250:40
Pritsiküpsised Pealt/
altkuumus
3 160
1)
0:200:30
Munataignaküpsised Kuum õhk 3 150160 0:150:20
Munataignaküpsised Kuum õhk 1 / 3 150160 0:150:20
Munavalgeküpsised,
besee
Kuum õhk 3 80100 2:002:30
Mandli ja pähkliküpsised Kuum õhk 3 100120 0:300:60
Väikesed
pärmiküpsetised
Kuum õhk 3 150160 0:200:40
Väikesed
lehttaignaküpsetised
Kuum õhk 3 170180
1)
0:200:30
Saiakesed Kuum õhk 3 160
1)
0:200:35
Küpsetise
liik
Küpsetusahjufu
nktsioon
Sisestus
kõrgus
Tempe
ratuur °C
Aeg
h:min
kasutamine, tabelid ja näpunäited electrolux 17
Soovitusi küpsetamiseks
Saiakesed Pealt/
altkuumus
3 180
1)
0:200:35
Small Cakes (20tk
küpsetusplaadi kohta)
Kuum õhk 3 140
1)
0:200:30
Small Cakes (20tk
küpsetusplaadi kohta)
Kuum õhk 1 / 4 140
1)
0:250:40
Small Cakes (20tk
küpsetusplaadi kohta)
Pealt/
altkuumus
3 170
1)
0:200:30
1)Küpsetusahi eelkuumutada
2)Kogumisplaadi või rasvapanni kasutamine
Küpsetise
liik
Küpsetusahjufu
nktsioon
Sisestus
kõrgus
Tempe
ratuur °C
Aeg
h:min
Küpsetustulemus Võimalik põhjus Lahendus
Kook on alt liiga hele Vale sisestuskõrgus Asetage kook madalamale
Kook kukub kokku
(muutub libedaks,
pundub, veetriibud)
Liiga kõrge
küpsetustemperatuur
Seadke küpsetustemperatuur
veidi madalamaks
Liiga lühike küpsetusaeg Pikendage küpsetusaega
Küpsetusaegu ei saa
kõrgema
küpsetustemperatuuriga
lühendada
Taignas on liiga palju vedelikku Kasutage vähem vedelikku
Pidage silmas segamisaegu,
eriti köögimasinate
kasutamisel
Kook on liiga kuiv Liiga madal
küpsetustemperatuur
Seadke küpsetustemperatuur
kõrgemaks
Liiga pikk küpsetusaeg Lühendage küpsetusaega
Kook pruunistub
ebaühtlaselt
Liiga kõrge
küpsetustemperatuur ja liiga
lühike küpsetusaeg
Seadke küpsetustemperatuur
madalamaks ja pikendage
küpsetusaega
Taigen on ebaühtlaselt jaotatud Jaotage taigen ühtlaselt
küpsetusplaadile
Kook ei valmi määratud
küpsetusaja jooksul
Liiga madal temperatuur Seadke küpsetustemperatuur
veidi kõrgemaks
18 electrolux kasutamine, tabelid ja näpunäited
Tabel Vormiroad ja üleküpsetatud toit
Tabel sügavkülmutatudvalmistoidud
To i t Ahju funktsioon
Kasuta
mistasand
Tempera
tuur
°C
Aeg
tundi:
min.
