ET
3
FUNKTSIOONID
6
th
SENSE FUNKTSIOONID
6
th
Sense funktsioonide puhul valige parima tulemuse
saamiseks lihtsalt toidu tüüp ja kaal või kogus. Ahi arvutab
automaatselt välja kõige paremini sobivad seaded ja
muudab neid vastavalt küpsetamise kulgemisele.
Koguaeg ei sisalda ettevalmistamiseks ja
eelsoojendamiseks kuluvat aega.
6
th
SENSE SOOJENDAMINE
Külmutatud või toatemperatuuril valmistoidu
ülessoojendamiseks. Ahi arvutab automaatselt
lühima ajaga parima võimaliku tulemuse
saavutamiseks vajalikud seaded. Pange toit
taldrikule või kaussi, mis on kuumakindel ja sobiv
mikrolaineahjus kasutamiseks.
KATEGOORIA TOIT KAAL
TALDRIK 250–500 g
KÜLMUTATUD PORTSJON 250–500 g
SÜGAVKÜLMUTATUD LASANJE 250–500 g
SUPID 200–800 g
JOOGID 1–5 dl
6
th
SENSE TOIDUVALMISTAMINE
Roogade parimate tulemustega ja kiireks
valmistamiseks. Kasutage kuumuskindlat nõu, mis
sobib mikrolaineahjus kasutamiseks.
KATEGOORIA TOIT KAAL
KÜPSETATUD KARTULID
(Kui ahi annab märku, pöörake
toit ümber)
200 g kuni 1 kg
VÄRSKED KÖÖGIVILJAD
(Lõigake võrdse suurusega
tükkideks ja lisage 2–4
supilusikatäit vett. Katke kinni)
200–800 g
SÜGAVKÜLMUTATUD KÖÖGIVILI
(Kui ahi annab märku, pöörake
toit ümber. Katke kinni)
200–800 g
KONSERVKÖÖGIVILI 200–600 g
PAISMAIS 100 g
6
th
SENSE CRISP
Külmutatud toidu kiireks soojendamiseks
ja küpsetamiseks nii, et see jääks pealt kuldne
ja krõbe. Seda funktsiooni kasutage ainult koos
kaasasoleva pruunistusplaadiga. Kui ahi märku
annab, pöörake toit ümber.
KATEGOORIA TOIT KAAL
FRIIKARTULID
(laotage ühtlase kihina plaadile
ja enne küpsema panemist
raputage peale soola)
200–500 g
PITSA, ÕHUKE PÕHI 200–500 g
PITSA, PAKS PÕHI 300–800 g
KANATIIVAD, LINNULIHA TÜKID
(Määrige plaati kergelt õliga)
200–500 g
KALAPULGAD
(Pruunistusplaati tuleb
eelkuumutada)
200–500 g
Nõutavad tarvikud: Pruunistusplaat koos käepidemega
MIKROLAINED
Toidu või joogi kiireks soojendamiseks.
VÕIMSUS SOOVITATAV KASUTUS
900 W
Suure veesisaldusega toitude ja jookide
kiire soojendamine
750 W
Köögiviljade valmistamine
650 W
Liha ja kala valmistamine
500 W
Lihakastmete ja juustu või muna
sisaldavate kastmete valmistamine.
Lihapirukate või pasta viimistlemine
350 W
Aeglane, õrn küpsetus. Sobib šokolaadi ja
või sulatamiseks
160 W
Külmutatud toidu sulatamine, või ja juustu
pehmendamine
90 W
Jäätise pehmendamine
SUNDÕHK
Küpsetamine tavalisele ahjule sarnasel viisil.
Küpsetusplaati ja muid ahjukõlblikke nõusid saab
kasutada eri toitude valmistamiseks.
Soovitatavad tarvikud: Nelinurkne küpsetusplaat, rest
Pange tähele: kui valitud on 250 °C, seab ahi 30 minuti
pärast automaatselt temperatuuriks 200 °C, et takistada
toidu üleküpsetamist/kõrvetamist ja säästa energiat.