Nuudlivorm
Pealt/
altkuumus
1 180200
0:45
1:00
Lasanje
Pealt/
altkuumus
1 180200
0:25
0:40
Üleküpsetatudjuurvili
1)
Kuumaõhugrill 1 160170
0:15
0:30
Üleküpsetatud
baguettid
1)
Kuumaõhugrill 1 160170
0:15
0:30
Magusad vormiroad
Pealt/
altkuumus
1 180200
0:40
0:60
Kalavormid
Pealt/
altkuumus
1 180200
0:30
1:00
Täidetud juurvili Kuumaõhugrill 1 160170
0:30
1:00
1)Ahju eelsoojendamine
Küpsetatav toit Ahju funktsioon Tasand
Temperatuur
°C
Aeg
Sügavkülmutatud
pitsa
Pealt/altkuumus 3
vastavalt tootja
andmetele
vastavalt tootja
andmetele
Krõbekartulid
1)
(300600 g)
Kuumaõhugrill 3 200220
vastavalt tootja
andmetele
Baguetid Pealt/altkuumus 3
vastavalt tootja
andmetele
vastavalt tootja
andmetele
Puuviljakook Pealt/altkuumus 3
vastavalt tootja
andmetele
vastavalt tootja
andmetele
1)Märkus: krõbekartuleid tuleb aegajalt 2 kuni 3 korda pöörata
kasutamine, tabelid ja näpunäited electrolux 19
Praadimine
Ahju funktsioon: Pealt/
altkuumus või Kuumaõhugrill
Praadimisnõud
Praadimiseks sobivad igasugused
kuumakindlad nõud (tootja
andmeid jälgida!).
Suuri praad võite te praadida
otse väljavoolava vedeliku
kinnipüüdmiseks mõeldud
suurel plaadil või röstvõrel,
mille all on suur pann.
Kõiki lahjasid lihasorte soovitame
praadida kaanega praepotis Nii
jääb liha mahlasem.
Kõiki lihasorte, millel peab olema
koorik, võite praadida ilma
kaaneta praepotis.
Märkusi praetabeli kohta
Järgnevas tabelis toodud andmed
on ligikaudsed.
Soovitame praadida liha ja kala
praeahjus ainult siis, kui see
kaalub vähemalt 1kg.
Et vältida väljavoolava lihamahla
või rasva kinnikõrbemist,
soovitame lisada praenõusse pisut
vedelikku.
Keerake praadi vajadusel (pärast
1/2  2/3 küpsetusaja
möödumist).
Kasktke suuri praade ja linnuliha
küpsetamise ajal mitu korda
praevedelikuga. Seeläbi on
praadimistulemus parem.
Lülitage ahi ca. 10 minutit enne
praadimisaja lõppu välja, et
kasutada ära jääksoojus.
20 electrolux kasutamine, tabelid ja näpunäited
Praadimistabel
Liha sort Kogus
Ahjufunk
tsioon
Praa
dimista
sand
Tempe
ratuur
°C
Aeg
Tund: Min.
Loomaliha
Moorpraad 11,5 kg
Pealt/
altkuumus
1 200250 2:002:30
Rostbiif või filee
Kõrguse cm
kohta
 seest punane
Kõrguse
cm
kohta
Kuumaõhugri
ll
1 190200
1)
0:050:06
 seest roosa
Kõrguse
cm
kohta
Kuumaõhugri
ll
1 180190 0:060:08
 läbiküpsenud
Kõrguse
cm
kohta
Kuumaõhugri
ll
1 170180 0:080:10
Sealiha
Õlg, kael, sink 11,5 kg
Kuumaõhugri
ll
1 160180 1:302:00
Karbonaad,
Kassler
11,5 kg
Kuumaõhugri
ll
1 170180 1:001:30
Pikkpoiss
750 g
1kg
Kuumaõhugri
ll
1 160170 0:451:00
Seakoot
(eelnevalt
keedetud)
750 g
1kg
Kuumaõhugri
ll
1 150170 1:302:00
Vasikaliha
Vasikapraad 1 kg
Kuumaõhugri
ll
1 160180 1:302:00
Vasikakoot 1,52 kg
Kuumaõhugri
ll
1 160180 2:002:30
Lammas
Lambakints,
lambapraad
11,5 kg
Kuumaõhugri
ll
1 150170 1:152:00
Lambaselg 11,5 kg
Kuumaõhugri
ll
1 160180 1:001:30
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48

Electrolux EOB31000X Kasutusjuhend

Tüüp
Kasutusjuhend